Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

βασντελακι κ νικακι απλα εγραψα οτι εμενα οι παλινδρομες δεν μου εκαναν κανενα καλο κ με γεμησαν ανασφαλεια κ φοβο αν ηταν μονο μια κ μετα ειχα το επιθυμητο αποτελεσμα ισως να το εβλεπα κ γω ετσι.τωρα ομως περναω νυχτες ξαγρυπνη σκεπτομενη τι περασα κ προσπαθω να προετοιμασω τον εαυτο μου αν μου ξανατυχη επαψα να σκεφτομαι οτιδηποτε αλο εκτος απο (τι θα κανω αν μου ξανατυχη)το λεω κ το ξανα λεω κανενα καλο μονο πονο!!!σημερα ξεσκαρτιζοντας τα συρταρια απο αχριστα χαρτια ξαναβρηκα τις εξετασεις που μου εγραφαν να κανω οσο ημουν εγκυος κ δεν αντεξα ρε κοριτσια ξεσπασα παλι σε κλαματα τεσπα μη σας σκοτιζω κ ολη την ωρα καληνυχτα

Καλημέρα κορίτσια, χρόνια πολλά στις Ειρήνες(και στην κόρη μου που έχει δεύτερο όνομα!!!)...μου είπαν σήμερα ότι η Αγία Ειρήνη είναι προστάτιδα των εγγύων....

Αdnihor σε καταλαβαίνω...Ίσως η πληγή-επειδή είναι διπλή-είναι ακόμη πιο έντονη...

Ιολάκι, τι νέα;:?:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα.

βασω να σου ζησει το μωρακι,και μπορει να περασε το δυσκολο διμηνο της αναμονης εμεις ελπιζουμε οτι ολες θα τα καταφερουμε εστω και τωρα και μετα.ειματε αποφασισμενες για ολα,και εγω προσωπικα θα φτασω μεχρι την αλλη ακρη του κοσμου αν χρειαστει.

Καλημέρα κορίτσια, χρόνια πολλά στις Ειρήνες(και στην κόρη μου που έχει δεύτερο όνομα!!!)...μου είπαν σήμερα ότι η Αγία Ειρήνη είναι προστάτιδα των εγγύων....

Αdnihor σε καταλαβαίνω...Ίσως η πληγή-επειδή είναι διπλή-είναι ακόμη πιο έντονη...

Ιολάκι, τι νέα;:?:

χρονια πολλα στην κορουλα σου.

Διαφημίσεις

εχω να κανω αυτην την εξεταση ΡΑΙ-1 επιπεδα και ΡΑΙ-1 πολυμορφικες 46/56 ή 4G-5G.(δεν βγαζω λεξη απο αυτα που γραφει),γνωριζετε ποσο κανει?

Λυπάμαι, εγώ δεν γνωρίζω...:(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!:P

Vasdelaki χρόνια πολλά να χαίρεσαι την κορούλα σου!:P Δεν το ήξερα για την Αγία Ειρήνη ότι είναι η προστάτιδα των εγκύων!:rolleyes: Θα πάω οπωσδήποτε να ανάψω ένα κεράκι σήμερα!

Ιπποκαμπάκι για την εξέταση πάρε τηλέφωνο σε κανένα διαγνωστικό (και δύο και περισσότερα) και θα σου πούν το κόστος. Εγώ πάντα ρωτάω τιμές πριν αποφασίσω για τις εξετάσεις γιατί οι αποκλίσεις από εργαστήριο σε εργαστήριο είναι απίστευτες!:shock:

IchNp3.png

εγώ πάντως, Ειρήνη θα το βάφτιζα το κοριτσάκι που έχασα..Δε με προστάτευσε.. Ίσως επειδή είναι της πεθεράς μου.. ;) (Πλάκα κάνω)... Να τη χαίρομαι!! :-)

Adnihor τα θετικά από κάθε πατατράκ που παθαίνουμε, φαίνονται πολύ μετά. Μέσα στο χορό είναι σχεδόν αδύνατον να τα δούμε.

Κάποια μέρα, όταν θα έχεις τα μπεμπάκια σου αγκαλιά θα δεις πόσα θετικά εισέπραξες από όλο αυτό το γολγοθά!

Προς το παρόν κράτα τα εμφανή θετικά: "Γνωριστήκαμε με όλα αυτά τα κορίτσια, κατανοούμε περισσότερο τους ανθρώπους, κρατιέται θερμή η σχέση με τους συζύγους :wink: ...... " και πάλευε!!

Η ζωή όπως και να το κάνουμε, είναι ωραία!!!

Κορίτσια καλημέρα!!!

Πηρα τις ορμονικές εξετασεις και αγχωθηκα. Οποια ξερει ας μου απαντηση γιατι μου εκανε εντυπωση η προγεστερονη που εγραφε 1.30 με 2 μερα περιοδου και το Αντι ΤG 34.10 kai Anti TPO (θυροειδικη υπεροξειδαση) 122.20 για αυξημενη μου φαινονται!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

εγώ πάντως, Ειρήνη θα το βάφτιζα το κοριτσάκι που έχασα..Δε με προστάτευσε.. Ίσως επειδή είναι της πεθεράς μου.. ;) (Πλάκα κάνω)... Να τη χαίρομαι!! :-)

να την χαιρεσαι την πεθερουλα σου και σου ευχομαι του χρονου να εχεις και εσυ την δικια σου ειρηνουλα,και να γιορταζουν μαζι γιαγια και εγγονη.:P:p:p

Κορίτσια καλημέρα!!!

Πηρα τις ορμονικές εξετασεις και αγχωθηκα. Οποια ξερει ας μου απαντηση γιατι μου εκανε εντυπωση η προγεστερονη που εγραφε 1.30 με 2 μερα περιοδου και το Αντι ΤG 34.10 kai Anti TPO (θυροειδικη υπεροξειδαση) 122.20 για αυξημενη μου φαινονται!!!

αχ,αγαπη μου δεν ξερω εγω καθολου,δεν εχει διπλα φυσιολογικες τιμες (Φ.Τ.).:confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κορίτσια καλημέρα!!!

Νομιζω οτι τα δυο τελευταια που αναφερεις ειναι τα αντισωματα θυροειδους. Καποτε τα ειχα και εγω στα υψη, αλλα δεν νομιζω οτι επηρεαζουν μια εγκυμοσυνη. Αυτο που περισσοτερο τους απασχολει αποτι ξερω ειναι το TSH.

Γι ' αυτο λεω οτι λίγο αυξημενες μου φαινονται εκτος αν δεν τις διαβάζω σωστα!!!

αν τα νουμερα σου φαινονται παραλογα,μηπως θα πρεπει να τις ξανακανεις σε αλλο εργαστηριο γιατι καμια φορα βγαινουν λαθος,και οχι οτι φταιει ο μικροβιολογος αλλα λιγο αμα καθυστερησει να βαλει τον αντιδραστηρα βγαινουν λαθος νουμερα.μου ετυχε γι'αυτο στο λεω.στειλτο με fax στο γιατρο σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...