Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Πρώτη μέρα στη δουλειά σήμερα μετά από ένα μήνα και αισθάνομαι κάπως. Βέβαια οι άνθρωποι μου φέρθηκαν και μου φέρονται καταπληκτικά και έτσι η στενοχώρια μετριάζεται.

Μετράω αντίστροφα τις μέρες μέχρι την Παρασκευή που έχω ραντεβού με το γιατρό μου για να δούμε πως και πότε θα προχωρήσουμε.

Φιλάκια σε όλες!

Γεια σου Δομνίνα μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Πρώτη μέρα στη δουλειά σήμερα μετά από ένα μήνα και αισθάνομαι κάπως. Βέβαια οι άνθρωποι μου φέρθηκαν και μου φέρονται καταπληκτικά και έτσι η στενοχώρια μετριάζεται.

Μετράω αντίστροφα τις μέρες μέχρι την Παρασκευή που έχω ραντεβού με το γιατρό μου για να δούμε πως και πότε θα προχωρήσουμε.

Φιλάκια σε όλες!

Χαίρομαι που είσαι τόσο αισιόδοξη!!;)

Αν δεν κάνω λάθοε το CMV είναι ο κυτταρομεγαλοϊός, έτσι δεν είναι πατουσίτσα; Μπράβο, κοπέλα μου όλα καλά θα πάνε!!!

Ακριβώς vasdelaki, αυτός είναι ο CMV.. Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!;)

IchNp3.png

Μακάρι angelaki μου!! Θα περιμένω να μου πεις και συ τα δικά σου ευχάριστα! Άλλωστε ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα;)
μακάρι patousitsa μου για όλα τα κορίτσια εδώ μέσα!!!όλες το αξίζουμε μετα απο αυτά που έχουμε περάσει:(

μακάρι patousitsa μου για όλα τα κορίτσια εδώ μέσα!!!όλες το αξίζουμε μετα απο αυτά που έχουμε περάσει:(

Να είσαι σίγουρη ότι για όλες θα έρθει. Αργά ή γρήγορα θα έρθει και αυτή τη φορά θα εξελιχθεί μια χαρά!;)

IchNp3.png

εγω παντως που τα προαισθηματα μου δεν πεφτουν εξω ειναι οτι η πατουσιτσα θα γεννησει κοριτσακι και μαλιστα υγιεστατο και οτι η vasdeli θα μας ανακοινωσει ευχαριστα πολυ πολυ συντομα!!

οσο για τις υπόλοιπες μολις μου ερθει θα σας το πω!!!!!!

Διαφημίσεις

Να είσαι σίγουρη ότι για όλες θα έρθει. Αργά ή γρήγορα θα έρθει και αυτή τη φορά θα εξελιχθεί μια χαρά!;)

Ας το ακούμε συχνά αυτό μπας και γίνει....Προσωπικά άρχισα να πιστεύω ότι ίσως να μην ξαναγίνει σε μένα...Ίσως έτσι και να ελευθερωθώ από το άγχος της αναμονής....

Συγχωρέστε με σήμερα....δεν είμαι πολύ καλά, μάλλον θα αδιαθετήσω...

qwlrp3.png

εγω παντως που τα προαισθηματα μου δεν πεφτουν εξω ειναι οτι η πατουσιτσα θα γεννησει κοριτσακι και μαλιστα υγιεστατο και οτι η vasdeli θα μας ανακοινωσει ευχαριστα πολυ πολυ συντομα!!

Mariaefi.....

Να ήξερες πόσο κουράγιο μου δίνεις...τουλάχιστον αφού δεν το πιστεύω εγώ, ας το πιστεύει κάποιος άλλος!

qwlrp3.png

να ασημώσουμε θες εεεε?

Περιμένω να αδιαθετήσω την Παρασκευή....και το νιώθω πως θα γίνει....Χθες έβαλα τα κλάματα χωρίς λόγο, όταν γίνεται αυτό, ξέρω πως έρχεται....Απλά μου έκανε εντύπωση που ένιωσα τόσο γρήγορα την μελαγχολία της αδιαθεσίας...

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

αληθεια το πιστευω και το το νιωθω!!χαλαρωσε λιγο και θα ερθει πολυ πολυ συντομα!!

Vasdeli μου και γω το πιστεύω!! Άσε που η Mariaefi μας δε πέφτει ποτέ έξω!!:tongue:

Περιμένω τώρα να δω αν θα είναι σωστή και στην πρόβλεψη του φύλου του μωρού μου:mrgreen:.

IchNp3.png

Ας το ακούμε συχνά αυτό μπας και γίνει....Προσωπικά άρχισα να πιστεύω ότι ίσως να μην ξαναγίνει σε μένα...Ίσως έτσι και να ελευθερωθώ από το άγχος της αναμονής....

Συγχωρέστε με σήμερα....δεν είμαι πολύ καλά, μάλλον θα αδιαθετήσω...

Δεν ξέρω αν σε συγχωρώ.... Μμμμμμ !!! Σκέφτομαι... :rolleyes:

να ασημώσουμε θες εεεε?

οχι να μου ερθει η θεια επιφωτιση!

θυμαμαι οτι ελεγε στην πατουσιτσα οτι θα εισαι μεχρι το Πασχα εγκυουλα και οντως ετσι ηταν και γενικα εχω καλο προαισθημα για καποια πραγματα.....

μην με ρωτησετε για το τζοκερ εε?απλα προαισθημα εχω..

για μενα βεβαια καθολου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...