Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 6

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι?

θελω να παρω τεστ ωορρηξιας μπας και πιασω φυσιολογικα,τωρα εχει ενα τεστ ωορρηξιας και ενα τεστ FSH.ποιο να παρω?ξερετε τι ειναι το fsh?

Ιπποκαμπάκι μου άσε το τεστ και πέσε με τα μούτρα στο sex!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

IchNp3.png

Amaryllis πολύ ωραία νέα!!!!! Με το καλό!!!

Σ΄ευχαριστώ tountsάκι μου!!

εγώ δεν σας είπα!!! 5 και σήμερα!!! :-)

Αυτό μάλλο το έχασα από τις μέρες της απουσίας μου. Είναι μήπως το τέλος των ορμονών?? Αν είναι έτσι, super!!

Καλά, ε! Γέλασα άπειρα με το αμαρυλλίδιο!!!! Μπράβο κοπέλα μου!!!

Αυτά είναι υπέροχα νέα!!!!

Αμαρυλλίς > Αμαρυλλίδιο. Σωστά δεν τα λέω?;);)

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο κοριτσάκι!! Τέλεια τα νέα σου!!:P

Και τα δικά σου patousitsa!!! Καλέ τι διαβάζουν τα ωραία μυωπικά μάτια μου?? :shock::shock: έχω χάσει και επεισόδια!! Το φασουλο - πατουσάκι:tongue::tongue: Φτού-φτού!!

ytBLp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Εύχομαι μετά και την Vasdeli μας, σύντομα και όλες οι υπόλοιπες! Έχουμε πάρει φόρα!!

Σας λέω εν συντομία τα νέα μου και μετά πέφτω με τα μούτρα στην ανάγνωση των νέων σας!!

Τη Δευτέρα πήγαμε στον γιατρό και είδαμε σάκο, μετρηθήκαμε, το Αμαρυλλίδιο βγήκε και 2 μέρες μεγαλύτερο στην ανάπτυξη και…. ακούσαμε καρδούλα!!! Ασταμάτητα δάκρυα και ασταμάτητα γέλια........ Μου έγραψε και τις πρώτες εξετάσεις και φυσικά τις προληπτικές αντιπηκτικές ενεσούλες. Δεν με νοιάζει, χαλάλι του του μπεμπέ. Και χαλάλι και όλο το άγχος. Αυτό το τελευταίο, είμαι σίγουρη πως δεν θα το αποβάλλω ποτέ από το πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά προς το παρόν θεωρώ ήδη κατόρθωμα που το έχω περιορίσει μόνο εκεί. Επόμενο ραντεβού την άλλη Δευτέρα. Τρίτη και Τετάρτη ήμουν με γαστρεντερίτιδα μεταξύ κρεβατιού και μπάνιου, αλλά σήμερα όλα καλά!

αντε μπραβο,αυτην την φορα θα πανε ολα καλα.οτι χρειαστει θα το κανεις γιατι το αμαρυλιδιο σε εχει αναγκη.:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Τότε τελειώνουν τα χάπια που παίρνει το αφεντικούλι μας παιδί μας!!:tongue:

και? ξεκιναει προσπαθειες????δηλαδη τον αλλο μηνα μπορει να σκασει η εμβρυοβομβα???:P:p:p

Κορίτσια, καλημέρα.

Η περίοδος άφαντη, έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό. Έκανα το clear blue digital και είπε "όχι έγκυος".

Βάσει του τεστ ωορρηξίας που είχα κάνει, η περίοδος έπρεπε να μου έχει έρθει από χθες. Όμως τίποτε. Και δεν έχω κανένα σύμπτωμα, ούτε περιόδου, ούτε εγκυμοσύνης.

Αποκλείεται να είναι καθυστερημένη σύλληψη που δεν την έδειξε το τεστ, διότι η τελευταία επαφή που είχα ήταν την ημέρα της ωορρηξίας.

Κάτι άλλο συμβαίνει. Ίσως δεν έσκασε τελικά το ωοθυλάκι. Τέλος πάντων, αν δεν έρθει μέχρι το Σ/Κ, θα πάρω τηλ. το γιατρό μου από Δευτέρα, να δούμε τι θα μου πει.

Καθυστέρηση μου ξανασυνέβη μετά την αποβολή, που ενώ είχα ωοθυλάκιο έτοιμο να σκάσει, τελικά η περίοδος άργησε πάρα πολύ. Πιστεύω πως κάτι τέτοιο συμβαίνει και τώρα.

Επίσης, άργησα να σας γράψω, διότι πήγα στη δουλειά το πρωί και μας έδιωξαν, αφού πρώτα μας έβαλαν να μαζέψουμε σε κούτες όσα πράγματα υπήρχαν πάνω στα γραφεία μας, γιατί μπήκε συνεργείο καθαρισμού να καθαρίσει όλο το κτήριο. Το ισόγειο είναι μισοκατεστραμμένο, οι άλλοι όροφοι έχουν μόνο μαυρίλα, λόγω της κάπνας που μεταφέρθηκε μέσω του κεντρικού συστήματος εξαερισμού. Δεν μπορούσαμε να καθίσουμε ούτε σε καρέκλα, παντού υπήρχε μαυρίλα.

Κι έτσι, αφού έφυγα από τη δουλειά, πήρα τους δρόμους, γιατί ο άντρας μου κοιμόταν στο σπίτι, αφού δούλευε 18 ώρες συνεχόμενες χθες. Έτσι δεν ήθελα να κάτσω σπίτι, για να έχει ησυχία να ξεκουραστεί.

Μόλις γύρισα και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σας γράψω.

Κορίτσια, καλημέρα.

Η περίοδος άφαντη, έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό. Έκανα το clear blue digital και είπε "όχι έγκυος".

Βάσει του τεστ ωορρηξίας που είχα κάνει, η περίοδος έπρεπε να μου έχει έρθει από χθες. Όμως τίποτε. Και δεν έχω κανένα σύμπτωμα, ούτε περιόδου, ούτε εγκυμοσύνης.

Αποκλείεται να είναι καθυστερημένη σύλληψη που δεν την έδειξε το τεστ, διότι η τελευταία επαφή που είχα ήταν την ημέρα της ωορρηξίας.

Κάτι άλλο συμβαίνει. Ίσως δεν έσκασε τελικά το ωοθυλάκι. Τέλος πάντων, αν δεν έρθει μέχρι το Σ/Κ, θα πάρω τηλ. το γιατρό μου από Δευτέρα, να δούμε τι θα μου πει.

Καθυστέρηση μου ξανασυνέβη μετά την αποβολή, που ενώ είχα ωοθυλάκιο έτοιμο να σκάσει, τελικά η περίοδος άργησε πάρα πολύ. Πιστεύω πως κάτι τέτοιο συμβαίνει και τώρα.

Επίσης, άργησα να σας γράψω, διότι πήγα στη δουλειά το πρωί και μας έδιωξαν, αφού πρώτα μας έβαλαν να μαζέψουμε σε κούτες όσα πράγματα υπήρχαν πάνω στα γραφεία μας, γιατί μπήκε συνεργείο καθαρισμού να καθαρίσει όλο το κτήριο. Το ισόγειο είναι μισοκατεστραμμένο, οι άλλοι όροφοι έχουν μόνο μαυρίλα, λόγω της κάπνας που μεταφέρθηκε μέσω του κεντρικού συστήματος εξαερισμού. Δεν μπορούσαμε να καθίσουμε ούτε σε καρέκλα, παντού υπήρχε μαυρίλα.

Κι έτσι, αφού έφυγα από τη δουλειά, πήρα τους δρόμους, γιατί ο άντρας μου κοιμόταν στο σπίτι, αφού δούλευε 18 ώρες συνεχόμενες χθες. Έτσι δεν ήθελα να κάτσω σπίτι, για να έχει ησυχία να ξεκουραστεί.

Μόλις γύρισα και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σας γράψω.

κοριτσακι να περιμενεις και να κανεις μια χοριακη!!

το εκανες με πρωινα ουρα??

τουλαχιστον δεν ειχατε αλλες απωλειες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...