Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

οι στιγμες της ημερας!!!


yasemi

Recommended Posts

τι θα λεγατε να μοιραζομασταν τις μικρες καλες στιγμες της ημερας μας;;;

πιστευω οτι θα μας βοηθησει και οτι θα ειναι το καλυτερο αγχολυτικο για την τρελη καθημερινοτητα που ζουμε....

ας πουμε αυτες τις απλες στιγμες της ημερας που νοιωσαμε παρα πολυ ωραια...

ξεκιναω με χτες γιατι σημερα δεν εχει τελειωσει η μερα....

που η μικρη μου κορη οταν της ειπα καλημεραααααααα το πρωι μου χαμογελασε και ειπε αγουυυυυυ.....(λυωνω τωρα)

που η μεγαλη μου κορη επαιξε τζενγκα μαζι μου και με κερδισε η ατιμη κιολας!!!

που ο αντρας μου μου εφτιαξε σοκολατα ζεστη χωρις να του το ζητησω...


2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 70
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραιο θεμα ανοιξες κορτιτσακι:!: Λοιπον η πρωτη ομορφη στιγμη ηταν οταν εμαθα πρωι-πρωι οτι η βασω ειναι εγκυος και λιγο αργοτερα γεννησε και μια φιλη απο εξωσωματικη ενα χαριτωμενο αγορακι.Πραγματικα ενιωσα πολυ χαρουμενη:P


OPYIp3.png

vez3p2.png

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραίο θέμα, μπράβο κοριτσάκι. Η πρώτη ομορφη στιγμή της ημέρας μου ήταν οταν έφευγα το πρωι και με αγκάλιασε το αγοράκι μου και μου ειπε παπω πολυ, καλη δουγια (σ'αγαπω πολυ, καλή δουλειά) έλιωσααααα.


eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο Γιασεμάκι μου!!!

Το τέλειο πρωινό ξύπνημα..Ξύπνησε ο Κομπόστας μας αλλά δεν πεινούσε (6 το πρωί) και τον βάλαμε ανάμεσά μας στο κρεβάτι και μιλούσαμε και παίζαμε και μας χαμογελούσε ο φαφουτάκος μας κι έκανε φωνούλες... Μία ώρα ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

..λοιπόν...πρίν απο καμιά ώρα μου κοιμήθηκαν και τα 2 μωράκια μου,και χαλάρωσα τόσο που ξέχασα οτι έχω ρούχα για άπλωμα,να βάλω 3-4 πλυντήρια,να καθαρίσω το δωμάτιό μου και γενικά τα παράτησα όοολα και κάθησα και χάζευα στον υπολογιστή!

Αλλα να μην είμαι και αχάριστη,το πρωϊ όπως σηκώθηκα,και ξενυχτησμένη όπως είμαι,πήγα στο μεγάλο μου αγοράκι να το πάρω αγκαλίτσα για να του κάνω γαλατάκι και για πρώτη φορά με είπε μαμά,καθαρά και συνειδητά κοιτάζοντάς με στα μάτια με αυτό το βλέμμα που έλεγε...πού είσαι,τόση ώρα γκρινιάζω το καημένο και πεινάω κι εσύ δεν έρχεσαι....αχ...


eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

Link to comment
Share on other sites

Ετοιμάζομαι να φύγω σήμερα για το σχολείο, ξυπνάει ο μικρός νωρίτερα απ' ό,τι περίμενα. Είμαι στην πόρτα και δεν μ' αφήνει να φύγω, κλαίει πολύ. "Δεν μπορώ να σε πάρω αγάπη μου, έχει πολύ κρύο έξω, θα βγεις αργότερα με τον μπαμπά". " Πελίμενε, σα βάλω το μπουφά μου, να φύγουμε μαζί. Ζε σα κυώσωωωωω". Τα γράφω όπως τα είπε, γιατί ήταν πολύ χαριτωμένο. Άντε να φύγεις μετά για τη δουλειά.

Link to comment
Share on other sites

Aχ παιδια....τι να πεις μικρα ή μεγαλα μπορουν να σ'αφησουν αφωνο μ'ενα βλεμμα ή μια λεξουλα τους.Η καλυτερη στιγμη μου λοιπον ηταν χθες οταν γυρισε η μικρη μου απο το σχολειο και βρηκε το σπιτι ετοιμο και στολισμενο για το παρτυ γενεθλιων της.Φωτιστηκε το προσωπο της μ'αγκαλιασε και μου ειπε Σ΄αγαπω εισαι η πιο καλη μαμα του κοσμου:!:

Κι εγω ελιωσα εννοειτε..............

Να τα χαιρομστε κοριτσια τα παιδακια μας.

Καλημερα,ευελπιστω για ομορφοτερες στιγμες σημερα,που ειναι το παρτυ.Καλο Σαβατοκυριακο:P


OPYIp3.png

vez3p2.png

Link to comment
Share on other sites

η ωραιοτερη στιγμη τη ημερας ηταν οταν γυρισα στο νοσοκομειο απο το σπιτι και μολις με είδε ο Παναγιωτάκης μου εκανε τοσο μεγάλη χαρα και φωναζε μαμα μαμα. Τα ξεχασα ολα σε μια στιγμη αλλαξε ολη μου η διάθεση.:P:p:D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Μόλις έχει φάει κα είναι ζεστός και τρυφερός και με κοιτάει με βλέμα θολό από τη νύστα και τα χειλάκια του είναι κόκκινα από το ρούφηγμα του μπιμπερό και τρέχει γαλατάκι από το στόμα του... Άντε κρατήσου να μην τον δαγκώσεις!!!!

Link to comment
Share on other sites

τι να πω κοριτσια!!!!

καθισμενη στον καναπε τα κοιταγα που παιζανε και καπου καπου την λεγανε και τα μεγαλα μεταξυ τους,κοιταγα το σαλονι απο 'δω και απο 'κει παιχνιδια του μικρου[που πρεπει να εσπασα κανα δυο σημερα πατωντας τα]και σκεφτομουνα σ'ευχαριστω θεε μου που με αξιωσες και εγινα μανα και μετα ξεκινησε ο μεγαλος τσακωμος προσγειωθηκα και αρχισα να κανω το διαιτητη!!!!!!!


24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραίο θέμα!! Πειράζει να μακρηγορήσω και ισως να βγώ λίγο εκτώς θέματος

Λοιπόν χτές πήγα στην πολεοδομία με έτοιμο φάκελο προς κατάθεση. Ο υπάλληλος του ελέγχου στο τοπογραφικό μου λέει αυτό που έχεις κάνει δε μπορεί να γίνει!! και είσαι μηχανικός εσύ ?? και ένα σορό άλλα.. μου μίλησε πολύ άσχημα με έκανε ρόμπα και χάλια ψυχολογικά .. Φεύγω ράκος από πολεοδομία και ψάχνοντας τα κλειδιά να μπω στο αυτοκίνητο μες στη ταραχή μου ξεχνώ τον φάκελο πάνω στον ουρανό του αυτοκινήτου. Κάνω μισή ώρα δρόμο και συνειδητοποιώ πως ο φάκελος έχει κάνει φτερά. Παθαίνω πανικό! Παίρνω τηλ τον άνδρα μου να συνεννοηθούμε για την αργοπορία που θα ακολουθούσε αλλά και για να του πω τον πόνο μου. Και ενώ ήμουν στο φανάρι ακίνητη και μιλούσα περνά από απέναντι περιπολικό και αρχίζει να μου κορνάρει, φωνάζει, κλπ. επειδή μιλάω σε κινητό.. ε εκεί έβαλα τα κλάματα..Επιστρέφω (κι άλλα διόδια στην αττική οδό) φτάνω στο σημείο, ευτυχώς τον βρίσκω, φυσικά σκορπισμένο σε όλο το δρόμο αλλά με ελάχιστες φθορές και τον μαζεύω..

Και σήμερα η αντίθεση. πηγαίνω για την ίδια υπόθεση να πάρω πληροφορίες από τον Δήμο. Ο διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας, υποδειγματικός!! ασχολείται με την υπόθεση, την παίρνει προσωπικά, μου βγάζει ακόμα και φωτοτυπίες μου εξηγεί κομμάτια της νομοθεσίας, μου λέει πως να κινηθώ, μου λέει να τον χ***σω τον άλλο και πως σωστά έχω κινηθεί ως τώρα με ενθαρρύνει ως νέα μηχανικό και μου δίνει πολλές ελπίδες ακόμα και το τηλ του σε περίπτωση που χρειαστώ κάτι!!!

Για μένα αυτή ήταν η 2η καλύτερη στιγμή σήμερα! Που είδα ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν κοιτούν την πάρτη τους, που δεν είναι αλαζόνες επειδή απέκτησαν κάποια θέση, που είναι ευσυνείδητοι επαγγελματίες, που υπάρχει ακόμα ανιδιοτέλεια, ανθρωπιά, ενδιαφέρον, για τον συνάνθρωπο, χαμόγελο, ευγένεια, ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, ταπείνωση... πράγματα αυτονόητα αλλά τόσο δυσεύρετα...

Η πρώτη ήταν όταν ο μικρός μου είπε "απάω μαμούλα" (σ΄αγαπάω μανούλα):)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...