Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κούκλα μου δεν είναι άσχημα τα έξι ωάρια και τέσσερα γονιμοποιημένα.. νομίζω πρέπει να δεις λίγο πιο αισιόδοξα την κατάσταση και να μην συγκρίνεις!

Καλό μήνα με υγεία

Ίσως έχεις δίκιο, είναι που δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο, ψάχνω να βρω ίχνη θετικής εξέλιξης για να νιώσω κάπως καλύτερα. Επίσης,Καλό μήνα!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πατουσιτσα μου πολύ ωραία τα νέα σου, να προσεχεις και εγω αγορακι λεω οτι θα ειναι!!!!! Και της Κριστυ κοριτσάκι και της Μαριαεφιτσας αγοράκι!!!

Καλά λέω εγώ τότε, Φασούλας!!!:tongue::tongue::tongue: Πλάκα θα έχει τώρα να τσακωθούμε με τη Mariaefi για το ποιά θα κάνει νύφη την κόρη της Christy:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Πατουσιτσα μου πολύ ωραία τα νέα σου, να προσεχεις και εγω αγορακι λεω οτι θα ειναι!!!!! Και της Κριστυ κοριτσάκι και της Μαριαεφιτσας αγοράκι!!!

Τελεια!!! Θα εχει η κορη μου να διαλεγει!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά λέω εγώ τότε, Φασούλας!!!:tongue::tongue::tongue: Πλάκα θα έχει τώρα να τσακωθούμε με τη Mariaefi για το ποιά θα κάνει νύφη την κόρη της Christy:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μην τσακωνεστε βρε κοριτσια! θα βρουμε μια λυση......;););)

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Κι εγώ το νιώθω ότι θα αδιαθετήσω αύριο.

Άντε να μου έρθει να ησυχάσω.

Έχω από χθες που είμαι σε άθλια κατάσταση άνευ λόγου και αιτίας. Έχω φοβερή υπερένταση, φοβερά νεύρα τη μια στιγμή και την άλλη ξαφνικά με πιάνει φοβερή κατάθλιψη και θέλω να κλαίω χωρίς λόγο. Χθες βράδυ είχα το κλάμα έτοιμο αλλά δεν κατέβαινε το ρημάδι. Εν τω μεταξύ δεν κλαίω εύκολα κι αυτό με βασανίζει. Έχω έναν κόμπο στο λαιμό που με πνίγει και θέλω να κλάψω να ησυχάσω και να εκτονωθώ αλλά δεν μπορώ. Χθες βράδυ έλεγα στον άντρα μου "βοήθησέ με να κλάψω, γιατί δεν μπορώ να ηρεμήσω". .

Σαν να ακούω τον εαυτό μου, ένα πράγμα....Μόνο που δεν χρειάστηκε να με βοηθήσει ο καλός μου να κλάψω....το έκανα μια χαρά από μόνη μου και δεν ήξερε ο καημένος τι να κάνει....κάποια στιγμή μόνο βγήκα στο μπαλκόνι και ήρθε γιατί φοβήθηκε μη σαλτάρω....

Καλυτερα να μην το πιστευεις εσυ για να πετυχουμε πιο γρηγορα την προβλεψη....;)

Λες; Μακάρι....

ευχαρίστως!! Να έρθει και η vasdeli και η Ιόλη να ξεσπάσουμε;

Κορίτσια πάμε!! Ντου!!! :P

Παρούσα!!!!! Έρχομαι με φόρα!:-(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσακια καλησπέρα

ειμαι απο άλλο καφε στις Μανουλες Απριλίου.

Ηθελα να μοιραστω μαζι σας το παρακάτω

Μετα απο 2 χρονια προσπαθειών Το Μαίο του 2009 εμεινα εγκυος. Στις 6 εβδμάδες σταματησε η καρδιά του μωρου και στις 2 Ιουνίου έκανα αποξεση. Ο γιατρός μου ειπε μετα απο 2 περίοδους να προσπαθησουμε πάλι. Οπότε για 2 μήνες ήμουν χαλαρη απο αυτο το άγχος και σκεφτόμουν πώς θα διαχειριστώ το άγχος μου μετα τις 2 περιόδους που θα ξαναπροσπαθουσαμε.

Μετα την 1η μου περίοδο εμεινα εγκυος----πραγμα ασυνηθιστο δηλ ο γιατρος επεσε έξω.

Θέλω να πω πως επειδη δεν το σκεφτομουν εκεινους τους 2 μηνες για αυτο συνεβηκε πιστευω. Και φυσικά επειδη το ήθελε ο Θεός να γινει τοτε.

Εγω την καταλαβαινω αυτη την ψυχολογία να θεςνα κλάψεις χωρις λόγους κτλ. Λογος υπάρχει ειναι το συσσορευμενο άγχος.

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο πιστεψτε με . Εμενα η παλλινδρομη μου έκανε πολύ καλο γιατι αναθεώρησα πραγματα και εκτιμισα περισσότερο τον ερχομο του παιδιου μου στην 2 εγκυμοσύνη. Τωρα ειναι 30 ημερων .

Αλλα επειδη ειναι Μαης θυμαμαι πανατα τον περσινι Μαη και την περιπέπετεια μου που όπως ειπα μου βγηκε σε καλο

Ευχομαι σε όλες οτι καλύτερο και πιστεψτε με οΘεος ξερει τι ειναι καλυτερο για μας και τιποτα στην ζωή δεν ειναι τυχαίο.

Ετσι απλά ήθελα ν α μοιραστω μαζι σας τις σκεψεις μου κ τις εμπειριες μου

φιλιάσε όλες

κοριτσακια μουυυυυυ........τι κανετε?????

λοιπον σημερα μας φαγανε οι διαμαρτυριες και δεν προλαβα να μπω στο καφε μας,Vasdeli εσυ απεργησες?Ιολη την κλεισατε την υπηρεσια??

Τουντς καταρχας φαε ο ενας φαε ο αλλος παει η μελιντζανοσαλατα και δεν προλαβα ουτε μυρωδια να παρωωωω........!!!!!!!βεβαια το γεγονος οτι εσυ δεν δοκιμασες δεν μπορω να το προσπερασω ετσι απλα!

Vasdeli μου περιμενε μεχρι να'ρθει τουλαχιστον η ατιμη γιατι μεχρι να'ρθει υπαρχουν ελπιδες...το ιδιο ισχυει και για σενα Ιολακι μου.

Αdnihor χαλαρωσε και θα'ρθει γιατι που θα βρει καλυτερα?αυτο παντως λεω στον εαυτο μου,την αλλη βδομαδα περιμενω αδιαθεσια και μετα βουρ βουρ........;)θα προσπαθησω να μη μετρησω γονιμες για να μην αγχωθω....θα δουμε

Μαγδακι μου τι κανεις εσυ?

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλησπέρα

ειμαι απο άλλο καφε στις Μανουλες Απριλίου.

Ηθελα να μοιραστω μαζι σας το παρακάτω

Μετα απο 2 χρονια προσπαθειών Το Μαίο του 2009 εμεινα εγκυος. Στις 6 εβδμάδες σταματησε η καρδιά του μωρου και στις 2 Ιουνίου έκανα αποξεση. Ο γιατρός μου ειπε μετα απο 2 περίοδους να προσπαθησουμε πάλι. Οπότε για 2 μήνες ήμουν χαλαρη απο αυτο το άγχος και σκεφτόμουν πώς θα διαχειριστώ το άγχος μου μετα τις 2 περιόδους που θα ξαναπροσπαθουσαμε.

Μετα την 1η μου περίοδο εμεινα εγκυος----πραγμα ασυνηθιστο δηλ ο γιατρος επεσε έξω.

Θέλω να πω πως επειδη δεν το σκεφτομουν εκεινους τους 2 μηνες για αυτο συνεβηκε πιστευω. Και φυσικά επειδη το ήθελε ο Θεός να γινει τοτε.

Εγω την καταλαβαινω αυτη την ψυχολογία να θεςνα κλάψεις χωρις λόγους κτλ. Λογος υπάρχει ειναι το συσσορευμενο άγχος.

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο πιστεψτε με . Εμενα η παλλινδρομη μου έκανε πολύ καλο γιατι αναθεώρησα πραγματα και εκτιμισα περισσότερο τον ερχομο του παιδιου μου στην 2 εγκυμοσύνη. Τωρα ειναι 30 ημερων .

Αλλα επειδη ειναι Μαης θυμαμαι πανατα τον περσινι Μαη και την περιπέπετεια μου που όπως ειπα μου βγηκε σε καλο

Ευχομαι σε όλες οτι καλύτερο και πιστεψτε με οΘεος ξερει τι ειναι καλυτερο για μας και τιποτα στην ζωή δεν ειναι τυχαίο.

Ετσι απλά ήθελα ν α μοιραστω μαζι σας τις σκεψεις μου κ τις εμπειριες μου

φιλιάσε όλες

Eυχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την ιστορία σου....Να είσαι καλά και να χαίρεσαι το μωράκι σου καλή μου...

Θα σταθώ σε αυτά σου τα λόγια που με εκφράζουν απόλυτα...

Εμενα η παλλινδρομη μου έκανε πολύ καλο γιατι αναθεώρησα πραγματα και εκτιμισα περισσότερο τον ερχομο του παιδιου μου στην 2 εγκυμοσύνη

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κοπελιες διαγραφω το μνμ γιατι το εγραψα πανω στα νευρα μου

Αdnihoraki μου δεν προλαβα να το δω....

αλλα οτι και να ταν τωρα πια ξερουμε η μια την αλλη και καταλαβαινομαστε δεοντως!φιλακια.

1a0fd6e0b8.png

βασντελακι κ νικακι απλα εγραψα οτι εμενα οι παλινδρομες δεν μου εκαναν κανενα καλο κ με γεμησαν ανασφαλεια κ φοβο αν ηταν μονο μια κ μετα ειχα το επιθυμητο αποτελεσμα ισως να το εβλεπα κ γω ετσι.τωρα ομως περναω νυχτες ξαγρυπνη σκεπτομενη τι περασα κ προσπαθω να προετοιμασω τον εαυτο μου αν μου ξανατυχη επαψα να σκεφτομαι οτιδηποτε αλο εκτος απο (τι θα κανω αν μου ξανατυχη)το λεω κ το ξανα λεω κανενα καλο μονο πονο!!!σημερα ξεσκαρτιζοντας τα συρταρια απο αχριστα χαρτια ξαναβρηκα τις εξετασεις που μου εγραφαν να κανω οσο ημουν εγκυος κ δεν αντεξα ρε κοριτσια ξεσπασα παλι σε κλαματα τεσπα μη σας σκοτιζω κ ολη την ωρα καληνυχτα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...