Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι το έντερο. Όμως αν ταυτόχρονα σκληραίνει η κοιλιά σου υπάρχει τεράστια πιθανότητα να είναι συσπάσεις. Ιδιαίτερα αν σκληραίνει σε τακτικά χρονικά διαστήματα είναι εξαιρετικά πιθανό να είναι συσπάσεις επικίνδυνες για γέννα. Αντιμετωπίζεται με χάπια, δεν θέλουμε να γεννήσεις ακόμα!! Πάρε αμέσως το γιατρό σου τηλέφωνο.

Στη θέση σου και επειδή μένω σε επαρχιακή πόλη θα πήγαινα και μια βόλτα στο νοσοκομείο που θα γεννήσω να κάνω μια "κορδέλα" ή αλλοιώς καρδιοτοκογράφο να βεβαιωθώ ότι δεν γεννάω.

Σόρυ αν σε τρόμαξα, αλλά καλύτερα να είσαι σίγουρη ότι δεν είναι συσπάσεις, παρά να γεννήσεις...

Κανω και συσπασεις αλλα οχι συχνα! Αχ Θανουλα και εγω επαρχία είμαι.προχθες τον πήρα τηλ γιατι δεν πολυκουνιοταν.θα με βρίσει στο τέλος.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κανω και συσπασεις αλλα οχι συχνα! Αχ Θανουλα και εγω επαρχία είμαι.προχθες τον πήρα τηλ γιατι δεν πολυκουνιοταν.θα με βρίσει στο τέλος.

Να σε βρίσει. Θα τον βρίσουμε και εμείς.. Αν ντρέπεσαι πήγαινε στο νοσοκομείο. ή δοκίμασε να πας τουαλέτα μπας και χρειάζεται και δεν το καταλαβαίνεις.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Να σε βρίσει. Θα τον βρίσουμε και εμείς.. Αν ντρέπεσαι πήγαινε στο νοσοκομείο. ή δοκίμασε να πας τουαλέτα μπας και χρειάζεται και δεν το καταλαβαίνεις.

Δεν νομιζω να ειναι τουαλέτα γιατι πήγα.το οτι το μωρο κουνιέται συνέχεια τι λες να σημαίνει;

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Τίποτα. Μια χαρά είναι το μωρό. Μάλλον δεν βολεύεται, στη βδομάδα σου ακόμα έχει άπειρο χώρο για να κόβει βόλτες. Τα πάνω- κάτω φέρνει μέσα στη μήτρα άμα θέλει, εμένα αυτό δεν θα με ανησυχούσε.

Στο θέμα των κιλών νομίζω καμία δεν με φτάνει. Έχω χάσει περίπου μισό κιλό. Χτες κατάφερα να φρικάρω και τον γιατρό που τα έχει δει όλα. Σαν την Παραμυθένια και εγώ, είμαι ολιγόφαγη και σχεδόν υπερκινητική (σκουλίκια στο κ... που λένε), δεν έχω λιμπιστεί τίποτα από παχυντικά μέχρι τώρα, μόνο ντομάτες και φρούτα. Και σαν να μην έφταναν αυτά, με ξέκανε και η γαστρεντερίτιδα. Αφού μου έκοψε όλα τα χάπια (φιλισίν- μαγνήσιο) και μου έδωσε λοσέκ να στρώσει πρώτα το στομάχι μου γιατί άρχισαν να χαλάν οι εξετάσεις αίματος. Αλλά δίκιο έχει η παραμυθένια, αφού το μωρό αναπτύσσεται κανονικά (και εμένα ήταν σχεδόν 1,900 κιλά χτες, μια χαρά αφράτο) δεν τους πολυνοιάζουν τα δικά μας. Εκτός πια και υπάρχει θέμα παθολογίας οπότε επεμβαίνουν με χάπια (όπως χρειάζεται σε έμένα τώρα, που είμαι σχεδόν αφυδατωμένη κλπ κλπ).

Καλησπέρα! Εγώ σε περνάω! Είμαι -4 σε αυτήν την εγκυμοσύνη μέχρι τώρα. Αλλά είχα εμετούς και διαβήτη κύησης οπότε θα πάρω ελάχιστα μέχρι το τέλος!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Εγώ σε περνάω! Είμαι -4 σε αυτήν την εγκυμοσύνη μέχρι τώρα. Αλλά είχα εμετούς και διαβήτη κύησης οπότε θα πάρω ελάχιστα μέχρι το τέλος!!!!

Φτου... έχασα τα πρωτεία!! :P :p :P

Ξέρω πόσο χάλια την περνάς την εγκυμοσύνη, μη νομίζεις... Πάντως και το δικό σου μωράκι είναι καλά στα κιλά του, έτσι δεν είναι;

Κορίτσια εγώ είμαι +6. Ελπίζω να μην βάλω πάνω από 4 ακόμη. Αλλά η βασική εννοια μου είναι να βάλει το μωράκι μου!!! Παιδιά έχω τρελαθεί τώρα που γύρισε το μωρό μου πετάει όλο τις πατούσες του ψηλά στην κοιλιά. Μόλις ακούει γνωστές φωνές ή ακουμπάει κάποιος την κοιλιά πετάει αμέσως πατούσα σα να λέει εδώ είμαι κι εγώ !!! Απίστευτο συναίσθημα!!!!:cool:

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Δύσκολη μέρα σήμερα. nikx τι έγινε πήγες στο γιατρό;

Μιλάω σε όσες έχουν ήδη ένα παιδί, οι άλλες αν θέλετε μην διαβάζετε παρπαπέρα: Υπάρχουν και για εσάς στιγμές που σας έρχετε να αρχίσετε να ουρλιάζεται μέσα στα μούτρα του παιδιού σας να το βουλώσει; Να σταματήσει να λέει όχι σε όλα και να συντονιστεί επιτέλους με την κατάσταση; Νομίζω ότι είμαι ολομόναχη με τον άντρα μου να παλεύουμε. Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν για όλους εξαιρετικά εύθραυστη, με το ζόρι με άφηναν να πάω να βάλω ένα ποτήρι νερό. Δε λέω, είχε προβλήματα εκείνη η εγκυμοσύνη, αλλά τώρα... όλη η αντιμετώπιση είναι σαν να μην είμαι έγκυος. Με ένα τρελαμμένο δίχρονο στο σπίτι. Άντε να πω ότι τα κιλά που έχασα είναι από τη γαστρεντερίτιδα, αλλά γενικά δεν έβαλα, είμαι όπως ήμουν πριν κουβαλώντας ένα βάρος δύο κιλών (το μωρό) συν άλλα δύο περίπου ο πλακούντας και το αμνιακό στο μπροστά μέρος του σώματος. Αν πω να σκύψω με παίρνει κάτω. Αν γονατίσω πρέπει να με τραβήξουν για να σηκωθώ. Αν είμαι ξαπλωμένη θέλω περίπου ένα λεπτό για να σηκωθώ. Και έχω ένα δίχρονο να κατουρέι όλο το σπίτι όταν θέλει, πλυντήριο, σίδερο, βόλτα κτλ. Μόνο να πάρουν τη μικρή για καμιά βόλτα, και να φύογυν διακοπές είναι όλοι.

Ουφ, τα είπα και ξέσκασα, πάω να φάω και να κοιμηθώ.

Μιλάω σε όσες έχουν ήδη ένα παιδί, οι άλλες αν θέλετε μην διαβάζετε παρπαπέρα: Υπάρχουν και για εσάς στιγμές που σας έρχετε να αρχίσετε να ουρλιάζεται μέσα στα μούτρα του παιδιού σας να το βουλώσει; Να σταματήσει να λέει όχι σε όλα και να συντονιστεί επιτέλους με την κατάσταση; Νομίζω ότι είμαι ολομόναχη με τον άντρα μου να παλεύουμε. Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν για όλους εξαιρετικά εύθραυστη, με το ζόρι με άφηναν να πάω να βάλω ένα ποτήρι νερό. Δε λέω, είχε προβλήματα εκείνη η εγκυμοσύνη, αλλά τώρα... όλη η αντιμετώπιση είναι σαν να μην είμαι έγκυος. Με ένα τρελαμμένο δίχρονο στο σπίτι. Άντε να πω ότι τα κιλά που έχασα είναι από τη γαστρεντερίτιδα, αλλά γενικά δεν έβαλα, είμαι όπως ήμουν πριν κουβαλώντας ένα βάρος δύο κιλών (το μωρό) συν άλλα δύο περίπου ο πλακούντας και το αμνιακό στο μπροστά μέρος του σώματος. Αν πω να σκύψω με παίρνει κάτω. Αν γονατίσω πρέπει να με τραβήξουν για να σηκωθώ. Αν είμαι ξαπλωμένη θέλω περίπου ένα λεπτό για να σηκωθώ. Και έχω ένα δίχρονο να κατουρέι όλο το σπίτι όταν θέλει, πλυντήριο, σίδερο, βόλτα κτλ. Μόνο να πάρουν τη μικρή για καμιά βόλτα, και να φύογυν διακοπές είναι όλοι.

Ψυχραιμία κοριτσάκι μου. Ξέρω οτι δεν είναι εύκολο αλλά δες τα θετικά. Τουλάχιστον μπορείς να φροντίζεις το παιδάκι σου. Εγώ που είμαι κρεβατωμένη?????

Επίσης νομίζω οτι πρέπει να ζητάμε παραπάνω πράγματα από τους συντρόφους μας. Μην τα κάνεις όλα εσύ. Αν δεν ζητήσεις νομίζουν οτι μπορείς να τα κάνεις και τους βολεύει.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

εχω μεινει ξαπλωμένη και νιώθω καλύτερα.

Στο άλλο θέμα τωρα.εμείς τελευταίο καιρό περνάμε τρελες κρίσεις.Αν δεν γινει το δικό του ρίχνει τρελό ξυλο.μένω απίστευτα ψύχραιμη αλλα τρελαίνομαι κατά βάθος. Και φοβάμαι πως θα αντιδράσει με το μωρό.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Ρωταω αν υπαρχει προβλημα με τα λιγα η τα μειων κιλα γιατι πρωτον δε μου εχει τυχει:tongue: και δευτερον η νυφη μου που εχει εμετους και εχει χασει κι αυτη της λεει ο γιατρος οτι θελει μεχρι το σεπτεμβρη να εχει παρει 1μισι κιλο.Γι αυτο ρωταω αν λεει κατι ο γιατρος σας.Εννοειται αφου το βαρος ειναι καλο του παιδιου δε χρειαζομαστε τα επιπλεον τι να τα κανουμε αλλα γιατι της ειπε τοτε οτι θελει να παρει; ειναι ακομα στις 16 εβδομαδες.Μηπως ακομα δε μπορει να υπολογισει αν ειναι καλο το βαρος του παιδιου;:confused:

Θανουλα...αλλο ενα μηνυμα σου που ειναι σα να μιλαω εγω....προχτες της εριξα για πρωτη φορα ξυλια στον πωπο.Φυσικα μετα εσκασα απο στεναχωρια αλλα με τρελανε.Και γενικα εχω υπομονη αλλα δε παλευεται.και εκει που μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι ηταν στην αλλαξιερα που μου κλωτσαει την κοιλια με ολη της τη δυναμη και ενω της εξηγω ηρεμα μπλα μπλα συνεχιζει και το κανει επιτηδες και μου ριξε μια πολυ καλη.Εκει ξεφυγα.Την εχει πιασει η αρνηση και αρνειται τα παντα γιατι απλα μπορει! Και μετα στα 2 επομενα δευετρολεπτα ξαναλλαζει 2 φορες γνωμη!Απο εκπαιδευση τουαλετας παλι αρνηση.Αν την εχω χωρις πανα οταν συνεργαζεται και πηγαινουμε συχνα τουαλετα δε λερωνει.Αλλα τωρα δε δελεαζεται με τιποτα αντε να την καταφερω μια δυο φορες και μετα ουρλιαζει δε θες δε θες και τρεχει και φυσικα καποια στιγμη της φευγουνε.Δε θελω να την πιεζω.Γενικοτερα αλλα και ειδικοτερα για την τουαλετα γιατι ειναι και σχετικα νωρις αλλα προφανως το θεμα ειναι παντου και οχι μονο στην τουαλετα.Και οταν θελει κατι αρχιζει τη γκρινια το κλαμα και τις φωνες...Παντα ηταν δυσκολο παιδακι....απο τις πρωτες μερες της.Αλλα εχει αρχισει και μεταμορφωνεται σε κ***παιδακι. Ειναι φασεις που ειναι το καλυτερο παιδι και φασεις που θελω να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο...Μαλλον ετσι ειναι τα παιδια...:rolleyes: Υπομονη ..ο Θεουλης να φυλαει τα τερατακια μας και να μας δινει υπομονη και αντοχες!!:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Με τα κιλά θυμάμαι και στην πρώτη εγκυμοσύνη και τους δύο γιατρούς να μου λένε ότι και σε αυτήν: Μη στεναχωριέσαι, ότι είναι να μπει, θα μπει. Και όντως μπήκαν 11 τότε. Τώρα.....Φαντάζομαι για να μου δώσει χάπια για το στομάχι λίιιγο θα ανησύχησε, αλλά δεν είπε τίποτα. Μάλλον από κάποιο σημείο και μετά ανησυχούν για εμάς και όχι για τα μωρά.

Η μικρή: είναι ξύπνια από τος 7:30 και δεν θέλει να αλλάξει πάνα. Είναι με την κατουρημένη τη βραδινή. Δεν μπορώ να παλεύω, φοβάμαι ότι θα φάω και εγώ καμιά στην κοιλιά, όπως η καραμέλο και την άφησα. Επίσης δεν θέλει να πλυνε ιτα χέρια της που έφαγε δημητριακά με μέλι και κολλάνε. Για τα μούτρα δεν το συζητάω.. Τι να κάνω δηλαδή; Έίναι ακριβώς όπως το είπε μια φίλη μου: "Ζωή να έχουν, γερά να είναι πάντα, αλλά θα τα σφάξω καμιά ώρα..."

Καλημέρα!

Πώς είστε?εμείς εχθές είχαμε ένα εφιαλτικό βράδυ είμαι αϋπνη σχεδόν όλο το βράδυ.

Με πείραξε η ζέστη κ δεν μπορούσα να κοιμηθώ

Τον τελευταίο καιρό μου συμβαίνει πολύ συχνά.

Εσείς έχετε παρόμοια εμπειρία??

Στη 1η μου εγκυμοσύνη δεν είχα τέτοια συμπτώματα κ μου φαίνονται περίεργα!!!

qOUNp2.png.

Καλημέρα!

Πώς είστε?εμείς εχθές είχαμε ένα εφιαλτικό βράδυ είμαι αϋπνη σχεδόν όλο το βράδυ.

Με πείραξε η ζέστη κ δεν μπορούσα να κοιμηθώ

Τον τελευταίο καιρό μου συμβαίνει πολύ συχνά.

Εσείς έχετε παρόμοια εμπειρία??

Στη 1η μου εγκυμοσύνη δεν είχα τέτοια συμπτώματα κ μου φαίνονται περίεργα!!!

καλημερα αννατ μου τι κανεις και εγω δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου και στις 5.00 το πρωι σηκωθηκα εκανα μπανιο ηρθα στο σαλονι και εφτιαξα καφε γιατι το πηρα αποφαση!

εγω ζοριζομουν οπως τωρα στην πρωτη εγγυμοσυνη μου αλλα τωρα εχουμε και την βρωμο ζεστη!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα!

Εμενα πάλι μεσα στο σπίτι είναι γενικες γραμμες καλος.με ακούει και προσεχει.έξω γίνεται αλλο παιδι.μας έχει φαει και ενα μηχάνημα που βγάζει κουκλακια.αν δεν πιάσουμε γίνεται πανικός.χτυπιέται σαν το χταπόδι και μου έρχεται να τον δειρω.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...