Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα συντρόφισσες ,είμαι καθοδόν για το κέντρο ,μήπως είναι και καμία άλλη κοπέλα που έχει ραντεβού σήμερα για να πιούμε καφέ ??? 😄

17 ώρες πρίν, Souri είπε:

χαχα κι εγώ μπερδεύομαι ειδικά με τη παράθεση μηνύματος!!

Ευχαριστώ @Ρούλα87 ελπίζω να είναι όλα εντάξει σήμερα και να προχωρήσουμε! 

@Souri τι έγινε με τον υπερυχο ,όλα καλά ?

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Καλημέρες κοριτσάκια!

Καλή εβδομάδα να έχουμε... Ελπίζω να είστε καλά κι εσείς και τα μπεμπίνια σας!

Σήμερα έχω το δεύτερο ραντεβού με τη μαία. Σιγά σιγά λέμε να ετοιμάζουμε και το δωμάτιο της μικρής, αφού πρώτα κάνουμε μια εσωτερική μετακόμιση για να αδειάσει εντελώς το δωμάτιό της και λέω να αρχίσω να ετοιμάζω και τη βαλίτσα μας. Κάτι λίγα μου λείπουν ακόμη, θα τα προμηθευτώ και αυτά για να είμαι κομπλέ.

Πάντως περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός... Δεν ξέρω αν έχετε την ίδια αίσθηση...

καλημερα βρε και καλη εβδομαδα !!

μπα εμενα μου φαινεται σαν να μην περναει η μερα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα βρε και καλη εβδομαδα !!

μπα εμενα μου φαινεται σαν να μην περναει η μερα!

Μαρία μου ίσως επειδή έχεις ταλαιπωρηθεί τόσο...

Αλήθεια και στο πρώτο σου παιδάκι είχες περάσει κάτι ανάλογο; Νομίζω είχες γεννήσει πρόωρα;

jbssp3.png

Μαρία μου ίσως επειδή έχεις ταλαιπωρηθεί τόσο...

Αλήθεια και στο πρώτο σου παιδάκι είχες περάσει κάτι ανάλογο; Νομίζω είχες γεννήσει πρόωρα;

οχι ισα ισα γεννησα στις 40+1 ημ αλλα ημουν κρεβατωμενη απο τις 26 εβδ μεχρι τις 36 και στον γιο μου λογω συσπασεων !

τοτε νομιζω παλι δνε περναγε η ωρα και οι μερες τωρα μου γφαινεται ποιο ευκολο!

νομιζω ειναι λιγο λογικο λογω ταλαιπωριας και λογω αδυμονιας!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

οχι ισα ισα γεννησα στις 40+1 ημ αλλα ημουν κρεβατωμενη απο τις 26 εβδ μεχρι τις 36 και στον γιο μου λογω συσπασεων !

τοτε νομιζω παλι δνε περναγε η ωρα και οι μερες τωρα μου γφαινεται ποιο ευκολο!

νομιζω ειναι λιγο λογικο λογω ταλαιπωριας και λογω αδυμονιας!!!

Τόσες πολλές συσπάσεις ε; Και γέννησες 40 και; Μπράβο σου!

Υπομονή κοριτσάκι, λίγο έμεινε ακόμη!

jbssp3.png

Τόσες πολλές συσπάσεις ε; Και γέννησες 40 και; Μπράβο σου!

Υπομονή κοριτσάκι, λίγο έμεινε ακόμη!

συσπασεις ειχα αλλα ο τραχηλος μου ηταν παχυς ,σκληρος και ανωριμος και δεν εκανα διαστολη και για να γεννησω ταλαιπωρηθηκα εκανα ωδινοποιηση με υποθετα και ορο αλλα αργουσε πολυ περασαν 22 ωρες τοκετου!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

καλα θανουλα μου γυρνα πλευρο γιατι ζεις στην ελλαδα της οικ. κρισης και το εχουν ξεφτυλισεις εντελως!!!

η φιλεναδα μου γεννησε Αλεξανδρας και εβαλαν τον αντρα της να παει να παρει μπενταντιν σοπ κι σκραμπ απο φαρμακειο και γαζες και συριγγες γιατι δνε ειχαν!!επισης χανζαπλαστ!!μου θελει και αντισηπτικο ο κ@λος σου!χχιχιχιχι

τι λες καλε???

Εντάξει. Το γ... και ψόφησε. μερικά είναι βασικά, άλλο να μην έχεις χανζαπλάστ και άλλο να μην έχεις απολυμαντικό. Το χανζαπλάστ μπορείς να το αντικαταστήσεις με κάτι άλλο (όπως πριν δύο χρόνια, γάζα και κολλητική ταινία), αλλά το αντισηπτικό- απολυμαντικό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Θα έρθει δηλαδή ο παιδίατρος να κοιτάξει το νεογέννητο και δεν θα απολυμάνει τα κουλάδια του πρώτα;

Λοιπόν, γράφω αυτό και βάζω στη βαλίτσα λευκό οινόπνευμα (αυτό έχω σπίτι, τι να κάνω τώρα). Έτσι και αλλοιώς χανζαπλάστ ήδη έβαλα. Και το μπεταντίν λερώνει, ενημερωτικά εμείς είχαμε πάρει γαι τον αφαλό της κόρης μου σεταβλόν (ένα ροζ..), κάνει την ίδια δουλειά αλλά στεγνώνει πιο γρήγορα. Και αφου΄δεν έχουμε κανένα από τα δύο, λέω να πάρουμε πάλι σεταβλόν...Και γάζες αποστειρωμένες έχω ήδη πάρει για τον αφαλό, τις βάζω μέσα και αυτές καλού- κακού...

Άμα λέω εγώ ότι ο μπεμπης θα έχει μια βαλιτσάρα...

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Κοριτσάκια η μαία μου είπε οινόπνευμα 95 βαθμών και βαμβάκι. Όταν τη ρώτησα για αποστειρωμένες γάζες μου είπε να μην πάρω... Α και μου είπε να έχω μαζί μου κουνουπιέρα με λάστιχο.

jbssp3.png

Καλημέρες κοριτσάκια!

Καλή εβδομάδα να έχουμε... Ελπίζω να είστε καλά κι εσείς και τα μπεμπίνια σας!

Σήμερα έχω το δεύτερο ραντεβού με τη μαία. Σιγά σιγά λέμε να ετοιμάζουμε και το δωμάτιο της μικρής, αφού πρώτα κάνουμε μια εσωτερική μετακόμιση για να αδειάσει εντελώς το δωμάτιό της και λέω να αρχίσω να ετοιμάζω και τη βαλίτσα μας. Κάτι λίγα μου λείπουν ακόμη, θα τα προμηθευτώ και αυτά για να είμαι κομπλέ.

Πάντως περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός... Δεν ξέρω αν έχετε την ίδια αίσθηση...

Παραμυθένια, καιρός είναι σιγά- σιγά να φτιάξεις τη βαλίτσα. Είσαι και εσύ σε μεγάλη εβδομάδα, μην το αφήνεις πολύ. Χώρια που από δω και πέρα κάθε μέρα θα είσαι και θα αισθάνεσαι πιο ΒΑΡΙΑ, με όλη την έννοια της λέξης. Τώρα για το δωμάτιο.. αν σκοπεύεις να θηλάσεις θα σου συνιστούσα για δική σου ευκολία να έχεις το μωρό μαζί σου, οπότε το δωμάτιο δεν είναι άμεση ανάγκη να γίνει σήμερα.

Και αυτό με το αν περνάει γρήγορα ο καιρός: είναι αυτο που λένε "πώς περνάν τα χρόνια (μήνες στην περίπτωσή μας) και δεν περνάει η ώρα." Συνειδητοποίησα ότι σε τρεις βδομάδες λογικά θα έχω γεννήσει τέτοια ώρα (Δευτέρα έχει εφημερία η γιατρός μου στο Νοσοκομείο). Δεν ξέρω πώς αισθάνομαι...

Κοριτσάκια η μαία μου είπε οινόπνευμα 95 βαθμών και βαμβάκι. Όταν τη ρώτησα για αποστειρωμένες γάζες μου είπε να μην πάρω... Α και μου είπε να έχω μαζί μου κουνουπιέρα με λάστιχο.

Δίκιο έχει για το οινόπνευμα, το λέει και στο βιβλιάριο παιδιού που θα σου δώσουν όταν γεννήσεις. Αλλά εγώ έχω την αίσθηση ότι τσούζει (δεν πά να λένε όλοι οι γιατροί ότι δεν είναι πληγή ο αφαλός και δεν πονάει το παιδί, εγώ αυτή την αίσθηση έχω), οπότε προτιμώ άλλο απολυμαντικό. Και φοβάμαι ότι το οινόπνευμα αφήνει χνούδια, οπότε θέλω γαζούλες. Έστειλα τον άντρα μου να πάρει γαζούλες και του δώσανε αποστειρωμένες, ε δεν πείράζει, τι να κάνω, να πάρω άλλες μη- αποστειρωμένες τώρα;

Παραμυθένια, καιρός είναι σιγά- σιγά να φτιάξεις τη βαλίτσα. Είσαι και εσύ σε μεγάλη εβδομάδα, μην το αφήνεις πολύ. Χώρια που από δω και πέρα κάθε μέρα θα είσαι και θα αισθάνεσαι πιο ΒΑΡΙΑ, με όλη την έννοια της λέξης. Τώρα για το δωμάτιο.. αν σκοπεύεις να θηλάσεις θα σου συνιστούσα για δική σου ευκολία να έχεις το μωρό μαζί σου, οπότε το δωμάτιο δεν είναι άμεση ανάγκη να γίνει σήμερα.

Και αυτό με το αν περνάει γρήγορα ο καιρός: είναι αυτο που λένε "πώς περνάν τα χρόνια (μήνες στην περίπτωσή μας) και δεν περνάει η ώρα." Συνειδητοποίησα ότι σε τρεις βδομάδες λογικά θα έχω γεννήσει τέτοια ώρα (Δευτέρα έχει εφημερία η γιατρός μου στο Νοσοκομείο). Δεν ξέρω πώς αισθάνομαι...

Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα πράγματα τα έχω ήδη πάρει, κάποια πραγματάκια που μου ζήτησε η μαία μένουν, τα οποία θα πάω να τα πάρω αύριο. Μου είπε θα ετοιμάσουμε τη βαλίτσα μαζί, όταν μπω στην 36η εβδομάδα να είναι έτοιμη.

Το μωράκι θα το έχω για όσο χωράει σε λίκνο, πλάι μου. Απλά θέλουμε μωρέ να έχουμε έτοιμο το δωματιάκι της όταν θα την φέρουμε σπιτάκι. Βέβαια δεν αγχωνόμαστε. Ας έρθει αυτή στην ώρα της και υγιής, τίποτε άλλο δε θέλουμε!

Σε 3 εβδομάδες ε; Με το καλό; Προγραμματισμένη καισαρική να υποθέσω;

jbssp3.png

Διαφημίσεις

Δίκιο έχει για το οινόπνευμα, το λέει και στο βιβλιάριο παιδιού που θα σου δώσουν όταν γεννήσεις. Αλλά εγώ έχω την αίσθηση ότι τσούζει (δεν πά να λένε όλοι οι γιατροί ότι δεν είναι πληγή ο αφαλός και δεν πονάει το παιδί, εγώ αυτή την αίσθηση έχω), οπότε προτιμώ άλλο απολυμαντικό. Και φοβάμαι ότι το οινόπνευμα αφήνει χνούδια, οπότε θέλω γαζούλες. Έστειλα τον άντρα μου να πάρει γαζούλες και του δώσανε αποστειρωμένες, ε δεν πείράζει, τι να κάνω, να πάρω άλλες μη- αποστειρωμένες τώρα;

Γιατί να πάρεις μη αποστειρωμένες; Μια χαρά είναι αυτές που πήρε. Όσο για το τσούξιμο μην ανησυχείς καθόλου γιατί δεν είναι πληγή να τσούζει. Το μωράκι δεν αισθάνεται τίποτα, ούτε τσούξιμο, ούτε πόνο. Σε μια φίλη μάλιστα που επισκεπτόταν παιδίατρο καθηγήτρια Παν/μίου της είχε πει να τον καθαρίζει με οξυζενε και μετά ταμποναριστά να περνάει οινόπνευμα με το βαμβάκι.

jbssp3.png

Εντάξει. Το γ... και ψόφησε. μερικά είναι βασικά, άλλο να μην έχεις χανζαπλάστ και άλλο να μην έχεις απολυμαντικό. Το χανζαπλάστ μπορείς να το αντικαταστήσεις με κάτι άλλο (όπως πριν δύο χρόνια, γάζα και κολλητική ταινία), αλλά το αντισηπτικό- απολυμαντικό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Θα έρθει δηλαδή ο παιδίατρος να κοιτάξει το νεογέννητο και δεν θα απολυμάνει τα κουλάδια του πρώτα;

Λοιπόν, γράφω αυτό και βάζω στη βαλίτσα λευκό οινόπνευμα (αυτό έχω σπίτι, τι να κάνω τώρα). Έτσι και αλλοιώς χανζαπλάστ ήδη έβαλα. Και το μπεταντίν λερώνει, ενημερωτικά εμείς είχαμε πάρει γαι τον αφαλό της κόρης μου σεταβλόν (ένα ροζ..), κάνει την ίδια δουλειά αλλά στεγνώνει πιο γρήγορα. Και αφου΄δεν έχουμε κανένα από τα δύο, λέω να πάρουμε πάλι σεταβλόν...Και γάζες αποστειρωμένες έχω ήδη πάρει για τον αφαλό, τις βάζω μέσα και αυτές καλού- κακού...

Άμα λέω εγώ ότι ο μπεμπης θα έχει μια βαλιτσάρα...

τι να σε πω δεν ειχαν λεει απολυμαντικο και πηγε και ποηρε ο αντρας της!

κουρασμενη ειμαι και καθομαι τι θα γινει με το χαλι μου????

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ναι, καισαρική. Η οποία θα προγραμματιστεί την επόμενη Δευτέρα, δηλαδή τότε έχω ραντεβού με τη γιατρό.

Τη βαλίτσα να τη φτιάξεις με τη μαία, είναι πολύ καλό αυτό, έτσι δεν θα πάρεις πολλά περιτά μαζί σου. Αλλά όμως πρέπει όλα να είναι έτοιμα, δηλαδή πλυμένα- σιδερωμένα. Και φυσικά αγορασμένα, χεχε..

Παραμυθένια: μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω. Δεν μπορώ και δεν θέλω. τόσες βλακείες αγοράσαμε, ας πάρουμε και ένα σεταβλόν, ανατριχιάζω φριχτά με το οινόπνευμα πάνω στο μωράκι.

Μαρία: μια από τα ίδια. Ούτε τα πιάτα δεν μπορώ να πλύνω όλα μαζί, αν έχει κατσαρόλες από το μαγείρεμα τις πλένω σε δεύτερη δόση αργότερα...Και το μπάνιο έχει καταντήσει βάσανο, λαχανιάζω κάθε φορά για να κάνω όλο το πακέτο (μαλλιά σαμπουάν- μαλακτικό, σώμα, ξύρισμα, χτένισμα, κρέμα στην κοιλιά, άλλη κρέμα στα πόδια- για το σώμα ούτε λόγος, δεν με παρατάτε;)

Καλημέρα κορίτσια και από μένα!!!!!!

Εγώ έχω φτιάξει τα ρούχα τα δικά μου αλλά της μπέμπας δεν έχω βάλει τίποτα απολύτως ακόμα. Γεννάω και εγώ σε δημόσιο και θα πάρω όλη την προίκα μου μαζί. Είμαι και κρεβατωμένη και περιμένω να τα σιδερώσει η μαμά μου.

Έχω εκνευριστεί. Περνάει ο καιρός και δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα. Μόνο το δωμάτιο έχει βαφτεί!!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...