Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ιολη?????????????

Μίλησα χθες μαζί της. Θα έκανε τεστ σήμερα το πρωι, αν δεν αδιαθετούσε...

Ιόλη;

(εμότικον που τρώει τα νύχια του!):D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

τουντσάκι μου εμείς θα είμαστε οι τελευταίες :rolleyes:

ελα προς τα εδώ να κάνουμε τα μπανάκια μας το καλοκαίρι και απο Σεπτέμβιο ξεκινάμε;)

Ωραία ιδέα μου έδωσες!! ;)

Να είδατε, εγώ τώρα ζήλεψα..:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα!! (όσο καλή μπορεί να είναι μετά τα χθεσινά:confused:)

IchNp3.png

Διαφημίσεις

εγω παντως που ελεγα οτι θα παω στα Γιαννενα του Αγ.Πνευματος τελικα δεν θα παω....πρεπει να περιορισω τις μετακινησεις μου για την ωρα...

ότι είναι καλό για το μπεμπέκι σου!!!!:D

έλα και εσύ!!!;)

επιτρέπονται τα ταξιδάκια και στις εγκυούλες:D

Angelaki θα το πεις και στον άντρα μου αυτό που θέλει φέτος λόγω του μωρού να κάνουμε τις διακοπές μας στη...βεράντα???:tongue::tongue::tongue:

IchNp3.png

Angelaki θα το πεις και στον άντρα μου αυτό που θέλει φέτος λόγω του μωρού να κάνουμε τις διακοπές μας στη...βεράντα???:tongue::tongue::tongue:

ναι αμε!!!! ξέρεις τι ταξίδια έκανα εγώ όσο ήμουν έγκυος? κάθε μήνα Χίο-Αθήνα ήμουν!!! ο γιατρός δεν μου το απαγόρευε;)

μόνο όταν η εγκυμοσύνη είναι υψηλού κινδύνου το απαγορεύει!!!

Διαφημίσεις

ναι αμε!!!! ξέρεις τι ταξίδια έκανα εγώ όσο ήμουν έγκυος? κάθε μήνα Χίο-Αθήνα ήμουν!!! ο γιατρός δεν μου το απαγόρευε;)

μόνο όταν η εγκυμοσύνη είναι υψηλού κινδύνου το απαγορεύει!!!

Μωρέ εγώ το ξέρω, εκείνος δε λέει να το καταλάβει!!:tongue: Λοιπόν παλεύω να τον πείσω.. Αν δεν καταφέρω κάτι στον στέλνω να τον αναλάβεις!!:mrgreen:

IchNp3.png

καλημέρα σε όλες!!

Ιπποκαμπάκι ξέχασες την Αμαρυλλίς.. Τελικά πιο πολλές είναι οι έγκυες από τις... ατυχήσασες:confused: .. !!!

Για τα χθεσινά δεν σχολιάζω. Ο Θεός σε φώτισε Ιόλη. (Παρεπιπτόντως αδιαθέτησες; )

Μαμα4 πού είσαι; Ανησυχούμε!!!

τι επαθε η ιολη?

εμεις δωσαμε το σπερμα και την αλλη εβδομαδα περιμενουμε τα αποτελεσμτα,αν υπαρχει προβλημα θα ειναι θεμα διατροφης.να δουμε!!!

τουντσάκι μου εμείς θα είμαστε οι τελευταίες :rolleyes:

ελα προς τα εδώ να κάνουμε τα μπανάκια μας το καλοκαίρι και απο Σεπτέμβιο ξεκινάμε;)

ειμαι και εγω εδω καλε, με ξεχασατε,και εγω για καλο καλοκαιρι με κοβω να ξαναρχισω.θελω και εγω να κανω μπανια.:tongue::tongue::tongue:

εγω παντως που ελεγα οτι θα παω στα Γιαννενα του Αγ.Πνευματος τελικα δεν θα παω....πρεπει να περιορισω τις μετακινησεις μου για την ωρα...

καλο ειναι να φυλαχτεις λιγο,βεβαια αν ο γιατρος σου το επιτρεπει να πας κανενα κοντινο ταξιδακι.μην κουραζεσαι πολυ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...