Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια !!! Έχω βλαστοκύστη !! 5ημερων!! Πρώτη φορά !!! 🥹🥹🥹

Εκανα την ωοληψια Β φάσης στον Μαστρ! 

Μπράβο κορίτσι 🥰🥰🥰 άντε να πάρεις τα πάνω σου και να χαμογελάσεις λίγο , ότι σε πιέζει και δεν σου κάθεται άστο στο παρελθόν μην το ξανασκεφτείς ποτέ 💕

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

εγω ειμαι στα εξι κιλα αλλα σε αυτη την εγκυμοσυνη ξεκινησα με παραπανω απο το φυσιολογικο βαρος μου!

στην πρωτη ειχα παρει 8 κιλα οταν γεννησα ημουν μοντελο

αλλα λιγο ο θηλασμος λιγο οτι δεν ειχα βοηθεια συν οτι εχω ενα θεμα με τον θυροειδη μου στον θηλασμο κατεληξα να παρω 40 κιλα και ετσι οταν σταματησα να θηλαζω τον γιο μου ηταν 9 μηνων τοτε αρχισα διαιτ και οταν εμεινα εγγυος στην μικρη μου ειχαν μεινει 20 κιλα οποτε καταλαβαινεις οτι δεν πρεπει να βαλω μη σου πω εβαλα ηδη αρκετα αλλα δεν κουνιεμαι εδω κ 2 μηνες κιολας ολη μερα ειμαι απο καναπε σε κρεβατι και τουμπαλιν!

καλα τον ειπα παιδαρο!!!μεγαλος ειναι!ειναι το πρωτο σου?

εμένα είναι το πρώτο μου μωράκι είμαι και φρεσκοπαντρεμένη... μετά απο ένα μήνα γάμου έμεινα έγκυος, στην αρχή είχα πολλούς εμετούς και είχα χάσει 4 κιλά, απο 50 κιλά που ήμουνα τώρα είμαι 57 και κάτι ψηλά.. σε πιο σκέφτεσαι να γεννήσεις;;;

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλως ηρθες μαρια!!

καλε εγω για τους ιδιους λογους, θηλασμος και χωρις βοηθεια εχασα ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης τσακ μπαμ και δεν ηταν και λιγα! ειχα παρει 18 και παλευα με νυχια και με δοντια να μη πεσω κατω απο τα φυσιολογικα μου! Αφου δε προλαβαινα να φαω και ο θηλασμος καιει θερμιδες! Εσυ πως τα πηρες;

Με το καλο το κοριτσακι σου και στην ωρα του! Να μη βιαζεται χεχε!

Μπαντι χαρηκα πολυ που ολα ειναι οκ με το υγρο!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

καλημερα!

αχ ποναω σημερα χαμηλα...αλλα οχι σα συσπαση...σα τραβηγμα..πιεση...δε ξερω πως να το περιγραψω...χαμηλα και κυριως δεξια...τι ειναι αυτο παλι;

Καλημέρα caramello, μεγαλώνει το μωράκι σου και εγώ έτσι νιώθω, σιγά σιγά μεγαλώνει και η κοιλίτσα σου και είναι λογικό να νιώθεις έτσι...

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Γεια σας κορίτσια μου!

ΜΑΡΙΑ καλώς ήρθες στην παρέα μας. Ξεκουράσου και όλα καλά θα πάνε!

mpanti χάρηκα πολύ που όλα πήγαν καλά. Σε είχα πολύ έννοια!!!

caramello τι κάνει η κορούλα σου?

Φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

1. ΝΟΥΝΟΥ ΠΗΤ 30/09/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

2. Thanoula ΠΗΤ 01/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

3. Zouzounakiii ΠΗΤ 04/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

4.maria1106 ΠΗΤ 06/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

5. Maraki Hope ΠΗΤ 07/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

6. mpanti84 ΠΗΤ 07/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

7. vagelio ΠΗΤ 14/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

8. dike ΠΗΤ 17/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

9. gianna_p ΠΗΤ 18/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

10. nasia79 ΠΗΤ 18/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

11. annat29 ΠΗΤ 20/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

12. ngn1980 ΠΗΤ 20/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

13. caramello ΠΗΤ 24/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

14. liannap ΠΗΤ 26/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

15. nikx ΠΗΤ 28/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

16. Λία33 ΠΗΤ 30/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

maria1106 καλως ηρθες και με το καλο να ερθει και το κοριτσακι σου.

οπως ειδες εχεις ηδη μπει στην λιστα μας....:D

mpanti μου συγχαρητηρια για τα καλα αποτελεσματα του υπερηχου. παει κι αυτο.....ηρεμησε τωρα και απολαυσε το υπολοιπο που εχει μεινει.

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε?

εγω σημερα πηγα βρηκα τη μαια που εχουμε στο κεντρο υγειας και την πρμπτη 18/07 ξεκιναμε μαθηματα ανωδυνου τοκετου+θηλασμου. εχω εξτασιαστει. ειμαι πολυ ενθουσιασμενη και περιμενω πως και πως να ξεκινησω.

την πεμπτη το μεσημερι εχω και ραντεβου για υπερηχο και καρδιοτοκογραφημα σε ενα γιατρο εδω, που πρωτη φορα παω αλλα εχω ακουσει καλα λογια.

ε μετα την αλλη βδομαδα εχω εξετασεις .....καμπυλη ζαχαρου, τοξοπλασμα, tsh , και γενικη αιματος +ουρων.

θα περασει και ο Ιουλιος και δεν θα το καταλαβω.

εχτες παραγγειλαμε και τα πρωτα μας διακοσμητικα για το δωματιο του μπεμπη. πηραμε ενα πολυ ωραιο φωτιστικο με τον μικι, πολυ οικονομικο ειναι απο αυτα τα χαρτινα στρογγυλα φωτιστικα, και πηραμε και μπορντουρα τοιχου με τα baby looney tunes. την πεμπτη που θα μας δει και ο γιατρος , και δουμε οτι παμε καλα, θα παραγγειλουμε και την κουνια γιατι θελει 20 με 25 μερες παραδοση και τον αυγουστο θα ειναι το πρατηριο κλειστα. οποτε πρεπει να την παρουμε απο τωρα για να την εχουμε μεχρι τελη αυγουστου.

05/08 εχω και το ντοπλερ και μιας και θα ανεβω στας Αθηνας θα κανω και ολες μου τις αγορες απο σεντονακια μεχρι ρουχαλακια.:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλησπέρα κ απο εμένα θα γίνω κ εγω μανούλα 7/10/2013 ...Ολα καλα μεχρι τωρα ,το μονο στεναχωρο ειναι οτι μου βρηκε λιγο γερασμενο πλακουντα:cry:

καλησπερα ksgi.

καλως μας ηρθες.

τι σου ειπαν δηλαδη για τον πλακουντα? ποτε το ανακαλυψατε?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλως και την κοπελια με το δυσκολο ονομα χαχα!

ksgi καλωσηρθες! Πιθανον να ειναι λιγο πιο γερασμενος ο πλακουντας απο την ηλικια που θα επρεπε αλλα να μη προχωρησει απαραιτητα ετσι....δε το κατεχω κι ολας αλλα ελπιζω να παει καλα...δε πιστευω να καπνιζεις;;;...ολα με το καλο...

Η μικρη δεν ειχε πυρετο σημερα, γκρινιαρα ειναι βεβαια γιατι ειναι παντα χαχα και ζηταει πολυ αγκαλια μονο που σημερα επειδη δεν ειχε δικαιολογια τον πυρετο κι εγω ειχα τα πονακια και φοβηθηκα απεφευγα να την παιρνω συνεχεια.ε και φυσικα ειχαμε κλαματα και προσπαθουσα να την κοροιδεψω αλλιως και με ξεκανε...κοιμηθηκε και μονο μια ωρα το μεσημερι....ειμαι και μονη μου ολη τη βδομαδα και απογευματα...χααααρμαααα.....πηρα ενα μπουσκοπαν και για λιγο μαλακωσε η ενοχληση...θα δειξει...πιστευω οτι ειναι εντερο ομως...

Γιαννα με το καλο τα επιπλακια και ολες οι αγορες!

Εγω ντοπλερ δεν ειχα κανει ειδικο ραντεβου στην πρωτη εγκυμοσυνη και δε ξερω καν ποτε γινεται...αλλα απ οτι βλεπω σε κανενα μηνα απο τωρα μαλλον ε;...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

καλημερα σας κυριες μου,

τι κανετε?

οι περισσοτερες εισαστε εξαφανισμενες, γιατιιιιιιι???????????????

caramello το ντοπλερ αν δεν κανω λαθος γινεται καπου 28η με 32η εβδομαδα.

ακομα σε ενοχλει το εντερο? στον γιατρο σου το εχεις πει? μηπως τρως τιποτα και σε ενοχλει?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πως είστε;; τα μπεμπάκια σας;;;

gianna_p, εμείς πήραμε κούνια πριν ένα μήνα διότι το βρήκαμε σε προσφορά οπότε ήταν ευκαιρία, έχουμε βάψει και το δωματιάκι του μωρού άλλα πράγματα δεν έχουμε πάρει δλδ εγώ δεν θέλω ακόμα... αλλά ο άντρας μου επιμένει να πάρουμε και το στρωματάκι του και να μην τα αφήσουμε τελευταία στιγμή όλα... να φανταστείς τη κούνια δεν την έχω βάλει ακόμα στο δωμάτιο...

Εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό στις 18/7 δεν μου έχει πει τπτ για ντόπλερ ακόμα...

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε?

Καλωσοριζω και τις καινουργιες!

Εγω απο προχθες εχω συνεχεια πονακια λες και θα αδιαθετησω.Βεβαια εχω και μια υποψια μηπως φταιει το εντερο παλι.Εχω κουραστει με αυτο το θεμα.

Κατα τ'αλλα περιμενω να μου γραψει ο γιατρος την καμπυλη για τελος του μηνα και να δω ποτε θα παμε να δουμε παλι τον μπεμπακο.

Λεω αυτο το μηνα να αρχισω να κατεβαζω και τα ρουχαλακια να πλυνω τιποτα γιατι ειναι πολλααααα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλησπέρα και από μένα κοριτσάκια!!!!

Γύρισα από την θάλασσα και τώρα ξεκούραση!!!!!

Να καλωσορίσω και την ksgi και εγώ με την σειρά μου!!!

mpanti μια χαρά είναι το μωράκι μου. Δόξα το θεό!!!!!

Βρε κορίτσια εγώ ακόμα δεν τολμάω να ψωνίσω κάτι για την μπέμπα μου. Μάλλον έχω έννοια το ζάχαρο γι'αυτό. Θέλω να κλείσω τον 7ο και μετά!!!!

Βέβαια εγώ δεν θα χρειαστώ έπιπλα και καρότσι γιατί έχω από τον γιο μου αλλά θέλω να βάψω το παιδικό που θα μπει η μπέμπα και να βάλω αυτοκόλλητα όπως και στο παιδικό του γιου μου. Έχω ήδη διαλέξει πως θα είναι και ανυπομονώ να περάσει ο καιρός!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...