Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Δομνινα μου λυπαμαι πολυ...να θυμασαι πως ειμαστε εδω,οποιαδηποτε στιγμη νιωσεις την αναγκη να μιλησεις σε ανθρωπους που καταλαβαινουν ειμαστε εδω και πιστεψε με σε νιωθουμε...γιατι δυστυχως εχουμε βιωσει τον ιδιο πονο αλλες σε μεγαλυτερο βαθμο αλλες σε μικροτερο.Μην ξεχνας να ξεσπας ειναι λυτρωτικο...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

πολλα πραγματα vasdeli αλλαξα και ειδα με διαφορετικη σκοπια......τωρα ζω την καθε στιγμη με την κορη μου τον αντρα μου τους φιλους μου....μπορω να πω οτι εγινε ενας καλυτερος ανθρωπος για τον ευατο μου!

μπορει να ειναι εγωιστικο...αλλα σε νιωθω!

ετσι ακριβως νιωθω κι εγω...μαλιστα πριν απο δυο μερες ελεγα σε μια φιλη μου ακριβως αυτες τις κουβεντες"ειναι εγωιστικο αλλα ετσι νιωθω πλεον..."

Μαριαεφη λες κατι να 'παιξε με τον μενταλισμο...και να'χουμε πλεον τηλεπαθεια??οο....

πως εισαι??

1a0fd6e0b8.png

κοριτσακια μου σας εχασα 2 μερουλες τωρα γιατι εχει ερθει η γιαγια μου στη μαμα και ημουν συνεχως εκει για να παρω ρεπο το Σ/Κ και να παμε Ωρωπο...χαχα!

καλα βρε σουρτουκες μολις ελειψα λιγο μου κανατε τα εκτροπα ,,,,,,,,,,καλεεεεε τι φωτογραφιες ηταν αυτες....!παπαπαπαπαπα.....και ελειπα παπαπαπαπαπα....!δεν σας το συγχωρω με τιποτα.....

λοιπον στελνω τα πιο γλυκα μου φιλακια στις εγκυουλες μας.Επισης Αδριανουλα και τουντς σας στελνω ενα ζζζζζβουρηκτο....την τουντς για να τη καλοπιασω και να μη λεει οτι τρωω και στην Αντριανη για να κερασει κανα μοχιτο.ΕΕΕΕ δεν τελειωσα Vasdeli,Iολη,Magda,Angela,ιπποκαμπακι φιλακια και να περασετε υπεροχα το Σ/Κ θα'χει και καλο καιρο!καλα σαν αφιερωση αισθανομαι......:roll:

1a0fd6e0b8.png

ετσι ακριβως νιωθω κι εγω...μαλιστα πριν απο δυο μερες ελεγα σε μια φιλη μου ακριβως αυτες τις κουβεντες"ειναι εγωιστικο αλλα ετσι νιωθω πλεον..."

Μαριαεφη λες κατι να 'παιξε με τον μενταλισμο...και να'χουμε πλεον τηλεπαθεια??οο....

πως εισαι??

χμμμ πολυ πολυ πιθανο.....

ειμαι τοσο στεναχωρημενη με το ιπποκαμπακι..την Domnina και την blue_velvet ρε γμτ!!κοριτσια δυνατα σας σκεφτομαι συνεχεια!

χμμμ πολυ πολυ πιθανο.....

ειμαι τοσο στεναχωρημενη με το ιπποκαμπακι..την Domnina και την blue_velvet ρε γμτ!!κοριτσια δυνατα σας σκεφτομαι συνεχεια!

εη εσυ κοπελια με μετρο η στεναχωρια εχουμε και φιλοξενουμενο στην κοιλιτσα μας εε...!φιλακια

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

εη εσυ κοπελια με μετρο η στεναχωρια εχουμε και φιλοξενουμενο στην κοιλιτσα μας εε...!φιλακια

αληθεια δεν μπορω χτες εκλαιγα για την Δομνινα κατι με εσπρωξε να μπω αργα και το ειδα και ειχα παθει σοκ...

αχ κοριτσια γιατι να συμβαινουν αυτα ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ???????

λοιπόν κοριτσάκια μου να με και εγώ!!! αφού τελείωσα τα τραπέζια και τα μαζέματα μπήκα να δω τι κάνετε!! είδα κάτι εκτροχιασμούς εχθές αλλα δεν πειράζει ολα μέσα στη ζωή είναι!!!ρε κορίτσια την ώρα που έκανα το ευχέλαιο εσύς ξεσαλώνατε χα χα:tongue:

αύριο θα πάμε μία μικρή εκδρομούλα οικογενειακά λόγο ημέρας,γι΄αυτό θα τα πούμε το βραδάκι!!!

εύχομαι στις εγκυούλες μας να προσέχουν τα σποράκια τους και στις υπόλοιπες να περάσετε μία σούπερ Πρωτομαγιά!!!;)

Δομνινά μου ελπίζω σωματικά τουλάχιστον να είσαι καλά.

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Εγώ έχω σοκαριστεί με την παλλίνδρομη της Δομνίνας. Έχω στενοχωρηθεί πολύ από χθες βράδυ.

Κατά τα άλλα καλά είμαι, πολλή δουλειά στο γραφείο, αυτές τις μέρες κουράστηκα πάρα πολύ.

Το Σ/Κ δεν προβλέπεται να πάω πουθενά, εκτός από καφέ και φαγητό αύριο βράδυ, όπως και κάθε Σάββατο.

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Εγώ έχω σοκαριστεί με την παλλίνδρομη της Δομνίνας. Έχω στενοχωρηθεί πολύ από χθες βράδυ.

Κατά τα άλλα καλά είμαι, πολλή δουλειά στο γραφείο, αυτές τις μέρες κουράστηκα πάρα πολύ.

Το Σ/Κ δεν προβλέπεται να πάω πουθενά, εκτός από καφέ και φαγητό αύριο βράδυ, όπως και κάθε Σάββατο.

Και εγώ δεν μπορώ να το χονέψω...Γιατί;;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ άρχισα να προβληματίζομαι..φταίει κατι; Ο αέρας;Αυτά που τρώμε; Τι; Γιατί παλαιότερα δεν ήταν τόσο συχνά τα φαινόμενα αυτά; Η μήπως πλέον δεν "ντρεπόμαστε" να το πούμε, και έτσι έχουν "αυξηθεί"τα περιστατικά;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Εγώ άρχισα να προβληματίζομαι..φταίει κατι; Ο αέρας;Αυτά που τρώμε; Τι; Γιατί παλαιότερα δεν ήταν τόσο συχνά τα φαινόμενα αυτά; Η μήπως πλέον δεν "ντρεπόμαστε" να το πούμε, και έτσι έχουν "αυξηθεί"τα περιστατικά;;

Κατερινακι μου τι να πω ισως εχει να κανει με τις συνθηκες διαβιωσης μας που ειναι αισχρες...φοβαμαι πολυ πως εχει να κανει και με την ηλικια...!

αυτα τα γιατι συνεχως θα μας τριβελιζουν το μυαλο...μεχρι ενα καινουργιο σπορακι να'ρθει να φωλιασει στην κοιλιτσα μας!εχω αποφασισει να σκεφτομαι θετικα μην το ξεχναμε,ελα ομως που με τετοια περιστατικα η θετικη σκεψη παει περιπατο....προσπαθεια κοριτσια μεγαλη και αεναη...!

1a0fd6e0b8.png

Μια όμορφη καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια της παρεούλας μας..

Ο προηγούμενος μήνας δεν τελείωσε όπως ακριβώς θα ήθελα αλλά εύχομαι ειλικρινά ο Μάης να είναι ο μήνας των ευχάριστων γεγονότων για όλες μας.

Κοριτσάκια μου,

Ευχαριστώ από καρδιάς για τα λόγια συμπαράστασης.. πραγματικά είναι βάλσμαμο για μένα.

Ότι έγινε έγινε τώρα.. Τουλάχιστον έγινε νωρίς..

Ο γιατρός είπε ότι όλα πήγαν τέλεια και μας συνέστησε να ξεκινήσουμε προσπάθειες το συντομότερο.. Μάλλον αυτό θα κάνουμε. Είμαι καλά, πόνος σωματικός και αιμορραγία δεν υπάρχει και το ηθικό ακμαιότατο!

Είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα όλες εμείς θα κερδίσουμε όχι μόνο τη μάχη αλλά και τον πόλεμο!

Οι εγκυμονούσες κοπελίτσες να μην αγχώνονται και τις παρακαλώ να απολαύσουν την εγκυμοσύνη τους μέχρι τέλους..

Όσο για τις μέλλουσες μανούλες (συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ σε αυτές) πολύ σύντομα το όνειρό μας θα γίνει πραγματικότητα!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Μπράβο Δομνίνα

χαίρομαι που το αντιμετωπίζεις έτσι ψύχραιμα

μπράβο.

Και εμένα αυτό που μου είχε πει η γιατρός μου είναι ότι "κάθε γυναίκα δικαιούται μια παλίνδρομη"

και ότι τουλάχιστον είδαμε ότι τελικά μπορώ να μείνω έγγυος (ήταν μετά από τρία χρόνια προσπάθειας, με πρόκληση με χάπια)

Επίσης όντως μετά από αυτό μια γυναίκα μένει πιο εύκολα έγγυος.

Προς το παρόν ξεκουράσου όμως και αν μπορείτε κανονίστε κανά ταξιδάκι με τον άντρα σου να ξεφύγετε λίγο

(εγώ τα τάραξα τα ταξίδια την περίοδο μετά)

:)

Μπράβο Δομνίνα

χαίρομαι που το αντιμετωπίζεις έτσι ψύχραιμα

μπράβο.

Και εμένα αυτό που μου είχε πει η γιατρός μου είναι ότι "κάθε γυναίκα δικαιούται μια παλίνδρομη"

και ότι τουλάχιστον είδαμε ότι τελικά μπορώ να μείνω έγγυος........

Αυτό μου ειχε πει και εμενα ο γιατρός μου!!!

Δομνίνα μου θα περάσει και αυτό.... Απλά θελει το χρονο του παντως απο την απαντηση σου φαινετε ποσο δυνατο χαρακτήρα εχεις!!! Μπραβο σου:tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...