Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Νομίζω η μεσαία δόση είναι η δική μου. Απλά μου έκανε εντύπωση το 20 γιατί ξέρω ότι υπάρχει το 0,2, 0,4, 0,8. Εκτός κι αν το 20 που σου είπε αντιστοιχεί στο 0,2!

Στην κοιλιά κάθε πρωί σε μικρή ακτίνα γύρω από τον αφαλό, υποδόρια (45 μοίρες περίπου).

Μάλλον αυτό εννοούσε. Θα το διαλευκάνω.... Οκ κατάλαβα, ούτε πρέζα να ήταν:shock: (σόρι για την έκφραση).

Κι εγώ είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα πάνε...

Μας το χρωστάει ρε γμτ!

Δομνίνα, θα γίνεις μανούλα, θα το δεις...:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Μάλλον αυτό εννοούσε. Θα το διαλευκάνω.... Οκ κατάλαβα, ούτε πρέζα να ήταν:shock: (σόρι για την έκφραση).

Έτσι ακριβώς!!

πατουσίτσα, τι έπαθε το τικεράκι σου και δεν το βλέπω;

Δεν ξέρω.. Από χθες χάθηκε.. Κάτι έπαθε η σελίδα μάλλον. Θα φτιάξω άλλο!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά θα τα πας και συ και ο σπόρος;)!! Τις clexane 0,4 κάνω και γω μία κάθε πρωί!:tongue: Των 20 σου είπε ή 0,2?:shock:

Το ιδιο ειναι, αναλογα με τι μοναδα θα χρησιμοποιησει ο γιατρος. Δεν υπαρχουν αλλες. Η 20,40,60.... θα τις πεις ή 0,2, 0,4, 0,6 κτλ.

Εσυ παιρνεις διπλασια δοση απο το βασδελακι. Κι εγω των 40 παιρνω συν σαλοσπιρ.

΄

Ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι σε όσες δεν είναι εγκυούλες γρήγορα να γίνουν...:-P:-P:-P

Πήρα και τον γιατρό μου. Όλα καλά. Ξεκινώ προληπτικά clexan των 20(μία κάθε μέρα στην κοιλίτσα- πάω να ρωτήσω την φίλη μου την Clelia) και 2 felicine πρωί βράδυ....Δεν με νοιάζει τίποτα, αρκεί το σποράκι να τα καταφέρει....:P

Το άγχος άγχος όμως.....

Τσιμπας την κοιλιτσα γυρω απο τον αφαλο, και βαζεις την ενεσουλα καθετα (90 μοιρες) και φροντιζεις να μην τριψεις μετα το σημειο γιατι θα μεταφερθει το φαρμακο στα γυρω αγγειακια και θα μαυρισει. Στην αρχη μπορει το φαρμακο να σε τσουξει αλλα μετα θα το συνηθισεις.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Έχω τρελλαθεί στη δουλειά, έχουμε και τη μετακόμιση, έχω και τη ζέστη, έχω και τις παρενέργειες από τα λατρευτά μου (4 και σήμερα:wink: )... Βοήθειααααααα!!! (αλλά εντάξει πάει ο γάιδαρος. Μια ωρίτσα έμεινε! )

Vasdeli πολύ χάρηκα!!! Μπράβο!! με το καλό.. Καμιά καρέκλα άφησες ή τις έφαγες όλες; χι χι χι χι .. (Προτείνω να ανοίξεις τόπικ με θέμα: καρεκλέριανς εκ του vegetearians) :-P

Δομνίνα όλα καλά!

Εσύ, εγώ και η Άντζελα αυτό το καλοκαίρι θα γίνουμε λιαστές! :wink:

Διαφημίσεις

εχεις μουτρα κ μιλας ?!!!!!σε τι επιπεδο ρε τερας εισαι στην φαρμ μου βγηκαν τα ματια μολιςτο ειδα για ν μου ανοιξει την φαρμα σου ο υπολογοστης εκανε ποση ωρα τα φτυσε ο κακομοιρης

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...