Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Το θέμα είναι να αποφασίσεις τι θες να κάνεις εσύ και πόσο σημαντικό είναι για εσένα να προσπαθήσεις έστω. Το λέω γιατί οι προτεραιότητες για τον καθένα διαφέρουν, το θέμα είναι να είμαστε καλά πάνω απ’όλα.

Σωστά το θέτεις , εννοείται ότι θα προσπαθήσω όσο μπορώ απλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο ....αυτό ,βασικά θέλω να είμαι καλά και να μην αισθάνομαι ότι πιέζομαι και στεναχωριέμαι κάθε μήνα , γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν λειτουργεί καλά στις ορμόνες αυτό ....θα ηρεμήσω αυτόν τον μήνα θα πω μόνο για υπέρηχο και θα δω ....

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Μια όμορφη καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια της παρεούλας μας..

Ο προηγούμενος μήνας δεν τελείωσε όπως ακριβώς θα ήθελα αλλά εύχομαι ειλικρινά ο Μάης να είναι ο μήνας των ευχάριστων γεγονότων για όλες μας.

Κοριτσάκια μου,

Ευχαριστώ από καρδιάς για τα λόγια συμπαράστασης.. πραγματικά είναι βάλσμαμο για μένα.

Ότι έγινε έγινε τώρα.. Τουλάχιστον έγινε νωρίς..

Ο γιατρός είπε ότι όλα πήγαν τέλεια και μας συνέστησε να ξεκινήσουμε προσπάθειες το συντομότερο.. Μάλλον αυτό θα κάνουμε. Είμαι καλά, πόνος σωματικός και αιμορραγία δεν υπάρχει και το ηθικό ακμαιότατο!

Είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα όλες εμείς θα κερδίσουμε όχι μόνο τη μάχη αλλά και τον πόλεμο!

Οι εγκυμονούσες κοπελίτσες να μην αγχώνονται και τις παρακαλώ να απολαύσουν την εγκυμοσύνη τους μέχρι τέλους..

Όσο για τις μέλλουσες μανούλες (συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ σε αυτές) πολύ σύντομα το όνειρό μας θα γίνει πραγματικότητα!

Σας φιλώ!

Χαίρομαι που σε ακούω τόσο δυνατή!

Εύχομαι πολύ σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε να κοιτάζουμε πάντα μπροστά στην ζωή....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Aς μπω και εγω στην παρεα σας μετα απο τα τελευταια.... το χρειαζομαι.

Πριν λιγες μερες μπηκα για δευτερη φορα για αποξεση καθως η εγκυμοσυνη μου παλλινδρομησε.

Αποξεση ειχα κανει και περυσι, μονο που τοτε ηταν ανεμβρυικη κυηση και διδυμακια...

10/6 εχω ραντεβου στο τμημα αποβολων του Ελενα για να κανω καποιες εξετασεις.

Εχει παει καποια απο εσας εκει ?

Πριν λιγες μερες μπηκα για δευτερη φορα για αποξεση καθως η εγκυμοσυνη μου παλλινδρομησε.

Αποξεση ειχα κανει και περυσι, μονο που τοτε ηταν ανεμβρυικη κυηση και διδυμακια...

κοριτσακι λυπάμε πολύ που μπήκες στην παρέα μας:(

αν και τελευταία έχουμε πολλές εγκυμοσύνες!!! εύχομαι σιγά σιγά να γράφουμε όλες για τα καινούρια μας σποράκια;)

όσο για το Ελενα εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω μια και είμαι απο νησί.

κοριτσάκια καλό μήνααααα!!!!!!! τι νέα? βλέπω μεγάλη απουσία τι γίνεται:confused: που γυρίζετε σουρτούκες??? εγώ αυτές τις μέρες έκανα τις βολτούλες μου,μιας και ο καιρός ήταν καλοκαιρινός:cool:

Κοπέλα μου...

Είχα τόση χαρά όταν σε έβγαλα από την λίστα....

Να πάρει...πόσες φορές θα το ζήσουμε πια αυτό το σκηνικό, έχω βαρεθεί....:cry:

Για το Έλενα δεν ξέρω να σου πω, καθώς εγώ είχα έναν ενδομήτριο-ουσιαστικά- θάνατο στις αρχές του 5ου μήνα και έκανα την επέμβαση στο Ιασώ...

Πού θα πάει...είναι μια δύσκολη περίοδος, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

να' μαι κι εγώ!! Είχα πάει εκδρομή κοντά στο Ναύπλιο κάπου. Στους Μύλους. Πολύ ωραία πέρασα!! Όσο καλά μπορούσα δηλαδή γιατί είχα πάρει και τα ορμονο-χαπάκια μου μαζί :wink: Συναντήσαμε εκεί και μια φίλη που είναι στην εμμηνόπαυση και είχε πλάκα γιατί είχαμε τα ίδια συμπτώματα.

Δομνίνα χαίρομαι πολύ που είσαι καλά!! Θα τα καταφέρουμε που θα μας πάει;

Blue velvet καλώς ήρθες αν και δεν χάρηκα που ήρθες. Καλό είναι να μην πληθαίνουμε.. Αλλά τι να κάνουμε; :-( Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω με το Έλενα. Δεν έχω πάει κατά κει..

Σε όλες μας που το παλεύουμε εύχομαι να πάνε όλα καλά και στις εγκυούλες μας εύχομαι να πάνε καλύτερα :-)

(Νικάκι θα σε ζυγίσω αύριο!)

Πάω για νάνι τώρα!!

Καληνύχτα!!!

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια!

Μπήκε ο Μάιος και νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το καλοκαιράκι... ευκαιρία είναι να αλλάξουμε παραστάσεις, σκέψεις και να δούμε τα πράγματα με διαφορετικό μάτι!

Blue-velvet στενοχωρήθηκα πολύ για σένα και απ' ότι θα χεις διαβάσει καταλαβαίνεις ότι είμαστε στην ίδια φάση. Κοριτσάκι τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμα.. Το μωράκι μας είναι ψηλά και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να μας επισκεφτεί..

Σε φιλώ!

L2qIp2.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια!

Μπήκε ο Μάιος και νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το καλοκαιράκι... ευκαιρία είναι να αλλάξουμε παραστάσεις, σκέψεις και να δούμε τα πράγματα με διαφορετικό μάτι!

Blue-velvet στενοχωρήθηκα πολύ για σένα και απ' ότι θα χεις διαβάσει καταλαβαίνεις ότι είμαστε στην ίδια φάση. Κοριτσάκι τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμα.. Το μωράκι μας είναι ψηλά και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να μας επισκεφτεί..

Σε φιλώ!

Καλημέρα!

Πόσο δίκαιο έχεις!

Τα λόγια σου μου δίνουν κουράγιο....:)

qwlrp3.png

καλημερα,καλη εβδομαδα,καλο μηνα.ευχομαι να περασατε καλα.εγω πηγα στο εξοχικο και τσαπιζα τα λουλουδια,ψησαμε,κανενα καφεδακι στο beach bar,κλασικα.σημερα ειναι να παμε στον αιματολογο και λεω στο καπακι να παω και στην γυναικολογο και ειναι και κοντα να με δει.περιμενω και το ραντεβου για το dna του συζυγου.αυτα!!!:P:p:p:p

Διαφημίσεις

καλημερα,καλη εβδομαδα,καλο μηνα.ευχομαι να περασατε καλα.εγω πηγα στο εξοχικο και τσαπιζα τα λουλουδια,ψησαμε,κανενα καφεδακι στο beach bar,κλασικα.σημερα ειναι να παμε στον αιματολογο και λεω στο καπακι να παω και στην γυναικολογο και ειναι και κοντα να με δει.περιμενω και το ραντεβου για το dna του συζυγου.αυτα!!!:P:p:p:p

μάλλον είναι η εβδομάδα των γιατρών χι χι!! και εγώ Τετάρτη θα δω τον γιατρό μου.θέλω να ελπίζω οτι έρχονται τα καλύτερα για όλες μας;)

βρε κοριτσια,μπορειτε να με ενημερωσετε οποια ξερει δηλαδη,για το πακετο εξετασεων αιματος,εκτος απο καρυοτυπο τι αλλο βλεπουν? ποσο κοστιζει?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ιπποκαμπακι εγω εκτος του καρυοτυπου στοιχεια απο το εμβρυο στειλα κ για ιστολογικη δηλ.αν ειχε κποιο μικροβιο το εμβρυο!στην πρωτη αποβολη ειχα κανει θρομβοφιλια κ δεν ειχα αλλα ημουν ομοζυγωτης κ περνω φιλισιν αναγκαστικα.

εκανα βιοψια ενδομητριου πηραν δηλαδη απο το ενδομητριο υλικο(αιμα στην ουσια)κ κοιταξαν για οτι ιο υπαρχει κ μεγαλοκυταροιο κ εκανα κ για αυτοανοσα νοσηματα που μερικα αυτα προκαλουν αποβολες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κ για χρονια φλεγμονη κοιταξαν στην βιοψια

την ιστολογικη πληρωσα 100 ευρω

480+120 του γιατρου πληρωσα την βιοψια τα αυτοανοσα τα εκανα σε δημοσιο νοσοκομειο που εχω ογα κ την θρομβοφιλια επισης!

εσυ δεν εισαι ασφαλισμενη?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...