Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Τι τεστ έκανες;

Το clear blue digital.

συγνώμη αλλά άμα ξαπλώνεις στον καναπέ και καθαρίζεις ψάρια στην κουζίνα, ε δεν το λες γραφείο!! Σπίτι μου, σπιτάκι μου το λες! :rolleyes:

Θα τα ψήσεις κιόλας??:tongue:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

χθες έφτιαξα μελιτζανοσαλάτα αλλά δεν δοκίμασα.. Ο άντρας μου είπε ότι ήταν η ωραιότερη που έχει φάει... Θα δοκιμάσω σήμερα και θα σας πω... Όχι δεν την έφτιαξα στο γραφείο.. Απλώς το θυμήθηκα επειδή τις μελιτζάνες, τις έψησα στο γκριλ. :-)

ο γιατρός ξέρει καλύτερα. Εγώ πήρα βιμπραμισίν (αντιβίωση) 4 μέρες και μετά από την υστεροσαλπιγγογραφία και μετά την υστεροσκόπηση και νόμιζα ότι τα δίνουν σε όλες.. Αλλά μάλλον θα είναι ανάλογα με την περίπτωση.. Εγώ πάντως δεν έχω παράπονο.. Με φαρμακώσανε καλά!!

Τουντσακι εδειξε κατι η σαλπιγγογραφια και εκανες μετα υστεροσκόπηση?Σε ρωταω γιατι κι εγω εκανα σαλπιγγογραφια αλλα κανενας δεν μου ειπε να κανω υστεροσκοπηση.

και εγώ πήρα φάρμακα και μετά απο την υστεροσαλπιγγογραφία και μετά απο την υστεροσκόπηση!!!ορμόνες και εγώ!!

Η παραπανω ερωτηση ισχυει και για σενα.....;)

Έτσι που αισθάνομαι αυτές τις μέρες, δεν θα πείσω ότι είμαι σκληρή... Μάλλον τα κλάμματα θα βάλω.. :rolleyes: Στείλε την Κρίστυ να κάνει εμετό στο γραφείο του να μάθει!! :tongue:

Στειλε διευθυνση και εφυγα!!!! Θα εχω φαει και κατι περιεργο και θα γινει χαμος......

Καλημέρα κορίτσια!!!:P Ήρθα και γω:tongue: (το ξέρω ότι σας έλειψα:mrgreen:)

Είμαι πολύ χαρούμενη!! Χθες είδα το μωράκι μου!! Μεγάλωσε πολύ και φαίνεται πια κανονικό μωράκι σε μικρογραφία!!:tongue: 2,59 εκατοστά έγινε και είναι μια χαρά, μου είπε ο γιατρός!!:tongue: Όπως καταλαβαίνετε σήμερα είμαι στα σύννεφα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Είμαστε καλά και προχωράμε!!:-P Επόμενο ραντεβού τέλος Μαϊου!!

Καλημερα κοριτσακι!!! Το μωρακι ειναι 2,59?????:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Εγω ειμαι 9 εβδομαδων και ειναι 2,15. Εισαστε ψηλοι και οι δυο? Εγω ειμαι μετρια και ο αντρας μου δεν ειναι και το πρωτο μποϊ.....

εγω παντως που τα προαισθηματα μου δεν πεφτουν εξω ειναι οτι η πατουσιτσα θα γεννησει κοριτσακι και μαλιστα υγιεστατο και οτι η vasdeli θα μας ανακοινωσει ευχαριστα πολυ πολυ συντομα!!

οσο για τις υπόλοιπες μολις μου ερθει θα σας το πω!!!!!!

Για μενα δεν εχει προαισθημα???:-(:sad::-(

Mariaefi.....

Να ήξερες πόσο κουράγιο μου δίνεις...τουλάχιστον αφού δεν το πιστεύω εγώ, ας το πιστεύει κάποιος άλλος!

Καλυτερα να μην το πιστευεις εσυ για να πετυχουμε πιο γρηγορα την προβλεψη....;)

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

χθες έφτιαξα μελιτζανοσαλάτα αλλά δεν δοκίμασα.. Ο άντρας μου είπε ότι ήταν η ωραιότερη που έχει φάει... Θα δοκιμάσω σήμερα και θα σας πω... Όχι δεν την έφτιαξα στο γραφείο.. Απλώς το θυμήθηκα επειδή τις μελιτζάνες, τις έψησα στο γκριλ. :-)

Εβαλες και σκορδο?

Διαφημίσεις

Περιμένω να αδιαθετήσω την Παρασκευή....και το νιώθω πως θα γίνει....Χθες έβαλα τα κλάματα χωρίς λόγο, όταν γίνεται αυτό, ξέρω πως έρχεται....Απλά μου έκανε εντύπωση που ένιωσα τόσο γρήγορα την μελαγχολία της αδιαθεσίας...

Κι εγώ το νιώθω ότι θα αδιαθετήσω αύριο.

Άντε να μου έρθει να ησυχάσω.

Έχω από χθες που είμαι σε άθλια κατάσταση άνευ λόγου και αιτίας. Έχω φοβερή υπερένταση, φοβερά νεύρα τη μια στιγμή και την άλλη ξαφνικά με πιάνει φοβερή κατάθλιψη και θέλω να κλαίω χωρίς λόγο. Χθες βράδυ είχα το κλάμα έτοιμο αλλά δεν κατέβαινε το ρημάδι. Εν τω μεταξύ δεν κλαίω εύκολα κι αυτό με βασανίζει. Έχω έναν κόμπο στο λαιμό που με πνίγει και θέλω να κλάψω να ησυχάσω και να εκτονωθώ αλλά δεν μπορώ. Χθες βράδυ έλεγα στον άντρα μου "βοήθησέ με να κλάψω, γιατί δεν μπορώ να ηρεμήσω". Το βράδυ, αν και ήμουν πτώμα από την κούραση, είχα τρομερές αϋπνίες και τρομερή υπερένταση. Το σώμα μου έτρεμε και κάποιες στιγμές νόμιζα ότι έκανε σεισμό. Τελικά ο ύπνος πρέπει να με πήρε μετά τις 3.00.

Σήμερα, φυσικά, είμαι μία από τα ίδια και χειρότερα.

Τώρα που σας γράφω τρέμω ολόκληρη και δεν ξέρω το γιατί.

Άντε, να έρθει η ρουφιάνα, να ηρεμήσω, γιατί αυτή τη φορά τα συμπτώματα είναι πολύ άσχημα.

Καλημερα κοριτσακι!!! Το μωρακι ειναι 2,59?????:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Εγω ειμαι 9 εβδομαδων και ειναι 2,15. Εισαστε ψηλοι και οι δυο? Εγω ειμαι μετρια και ο αντρας μου δεν ειναι και το πρωτο μποϊ.....

Γεια σου Christy μου!!:P 2,59 το μέτρησε ο υπέρηχος.. Παιδί μου με τρομάζεις... είναι πολύ ε?:shock:

Κοίτα εγώ είμαι 1,74 και ο άντρας μου 1,88. Αν μας μοιάσει με βλέπω να γεννάω το Φασούλα:tongue:????

IchNp3.png

κοριτσια τι κανετε?

ιολη μου προσπαθησε να ηρεμησεις εγω φοβερο τρεμουλο χωρις λογο ειχα στην δευτερη εγκυμοσυνη τοσο εντονο που αν δεν ημουν αγκαλια με την σομπα δεν σταματαγε οχι οτι κρυωνα αλλα μονο αν καθομουν στην σομπα σταματαγε οποτε ποτε δεν ξερεις μπορει να μην ερθει

εγω παλι ειμαι στην11 μερα κ εχω 3 μερες πονακια ωορηξιας κ τσιμηματα στο στηθος αλλα οωρηξια για να κανω θελω καμια βδομαδα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Για στείλε κανένα ταπεράκι και από δω:mrgreen:! Έχουμε αδυναμία στη μελιτζανοσαλάτα, μας πιάνουν και κάτι λιγουρίτσες..:tongue::tongue::tongue:

IchNp3.png

λαθος η πατουσιτσα θα εχει αγορι κ συ κριστι κοριτσι κ μετα θα γινετε συμπεθερες χαχαχχ

Adnihoraki γιατί λες αγόρι?:tongue: Έχεις κανένα προαίσθημα? Η mariaefi επιμένει ότι είναι κορίτσι?:mrgreen:

IchNp3.png

Γεια σου Christy μου!!:P 2,59 το μέτρησε ο υπέρηχος.. Παιδί μου με τρομάζεις... είναι πολύ ε?:shock:

Κοίτα εγώ είμαι 1,74 και ο άντρας μου 1,88. Αν μας μοιάσει με βλέπω να γεννάω το Φασούλα:tongue:????

Ετσι εξηγειται!!! Εμενα ειναι 2,15 αλλα εγω ειμαι 1,65 και ο αντρας μου 1,75

λαθος η πατουσιτσα θα εχει αγορι κ συ κριστι κοριτσι κ μετα θα γινετε συμπεθερες χαχαχχ

Μακαρι, θα ειναι και 2 μετρα ο γιος της πατουσιτσας θα καλοπερασει η κορη μου....

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ!!! Η΄ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...