Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εννοείς να έπαιρνα ωοθηλακιο Β φάσης και να ήταν κυστικο; Ή πως μπορεί να το έπαιρνα τσάμπα γιατί μετά θα ξεκινούσε κύκλος κ θα ήταν κυστικο έτσι κ αλλιώς; 
      Τελοσπαντων, βαρέθηκα. Ας είναι ο,τι είναι, πραγματικά έχουν παίξει τα νεύρα μου. 

Το πρωτο εννοουσα-αφου λες δεν μεγαλωνε κιολας μαλλον δε θα ηταν καλο.. Καταλαβαινω απολυτα πως βαρεθηκες.. εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ σωματικα κ ψυχολογικα..εισαι τοσο μεγαλο διαστημα non stop σε ωοληψιες.. σε θαυμαζω πραγμαρικα που το κανεις ολο αυτο.. θα περιμένουμε το πρωι τα νεα σου απο τον υπερηχο..

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

:(:(αχ,κοριτσακια μου καλημερα,σημερα η μερα ξεκινησε με δυσαρεστα.οσο και να βοηθησει η επιστημη με τεχνικες και με φαρμακα αμα ο θεος δεν το θελει δεν θα γινει.(το ξερω καλα εγω αυτο),εμεις παλι θα προσπαθουμε και θα ελπιζουμε για το καλυτερο.εμενα παλι ακομα δεν με ηρθε περιοδος λετε να αναστηθηκε-πλακα θα εχει,μετα απο τις δουλειες και το αερομπικ που εκανα λετε να ξυπνησε :rolleyes::rolleyes:,θα περιμενω μεχρι την δευτερα και θα ξανακανω χοριακη.

τουντς σε ειδε ο συζυγος μου στην φωτο και ειπε οτι μοιαζεις με την κοπελα που επαιζε στο ''ευτυχισμενη μαζι'',την κορη της λεχου.:wink::P

την κόρη; Καλέ αυτή είναι μια σταλιά κοπέλα... Εγώ είμαι 35. Δώσε ένα φιλί σβουριχτό στον άνθρωπο!! Ο ΘΕός να σας έχει καλά!!! Εμένα μου την έφτιαξες τη μέρα πάντως :wink:

Διαφημίσεις

ναι σιγα μη φας εχουμε γλαρο!!!!αν εσυ εισαι εισαι η πηλιχου εγω ειμαι η σακιρα!!!!χαχαχαχχαχ

ιπποκαμπάκι!!!! Είπε τίποτα ο άντρας σου περί Σακίρας; Δεν είπε!!!

Τ'ακούς Ανδριανή; Δεν είπε!!! :rolleyes:

Διαφημίσεις

ο αντρας της οχι αλλα το ειπε καποια αλλη εδω μεσα ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε ανετ την λενε κ ειναι απο το αλο καφε χιχιχιχιι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Έχεις δίκαιο...

Όταν σκέφτομαι για πιο λόγο έγινε ό,τι έγινε κατέληξα στο εξής: Μέσα από όλη αυτή την περιπέτεια έμαθα να εκτιμώ τα απλά πράγματα στη ζωή, να χαίρομαι τις στιγμές, να απολαμβάνω το χαμόγελο των παιδιών μου,να αφουγκράζομαι τον πόνο των άλλων, να επικεντρώνομαι σε ό,τι έχω και όχι σε ό,τι θέλω να αποκτήσω...

Και κάτι άλλο: Απέκτησα δεσμούς 'πόνου' με 2 κοπέλες από εδώ μέσα. Αυτό είναι πλούτος για μένα....

πολλα πραγματα vasdeli αλλαξα και ειδα με διαφορετικη σκοπια......τωρα ζω την καθε στιγμη με την κορη μου τον αντρα μου τους φιλους μου....μπορω να πω οτι εγινε ενας καλυτερος ανθρωπος για τον ευατο μου!

μπορει να ειναι εγωιστικο...αλλα σε νιωθω!

τουντσακι διακρινω μια κακια???ακομα κ ετσι να ναι κ οδοστρωτηρας να γινω παλι χρησιμη θα μαι θα φιαχνω τους δρομους που θα περπαταει το μωρο μου!!!χαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...