Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κοριτσια γυρισα!!!

Με κουφανε ο γιατρος!!!!

Του ειπα οτι το πρωι επεσε η θερμοκρασια μου και ειχα ροζ αιματάκι στο σκουπισμα και με κοιταξε κολπικα για να δει γιατι σταματησε πάλι!!!

Μου ειπε πως μαλλον δεν εκανα ωορηξια ασχετως τι λεει το θερμοδιαγραμμα και οτι δεν θα μου ερθει κανονικη περιοδος μονο αυτα τα καφε!!!

Μου εγραψε ορμονικες και θα δουμε!!! Εγω τι καταλαβα τοτε σαν ωορηξια και τι ποναω εδω και ποσες μερες???ΟΕΟ??? και γιατι ειμαι πρησμενη???? και γιατι εχω θερμοκρασια στα υψη??? Μου ειπε οτι το ενδομητριο μου ειναι μικρο σαν να εχει τελειωσει η περιοδο???

Ειμαι οικονομικο κοριτσι μονο σερβιετακια χαραμησα!!!!!

πολυ τον χαιρομαι τον δυναμισμο σου...

εισαι και στο πνευμα της γενικοτερης λιτοτητας δε μπορω να πω....:roll:

συν το οτι με τις εξετασεις θα παρεις πιο πολλες πληροφοριες για τον οργανισμο σου,τι σου εγραψε??

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

ε όχι.. Μας θίγεις τώρα.. Για δες παραπάνω.. Όλο και κάτι θα βρεις για τη Ρούλα.. Μα είναι δυνατόν;

καλα ντε μη βαρας...δυο τρια σχολια εχασα.Ειχε τηλεθεαση?φανταζομαι πως ναι....εξαλλου οι Ελληνες ειμαστε περιεργοι!εγω παντως ηθελα να τη δω μετα απο τοσο καιρο πως θα εκανε το come back αλλα δυστυχως ηταν πατατα!!

1a0fd6e0b8.png

Μου εγραψε fsh,lh,prl, E2, prg, anti tro, anti tg

Κοριτσια δεν μου εχει ξανασυμβει να μην εχω περιοδο!!!

Εχω λιγο αγχωθει!! Νικακι μου δεν θα πηγαινα να ειναι καλα το Μαριαεφάκι που με επεισε!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλα ντε μη βαρας...δυο τρια σχολια εχασα.Ειχε τηλεθεαση?φανταζομαι πως ναι....εξαλλου οι Ελληνες ειμαστε περιεργοι!εγω παντως ηθελα να τη δω μετα απο τοσο καιρο πως θα εκανε το come back αλλα δυστυχως ηταν πατατα!!

πατάτα εεεε;

Είδες Σούζυ;

Τρως!!! :-)

Εχω λιγο αγχωθει!! Νικακι μου δεν θα πηγαινα να ειναι καλα το Μαριαεφάκι που με επεισε!!!!

Μαγδα μου καθολου να μην αγχωνεσαι ιδιως τωρα που σε ειδε κι ο γιατρος κι αφου εκεινος σου μιλησε για ορμονικες μονο, αυτο ειναι που χρειαζεσαι.Απο αυτες μονο την πρωτη εχω κανει...αιματος δεν ειναι ολες?δυναμη ,το κεφαλι ψηλα και αισιοδοξια,μπορει να πεφτουμε για λιγο αλλα να'ναι καλα οι φιλες μας που μας κινητοποιουν και παλι...!;)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Άντε καλέ! Γιατί αγχώθηκες; Σιγά!

Θα κάνεις τις εξετάσεις σου, θα σου πει ο γιατρός τι θα κάνεις και όλα καλά!!!

γεια σας κοπελιες πως ειστε βασντελακι να χαιρεσε το γιοκα σου ειδα στο φεις το τραγουδακι που του αφιερωσες σουπερ!

μαγδουλα τουλαχιστον δεν ειμαι το μονο καβουρι εδω μεσα!!!κανε τις εξετασεις να δεις τι γινεται γιατι κ μενα περιεργο μου φαινεται κ ωοηξια να μην εκανες περιοδο θα επρεπε να ειχες αφου τον ενδομητριο προετοιμαζεται ετσι κ αλλιως!

μαριαεφι μακαρι να εισαι εγκυος γιατι μου φαινεται κολλησαμε δυο βδομαδες εχουμε να δουμε καινουρια εγκυουλα

νικακι εμεις ειπαμε καλοκαιρι χιχιχι!!!θαλλασα μοχιτος κ ηλιοθεραπεια

τουνσακι εχουμε μερες να μιλησουμε κ μου λειψες χαχαχα!

πατουσιτσα τι κανει το σπορακι?

ατζελα εισαι καλιτερα τωρα?

δεν πιστευω να ξεχασα καμια?αυτα!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Christakiπου που εισαι σημερα ολα καλα??

Πατουσιτσας καλα σε ειδα κι εσενα μεσα απο τα προηγουμενα μηνυματα και χαιρομαι γι'αυτο...;)φιλακια...

Αmaryllis ευχομαι κι εσυ να'σαι καλα και να μπεις να μας πεις τα νεα σου....

ιπποκαμπακι σου στελνω θετικη ενεργεια και μια μεγαλη αγκαλιαααααααααα...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοπελιες πως ειστε βασντελακι να χαιρεσε το γιοκα σου ειδα στο φεις το τραγουδακι που του αφιερωσες σουπερ!

μαγδουλα τουλαχιστον δεν ειμαι το μονο καβουρι εδω μεσα!!!κανε τις εξετασεις να δεις τι γινεται γιατι κ μενα περιεργο μου φαινεται κ ωοηξια να μην εκανες περιοδο θα επρεπε να ειχες αφου τον ενδομητριο προετοιμαζεται ετσι κ αλλιως!

μαριαεφι μακαρι να εισαι εγκυος γιατι μου φαινεται κολλησαμε δυο βδομαδες εχουμε να δουμε καινουρια εγκυουλα

νικακι εμεις ειπαμε καλοκαιρι χιχιχι!!!θαλλασα μοχιτος κ ηλιοθεραπεια

τουνσακι εχουμε μερες να μιλησουμε κ μου λειψες χαχαχα!

πατουσιτσα τι κανει το σπορακι?

ατζελα εισαι καλιτερα τωρα?

δεν πιστευω να ξεχασα καμια?αυτα!

μοχιτος ακουω...μμμμ τελεια και εναι απο τα αγαπημενα μου!να τα πιουμε βρε κουκλινι μου πριν φωλιασει το σπορακι ομως....τι λες....?αντε γιατι το βλεπω στους ανωνυμους απ'την κοιλια κιολας!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

μοχιτος ακουω...μμμμ τελεια και εναι απο τα αγαπημενα μου!να τα πιουμε βρε κουκλινι μου πριν φωλιασει το σπορακι ομως....τι λες....?αντε γιατι το βλεπω στους ανωνυμους απ'την κοιλια κιολας!!!!!!!!

Σούζυ το μοχίτος έχει ζάχαρη!!! :roll:

χαχαχαχ κ τι θα λεει ειμαι το adnihoraki εμβρυακι κ ειμαι καθαρο 2 μηνες?χαχαχαχαχαχαχ ενα ποτακι που κ που δεν κανει κακο μωρε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...