Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

καλημερα μικρη τι κανεις?

ναι πρηστηκαν και εμενα και εβγαλα την βερα μου και εγω πριν 3 ημερες ενω στον γιο μου δεν την εβγαλα καθολου αλλα δεν ηταν καλοκαιρι τοτε!

παιζει ρολο και η ζεστη στο πρηξιμο!

για τις πρωτες 40 μερες εγω δεν ειχα χρησιμοιποιησει μαλακτικο γιατι αφηνεις καταλοιπα μετα ταο αρχισα να το χρησιμποιω!!!

Καλημέρα Μαρία μου καλά είμαι και ο μπέμπης κουνιέται τρελά!!!

είμαι ήδη 62 κιλά και ζορίζομαι πολύ και κουράζομαι εύκολα...

εσύ πως είσαι η μπεμπούλα σου;;;

σκέφτομαι να πλύνω όλα τα ρουχαλάκια του μωρού και να τα ετοιμάσω...

έχεις ετοιμάσει τη βαλιτσούλα σου;;

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Μαρία μου καλά είμαι και ο μπέμπης κουνιέται τρελά!!!

είμαι ήδη 62 κιλά και ζορίζομαι πολύ και κουράζομαι εύκολα...

εσύ πως είσαι η μπεμπούλα σου;;;

σκέφτομαι να πλύνω όλα τα ρουχαλάκια του μωρού και να τα ετοιμάσω...

έχεις ετοιμάσει τη βαλιτσούλα σου;;

συγνωμη μωρε αργησα να απαντησω αλλα τα εχω παθει ολα μαζι!!

ψαχνω και πλυντηριο πιατων και στεγνωτηριο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

λοιπον την βαλιτσα μου την εχω φτιαξει με τα δικα μου πραγματα τωρα μενει να ετοιμασω τι θα παρω μαζι μου γαι το μωρο!

σιγουρα μερικες πανες αγκαλιας και τα ρουχα εξοδου αφου γε3νναω σε ιδιωτικο και δεν χρειζομαι κατι αλλο!

και εγω θα βαλω την κοπελα αυτη ητν εβδομαδα να αρχισει τα πλυντηρια για τηνν μικρη θα πλυθουν να στεγνωσουν και να σιδερωθουν και μετα τα βαζω σε σακουλες φυλαξεις μην σκονιστουν και βγαινουν οταν γυρισω απο το μαιευτηριο!!

τι υψος εχεις και το λες ετσι τα 62 κιλα γιατι εγω τοσα δεν ειμαι ουτε οταν δεν ειμαι εγγυος χιχι

ειμαι 1.73 και επειδη μου εμειναν κιλα απο τον θηλασμο του πρωτου παιδιου οταν εμεινα εγγυος ημουν 86 κιλα οταν εμεινα εγγυος τωρα και εχω παρει 6 κιλα!

στον γιο μου ημουν 68 κιλα και πηρα 8 κιλα και οταν γεννησα ημουν -2 αλλα ας οψεται το προβλημα στον θυροειδη και ο θηλασμος!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα κοριτσια! Και σε εμενα πρηζονται τα ακρα καποιες μερες! Η βερα μου τωρα τελευταια δεν μου μπαινει. Τι να κανουμε; Αυτα δεν ειναι τιποτα!

καλημερα κοπελια!!!

πως εισαι ?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Μαρία μου είμαι 1,58 μικρόσωμη χιχι, εγώ δεν έχω ετοιμάσει τπτ...

σε πιο μαιευτήριο θα γεννήσεις;;; εμείς στο ΡΕΑ ο γιατρός μου είναι ρεα και Μητέρα.. αλλά το ρεα είναι πολύ κοντά μας κ έχουμε ακούσει καλά σχόλια.

22/8 έχουμε γιατρό μου είπε τώρα κάθε 15 μέρες θα πηγαίνω... μου φαίνεται απίστευτο ότι σε λίγο καιρό θα μπούμε στον μήνα μας!!!

Καλημέρα Νάσια ναι εγώ την έβγαλα χθες με το ζόρι.. μια πρίζομαι και μια όχι δε ξέρω αν είναι φυσιολογικό αυτό...

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

καλημερα κοπελια!!!

πως εισαι ?

Οπως καταλαβαινεις γιατι μονο εσεις εδω μπορειτε να καταλαβετε, αφου περναμε τις ιδιες αγωνιες, το μυαλο δεν μπορει να ξεκολλησει απο τον ομφαλιο λωρο. 24 ωρες το 24ωρο, ακομη και στον υπνο μου ξυπναω για να νιωσω το μωρο. Ευτυχως το νιωθω αν και καποιες ελαχιστες φορες ειναι πολυ ησυχο και φρικαρω. Το κακο ειναι οτι αργει η μερα του ντοπλερ (στις 29) και μεχρι τοτε θα σαλταρω...

mTTwp2.png?OQgwOGTP

σε πιο μαιευτήριο θα γεννήσεις;;; εμείς στο ΡΕΑ ο γιατρός μου είναι ρεα και Μητέρα.. αλλά το ρεα είναι πολύ κοντά μας κ έχουμε ακούσει καλά σχόλια.

22/8 έχουμε γιατρό μου είπε τώρα κάθε 15 μέρες θα πηγαίνω... μου φαίνεται απίστευτο ότι σε λίγο καιρό θα μπούμε στον μήνα μας!!!

Καλημέρα Νάσια ναι εγώ την έβγαλα χθες με το ζόρι.. μια πρίζομαι και μια όχι δε ξέρω αν είναι φυσιολογικό αυτό...

Μια χαρα φυσιολογικο ειναι! Εγω εχω παρατηρησει οτι καθε φορα που τρωω λιγο πιο βαρια πρηζομαι. Να πινεις πολυ νερακι! Βοηθαει πολυ!

mTTwp2.png?OQgwOGTP

εισαι μικρουλι κοριτσακι δεν ξερεις ποσο μου αρεσουν οι μικροκαμμωμενες ειναι η νυφη μου 1,45 και διασκεδαζω μαζι της εγω νοιωθω αβολα με το υψος μου και δεν ειμαι και 2 μετρα!!

το ΡΕΑ ειναι κλασσης ανωτερο απο τοπ μητερα εμενα ειναι στο ΙΑΣΩ και στο ΡΕΑ αλλα ειναι κοντα μας το ΙΑΣΩ και ετσι λογω και πολυ καλης εμπειριας απο το ΙΑΣΩ στον πρωτο τοκετο θα παμε εκει!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

εισαι μικρουλι κοριτσακι δεν ξερεις ποσο μου αρεσουν οι μικροκαμμωμενες ειναι η νυφη μου 1,45 και διασκεδαζω μαζι της εγω νοιωθω αβολα με το υψος μου και δεν ειμαι και 2 μετρα!!

το ΡΕΑ ειναι κλασσης ανωτερο απο τοπ μητερα εμενα ειναι στο ΙΑΣΩ και στο ΡΕΑ αλλα ειναι κοντα μας το ΙΑΣΩ και ετσι λογω και πολυ καλης εμπειριας απο το ΙΑΣΩ στον πρωτο τοκετο θα παμε εκει!!

Τι λες παιδακι μου για το υψος σου; Μια χαρα κοπελαρα εισαι! τι ηθελες να εισαι χομπιτ σαν και μενα; (1,55):P

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Διαφημίσεις

Οπως καταλαβαινεις γιατι μονο εσεις εδω μπορειτε να καταλαβετε, αφου περναμε τις ιδιες αγωνιες, το μυαλο δεν μπορει να ξεκολλησει απο τον ομφαλιο λωρο. 24 ωρες το 24ωρο, ακομη και στον υπνο μου ξυπναω για να νιωσω το μωρο. Ευτυχως το νιωθω αν και καποιες ελαχιστες φορες ειναι πολυ ησυχο και φρικαρω. Το κακο ειναι οτι αργει η μερα του ντοπλερ (στις 29) και μεχρι τοτε θα σαλταρω...

μωρε κανε υπομονη και μην αγχωνεσια και να σκεφτεσαι θετικα!

ολα καλα θα πανε να εχεις τον νου σου καλα κανεις αλλα με μετρο!κοιμουνται και καποιες φασεις!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Τι λες παιδακι μου για το υψος σου; Μια χαρα κοπελαρα εισαι! τι ηθελες να εισαι χομπιτ σαν και μενα; (1,55):P

αη μαρη βλαμμενη εμενα μου αρεσουν οι μικρωκαμωμενες παντα τις θεωρουσα ποιο θυληκες!!

νομιζω και στους αντρες αρεσουν οι μικροσωμες!

εμενα παντως δεν μπορει να με παρει αγκαλια και δεν εννοω τωρα που μοιαζω με φωκια!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

αη μαρη βλαμμενη εμενα μου αρεσουν οι μικρωκαμωμενες παντα τις θεωρουσα ποιο θυληκες!!

νομιζω και στους αντρες αρεσουν οι μικροσωμες!

εμενα παντως δεν μπορει να με παρει αγκαλια και δεν εννοω τωρα που μοιαζω με φωκια!!

Χα χα χα! Τωρα ετσι οπως εχω γινει, σαν βαρελακι και εμενα δυσκολευεται να με παρει αγκαλια! :tongue:

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Αχ αχ αχ! Παω να βαλω σιδερο τωρα που ειναι νωρις ακομα και ας πουμε οτι εχει δροσια. Εχουν μαζευτει.....!!!!!!!!!!!Ευτυχως κοιμηθηκα και καλα το βραδυ και νιωθω ξεκουραστη!

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...