Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια !!! Έχω βλαστοκύστη !! 5ημερων!! Πρώτη φορά !!! 🥹🥹🥹

Εκανα την ωοληψια Β φάσης στον Μαστρ! 

Τέλεια νέα, μπράβο! Δεν θα κρατιομουν με τίποτα στην θέση σου από τον ενθουσιασμό, θα ήθελα έμβρυομεταφορά χθες! Πόσα θέλεις να μαζέψεις πριν προχωρήσεις;

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Μα καλά πόσο χαζή μπορεί να είμαι! Πόσο; Πήγα στο σμ και στεκόμουν 15 λεπτά στο ράφι με τις πάνες ακράτειας. Κοίταζα τις tena, κοιταζα τις Sani....Τις ξανακοίταζα... Παίρνω τις tena, κάτι μπλε ήταν με 6 ή 6 1/2 σταγονίδια, μου λέει ο άντρας μου σιγά μωρέ που θα χρειαστείς αυτές άσε που είναι και τεράστιες... Πάω στην tena, να πάρω με 6 σταγονίδια, το ίδιο σχόλιο... Πάιρνω λοιπόν κάτι Sani ροζ, έρχομαι σπίτι και διαβάζω ότι είναι για λόχεια και ελαφριάς μορφής ακράτεια. Κάνουν ή να τις αλλάξω να πάρω κάτι πιο απορροφητικό;;;

jbssp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Μα καλά πόσο χαζή μπορεί να είμαι! Πόσο; Πήγα στο σμ και στεκόμουν 15 λεπτά στο ράφι με τις πάνες ακράτειας. Κοίταζα τις tena, κοιταζα τις Sani....Τις ξανακοίταζα... Παίρνω τις tena, κάτι μπλε ήταν με 6 ή 6 1/2 σταγονίδια, μου λέει ο άντρας μου σιγά μωρέ που θα χρειαστείς αυτές άσε που είναι και τεράστιες... Πάω στην tena, να πάρω με 6 σταγονίδια, το ίδιο σχόλιο... Πάιρνω λοιπόν κάτι Sani ροζ, έρχομαι σπίτι και διαβάζω ότι είναι για λόχεια και ελαφριάς μορφής ακράτεια. Κάνουν ή να τις αλλάξω να πάρω κάτι πιο απορροφητικό;;;

καλε μια χαρα ειναι νομιζω !εγω μια μερα εβαλα αυτες που μουεδωσαν και μετα τις always και ημουν μια χαρα

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ειπατε τοοοσαα πολλά αλλά δεν έχω μυαλό να σχολιασω... τα έχετε ήδη αναλύσει όλα στο έπακρο εξάλλου!

δυο μέρες τώρα είναι πολύ δυνατά τα πετρώματα μου και λίγο περισσότερα αν και δε τα μέτρα.θα πάω Δευτέρα μάλλον γιατρό να δούμε αν ο τραχηλος είναι όλα γιατί έχω τσιμπηματακια από κάτω.

αν δούμε τότε περίεργο ίσως θα πρέπει να κάνω τις κορτιζονες...παίρνει κιλά μετά αβερτα; την εβαψα... ήδη κοντευω 9...τεσπα εγώ κάνω σενάρια μόνη. μου. Θα δείξει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Ειπατε τοοοσαα πολλά αλλά δεν έχω μυαλό να σχολιασω... τα έχετε ήδη αναλύσει όλα στο έπακρο εξάλλου!

δυο μέρες τώρα είναι πολύ δυνατά τα πετρώματα μου και λίγο περισσότερα αν και δε τα μέτρα.θα πάω Δευτέρα μάλλον γιατρό να δούμε αν ο τραχηλος είναι όλα γιατί έχω τσιμπηματακια από κάτω.

αν δούμε τότε περίεργο ίσως θα πρέπει να κάνω τις κορτιζονες...παίρνει κιλά μετά αβερτα; την εβαψα... ήδη κοντευω 9...τεσπα εγώ κάνω σενάρια μόνη. μου. Θα δείξει...

καλημερα κοπελια πωπω λες εμας οτι δεν προλαβαινεις να σχολιασεις αλλα ρε συ εφτιαξες ολοκληρο σεναριο εν ρυπη οφθαλμου !!

Ενα ενα τα θεματα πετρωματα= συσπασεις ποσες σε μια ωρα και τι διαρκειας δεν ξερω αν θυμασαι προχωροντας η κυηση ειναι φυσιολογικος ενας αριθμος συσπασεων ειναι οι προπαρασκευαστικες και παλι αν δεν ειναι εισαι 30 εβδ ειναι δευτερο παιδακι μπορει να κουραζεσαι οποτε θα σου δωσει φαρμακακια!

Για τον τραχιλο σου δεν ξερω ποσος ειναι αλλα τα τσιμπιματακια κοπελια ειναι επειδη εχει βαλει το μπεμπε σου το κεφαλακι του προς τα κατω και σιγα σιγα θα προσπαθησει να εμπεδωθει,οτι ο τραχηλος μειωνεται οσο προχωρα η κυηση ειναι φυσιολογικο για να μπορεσεις να γεννησεις οκ?

Οι κορτιζονες ειναι αληθεια οτι βαζεις βαρος ισχυει για εμενα τουλαχιστον εκανα 4 κορτιζονες 1 αυγουστου και αλλες 4 κορτιζονες στις 16 αυγουστου εχω βαλει ηδη σε 15 μερες 3κιλα και σκεψου οτι μεχρι 1 αυγουστου ειχα βαλει σε ολη την εγγυμοσυνη 3 κιλα λογω προβληματος στο στομαχι δεν με πειραζει γιατι ξερω οτι το μωρο μου θα αναπνευσει μολις γεννηθει!Η μεγαλη αληθεια ειναι οτι με ενοχλει το πρηξιμο που μου εκανε η κορτιζονη στο πρωσοπο τα κιλα ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ μου χανονται το θεμα ειναι να ειναι γερα τα μωρακια μας!!!

Ελπιζω αυριο αν σου πει οτι ολα ειναι καλα και εγω μεσα στην εβδομαδα θα παω να με δει!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα και από εμένα. Καλά σου λέει η Μαρία. Τσιμπηματάκια και εγώ έχω αρκετό καιρό κιόλας, (και τραβήγματα και πόνους και αυξήθηκαν και οι κράμπες), δεν είναι απαραίτητο να σημβαίνει κάτι.. Εξάλλου πρέπει το σώμα να προετοιμαστεί και λίγο για τον τοκετό.

Πετρώματα δες πότε έχεις, εγώ είχα πολλά στην τουαλέτα, αλλά ήταν τελικά από τη δυσλειτουργία των εντέρων και όλου του συστήματος (πήρα χάπια για το στομάχι και έφτιαξε). Τώρα με το παραμικρό έχω πέτρωμα, ας πούμε μετά το μπάνιο, μετά το πλύσιμο των πιάτων, αν σηκωθώ απότομα, αν σηκώσω τη μικρή... Όμως άμα ξαπλώσω δεν έχω σχεδόν τίποτα. Και ο γιατρός είπε ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Κατάλαβες τι θέλω να πω; Θα πας, θα σου κάνει κορδέλα, ίσως να μη δείξει τίποτα (που σου το εύχομαι) και μετά ΑΝ θες θα κάνεις τις κορτιζόνες.

Εγώ τις αγόρασα (όπως και τα γιουτοπάρ) αλλά δεν τις έκανα ακόμα. Θα τις κάνω όμως μόλις καταλάβω ότι έχω συσπάσεις και ξεκούραστη- ξαπλωμένη. Και να σου πω- δεν είναι κιλά αυτά που θα πάρεις με την έννοια του λίπους. Είναι υγρά από κατακράτηση. Θα μειώσεςι το αλάτι στη διατροφή, θα πίνεις και παραπάνω νερό και θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Και αφού είναι νερό και όχι λίπος θα φύγει γρήγορα μετά τη γέννα, χωρίς καθόλου κόπο.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Καλημερούδια κοριτσούδια!

Κι εγώ έχω συσπάσεις, από τη β' επιπέδου και μετά το αντιλήφθηκα (νομίζω το έχω αναφέρει και πάλι) αλλά δεν πονάνε καθόλου. Παίρνω yutopar και μαγνήσιο, ενισχημένη δόση. Ο γιατρός μου μου είπε μετά τις 20, σε 2 ημέρες δηλ. να τα κόψω, υποθέτω επειδή σιγά σιγά θα μπω στο μήνα μου και θέλουμε τις συσπάσεις. Πάντως είναι ακανόνιστες, αλλοτε συχνές και άλλοτε όχι, και με πιάνουν κυρίως το απόγευμα και το βράδυ. Πρωί δεν έχω ή αν έχω είναι ελάχιστες...

Πάντως νομίζω πως στις εβδομάδες που είμαστε είναι απόλυτα φυσιολογικές...

jbssp3.png

Καλημερααα!!

Θενκς κοριτσακια!

Εναι μερες που εχω πολλες απο το πρωι.Συνηθως ερχονται σε κυματα των 4...5... ανα 5 λεπτο και μετα ηρεμω για καμποσες ωρες...

Σιγουρα εχω οταν σκυβω, σηκωνω τη μικρη κανω δουελεις κλπ αλλα προχτες με ανησυχησε γιατι εμεινα σχεδον αυπνη γιατι εχα συσπασοπαρτυ ολο το βραδυ...Μεχρι που σκεφτηκα οτι δεν εχω ετοιμασει βαλιτσα!:P Ειχα κουραστει πολυ αυτη τη βδομαδα ομως γιατι ημουν συνεχεια μονη μου και πιστευω οτι φταιαει αυτο, οπως και το οτι μου αλλαξε το μαγνησιο ο γιατρος του νοσοκ.μου εδωσε το τροφοκαρντ που ειναι η μιση δοση απ οσο επαιρνα αλλα μου ειπε οτι απροοφαται καλυτερα και μαλλον την πατησα!

Τωρα για τα κιλα δε το λεω για τη σιλουετα μου! Σιγα! Και στην πρωτη πηρα 18! Και τα εχασα αμεσως.Απλα ο γιατρουλης κραζει λιγο για τα κιλα...:tongue: Ευτυχως δεν εχει πει τπτ ακομα...αλλα το βλεπω να μου ρχεται///:rolleyes:

ΟΙ κορτιζονες δυο δοσεις δεν ειναι; η εξαρταται ποτε θα ξεκινησεις;

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Για τα τσιμπηματακια επειδη τα νιωθω κι αυτα οταν σηκωνω τη μικρη λιγο με ανησυχησαν...

Ουτως η αλλως ηταν το μηνιαιο ραντεβου τωρα αυτες τις μερες δεν ειναι οτι θα παω νωριτερα και πανικοβλητη απλα τις αλλες φορες δεν ειχα καποια εγνοια...τωρα ανυπομονω λιγο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Για τις κορτιζονες εμένα δύο δόσεις μου έδωσε. Κάνεις τη μία και μετά από 24 ώρες την άλλη. Αλλα΄μου είπε ότι θα κάνω και επαναληπτική πριν γεννήσω.

Πώς αντέχεις μόνη σου; Εγώ με το σύζυγο άνεργο (όλη μέρα στο σπίτι) και όλο μου το σόι εδώ και νομίζω ότι θα λιποθυμήσω καμιά φορά από την κούραση. Πάντως θα έλεγα ειδικά αν είναι να γεννήσεις Αλεξανδρούπολη να αρχίσεις άμεσα να ετοιμάζεις βαλίτσα, δεν είναι αστείο. Και προφανώς μιλάω για τα πράγματα που θα χρειαστείς εσύ. Πλύν'τα και βάλτα εκεί πέρα σε ένα σακ βουαγιάζ και άστα να κάθονται. Του μωρού ακολουθούν, αλλά ρε παιδιά, παίρνει πααααρα πολλές μέρες να ετοιμαστούν με τους ρυθμούς που πάω τουλάχιστον εγώ...

Καλημέρα και από εμένα. Καλά σου λέει η Μαρία. Τσιμπηματάκια και εγώ έχω αρκετό καιρό κιόλας, (και τραβήγματα και πόνους και αυξήθηκαν και οι κράμπες), δεν είναι απαραίτητο να σημβαίνει κάτι.. Εξάλλου πρέπει το σώμα να προετοιμαστεί και λίγο για τον τοκετό.

Πετρώματα δες πότε έχεις, εγώ είχα πολλά στην τουαλέτα, αλλά ήταν τελικά από τη δυσλειτουργία των εντέρων και όλου του συστήματος (πήρα χάπια για το στομάχι και έφτιαξε). Τώρα με το παραμικρό έχω πέτρωμα, ας πούμε μετά το μπάνιο, μετά το πλύσιμο των πιάτων, αν σηκωθώ απότομα, αν σηκώσω τη μικρή... Όμως άμα ξαπλώσω δεν έχω σχεδόν τίποτα. Και ο γιατρός είπε ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Κατάλαβες τι θέλω να πω; Θα πας, θα σου κάνει κορδέλα, ίσως να μη δείξει τίποτα (που σου το εύχομαι) και μετά ΑΝ θες θα κάνεις τις κορτιζόνες.

Εγώ τις αγόρασα (όπως και τα γιουτοπάρ) αλλά δεν τις έκανα ακόμα. Θα τις κάνω όμως μόλις καταλάβω ότι έχω συσπάσεις και ξεκούραστη- ξαπλωμένη. Και να σου πω- δεν είναι κιλά αυτά που θα πάρεις με την έννοια του λίπους. Είναι υγρά από κατακράτηση. Θα μειώσεςι το αλάτι στη διατροφή, θα πίνεις και παραπάνω νερό και θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Και αφού είναι νερό και όχι λίπος θα φύγει γρήγορα μετά τη γέννα, χωρίς καθόλου κόπο.

φιλη μου με τον ορο κορδελα εννοεις τον καρδιοτοκογραφο??

αν ναι μπορει αν εχεις χασει το μυαλο σου αλλα εισαι πολυ περιγραφικη!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Βαγγελιώ μου κ εμένα είναι μικροκαμωμενος αλλά οι παλμοί του είναι κανονικοί θα έλεγα να είσαι ήρεμη κ όλα θα πάνε καλά δεν νομίζω να έχει θέματα το μωράκι σου!!!

Εγώ κορίτσια δεν έχω κάνει τπτ από ετοιμασίες περιμένω να έρθει κάποιος να με βοηθήσει ( αν κ δεν το βλέπω )

Στη 1η μου γέννα η τενα δεν με βολεψαν καθόλου κ λέω να πάρω τις ultra night για τις πρώτες μέρες

Άννα ευχαριστώ για το κουράγιο. Εμένα στον υπέρηχο ήταν 115 αλλά ήμ,ουν εντελώς νυστική απ' το προηγούμενο βράδυ και μου είπαν ότι μάλλον ήταν απ' αυτό. Μετά έφαγα και έκανα καρδιοτοκογράφο όπου απ' ότι έβλεπα κυμαίνονταν από 120-127 σπάνια έπεφταν 118 και έκαναν και ανέβασμα μέχρι 135-140.Μου είπε ο γιατρός ότι είναι στα κατώτατα φυσιολογικά όρια. Ελπίζω τώρα που θα πάω καλά φαγωμένη να βγεί καλύτερο το NST, αχ και να χει πάρει βάρος το μωράκι μου!!! Πάντως χθες με τρέλανε όλη μέρα στο κλωτσίδι, σήμερα λίγο πιό χαλαρά. Αύριο πάω για αιματολογικές και ούρων ακι μεθαύριο τα υπόλοιπα και βλέπουμε.

UQTep2.png

Xgjmp2.png

και ο γιατρος μου κορδελα τον λεει τον καρδιοτοκογραφο! Ε μα ειναι και πιο ευκολο απο το σιδηροδρομο που εχει για ονομα!

Δε θα παω αλεξανδρουπολη τελικα θανουλα το εχω σχεδον αποκλεισει πια.Ενας απο τους δυο που εχω τωρα θα με ξεγεννησει στο διδυμοτειχο.Αν μπορει ο Ιατρ... να κανει συμφωνια εκει αλλιως Ριτβ.. καισαρικη...

Φτιαξαμε τις ντουλαπες σημερα και θα μαζεψω σιγα σγια τα πραγματα του μαιευτηριου αλλα δε βρισκω το σακ βουαγιαζ που ειχα παρει στην πρωτη ρε γμτ που με ειχε βολεψε στις διαστασεις.Δεν ηταν ουτε μικρο ουτε τεραστιο και μαλλν πρεπει να παρω καινουριο...ολα τ αλλα που εχω δε με βολευουν...Θα παμε τζαμπο στις διακοπες και θα κοιθταξω εκει αν εχει κατι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

φιλη μου με τον ορο κορδελα εννοεις τον καρδιοτοκογραφο??

αν ναι μπορει αν εχεις χασει το μυαλο σου αλλα εισαι πολυ περιγραφικη!!

Δεν το έβγαλα εγώ το όνομα!! 4 γιατροί στις δύο εγκυμοσύνες, 1 ο ειδικευόμενος βάρδιας όταν γεννούσα την κόρη μου και όοολες οι μαίες που συνάντησα κορδέλα το λένε!! Το καρδιοτοκογράφος από το ίντερνετ το έμαθα!! Αλλά δεν είχα φανταστεί ποτέ μέχρι τώρα ότι μπορεί σε άλλες περιοχές να το λένε με το πλήρες όνομα, και το "κορδέλα" να είναι ας πούμε κάτι τοπικό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...