Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μαγδουλα μιλησα με τον γιατρο κ μου ειπε οτι μαλλον δεν εκανες κανονικα ωορηξια μαλλον .μονο αν παρακολουθουσες τον κυκλο σου κ εβλεπε ο γιατρος οτι ηταν παχυ το ενδομητριο κ μικρινε να υποθεσει οτι κατι αλο συμβαινει αλλα αφου σου ειπε ο γιατρος σου οτι ετσι εγινε μαλλον ετσι θα εγινε μου ειπε κ οτι τηλεφωνικα δεν μπορει να μου πει κατι αλο αφου δεν εχει εικονα!του ειπα για τις εξετασεις κ ειπε βεβαιος να τις κανεις γιατι μπορει λογο ανωμαλιας ορμονων να μην εγινε καθολου η αν εγινε δεν εγινε σωστα ωορηξια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

τσα!να μαι!!

λοιπον μου εφερε μια φιλη το clear blue στο γραφειο και μου λεει εγω ειμαι γουρλου πηγαινε να το κανεις!!

και τσιριξα ενας τεραστιος τεραστιος σταυρος!!!!και οσο περνουσαν τα δευτερολεπτα ακομα πιο εντονος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πατουσιτσα σε ευχαριστω που με επεισες να το κανω!!

πηρα το γιατρο μου εδωσε οδηγιες 3 Utrogestan καθλου βαρη καθολου επαφες και να ΜΗΝ κανω χοριακη και αρχισω να αγχωνομαι θα με δει την αλλη βδομαδα μαλλον Τριτη!

Διαφημίσεις

χε χε εχει χεστει απο την χαρα της τωρα θα χαθηκε στο φορουμ

εψαχνα το τηλ της πατουσιτσας γιατι εκλεισε το κιν μου απο μπαταρια!!!!!!

πατουσιτσα δεν σε ξεχασα!!!!!!!!!!!!!!

αη μαρη να μην εισαι φοβισμενη καθολου ολα καλα θα πανε αντε μπραβο προχωραει η ομαδα δυναμικα χαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...