Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πως πατε απο κιλα αληθεια; εχετε παρει κι αλλα απο την τελευταια φορα που το ξανασυζητησαμε;

Εγω ειμαι στα 8 ευτυχως σχτικα σταθερη και προσεχω αρκετα.Το μωρο δε ξερω ποσο ειναι δε μου λεει αυτος..γκρρρ...αλλα μεχρι την αλλη βδομαδα θα δω το γιατρο που λεω να γεννησω κι ελπιζω αυτος να ειναι πιο ομιλητικος.

Μολις τον δω και πριν φυγουμε διακοπες δλδ στο διαστημα 20-25 λεω να πλυνω κανενα ρουχαλακι να φτιαξω κανενα συρταρι κλπ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Χαιρετώ την ομαδούλα του Οκτώβρη!

Πώς είστε κοριτσάκια; Τα μπεμπίνια σας;

Από κιλά δεν έχω πάρει σχεδόν τίποτα, ούτε καν 2.

Τελείωσα σχεδόν με το πλύσιμο-σιδέρωμα και σήμερα θα μας παραδόσουν και τα επιπλάκια! Κι έχω μια χαρά!

Το καρότσι θα αργήσει ακόμη αλλά δεν αγχωνόμαστε.

Εσείς πώς πάτε με τις αγορές και τις δουλίτσες;

jbssp3.png

χαιρετω κι εγω την ομαδαρα μας...:D

τι κανετε?

εγω σημερα ειμαι καπως......λιγο με το στομαχι....λιγο ατονια....ταση για εμετο.

απο κιλα ειμαι +7. ευτυχως σχετικα καλα.

αν κοψανε το 6μηνο του οαεδ θα παω και θα βαλω φωτια στη βουλη.....σας το υπογραφω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

μονο 2;;;ειχες εμετους;

Όχι, ούτε έναν. Απλά είμαι γενικά ολιγόφαγη, δεν έχω και ιδιαίτερες λιγούρες, κι αν έχω είναι για καμία σαλάτα...:P

Βρε κορίτσια που το διαβάσατε/ακούσατε ότι κόβεται το 6μηνο;

jbssp3.png

Για τον ΟΑΕΔ μου το είπε σήμερα μια γνωστή μου κ έχω ΦΡΙΚΆΡΕΙ.

Εγώ από κιλά έφτασα στα 8 αλλά προσέχω πολύ.

Τα προϊόντα weleda τα γνωρίζει κάποια??Μου τα παινεψε η φαρμακοποιός μου κ σκέφτομαι να τα αγοράσω για το μπεμπακι μου!!Είναι από καλεντουλα κ χαμομήλι κ είναιιδανικά για νεογέννητ

qOUNp2.png.

Eιναι πολυ καλα τα weleda αλλα εγω δε τρελαθηκα με τη μυρωδια.Τα συνηθισα καποια στιγμη αλλα δε τρελαθηκα.Αλλα εινι σιγουρα πιο αγνα απο τα γνωστα κλασικα μωρουδιακα που μονο αγνα δεν ειναι...Κοιταξε αν μπορεις να παρεις απο το ιντερνετ γιατι στα φαρμακεια τα τσιμπανε...

Εγω δυστυχως χρησιμοποιω και αυτα (τζονσονς)λογω τιμης και σαμπουαν hydrovit για πιο καλο κεφαλακι προσωπακι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Τι θέμα να υπάρχει; Οι εξετάσεις μου είναι πολύ καλές και η μικρή τη Δευτέρα που την είδαμε ήταν 1700. Ο γιατρός μου λέει ότι δεν εξαρτάται το έμβρυο από το βάρος που θα βάλει ή δε θα βάλει η μητέρα.

jbssp3.png

Διαφημίσεις

Για τον ΟΑΕΔ μου το είπε σήμερα μια γνωστή μου κ έχω ΦΡΙΚΆΡΕΙ.

Εγώ από κιλά έφτασα στα 8 αλλά προσέχω πολύ.

Τα προϊόντα weleda τα γνωρίζει κάποια??Μου τα παινεψε η φαρμακοποιός μου κ σκέφτομαι να τα αγοράσω για το μπεμπακι μου!!Είναι από καλεντουλα κ χαμομήλι κ είναιιδανικά για νεογέννητ

Κι εγώ προς αυτά προσανατολίζομαι. Έχω ακούσει ότι η κρέμα συγκάματός είναι πολύ καλή.

jbssp3.png

Τα weleda δεν τα ξέρω καθόλου, και αυτό σημαίνει ότι είναι από φαρμακείο μόνο. Γιατί δεν ζητάς δείγματα πρώτα; Δες αν ταιριάζουν στο μπεμπάκι σου και μετά στάξε λεφτά και πάρ' τα.

Κι εγώ προς αυτά προσανατολίζομαι. Έχω ακούσει ότι η κρέμα συγκάματός είναι πολύ καλή.

Εγώ στην κόρη μου για αλλαγή πάνας είχα τη σουντοκρέμ. Ποτέ τίποτα δεν έπαθε, δεν της ήρθε βαριά και μια φορά που συγκάηκε ο παιδίατρος μου είπε και πήρα μια κανονική αλλοιφή από φαρμακείο, φάρμακο δηλαδή και όχι απλή κρέμα. Κια κάνει περίπου 5 ευρώ, σχετικά φτηνή δηλαδή.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Στο θέμα των κιλών νομίζω καμία δεν με φτάνει. Έχω χάσει περίπου μισό κιλό. Χτες κατάφερα να φρικάρω και τον γιατρό που τα έχει δει όλα. Σαν την Παραμυθένια και εγώ, είμαι ολιγόφαγη και σχεδόν υπερκινητική (σκουλίκια στο κ... που λένε), δεν έχω λιμπιστεί τίποτα από παχυντικά μέχρι τώρα, μόνο ντομάτες και φρούτα. Και σαν να μην έφταναν αυτά, με ξέκανε και η γαστρεντερίτιδα. Αφού μου έκοψε όλα τα χάπια (φιλισίν- μαγνήσιο) και μου έδωσε λοσέκ να στρώσει πρώτα το στομάχι μου γιατί άρχισαν να χαλάν οι εξετάσεις αίματος. Αλλά δίκιο έχει η παραμυθένια, αφού το μωρό αναπτύσσεται κανονικά (και εμένα ήταν σχεδόν 1,900 κιλά χτες, μια χαρά αφράτο) δεν τους πολυνοιάζουν τα δικά μας. Εκτός πια και υπάρχει θέμα παθολογίας οπότε επεμβαίνουν με χάπια (όπως χρειάζεται σε έμένα τώρα, που είμαι σχεδόν αφυδατωμένη κλπ κλπ).

Καλησπερα κοριτσακια!

Στα κιλα σας περνάω οοολλες! Ήδη +10! Τρωω συνέχεια! Πεινάω τρελα!

Καποια έγραψε για αφυγραντηρα.Γιατί να παρεις από τη στιγμή που κάνει ίδια δουλεια και το αρκουδισιον.μάλιστα μου είχαν πει σε κατάστημα ηλεκτρικών ότι είναι καλυτερο.

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω. Χθες το βράδυ που κοιμόμουν ξυπνησα από

πονους περιόδου,κοιμηθηκα μετά από λίγο ξανά. τωρα ξεκίνησαν πάλι αυτοί οι πονοι σε συνδυασμό με πονους στη μεση και κινητικοτητα τρελή του μωρού.τι λετε να ειναι όλο αυτό;

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω. Χθες το βράδυ που κοιμόμουν ξυπνησα από

πονους περιόδου,κοιμηθηκα μετά από λίγο ξανά. τωρα ξεκίνησαν πάλι αυτοί οι πονοι σε συνδυασμό με πονους στη μεση και κινητικοτητα τρελή του μωρού.τι λετε να ειναι όλο αυτό;

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι το έντερο. Όμως αν ταυτόχρονα σκληραίνει η κοιλιά σου υπάρχει τεράστια πιθανότητα να είναι συσπάσεις. Ιδιαίτερα αν σκληραίνει σε τακτικά χρονικά διαστήματα είναι εξαιρετικά πιθανό να είναι συσπάσεις επικίνδυνες για γέννα. Αντιμετωπίζεται με χάπια, δεν θέλουμε να γεννήσεις ακόμα!! Πάρε αμέσως το γιατρό σου τηλέφωνο.

Στη θέση σου και επειδή μένω σε επαρχιακή πόλη θα πήγαινα και μια βόλτα στο νοσοκομείο που θα γεννήσω να κάνω μια "κορδέλα" ή αλλοιώς καρδιοτοκογράφο να βεβαιωθώ ότι δεν γεννάω.

Σόρυ αν σε τρόμαξα, αλλά καλύτερα να είσαι σίγουρη ότι δεν είναι συσπάσεις, παρά να γεννήσεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...