Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εννοείς να έπαιρνα ωοθηλακιο Β φάσης και να ήταν κυστικο; Ή πως μπορεί να το έπαιρνα τσάμπα γιατί μετά θα ξεκινούσε κύκλος κ θα ήταν κυστικο έτσι κ αλλιώς; 
      Τελοσπαντων, βαρέθηκα. Ας είναι ο,τι είναι, πραγματικά έχουν παίξει τα νεύρα μου. 

Το πρωτο εννοουσα-αφου λες δεν μεγαλωνε κιολας μαλλον δε θα ηταν καλο.. Καταλαβαινω απολυτα πως βαρεθηκες.. εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ σωματικα κ ψυχολογικα..εισαι τοσο μεγαλο διαστημα non stop σε ωοληψιες.. σε θαυμαζω πραγμαρικα που το κανεις ολο αυτο.. θα περιμένουμε το πρωι τα νεα σου απο τον υπερηχο..

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

mariaefi τσάμπα το ολόλευκό μου χαμόγελο :-(

Θα γυρίσει η διάθεση θα δεις... Της στιγμής είναι θα περάσει.. Ξέρουμε εμείς από τέτοια ανεβοκατεβάσματα...

ΝΙκάκι κάνω 3χιλιόμετρα περπάτημα σχεδόν κάθε μέρα.. Ας είναι καλά το κάρμα (το σήριαλ :wink: )

angela εμένα γιατί μου φαίνεται καλό σημάδι το φίδι; Δεν ξέρω.. Συγκλονίστηκα!

αααα...πολυ καλα τα πας νομιζω...συνεχισε ετσι,δε μπορει θα κατεβουν κι αλλο τα κιλα!

αν ξερουμε λεει απο σκαμπανεβασματα....ειδικοτης!!!!!!!!:mrgreen:

Angela ευτυχως ειχες παρεα...εγω παλι ακομα θα ετρεχααααα........

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Έχεις δίκαιο, ποτέ δεν θα περάσει....

Θα απαλύνει όμως, καλή μου, με τον χρόνο.... και όταν κρατήσεις και πάλι ένα μωράκι στην αγκαλιά σου απλά θα περάσει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σου...

κοριτσακια παω να κοιμηθω λιγακι με τη σκεψη αυτη που διατυπωσε η Vasdeli τοσο ομορφα...

1a0fd6e0b8.png

vasdeli μου τα λογια σου βαλσαμο στην ψυχη μου.

Σε ευχαριστω....

Ξερω οτι αυτο το 15νθημερο θα ειναι δυσκολο για μενα.........

Θα είναι, το ξέρω....

Αν δεν πιάσεις πάτο όμως,πώς θα πάρεις φόρα για να βγεις στην επιφάνεια;

Τα πόδια σου έχουν αγγίξει τον πάτο, αυτό που μένει τώρα είναι η εκτίναξη προς τα πάνω...Έχεις ξεκούραστα πόδια, φαντάζομαι....Γιατί τώρα πρέπει να δώσεις σάλτο!!!!;)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Άσχετο.....αλλά μου ήρθε τώρα...

Φέτος είμαι το παιδί για όλες τις δουλειές, στην δουλειά(βουλώνω τρύπες!). Στο σχολείο που με στείλανε ήταν γιατί κάποια συνάδελφος είχε πάρει άδεις ανατροφής, στο γραφείο πάλι γιατί κάποια έμεινε έγκυος....

Λέτε να είναι σημαδιακό;(Ναι, ναι,Βαυκαλίζομαι, ευχαριστώ!)

Όπως είχα πει και παλαιότερα με βλέπω γκουρού των παλίνδρομων και να κουνάω το μαντιλάκι σε όλες....και στο τέλος θα δώσω μια και θα το κλείσωωωω!!!!:mrgreen:

Άντε τσάγια...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!

Μαριαεφακι μου μαζι πάμε σε αυτό!!!

Ξερω πως μεχρι να φυγει και ο Μαιος θα ειναι δυσκολα ψυχολογικά αλλα θελω να ελπιζω οπως ειπε η vasdeli πως μετα θα ηρεμησουμε λιγο!!!!! εγω εχθες θα εμπενα στο μηνα μου:(:(:(

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Θα ειμαστε εδω Vasdeli μου και θα σε κουνάμε εμεις το μαντηλι!!!!

Ειπαμε ειμαστε αισιοδοξοι και θα γινει το θαυματακι και για εμας!!!!!!

Ειμαι σιγουρη οτι τον Σεπτεμβρη ολες μας θα συζηταμε για τα μωρακια που θα εχουμε στην κοιλιτσα μας!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημέρα κι από μένα..

Κρίστυ μην ανησυχείς. Άλλωστε ό,τι είναι να γίνει θα γίνει! Δυστυχώς, όσο και να ανησυχούμε, δεν βγαίνει τίποτα.. ίσα ίσα που κακό κάνουμε.

Βρες τρόπους να ξεχαστείς.

Να πλέκεις ξέρεις; όχι; Μα τι νοικοκυρά είσαι τέλος πάντων; Εγώ λέω να μάθεις και μετά να διδάξεις και τη mama και τη patousitsas και το ιπποκαμπάκι ώστε μέχρι να γεννήσετε να πλέκετε να ξεχνιέστε... Και μετά να μάθετε κι εμάς (ούτε εγώ ξέρω μη νομίζεις) .. γιατί αλλιώς η αγωνία δεν παλεύεται!

Ποσο δικιο εχεις!!!

Δυστυχως βεβαια δεν ξερω τιποτα απο αυτα, κανω εργασιοθεραπεια!!!

Ξέρω και πλέξιμο και κέντημα ακόμη και.....αργαλειό:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν ειμαι προκομενη σαν την πατουσιτσα......Μπραβο νοικοκυρα μου!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

δεν το βλεπω και πολυ ωραιο αυτη την στιγμη.........

εχω την κορη μου να με κοιταει στην κοιλια και να ερχετε να με φιλαει εκει και να με ρωταει ποτε? και να μην ξερω τι να πω...

εχω τον αντρα μου που με λατρευει και τον λατρευω ο οποιος σε μενα μπορει να μην μιλαει αλλα λεει αλλου την στεναχωρια του

εχω εμενα να παλευω την καταθλιψη για χαρη της κορης μου και του αντρα μου.......

Η κορη σου και ο αντρας σου ειναι τεραστια στηριγματα για να το ξεπερασεις,οχι να προσπερασεις αλλα για να προχωρησεις σε αλλα, καλυτερα! Και οπως λεει η Βασδελη οταν θα παρεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου, θα σου απαλυνει τον πονο σου. Παντα θα σκεφτεσαι το εμβρυο που εχασες αλλα θα καμαρωνεις τα μωρακια σου και θα το θυμασαι σαν γλυκια αναμνηση!

συγνωμη που ξεσπασα ετσι..........

κακως το εβγαλα και στο forum ηταν κατι δικο μου και επρεπε να το κρατησω ισως για μενα..δεν το σκεφτηκα και εδρασα συναισθηματικα.......

ακομα ποναω ομως συγχωρεστε με........

βγαινω...

Να μην ζητας συγνωμη! Γιάυτο ειμαστε εδω γιατι σε καταλαβαινουμε και σε νιωθουμε!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε?

Εγώ καλά.

Χθες σας είπα ότι είχα ραγδαίες εξελίξεις στη δουλειά και είχα άγχος για την τύχη μου. Τελικά σήμερα το πρωί έμαθα ότι θα πήγαινα σε καλύτερη θέση και ήμουν χαρούμενη.

Όμως, το απόγευμα έμαθα ότι τελικά οι ραγδαίες εξελίξεις αντιστρέφονται και υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψω στην προτέρα κατάσταση.

Τέλος πάντων, ό,τι κι αν γίνει, τουλάχιστον ή θα είμαι στα ίδια ή θα πάω στα καλύτερα, οπότε όλα καλά.

συγνωμη που ξεσπασα ετσι..........

κακως το εβγαλα και στο forum ηταν κατι δικο μου και επρεπε να το κρατησω ισως για μενα..δεν το σκεφτηκα και εδρασα συναισθηματικα.......

ακομα ποναω ομως συγχωρεστε με........

βγαινω...

καλως το εβγαλες,αλλα πρεπει να συνεχισεις την ζωη σου,κανονικα.και εγω τον αλλο μηνα θα εμπαινα στο μηνα αλλα αλλαξαν και ισως με βρει ο μηνας με αλλα μωρακι-α στην κοιλια.

κοριτσια εχω φρικαρει,δεν την βγαζω καθαρη,τα νευρα μου ιεναι κροσια.:evil::evil::evil:.εχω κακο προαισθημα και νομιζω οτι αδικα περιμενω την χοριακη,το ξερω το αποτελεσμα.αρνητικο.οδηγω και ψαχνω τις λακουβες,παω στην τραπεζα και με ενοχλουν οι πορτες οι βαριες,μαγειρευω και νομιζω οτι κουραζομαι,πηγαμε σρο praktiker για μια βρυση και νομιζα οτι απεβαλα.ειμαι χαλια,και δεν ξερω τι να κανω,προσπαθω να χαλαρωσω και δνε μπορω,θελω να καθαρισω το μπανιο και φοβαμαι.απλωνω την κουβερτα το πρωι,και νομιζω οτι θα πεσουν,αφου περπαταω σαν παπια,μην κουνηθω και πεσουν,ουφφφ!!icon9.gif!ΤΡΕΛΛΑ!!!!πως θα περιμενω μεχρι την αλλη δευτερα δεν ξερω.icon9.gificon9.gif

τι ενοείς καλό σημάδι:confused:

vasdelaki μου τώρα έχεις σειρά εσύ!!!;) εμείς αργούμε ακόμα οπότε....

δες το θετικα.οτι το φιδακι προστατευει την κορουλα σου ,απο τους κακους ανθρωπους και τα αδιακριτα βλεμματα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...