Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 7

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι?

θελω να παρω τεστ ωορρηξιας μπας και πιασω φυσιολογικα,τωρα εχει ενα τεστ ωορρηξιας και ενα τεστ FSH.ποιο να παρω?ξερετε τι ειναι το fsh?

Vasdeli μου!!!!!!!!!!!!!!! Τι καταπληκτικά νέα είναι αυτά!!!!!! Τώρα μόλις το είδα και χάρηκα όσο δεν φαντάζεσαι! Μπράβο γλυκιά πρασινομάτα μανούλα!! Όλα καλά σου εύχομαι, με μια γλυκιά και ανέφελη εγκυμοσύνη και ένα γερό ναζιάρικο μωράκι δώρο στο τέλος!! Τι καλά!!! Για κάποιο λόγο, πες για το avatar του Klimt, πες που είσαι ήδη δις μανούλα, πες για τις πάντα καίριες παρεμβάσεις σου και τον πάντα γλυκό σου λόγο, στο μυαλό μου σε έχω ως τη μανούλα του καφέ αυτού. Συγχαρητήρια λοιπόν μανούλα!!!

ytBLp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Εύχομαι μετά και την Vasdeli μας, σύντομα και όλες οι υπόλοιπες! Έχουμε πάρει φόρα!!

Σας λέω εν συντομία τα νέα μου και μετά πέφτω με τα μούτρα στην ανάγνωση των νέων σας!!

Τη Δευτέρα πήγαμε στον γιατρό και είδαμε σάκο, μετρηθήκαμε, το Αμαρυλλίδιο βγήκε και 2 μέρες μεγαλύτερο στην ανάπτυξη και…. ακούσαμε καρδούλα!!! Ασταμάτητα δάκρυα και ασταμάτητα γέλια........ Μου έγραψε και τις πρώτες εξετάσεις και φυσικά τις προληπτικές αντιπηκτικές ενεσούλες. Δεν με νοιάζει, χαλάλι του του μπεμπέ. Και χαλάλι και όλο το άγχος. Αυτό το τελευταίο, είμαι σίγουρη πως δεν θα το αποβάλλω ποτέ από το πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά προς το παρόν θεωρώ ήδη κατόρθωμα που το έχω περιορίσει μόνο εκεί. Επόμενο ραντεβού την άλλη Δευτέρα. Τρίτη και Τετάρτη ήμουν με γαστρεντερίτιδα μεταξύ κρεβατιού και μπάνιου, αλλά σήμερα όλα καλά!

ytBLp2.png

βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι?

θελω να παρω τεστ ωορρηξιας μπας και πιασω φυσιολογικα,τωρα εχει ενα τεστ ωορρηξιας και ενα τεστ FSH.ποιο να παρω?ξερετε τι ειναι το fsh?

Η ορμόνη FSH, η οποία προκαλεί την ανάπτυξη των ωοθυλακίων, εκκρίνεται από την υπόφυση στην αρχή του κύκλου. Κατά τη διάρκεια των επόμενων 14 ημερών τα ωάρια αυξάνονται και ωριμάζουν, ενώ η ωοθήκη παράγει συνεχώς όλο και αυξανόμενα ποσά οιστρογόνων. Εάν παραχθεί αρκετή ποσότητα οιστρογόνων τότε αυτορυθμίζεται η έκλυση FSH, με αποτέλεσμα να μειώνεται το ποσό της FSH που παράγεται. Αυτό επιτρέπει μόνο σε ένα από τα ωοθυλάκια (το μεγαλύτερο) να συνεχίσει την ανάπτυξή του.

τεστ ωορηξιας να παρεις αν και νομιζω οτι αφου θες να το προσπαθησεις μονοι σας να χαλαρωσετε και να εχετε επαφες συχνα....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Εύχομαι μετά και την Vasdeli μας, σύντομα και όλες οι υπόλοιπες! Έχουμε πάρει φόρα!!

Σας λέω εν συντομία τα νέα μου και μετά πέφτω με τα μούτρα στην ανάγνωση των νέων σας!!

Τη Δευτέρα πήγαμε στον γιατρό και είδαμε σάκο, μετρηθήκαμε, το Αμαρυλλίδιο βγήκε και 2 μέρες μεγαλύτερο στην ανάπτυξη και…. ακούσαμε καρδούλα!!! Ασταμάτητα δάκρυα και ασταμάτητα γέλια........ Μου έγραψε και τις πρώτες εξετάσεις και φυσικά τις προληπτικές αντιπηκτικές ενεσούλες. Δεν με νοιάζει, χαλάλι του του μπεμπέ. Και χαλάλι και όλο το άγχος. Αυτό το τελευταίο, είμαι σίγουρη πως δεν θα το αποβάλλω ποτέ από το πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά προς το παρόν θεωρώ ήδη κατόρθωμα που το έχω περιορίσει μόνο εκεί. Επόμενο ραντεβού την άλλη Δευτέρα. Τρίτη και Τετάρτη ήμουν με γαστρεντερίτιδα μεταξύ κρεβατιού και μπάνιου, αλλά σήμερα όλα καλά!

τελεια νεα Αμαριλις!!!τελεια πραγματικα!!

αντε κουκλα μου ολα καλα θα πανε!!

Vasdeli μου!!!!!!!!!!!!!!! Τι καταπληκτικά νέα είναι αυτά!!!!!! Τώρα μόλις το είδα και χάρηκα όσο δεν φαντάζεσαι! Μπράβο γλυκιά πρασινομάτα μανούλα!! Όλα καλά σου εύχομαι, με μια γλυκιά και ανέφελη εγκυμοσύνη και ένα γερό ναζιάρικο μωράκι δώρο στο τέλος!! Τι καλά!!! Για κάποιο λόγο, πες για το avetar του Klimt, πες που είσαι ήδη δις μανούλα, πες για τις πάντα καίριες παρεμβάσεις σου και τον πάντα γλυκό σου λόγο, στο μυαλό μου σε έχω ως τη μανούλα του καφέ αυτού. Συγχαρητήρια λοιπόν μανούλα!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου Amaryllis για τα ζεστά σου λόγια!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά για όλες τις εγκυούλες...

Και στα υπόλοιπα κορίτσια γρήγορα με κοιλίτσες!!!!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλά, ε! Γέλασα άπειρα με το αμαρυλλίδιο!!!! Μπράβο κοπέλα μου!!!

Αυτά είναι υπέροχα νέα!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μπράβο κοριτσάκι!! Τέλεια τα νέα σου!!:P

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...