Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 6

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

για ολες μας την ιδια ευχη κανω......να φυγουμε και να μην ξαναγυρισουμε ποτε........(οπως τα λες δηλαδη)

θα ζησεις θα ζησεις εχεις αντεξει πολυ χειροτερα.........;)

ολες αυτες τις μερες ισως δεν ειχες χρονο για κλαμματα και τωρα βγαινει ολο μαζι.....αστο να ξεσπασει για να περασει.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

patousitsas ευχαριστουμε για τις ευχες...να'σαι καλα με την οικογενεια σου και σε λιγους μηνες να γινεις η πιο γλυκια και η πιο τρελη μανουλα του κοσμου.....

πως εισαι?εχεις ανακατωσουρες?ποτε ξαναπας στο γιατρο σου?ωχ σε ζαλισα????

Είμαι πάρα πολύ ήρεμη!! Κι ελπίζω έτσι να παραμείνω;)! Παραδόξως δε σκέφτομαι καθόλου ότι είμαι έγκυος και έτσι δεν παθαίνω πανικό με το παραμικρό. Πονάει το στήθος μου πολύ και από σήμερα πιο έντονα και η κοιλιά μου. Ναυτίες δεν έχω μόνο πονοκέφαλο. Η κοιλιά μου έγινε μπλε από τις ηπαρίνες αλλά δε με νοιάζει τίποτα από όλα αυτά. Μόνο να είναι καλά το μωράκι μου!:P

Στο γιατρό πήγα χθες το βράδυ. Το μόνο που είδαμε ήταν ο σάκος εντός της μήτρας. Μου έγραψε ξανά προγεννητικό και θα με ξαναδεί σε 2 εβδομάδες ώστε να δούμε και το έμβρυο και να ακούσουμε καρδούλα!!!:P Τρεις οδηγίες μου έδωσε μέχρι τότε, να μην κουράζομαι καθόλου, να μην τρώω για δύο :mrgreen: και να προσεύχομαι όλα να πάνε καλά!:rolleyes:

μπραβο κοριτσακια να ξερετε οτι απο εσας περνουμε θαρρος εγω ειμαι εν αναμονη αποτελεσματων των τελευταιων εξετασεων μου κ απο τον επομενο μηνα ελπιζω να βαλω μπροστα

Με το καλό κοριτσάκια μου!! Να δείτε που αυτό το μήνα θα έχουμε περισσότερες ανακοινώσεις!!!;)

IchNp3.png

Είμαι πάρα πολύ ήρεμη!! Κι ελπίζω έτσι να παραμείνω;)! Παραδόξως δε σκέφτομαι καθόλου ότι είμαι έγκυος και έτσι δεν παθαίνω πανικό με το παραμικρό. Πονάει το στήθος μου πολύ και από σήμερα πιο έντονα και η κοιλιά μου. Ναυτίες δεν έχω μόνο πονοκέφαλο. Η κοιλιά μου έγινε μπλε από τις ηπαρίνες αλλά δε με νοιάζει τίποτα από όλα αυτά. Μόνο να είναι καλά το μωράκι μου!:P

Στο γιατρό πήγα χθες το βράδυ. Το μόνο που είδαμε ήταν ο σάκος εντός της μήτρας. Μου έγραψε ξανά προγεννητικό και θα με ξαναδεί σε 2 εβδομάδες ώστε να δούμε και το έμβρυο και να ακούσουμε καρδούλα!!!:P Τρεις οδηγίες μου έδωσε μέχρι τότε, να μην κουράζομαι καθόλου, να μην τρώω για δύο :mrgreen: και να προσεύχομαι όλα να πάνε καλά!:rolleyes:

Με το καλό κοριτσάκια μου!! Να δείτε που αυτό το μήνα θα έχουμε περισσότερες ανακοινώσεις!!!;)

patousitsas αυτη τη στιγμη εχω ενα τεραστιο χαμογελο κολλημενο στο προσωπο μου με την περιγραφη σου.........ετσι να παραμεινεις ηρεμη.:D

1a0fd6e0b8.png

μπραβο πατουσιτσα,ολα να πανε καλα,μια καινουργια ζωη αρχισε και για εσας τους γονεις και για το μπομπιρακι.:P:p:p:p

τουντς μου πως πηγε κουκλα??όλες εχουμε αγωνία!

κατερινα μου πως εισαι??

ιπποκαμπακι αντε με το καλο σε 14 μερες να μας πεις για μια τεραστια χοριακη!!

christy τελεια η χοριακη!ειδες βρε τσαμπα το αγχος σου (αλλα δικαιολογημενο)

πατουσιτσα μου γλυκεια μου φιλεναδιτσα τα νεα σου (αν και ημουν σιγουρη οτι θα ειναι τελεια) με χαροποιησαν απιστευτα :) :) :)!!!

νικακι και μακη(το καινουργιο σου ψευδωνυμο Αντριανα) ολα θα στρωσουνε απο εδω και περα ειμαι σίγουρη!!!

μαμα που εισαι όλα καλα?σε αγαπάμε!

vasdeli πως εισαι??ελπιζω καλυτερα! τα παιδακια σου??

φιλια πολλα σε όλες

σημ.Ελπιζω να μην ξεχασα καμμια???!!

Διαφημίσεις

αχ!! patousitsa να ήξερες πόσο πολύ μου έλειψαν αυτές οι ενεσούλες!!!! αν με ακούει κανένας που δεν ξέρει θα νομίζει οτι είμαι τρελή.....αλλα τις έχω συνδέσει με την εγκυμοσίνη μου, ελπίζω να τις ξαναξεκινήσω κάποια στιγμή.....

τουντσάκι περιμένω νέα σου!!!

μαριαεφι μου τι κανεις εσυ?

πατουσιτσα κ μενα οταν ξαναμεινω εγκυος πλι ενεσουλες θα κανω αλλα οπως λες κ συ δεν πειραζει αρκει να ειναι αυτο καλα κ ας γινει τρικολορε η κοιλια εξαλου οταν μεγαλωσει η κοιλια θα κανεις σε χερια ποδια οπου βρισκεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

angela2 εμενα να δεις ποσο μου ελειψαν αν κ εχω στο ψυγειο μου καμια 10αρια κουτια που εμειναν εκανα τις κλεξαν αλλα ειναι για κανα χρονο ακομα οποτε θελω να ελπιζω πως θα μου ξαναχρειαστουν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

αχ!! patousitsa να ήξερες πόσο πολύ μου έλειψαν αυτές οι ενεσούλες!!!! αν με ακούει κανένας που δεν ξέρει θα νομίζει οτι είμαι τρελή.....αλλα τις έχω συνδέσει με την εγκυμοσίνη μου, ελπίζω να τις ξαναξεκινήσω κάποια στιγμή.....

αχ να ποια ξεχασα!!!!!!!!

συγνωμηηηηηηηηηηη!!!!!!!!

angel μου διαβασα οτι θα αλλαξεις τα δωματια καλη κινηση θα ξεχαστεις και εγω αν σας πω οτι με ειχε πιασει μανια και αδειαζα την ντουλαπα τις κορης μου και αλλαζα συνεχεια θεσεις στα ρουχα??

μακαρι mariaefaki μακαρι...εσυ εισαι καλα??μονο το τουντσακι μας λειπει ελπιζω να'ρθει γρηγορα και να 'ναι μια χαρα.

τελικα angela αυτες οι ενεσεις ειναι πολυ διαδεδομενες κι εγω τις εκανα......

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

angela2 εμενα να δεις ποσο μου ελειψαν αν κ εχω στο ψυγειο μου καμια 10αρια κουτια που εμειναν εκανα τις κλεξαν αλλα ειναι για κανα χρονο ακομα οποτε θελω να ελπιζω πως θα μου ξαναχρειαστουν

και εγώ έχω κρατήσει κάποιες με την ίδια ελπίδα!!!! εγω έκανα τις ινοχεπ....

κι εγω εχω stock......εκανα τις fragmin

1a0fd6e0b8.png

Μόνο γία ένα πράγμα να είσαι σίγουρη, ότι θα τις ξεκινήσεις και πάλι!! Σύντομα!!!:P

Εσύ μάκη μου :mrgreen: εννοείται ότι δεν τις πετάς!!:tongue: Θα τις χρειαστείς ωσονούπω!!!:tongue:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...