Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια πήρα τηλ τον Κούρτη και το σήκωσε αυτός. Του είπα να κλείσουμε ρανεβού και με ρώτησε ΤΕΡ. Όταν όμως του είπα ότι έχω κάνει ήδη 2 doppler γιατί μου βρίσκουν το μωρό μικρό και χαμηλούς παλμούς (στο τελευταίο μόνο)μου είπε ότι αφού έχω μπεί στη διαδικασία της παρακολούθησης αυτός δεν μπορεί να βοηθήσει γιατί γυρνά τέλη Αυγούστου και ότι μέχρι τότε θα έχω λύσει το πρόβλημά μου ??? Να δω πως θα πάει μέχρι τότε??? Τώρα εγώ να ανησυχήσω ή να ησυχάσω.. Βασικά σκέφτομαι να περιμένω να δω πως θα πάει και την Τρίτη και να το συζητήσω και με το γιατρό μου μήπως πάμε για δεύτερη γνώμη στον κούρτη ή στο έμβρυο. Γενικά πάντως είμαι αισιόδοξη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά απλά το μωράκι είναι μικρό λόγω του σωματότυπού μου και μεγαλώνει με τους δικούς του ρυθμούς. Τώρα για τους παλμούς θα φάω του σκασμού την Τρίτη κι ελπίζω να πάνε όλα καλά στο NST. Μακάρι Παναγία μου να έχουμε την βοήθειά σου!!!

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Κορίτσια καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Σήμερα ξαναείδα το γιατρό μου για να μου δωσει χαρτί για την άδεια και του είπα ότι αγχώθηκα πολύ και φοβάμαι μην πάθει κάτι το μωρό . Με καθησύχασε και μου είπε να μην ανησυχώ απλά είναι μικρό και θα το παρακολοθούμε κάθε 7-10 μέρες με doppler και καρδιοτοκογράφο. Εντωμεταξύ του είπα να πάω Δευτέρα για τις αιματολογικές και Τρίτη για τον υπέρηχο ώστε να φάω πολύ καλά. Δεν διαφώνησε απλά μου είπε για να μην ταλαιπωρούμαι να τα κάναμε ίδια μέρα. Επίσης ρώτησα μια φίλη μαία για τους παλμούς και μου είπε ότι όταν πάμε για υπέρηχο και καρδιοτοκογράφο πρέπει να είμαστε πολύ καλά φαγωμένες και ότι 1-2 βδομάδες απόκλιση δεν είναι πρόβλημα.

Την Δευτέρα που θα πάω θα του πω τους ενδιασμούς μου για τον adit admin αν και μέχρι στιγμής εμένα αυτός τα βρήκε όλα τέλεια δεν μου είπε κάτι κακό. Σκέφτομαι μήπως κάνω και αυτό τον υπέρηχο μαζί του κι αν κάτι μου στραβώσει να πώ στον γιατρό ν' αλλάξουμε. Ο γιατρός μου δεν έχει κόλλημα υπέρ του edit admin ίσα ίσα μου είπε ότι είναι φευγάτος και υπερβολικός. Απλά είναι πολύ αναλυτικός και έχει κάνει και κοντά στον Νικολαΐδη. Βασικά μου είπε ότι είναι καλό από δω και πέρα να μου κάνει τα doppler ο ίδιος χειριστής οπότε αν του πώ ότι μ'αγχώνει μπορεί να συνεχίσουμε με τον Τζώρτζη. Εντωμεταξύ μου είπε να μην τρελαίνομαι ν' ακούω το μωρό συνέχει μόνο αν περάσουν πολλές ΄ωρες και δεν νοιώθω κάτι να τον πάρω τηλ.

Χθες είχα αγχωθεί τόσο πολύ που το μωρό ούτε που κουνιόταν λούφαζε μόνο το βράδυ που χαλάρωσα άρχισε τι κλωτσοπάρτυ!

Βασικά σκέφτομαι ότι μάλλον ο γιατρός μου είπε τα ακραία ενδεχόμενα. Πιστεύω ότι αν οι παλμοί είναι καλοί από δω και πέρα και το μωρό εξακολουθεί να μεγαλώνει δεν θα υπάρχει λόγος για πρόωρο τοκετό ούτε καισαρική. Θα του πώ ότι θέλω να εξαντλήσουμε τα περιθώρια για φυσιολογικό τοκετό αρκεί να μην υπάρχει κίνδυνος για το μωρό.

'Ασχετο η μαμά μου μου είπε για έναν Κούρτη είναι λέει πολύ καλός κάνει μόνο υπερήχους και να πάω να πάρω δεύτερη γνώμη, τον ξέρει καμιά σας;

Εμενα ολους τους μεγαλους τους κανει ο Πολυζος στο ΙΑΣΩ ή στο Εμβρυο ή στο Ιατρειο του και ειμαι ιακνομποιημενη αναλυτικος και ηρεμος!

Τωρα γιατι πρπει να ειμαστε φαγωμενες για υπερηχο αι καρδιοτοκογραφο?

τεσπα ηρεμησε και εμενα σημερα και εχτες ειναι ποιο ηρεμο το μωρο!αλαλ εχε το νου σου αν περασουν πολλες ωρες!

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Org

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κορίτσια... βρήκα και άλλο ΄πράγμα να προβληματίζομαι. Τι να κάνω με δεύτερο καρεκλάκι αυτοκινήτου; Αυτό που έχουμε είναι το Britax, ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά από ότι μας είπαν και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω (ούτε και αφορμή δόξα το Θεό). Είναι ταυτόχρονα και το πιο ακριβό, αλλά είναι το μόνο πράγμα που δεν λυπηθήκαμε λαεφτά, αφού θα μεταφέραμε νεογέννητο στα 120 χιλιόμετρα του επαρχιακού δρόμου- σκοτώστρας Αλεξανδρούπολη- Ορεστιάδα (caramello καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάω). Τώρα όμως θα γεννήσουμε στην πόλη που μένουμε. Δεδομένου ότι τα περισσότερα καθίσματα που βρίσκουμε είναι τεραστίων διαστάσεων και δεν θα χωράω εγώ πίσω- χώρια που θα είναι ασφικτικά εκεί πέρα, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Επίσης η μικρή είναι μικροκαμωμένη, δηλαδή στο ύψος της είναι κανονική αλλά είναι μόνο 12 κιλά, δεν μπορώ να τη βάλω σε υπερηψωμενα καθισματάκια και να τη δένω με τη ζώνη του αυτοκινήτου, θα την πνίξει. Έχετε καμιά ιδέα;

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Μαρίνα μήπως μπορείς να μου πείς τα ονόματα των άλλων δύο;

Με συγχωρείς για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά μόλις είδα το μήνυμά σου. Και οι δύο έχουν αναφερθεί πολλές φορές στο φόρουμ, οπότε η κοινοποίηση των ονομάτων τους θεωρώ ότι δεν αποτελεί διαφήμιση. Ο ένας ήταν ο Νικολαϊδης και ο άλλος ο Μαλλιγιάννης.Και οι δύο ήταν εξαιρετικοί και δέχτηκαν να με δουν παρακάμπτοντας την σειρά των ραντεβού τους, δεδομένου ότι ήταν διαθέσιμοι μετά από μήνα. Τους είπα για ποιον λόγο επαναλάμβανα την εξέταση και επικεντρώθηκαν στον έλεγχο του στομάχου. Ο δε Μαλλιγιάννης ήταν και πολύ αναλυτικός, καθώς επέμεινε πάρα πολύ ώρα στην εξέταση του στομάχου, αλλά και επεξηγηματικός.

Διαφημίσεις

Βαγγελιω τα βλέπεις;δεύτερη γνώμη άμεσα!

Μαρίνα αυτός ο άνθρωπος πρέπει να σου έκοψε και δέκα χρόνια απ τη Ζωή σου...απίστευτο...

Ακριβώς, δέκα χρόνια και περισσότερα από την ζωή μου και του συζύγου μου. Ευτυχώς για μας πήγαν όλα καλά, αλλά είναι στιγμές που δεν ξεχνιούνται με τίποτα. Καμιά φορά την βλέπω που τρώει ότι μπορείς να φανταστείς και σκέφτομαι εκείνη την ημέρα. Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να παραθέσω την εμπειρία μου μόλις διάβασα το μήνυμα της Βαγγελιώς.

Βαγελιω οπως εχουμε αναφερει εχω χαζεψει εντελως με τη δευτερη εγκυμοσυνη και δε καταλαβα την απορια σου...

Εχετε το ιδιο καθισματακι απο οταν ηταν νεογεννητο; Δεν ειχατε χουφτιτσα η βρεφικο; Εγω εχω το καινουριο της απο 9 κιλα και πανω και θα βαλω και τη χουφτιτσα στην αλλη μερια κι εγω αναμεσα...

Μηπως εννοεις οταν θα αλλαξει καθισματακι και θα παρει μεγαλο; ναι τοτε δε νομιζω οτα θα χωραει κατι αλλο στα πισω καθισματα ..

Δε ξερω αν εννοεις αυτο...

Οσο για το δρομο αλεξανδρουπολη ορεστιαδα ειναι πραγματικα απαραδεκτος.Γινονται εργα παντου τωρα αλλα ειναι απιστευτες οι λακουβες ελεγα οτι θα το σπασουμε το αυτοκινητο...καποια στιγμη θα γινει ολο εγνατια...αλλα δε νομιζω να το προλαβουμε εμεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ακριβώς, δέκα χρόνια και περισσότερα από την ζωή μου και του συζύγου μου. Ευτυχώς για μας πήγαν όλα καλά, αλλά είναι στιγμές που δεν ξεχνιούνται με τίποτα. Καμιά φορά την βλέπω που τρώει ότι μπορείς να φανταστείς και σκέφτομαι εκείνη την ημέρα. Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να παραθέσω την εμπειρία μου μόλις διάβασα το μήνυμα της Βαγγελιώς.

Και πολυ καλα εκανες και εγραψες...

Να ειναι γερο το παιδακι σας και παντα ετσι ορεξατο! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Caramello, η Βαγγελιώ έχει σοβαρό θέμα, εγώ ασχολούμαι με καρακλάκια αυτοκινήτου!! Σόρυ ρε παιδιά, αλλά σε λιγότερο από μήνα θα έχω γεννήσει και πρέπει κάπως να μεταφέρω το μωρό από το Νοσοκομείο στο σπίτι...

Έχουμε ένα μεγάλο καρεκλάκι αυτοκινήτου 0- 36 κιλά, που αρχικά το έχεις να κοιτάει το πίσω παράθυρο και να είναι ξαπλωμένο το μωρό, και μετά το γυρνάς να βλέπει κανονικά. Όλα του καλά, αλλά όπως όλα τα καρεκλάκια είναι πολύ ογκώδες. Τώρα πρέπει να πάρω κάτι άλλο (δύο παιδιά- δύο καρεκλάκια πίσω), αλλά όσα βρίσκω εδώ είναι τεράστια και πανάκριβα.

Εσύ τι καρεκλάκι έχεις για πάνω από 9 κιλά; Και τι είναι η χουφτίτσα;

Βλέπω τα μηνύματα της Μαρίνας (καλωσήρθες καταρχήν και με το καλό το δεύτερο παιδάκι σου) και φρίττω. Και μου αρέσει που μέχρι και εγώ που ούτε καν έχω περάσει έξω από μαιευτήριο της Αθήνας έχω ακουστά το όνομα αυτού του κυρίου...

Διαφημίσεις

Κορίτσια... βρήκα και άλλο ΄πράγμα να προβληματίζομαι. Τι να κάνω με δεύτερο καρεκλάκι αυτοκινήτου; Αυτό που έχουμε είναι το Britax, ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά από ότι μας είπαν και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω (ούτε και αφορμή δόξα το Θεό). Είναι ταυτόχρονα και το πιο ακριβό, αλλά είναι το μόνο πράγμα που δεν λυπηθήκαμε λαεφτά, αφού θα μεταφέραμε νεογέννητο στα 120 χιλιόμετρα του επαρχιακού δρόμου- σκοτώστρας Αλεξανδρούπολη- Ορεστιάδα (caramello καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάω). Τώρα όμως θα γεννήσουμε στην πόλη που μένουμε. Δεδομένου ότι τα περισσότερα καθίσματα που βρίσκουμε είναι τεραστίων διαστάσεων και δεν θα χωράω εγώ πίσω- χώρια που θα είναι ασφικτικά εκεί πέρα, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Επίσης η μικρή είναι μικροκαμωμένη, δηλαδή στο ύψος της είναι κανονική αλλά είναι μόνο 12 κιλά, δεν μπορώ να τη βάλω σε υπερηψωμενα καθισματάκια και να τη δένω με τη ζώνη του αυτοκινήτου, θα την πνίξει. Έχετε καμιά ιδέα;

εδω και 2 μηνες ειχα τον ιδιο προβληματισμο και ο γιος μου απο υψος ειναι καλος εως και ψηλος αλλα απο κιλα ειναι φυσαερι και δεν μου αρεσει ακομα το καθισμα που δενει απλα με την ζωνη του αυτοκινητου!

Εμεις μενουμε Αθηνα και εγω τρωω πολλες ωρες στο αυτοκινητο με το παιδι μεσα και στο μελλον θα ειναι τα παιδια !

Εγω κατεληξα να παρω το ενδιαμεσο 9-18 κιλα να σου πω την αληθεια εκανε 250 και λογω εκπτωσεων το πηραμε 90 ευρω εχει 3 θεσεις οποτε ξαπλωνει ελαφρα για ταξιδι να μπορει να κοιμηθει και εχει κανονικους υμαντες!

αυτα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Caramello, η Βαγγελιώ έχει σοβαρό θέμα, εγώ ασχολούμαι με καρακλάκια αυτοκινήτου!! Σόρυ ρε παιδιά, αλλά σε λιγότερο από μήνα θα έχω γεννήσει και πρέπει κάπως να μεταφέρω το μωρό από το Νοσοκομείο στο σπίτι...

Έχουμε ένα μεγάλο καρεκλάκι αυτοκινήτου 0- 36 κιλά, που αρχικά το έχεις να κοιτάει το πίσω παράθυρο και να είναι ξαπλωμένο το μωρό, και μετά το γυρνάς να βλέπει κανονικά. Όλα του καλά, αλλά όπως όλα τα καρεκλάκια είναι πολύ ογκώδες. Τώρα πρέπει να πάρω κάτι άλλο (δύο παιδιά- δύο καρεκλάκια πίσω), αλλά όσα βρίσκω εδώ είναι τεράστια και πανάκριβα.

Εσύ τι καρεκλάκι έχεις για πάνω από 9 κιλά; Και τι είναι η χουφτίτσα;

αχ αν ειναι 0-36 κιλα δεν ειναι αναγκη να αλλαξεις στην μεγαλη καρεκλακι τι να σου πω τωρα ρε γαμωτο η χουφτιτσα ειναι το 0-9 κιλα και ειναι το λεγομενο αυγο μοιαζει με ρηλαξ !

Εγω ειχα το 0-13 και ειναι λιγο μεγαλυτερο απο το κοινο αυγο οποτε το ειχα μεχρι πριν λιγο καιρο!

αχ δεν ξερω τι να σκεφτω!!!

να παρεις 0-36 και πως θα χωρας πισω ,υπαρχει λουση οικ/κα ασυμφορη ομως!

να παρεις ενα αυγο για την μικρη 0-9 κιλα και να χωρατε και σε 6-7 μηνες να παρεις οτια και στην μεγαλη και να τα εχεις πισω και τα δυο και εσυ μπροστα τι θα γινει?

αλλα ειναι οπως ειπα σαν να πετας λεφτα !

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

εγω εχω την ιδια απορροια γιατι δεν τον μυνησατε?

αν σας εδωσε γραπτως λαθος διαγνωση γιατι δεν τον μυνησατε?

ετσι κανουμε ολοι δεν το λεω για εσενα Μαρινα μου αλλα μολις φυγει το αγγουρι απο τον απ'αυτο μας σορυ κιολας δεν μας νοιαζει και αυτος ο παπαρας συνεχιζει ακαθεκτος να τρομαοκρατει εγγυες!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε;; εγώ είμαι εδώ και μια εβδομάδα αδειούχα!!!

Να ρωτήσω βρε κορίτσια σας πρίζονται τα πόδια και τα δάχτυλα σας;;; εγώ ήδη έβγαλα τη βέρα μου με το ζόρι...

στα ρουχαλάκια του μωρού που έχω αγοράσει να μην βάλω μαλακτικό προδερμ;;;

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε;; εγώ είμαι εδώ και μια εβδομάδα αδειούχα!!!

Να ρωτήσω βρε κορίτσια σας πρίζονται τα πόδια και τα δάχτυλα σας;;; εγώ ήδη έβγαλα τη βέρα μου με το ζόρι...

στα ρουχαλάκια του μωρού που έχω αγοράσει να μην βάλω μαλακτικό προδερμ;;;

καλημερα μικρη τι κανεις?

ναι πρηστηκαν και εμενα και εβγαλα την βερα μου και εγω πριν 3 ημερες ενω στον γιο μου δεν την εβγαλα καθολου αλλα δεν ηταν καλοκαιρι τοτε!

παιζει ρολο και η ζεστη στο πρηξιμο!

για τις πρωτες 40 μερες εγω δεν ειχα χρησιμοιποιησει μαλακτικο γιατι αφηνεις καταλοιπα μετα ταο αρχισα να το χρησιμποιω!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...