Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!!!!!!!!

απλα την κραταω....

παντως ειμαι πολυ χαρουμενη ομολογω!χιχι!!

α πηρα και ενα κολαν καφε και μια ωραια μπλουζα μπλε σκουρα(λιγο Αρχαια Ελλαδα μου κανει το χρωμα και το σχεδιο αλλα μου αρεσε και μονο 5 ευρω)

Διαφημίσεις

Κορίτσιααααααααααααααααααααααααααα.......................

199 η χοριακούλα μου!!!:P:p:p:p:tongue:

συγχαρητηρια να εχεις μια ωραια τελειομηνη εγκυμοσυνη και μην σκεφτεσαι τιποτα απλα ζησε τις στιγμες

Pj2hp3.png

συγχαρητηρια να εχεις μια ωραια τελειομηνη εγκυμοσυνη και μην σκεφτεσαι τιποτα απλα ζησε τις στιγμες

΄

Ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι σε όσες δεν είναι εγκυούλες γρήγορα να γίνουν...:-P:-P:-P

Πήρα και τον γιατρό μου. Όλα καλά. Ξεκινώ προληπτικά clexan των 20(μία κάθε μέρα στην κοιλίτσα- πάω να ρωτήσω την φίλη μου την Clelia) και 2 felicine πρωί βράδυ....Δεν με νοιάζει τίποτα, αρκεί το σποράκι να τα καταφέρει....:P

Το άγχος άγχος όμως.....

000203DD.gif

sig.asp?img=ad1

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

΄

Ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι σε όσες δεν είναι εγκυούλες γρήγορα να γίνουν...:-P:-P:-P

Πήρα και τον γιατρό μου. Όλα καλά. Ξεκινώ προληπτικά clexan των 20(μία κάθε μέρα στην κοιλίτσα- πάω να ρωτήσω την φίλη μου την Clelia) και 2 felicine πρωί βράδυ....Δεν με νοιάζει τίποτα, αρκεί το σποράκι να τα καταφέρει....:P

Το άγχος άγχος όμως.....

sig.asp?img=ad1

Μια χαρά θα τα πας και συ και ο σπόρος;)!! Τις clexane 0,4 κάνω και γω μία κάθε πρωί!:tongue: Των 20 σου είπε ή 0,2?:shock:

IchNp3.png

΄

Το άγχος άγχος όμως.....

000203DD.gif

sig.asp?img=ad1

ε ψιτ κοπελια ολα θα πανε καλα!!!

καλο σαββατοκυριακο κοριτσαρες μου!!!

παω να φυγω γιατι σε λιγες ωρες παλι εδω θα ειμαι.....σνιφ...

και η μεση μου με εχει πεθανει!

Μια χαρά θα τα πας και συ και ο σπόρος;)!! Τις clexane 0,4 κάνω και γω μία κάθε πρωί!:tongue: Των 20 σου είπε ή 0,2?:shock:

Μου είπε των 20. Οι δικές σου είναι άλλες, μικρότερης δόσης;Μπερδεύτηκα τώρα...Τις κάνεις στην κοιλιά;

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Καλή αρχή σε όλες τις μέλλουσες μανούλες και με ένα γερό μωράκι στο τέλος!

Έχω κι εγώ νέα..

Εγώ πήγα σήμερα στο ραντεβού με τον κ. Μαντούδη ο οποίος με καθησύχασε, μου είπε ότι δυστυχώς αυτό συμβαίνει πολύ συχνά και να μην ανησυχώ διότι η δεύτερη προσπάθεια θα είναι πάλι επιτυχημένη και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φτάσουμε μέχρι τέλους αυτή τη φορά.

Θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια με την περίοδο του Αυγούστου ή του Σεπτεμβρίου (αναλόγως ποια θα μας βολέψει καλύτερα) και μέσα Ιουλίου πρέπει να κάνουμε κάποιες αιματολογικές καθώς και επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα και κατάτμηση dna. Ο σύζυγος πρέπει να συνεχίσει να παίρνει τις βιταμίνες του, να ελαττώσει ακόμα περισσότερο το κάπνισμα και να κάνουμε σεξ όσο γίνεται π περισσότερο.

Τα φάρμακα και το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουμε είναι το ίδιο, ευτυχώς διότι μου έχουν περισσέψει φάρμακα από την πρώτη προσπάθεια. Βλέπεις τελικά χρησιμοποίησα πολύ λίγες μονάδες..

Μου είπε να κάνω τις διακοπές μου, να χαλαρώσω και να μη στενοχωριέμαι..

Είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε και πάλι θετικό αποτέλεσμα.. Έτσι το μόνο που έχω να κάνω τώρα είναι να περιμένω να περάσει ο καιρός!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Έχω κι εγώ νέα..

Εγώ πήγα σήμερα στο ραντεβού με τον κ. Μαντούδη ο οποίος με καθησύχασε, μου είπε ότι δυστυχώς αυτό συμβαίνει πολύ συχνά και να μην ανησυχώ διότι η δεύτερη προσπάθεια θα είναι πάλι επιτυχημένη και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φτάσουμε μέχρι τέλους αυτή τη φορά.

Θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια με την περίοδο του Αυγούστου ή του Σεπτεμβρίου (αναλόγως ποια θα μας βολέψει καλύτερα) και μέσα Ιουλίου πρέπει να κάνουμε κάποιες αιματολογικές καθώς και επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα και κατάτμηση dna. Ο σύζυγος πρέπει να συνεχίσει να παίρνει τις βιταμίνες του, να ελαττώσει ακόμα περισσότερο το κάπνισμα και να κάνουμε σεξ όσο γίνεται π περισσότερο.

Τα φάρμακα και το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουμε είναι το ίδιο, ευτυχώς διότι μου έχουν περισσέψει φάρμακα από την πρώτη προσπάθεια. Βλέπεις τελικά χρησιμοποίησα πολύ λίγες μονάδες..

Είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε και πάλι θετικό αποτέλεσμα.. Έτσι το μόνο που έχω να κάνω τώρα είναι να περιμένω να περάσει ο καιρός!

Μπράβο, ρε Δομνίνα, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που σε ακούω έτσι...

Όλα θα πάνε καλά, θα δεις! Αρκεί να είστε αγαπημένοι με τον σύζυγό σου και να έχετε σύμπνοια.

qwlrp3.png

Μου είπε των 20. Οι δικές σου είναι άλλες, μικρότερης δόσης;Μπερδεύτηκα τώρα...Τις κάνεις στην κοιλιά;

Νομίζω η μεσαία δόση είναι η δική μου. Απλά μου έκανε εντύπωση το 20 γιατί ξέρω ότι υπάρχει το 0,2, 0,4, 0,6. Εκτός κι αν το 20 που σου είπε αντιστοιχεί στο 0,2!

Στην κοιλιά κάθε πρωί σε μικρή ακτίνα γύρω από τον αφαλό, υποδόρια (45 μοίρες περίπου).

IchNp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Έχω κι εγώ νέα..

Να είσαι καλά Δομνίνα μου και να είσαι σίγουρη ότι η επόμενη φορά θα είναι η τυχερή!!!:P

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...