Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Souri είπε:

Πάω για 3ο και δε θέλω σε καμία περίπτωση στο ένα άλλο ένα δώρο, χαχα! Ναι όντως είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να πιάσουν και τα δύο, αλλά κι αν κάτσει;;; 
      Κι εγώ με το DeepSeek και το ChatGPT άντε και με το perplexity κάνω πολύ παρέα το τελευταίο καιρό και τα έχω ξετινάξει, κατέληξα ότι η περίπτωση τώρα του φυσικού κύκλου είναι όντως μια πιο θετική προσέγγιση, κι ενώ έχω καλά δεδομένα αποτελεσμάτων για την ηλικία μου τα προγνωστικά εννοείται δεν είναι καλά οπότε καλό είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και τον προεμφυτευτικό. 

Με λίγα λόγια ζω μια σχιζοφρένεια, έχω καταδικάσει πλήρως στο μυαλό μου αυτή τη μεταφορά, δυστυχώς δε πιστεύω ότι θα κάτσει κι από την άλλη "να μου πάει" να βάλω δύο. Γενικά χορεύει τσιφτετέλι η ψυχολογία μου, είμαι αρκετά ευέξαπτη και ευσυγκίνητη και στρεσάρομαι με το παραμικρό. Είναι σημαντικό να φύγω την άλλη εβδομάδα για δουλειά και συνδιάζεται και σαν απόδραση με τον σύζυγο γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη, αλλά τώρα μου είπαν ότι θέλει κάθε 2 ημέρες παρακολούθηση με τον υπέρηχο.
      Άρα αν με δει Τετάρτη 21 του μήνα και φύγω το βράδυ, δε θα μπορώ να με δει και Παρασκευή 23 και είναι οι κρίσιμες ημέρες της ωορηξίας. Και εννοείται αχγώθηκα τόσο πολύ που είπα άστο να πα  να πνηγεί αυτός ο κύκλος πάμε στον επόμενο δε θα πλαντάξω. Τελικά μίλησα με τη βοηθό του και μου είπε θα γίνει συνεκτίμηση στον υπέρηχο της Τετάρτης 21 του μήνα και θα με δει πάλι Δευτέρα 26 που μάλλον εκεί είναι η οωρρηξία .. τώρα κάνω βλακεία ή όχι δε ξέρω.. 

Κορίτσι μου αν πας 21-5 μετά ναι θα πας ή Δευτέρα ή Τρίτη για υπερυχο άρα μπορείς να πας να χαλαρώσεις ,έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα και 21-5 θα πάω για να δούμε το ενδομήτριο.απο κει και πέρα γιατί τα έχεις καταδικάσει όλα ??? Σκέψου θετικά κορίτσι μου μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες σου ,πάρε λίγο τα πάνω σου ,προχωρά πάνε διακοπές και όλα θα πάνε κατ ευχην 

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

καλε κ εγω στις 15 αυγουστου βγαινω σε αδεια αλλα μου ζητησαν να τους φερω τα χαρτια απο τωρα γιατι μετα λογω Αυγουστου ολα θα υπολειτουργουν....και εμεις, και αυτοι και το ΙΚΑ και ολα!!!!!! τι καλα να εβγαινα τωραααα!!!!!!!!!!!!!

δεν ξερω καθολου.....το σιγουρο ειναι οτι χρειαζομαι οπωσδηποτε πορτ μπεμπε για να κοιμαται ο μικρος τους πρωτους μηνες μαζι μας....η κουνια δεν χωραει ουτε για πλακα....εσεις που θα το εχετε τους πρωτους μηνες????

εμεις θα τον εχουμε στην κρεβατοκαμαρα μας για αρχη και ειμαστε τυχεροι αφου ειναι αρκετα ευρυχωρη και χωραει και η κουνια.

για την αδεια τωρα.......εμενα μου ειπαν στο ικα εδω πως πρωτα θα σταματησω και μετα θα παω να τους το δηλωσω. μου εδωσαν και το εντυπο που πρεπει να παω στον γυναικολγο του εοπυυ για να μου γραψει την αδεια αλλα θα τους το καταθεσω εφοσον σταματησω απο τη δουλεια.

πρεπει να κλεισω γιατι θελω να προλαβω νουμερο για τον γιατρο του ικα που ξεκιναει στις 3μμ!!!!!αχ ποσο βαριεμαι!!!!!!

σας φιλωωωω ολες σας και τις κοιλιτσες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα επανελθω πολυ συντομα παλι!!!!!!!!!!!

γιαννα μου μιλαμε......πολλα φιλακιαααααα

φιλακια πολλα και καλο κουραγιο στο ικα....ας ελπισουμε δε θα εχει κοσμο τουλαχιστον.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξερω καθολου.....το σιγουρο ειναι οτι χρειαζομαι οπωσδηποτε πορτ μπεμπε για να κοιμαται ο μικρος τους πρωτους μηνες μαζι μας....η κουνια δεν χωραει ουτε για πλακα....εσεις που θα το εχετε τους πρωτους μηνες????

Και σε εμάς δεν χωρούσε η κούνια, αλλά έβγασλα έξω από το δωμάτιο την "τουαλέτα"... πώς το λένε ρε κορίτσια, εννοώ εκείνο το πράγμα με τα συρτάρια και τον καθρέφτη. Το έβαλα στο σαλόνι και όποιος πίστευα ότι μπορεί να έλεγε αρνητική κουβέντα δεν ήταν καλοδεχούμενος στο σπίτι μου. δες μήπως μπορείς να κάνεις κάποια τέτοια αλλαγή, εξάλλου δεν θα είναι και για πάντα!!

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Και σε εμάς δεν χωρούσε η κούνια, αλλά έβγασλα έξω από το δωμάτιο την "τουαλέτα"... πώς το λένε ρε κορίτσια, εννοώ εκείνο το πράγμα με τα συρτάρια και τον καθρέφτη. Το έβαλα στο σαλόνι και όποιος πίστευα ότι μπορεί να έλεγε αρνητική κουβέντα δεν ήταν καλοδεχούμενος στο σπίτι μου. δες μήπως μπορείς να κάνεις κάποια τέτοια αλλαγή, εξάλλου δεν θα είναι και για πάντα!!

χαχαχαχαχα καλα το λες ετσι λεγεται......!!!

ωραια ιδεα....και σε οποιον αρεσει κοριτσια, σε οποιον δεν αρεσει δειξτε του το δρομο προς την εξοδο......! απλα τα πραγματα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γεια σας κοριτσιαα!!

Εχουν παρει φωτια οι αγορες ε;;; Εγω μονο στρωμα θελω να παρω αλλα δεν επειγει αφου ετσι κι αλλιως για 2-3 μηνες τουλαχιστον θα κοιμαται στο πορτ μπεμπε.Για κουνια θα το σκεφτουμε γιατι εχουμε ηδη δευτερη! Την ειχε αφησει ο προηγουμενος ενοικιαστης (μαλιστα δεν ημουν εγκυος ακομα και λεω λες να ειναι σημαδιακο και λιγες μερες μετα ...τσουπ θετικο τεστ χαχα!)και ειχαμε και τη δικια μας οποτε απλα αλλαξαμε το στρωμα και κοιμαται η κορη μου και τη δικια μας την εχουμε αποθηκευσει και οταν ερθει η ωρα να μπει κουνια θα τη στησουμε και θα παρουμε στρωμα.Κατα τ αλλα δε νομιζω οτι εχω αλλες αγορες!

Για το μεγεθος στις πανες θα συμφωνησω το βλεπεις τελευταια στιγμη στους υπερηχους αλλα και να μη παρεις αμεσως εχουν στα μαιευτηρια δε θα το αφησουν χωρις! Αλλα γινεται και τελευταια στιγμη.Στελνεις καποιον και παιρνει.

Εγω απο πανες κοριτσια παιρνω οτι υπαρχει σε προσφορα.Ειναι μεγαλο εξοδο.Τωρα τελευταια ολο λιντλ.Ευτυχως τα παμε καλουτσικα με την εκπαιδευση τουαλετας κι ελπιζω να μειωθουν σιγα σιγα.

Οπως και για τα φορμακια μηδεν.Ναι αν γεννησεις μωρο 4 κιλα δε θα του κανει.Αλλα εξαρταται και τι φορμα που εχει καθε φορμακι.Υπαρχει δαφορα απο μαρκα σε μαρκα.και ειναι ασχημο να του ειναι πολυ μπολικο ειδικα τα μακρυμανικα.Θα μεγαλωσουν πολυ γρηγορα ομως και συμφωνω οτι δε πρεπει να ειναι πολλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Τωρα για τα σπιτια που λετε.να ξερετε οι πρωτομανουλες οτι δε θα εινα8 ποτε τα ιδια χαχα!αν εχετε φρονιμο μωρο η αν εχετε βοηθεια μπορει να προλαβαινετε να συμμαζευετε και αν εχετε μεγαλο σπιτι μπορει να χωρατε να περασετε απο,τα καροτσια πορτ μπεμπε ρηλαξ και καλαθια με πλυμενα μωρουδιακα χαχα!και που ν αρχισει να περπαταει και να πεταει τα παιχνιδια και οχι μονο,παντου και να κιννδυνευετε να σκοτωθειτε σε καθε βημα

χαχα!αστειευομαι!μη τρομαζετε!το σπιτι θα γεμισει ζωη και αγαπη!εμας το σαλονι μας και οχι μονο ,ειναι παιδοτοπος!και πολυ μ αρεσει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Τωρα για τα σπιτια που λετε.να ξερετε οι πρωτομανουλες οτι δε θα εινα8 ποτε τα ιδια χαχα!αν εχετε φρονιμο μωρο η αν εχετε βοηθεια μπορει να προλαβαινετε να συμμαζευετε και αν εχετε μεγαλο σπιτι μπορει να χωρατε να περασετε απο,τα καροτσια πορτ μπεμπε ρηλαξ και καλαθια με πλυμενα μωρουδιακα χαχα!και που ν αρχισει να περπαταει και να πεταει τα παιχνιδια και οχι μονο,παντου και να κιννδυνευετε να σκοτωθειτε σε καθε βημα

χαχα!αστειευομαι!μη τρομαζετε!το σπιτι θα γεμισει ζωη και αγαπη!εμας το σαλονι μας και οχι μονο ,ειναι παιδοτοπος!και πολυ μ αρεσει!

Σαν να περιγράφεις το σπίτι μου είναι!! Επειδή το παιδικό έχει τόση υγρασία που μαζεύονταν νερά στο πάτωμα, και επειδή βάλαμε εκεί τη μεγάλη ντουλάπα με τους γυάλινους καθρέφτες ήταν όλο το χειμώνα χώρος μόνο για ύπνο. Όοοοοολα τα παιχνίδια είναι μέσα στο σαλόνι. Κάθε βράδυ που είμαι ψόφια κλοτσάω στην άκρη όσα είναι στη μέση για να μην τα πατήσω και τα μαζεύω το πρωί. Και πράγματι είχαμε μέσα στο σπίτι το καρότσι και φυσικά μέχρι πριν λίγο καιρό το παρκοκρέβατο και με το ζόρι περνούσαμε μέσα από "διαδρόμους"!!! Χε χε, όλες τα ίδια κάνουμε...

Καλημεραααααα! Τι κανετε μανουλες και μπεμπακια; :P Εχω τρελαθει αυτες τις μερες γιατι ασχολουμαι με τα πραγματα που πρεπει να παρω στο μωρο. Ειναι και το πρωτο και τα εχω μπερδεψει ολα μες το μυαλό μου. Με τι θα τα ζεσταινουμε το χειμωνα; Εχω παρει ηδη μια κουβερτουλα. Παπλωμα θα παρετε ή του χρονου; Διαβαζω οτι το παπλωματακι ειναι καταλληλο για ενος ετους και πανω. Υπνοσακο εχω ηδη εναν. Μου εδωσε η ξαδερφη μου και σκεφτομαι να παρω και δευτερο. Ποσα σεντονακια, σελτεδακια κτλ. Τι τρελα ειναι αυτη θεε μου;:shock:

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Νάσια με προβλημάτισες πολύ τώρα. Παρ' ότι δεύτερο παιδί, η πρώτη μου γεννήθηκε Μάρτιο, οπότε όταν χρειάστηκε να σκεπαστεί λόγω κρύου ήταν σχεδόν έτους και έκοβε βόλτες στο κρεβάτι στον ύπνο της, οπότε ο υπνόσακος ήταν μονόδρομος. Τώρα; Σίγουρα θα του πάρω υπνόσακο, από αυτόν με τα μανίκια και τα ποδαράκια ώστε να μπορεί να κουνιέται χωρίς να αισθάνεται περιορισμένος. Υπάρχουν όμως νούμερα για παιδάκια κάτω του έτους ή θα πάρουμε το 1 και θα πλέει το παιδί εκεί μέσα; Πάντως εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς, γιατί το πάπλωμα της κόρης μου είναι άσπρο και έχω παπλωματοθήκες ΄σε διάφορα γιούνισεξ σχέδια, και η κουβέρτα είναι πράσινη με ένα κίτρινο- καφέ αρκουδάκι.

Τι μου θύμησες τώρα... το κοριτσάκι μου είναι από τα λεπτά παιδάκια και της είχα πάρει υπνόσακο για παιδάκι δύο ετών, ώστε να βγάλω δύο χρονιές με τον ίδιο. Της τον βάζαμε και την ξυπνούσαμε από τα γέλια, έδειχνε σαν παλαιστής του σούμο με αυτόν και όταν τον έβγαζε έμενε μια σταλίτσα παιδάκι... Και φυσικά μέχρι τώρα δεν το λέμε υπνόσακο, σούμο το λέμε, και έτσι έμαθε να το λέει και η μικρή.

Διαφημίσεις

Δεν είμαι και πολύ στα καλά μου σήμερα. Το βράδυ κλείνανε τα μάτια μου. Μετά από μία ω΄ρα προσπάθειας να κοιμηθώ και αφού σηκώθηκα δύο φορές για κατούρημα, επιτέλους τα κατάφερα. Ξύπνησα μια φορά επειδή ήρθε στο κρεβάτι ο άντρας μου. Μετά άλλη μια γιατί έκλαιγε η κόρη μου. μία φορά γιατί κρύωνα (!!!!!) και άλλες δύο γιατί ζεσταινόμουν και κατουριόμουν (ταυτόχρονα). όταν ήρθε η μικρή στο κρεβάτι μας κλαίγοντας ξαναξύπνησα και μετά για κανά δύωρο λαγοκοιμήθηκα, αφού στριφογυρνάει πολύ και φοβάμαι μην φάω καμιά στην κοιλιά (αν και συνήθως τρώω κλοτσιές στο κεφάλι...)

Και αντί να νυστάζω ρε κορίτσια, είμαι σε μια κατάσταση όλο να κλαίω, δεν έχω όρεξη για τίποτα...

Νάσια με προβλημάτισες πολύ τώρα. Παρ' ότι δεύτερο παιδί, η πρώτη μου γεννήθηκε Μάρτιο, οπότε όταν χρειάστηκε να σκεπαστεί λόγω κρύου ήταν σχεδόν έτους και έκοβε βόλτες στο κρεβάτι στον ύπνο της, οπότε ο υπνόσακος ήταν μονόδρομος. Τώρα; Σίγουρα θα του πάρω υπνόσακο, από αυτόν με τα μανίκια και τα ποδαράκια ώστε να μπορεί να κουνιέται χωρίς να αισθάνεται περιορισμένος. Υπάρχουν όμως νούμερα για παιδάκια κάτω του έτους ή θα πάρουμε το 1 και θα πλέει το παιδί εκεί μέσα; Πάντως εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς, γιατί το πάπλωμα της κόρης μου είναι άσπρο και έχω παπλωματοθήκες ΄σε διάφορα γιούνισεξ σχέδια, και η κουβέρτα είναι πράσινη με ένα κίτρινο- καφέ αρκουδάκι.

Τι μου θύμησες τώρα... το κοριτσάκι μου είναι από τα λεπτά παιδάκια και της είχα πάρει υπνόσακο για παιδάκι δύο ετών, ώστε να βγάλω δύο χρονιές με τον ίδιο. Της τον βάζαμε και την ξυπνούσαμε από τα γέλια, έδειχνε σαν παλαιστής του σούμο με αυτόν και όταν τον έβγαζε έμενε μια σταλίτσα παιδάκι... Και φυσικά μέχρι τώρα δεν το λέμε υπνόσακο, σούμο το λέμε, και έτσι έμαθε να το λέει και η μικρή.

:-P:razz::-P Σουμο το κοριτσι! Θα του παρω αυτον που ειναι για μωρα μεχρι 6 μηνων. Ελπιζω να μας βγαλει μεχρι αργα την ανοιξη οποτε θα αρχισουν οι ζεστες! Επισης τι μπανακι να του παρω; Δεν εχω ιδεα τι θα με βολεψει για το μπανιο του;

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Δεν είμαι και πολύ στα καλά μου σήμερα. Το βράδυ κλείνανε τα μάτια μου. Μετά από μία ω΄ρα προσπάθειας να κοιμηθώ και αφού σηκώθηκα δύο φορές για κατούρημα, επιτέλους τα κατάφερα. Ξύπνησα μια φορά επειδή ήρθε στο κρεβάτι ο άντρας μου. Μετά άλλη μια γιατί έκλαιγε η κόρη μου. μία φορά γιατί κρύωνα (!!!!!) και άλλες δύο γιατί ζεσταινόμουν και κατουριόμουν (ταυτόχρονα). όταν ήρθε η μικρή στο κρεβάτι μας κλαίγοντας ξαναξύπνησα και μετά για κανά δύωρο λαγοκοιμήθηκα, αφού στριφογυρνάει πολύ και φοβάμαι μην φάω καμιά στην κοιλιά (αν και συνήθως τρώω κλοτσιές στο κεφάλι...)

Και αντί να νυστάζω ρε κορίτσια, είμαι σε μια κατάσταση όλο να κλαίω, δεν έχω όρεξη για τίποτα...

Οχχχχ! Εχουν αρχισει οι ορμονες να μας χτυπουν αλυπητα! :oops: Μηπως να κανεις κανενα μπανακι και αν μπορεις να πεσεις για εναν υπνακο;

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Οχχχχ! Εχουν αρχισει οι ορμονες να μας χτυπουν αλυπητα! :oops: Μηπως να κανεις κανενα μπανακι και αν μπορεις να πεσεις για εναν υπνακο;

Έκανα μπανάκι και κάτι καλύτερο γίνετάι τώρα. Να κοιμηθώ με τη μιρκή ξύπνια στο σπίτι δεν υπάρχει περίπτωση, και έχει πολύ ζέστη για να τη βγάλει κάποιος έξω. Κια δεν λέει να κοιμηθεί το σκασμένο να ηρεμήσω και εγώ...

Για σεντονάκια μην πάρεις πάρα πολλά. Εγώ είχα περίπου δέκα (βαριέμαι να πάω να μετρήσω, αν πάω κατα το παιδικό θα δω αν θυμηθώ) και μια χαρα τη βόλεψα. Δεν είναι σαν τα φορμάκια και τα φανελάκια που χρειάζονται άλλαγμα ίσως και πάνω από μια φορά τη μέρα...

:-P:razz::-P Σουμο το κοριτσι! Θα του παρω αυτον που ειναι για μωρα μεχρι 6 μηνων. Ελπιζω να μας βγαλει μεχρι αργα την ανοιξη οποτε θα αρχισουν οι ζεστες! Επισης τι μπανακι να του παρω; Δεν εχω ιδεα τι θα με βολεψει για το μπανιο του;

Σούμο... αφού ήταν ένα μικρούτσικο κεφάλι με ένα τεράστιο σώμα...

Για μπανάκι εμείς μέχρι να πέσει ο αφαλός την πλέναμε στα χέρια στον νιπτήρα, όπως θα σας δείξουν στο μαιευτήριο. Μετά για λίγο καιρό σε μια μπανιερίτσα που μας φέρα από τα τζάμπο, αλλά εκεί χωρούσε μέχρι τριών μηνών, οπότε από τότε και μετά στην μπανιλερα τη δική μας και μας έπεφτε η μέση. Οπότε προτείνω να κάνεις μια αρκετά καλή επένδυση και να πάρεις μια μπανιερίτσα με βάση και δύο θέσεων΄(εμείς θα παρουμε τώρα μια τέτοια). Και η αδερφή μου και η φίλη μου που έχουμε παιδιά ίδιας ηλικίας ακόμα τις χρησιμοποιούν, τις γεμίζουν και βάζουν τα παιδιά να κάθονται μέσα και να κάνον μπανάκι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...