Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 18 λεπτά , MK2012 είπε:

      Τηλεργασια έχω ζητήσει και έχω προφασιστεί προσωπικούς λόγους μέχρι να κάνω την αυχενική αλλά έχω γκρίνια και έχω και κάποιους τελείως ξεδιάντροπους που παίρνουν Κ με ρωτάνε ευθαρσώς αν είμαι έγκυος. 
      Προχθές είδα τον γυναικολόγο μου για να αποφασίσω με ποιον θα συνεχίσω (με τον γυναικολόγο ή τον εξωσωματικό). Αυτός λέει να μη διανοηθώ να γυρίσω στη δουλειά ούτε μετά την αυχενική γιατί έχω 1 ώρα πήγαινε οδήγηση και 1 ώρα επιστροφή συν 9-10 ώρες στο γραφείο. Δε ξέρω τι θα κάνω, δεν έχω αποφασίσει. 
      Πόσες μέρες κύκλο έχεις;

      Επειδή και εγώ τα σκέφτομαι όλα προκαταβολικά και αγχώνομαι έχω καταλήξει πως τα θέματα όλα τα λύνεις όταν προκύπτουν. Οσο και αν κάνουμε πριν σχέδια ή υποθέσεις, θα βρεθεί η λύση στο τέλος . Μην αγχώνεσαι από τώρα. Θα το δεις πως θα το κάνεις όταν έρθει η ώρα. 

      Αν είναι δυνατόν.. απορώ με κάποιος ανθρώπους.. Εγώ που είμαι έξω από το χορό βεβαια, συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Φυσικά όλες οι εγκυμοσύνες, είτε εξωσωματική, είτε φυσική σύλληψη, ειναι σημαντικές, αλλα όταν έχεις περάσει και τόσο αγώνα δεν το ρισκάρεις. Ο δικός μου γιατρος μου εχει πει πως δεν προτείνει ποτέ να γυρίσει η έγκυος στη δουλειά της, εκτος αν καποια το θέλει πολυ και η δουλειά ειναι υπερβολικά χαλαρή.. Να ηταν 10 λεπτά με το αυτοκίνητο να ηταν οκ, αλλα δύο ώρες είναι απόσταση, οπότε δες το. Ο κύκλος μου θεωρητικα ηταν 28-29 μέρες. Αλλα μετα το καλοκαίρι ειχα δύο ανωορρηκτικους κύκλος σερί με διάρκεια 31 και 32 ημερες αντίστοιχα. Στον δεύτερο μάλιστα έπαιρνα duphaston απο τη 17η μερα για να μην εχω μεγάλη καθυστέρηση. Μετα εκανα διέγερση και ωοληψία και ήρθε η περίοδος όπως περιμενα και τωρα το χάος πάλι..  θεωρώ οτι επειδή η fsh ηταν μολις 6,5 τη 3η μερα δε θα έγινε πάλι ωορρηξια, γι' αυτο η καθυστέρηση, σήμερα 31η μερα!

Recommended Posts


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...