Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εννοείς να έπαιρνα ωοθηλακιο Β φάσης και να ήταν κυστικο; Ή πως μπορεί να το έπαιρνα τσάμπα γιατί μετά θα ξεκινούσε κύκλος κ θα ήταν κυστικο έτσι κ αλλιώς; 
      Τελοσπαντων, βαρέθηκα. Ας είναι ο,τι είναι, πραγματικά έχουν παίξει τα νεύρα μου. 

Το πρωτο εννοουσα-αφου λες δεν μεγαλωνε κιολας μαλλον δε θα ηταν καλο.. Καταλαβαινω απολυτα πως βαρεθηκες.. εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ σωματικα κ ψυχολογικα..εισαι τοσο μεγαλο διαστημα non stop σε ωοληψιες.. σε θαυμαζω πραγμαρικα που το κανεις ολο αυτο.. θα περιμένουμε το πρωι τα νεα σου απο τον υπερηχο..

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

αααα εντάξει... Δεν έπεσε κακή διάθεση..

Έχουμε την Ανδριανούλα και μας ανεβάζει.. Η οποία νομίζει ότι ακόμα ονειρεύομαι τον ΜΠαντέρας... Πάει αυτός! Μεγάλωσε πια... Τώρα ονειρεύομαι πιπίνια!!!

Διαφημίσεις

ισως μπορει....

η αληθεια ειναι οτι εχω στεναχωρηθει με τα νεα απο το ιπποκαμπακι.....δεν ξερω αλλα ειχα ελπιδα......

ΚΙ εγώ πάντως από χθες δεν μπορώ να συνέλθω... Και ξέρω ότι κι εκείνη τραβάει ζόρια.. Κι ας λέει για τη Βίσση..

Είναι άδικο!

ΑΛλά κάνουμε τα καραγκιόζικά μας γιατί αλλιώς....

ΚΙ εγώ πάντως από χθες δεν μπορώ να συνέλθω... Και ξέρω ότι κι εκείνη τραβάει ζόρια.. Κι ας λέει για τη Βίσση..

Είναι άδικο!

ΑΛλά κάνουμε τα καραγκιόζικά μας γιατί αλλιώς....

ΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ!!

αληθεια δεν μπορω να το χωνεψω.......

Διαφημίσεις

με το να στεναχωριομαστε δεν αλλαζει η κατασταση με το να της ανεβασουμε το ηθικο ομως αλλαζει τι να κανουμε δεν ειναι ολα ηλιος ειναι κ χαλαζι αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να καθομαστε να μας χτυπαει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

με το να στεναχωριομαστε δεν αλλαζει η κατασταση με το να της ανεβασουμε το ηθικο ομως αλλαζει τι να κανουμε δεν ειναι ολα ηλιος ειναι κ χαλαζι αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να καθομαστε να μας χτυπαει

ναι εχεις δικιο αλλωστε εγω ειμαι και AMITA MOTION χορηγος θετικης ενεργειας!!!!!!!!!!!

λοιπον +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++θετικη ενεργεια!!!!!

και την Κυριακη θα αναψω στη Χαρη της το κερακι δεν το ξεχνω!

αν πω να κατσω να σκεφτω οτι με στεναχωρει καηκα!!!!!!!!!!

ας φιαξουμε το κεφι στο ιπποκαμπακι σιγουρα κ αυτη το ιδιο θελει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

κι εγώ έτσι πιστεύω, αλλά καμιά φορά αναρωτιέμαι μήπως αυτός ο τρόπος βοήθειας ή άμυνας (όπως θες πες το) είναι λίγο σα να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας...

Άλλες φορές πάλι σκέφτομαι ότι μια ζωή την έχουμε και δεν αξίζει εφόσον είμαστε ακόμα ζωντανοί (που λέει και το τραγουδάκι) να χαλιόμαστε για τίποτα!!

Δεν ξέρω.... :roll:

τουντσακι ωραια βγαλε το δαχτυλο απο μπροστα κ ελα να κλαψουμε παρεα

κ ετσι να ναι παλι δεν βγαινει κατι!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...