Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

μου λέιπουν όμως ακόμη κάποια όπως σερβιέτες λοχείας και σουτιέν θηλασμού που δεν έχω βρει ακόμη. Για τις σερβιέτες λοχείας μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιες; Αυτές οι πάνες-βρακάκι της tena είναι βολικές; Έλεγα να πάρω ένα πακέτο κι ένα απλές. Απλές όμως υπάρχουν τόσες και δεν ξέρω ποια να επιλέξω... Α και λέω να πάρω κι ένα πακέτο ultra night. Φτάνουν; Κι εσώρουχα μιας χρήσης, να πάρω και τέτοια;

Εγώ που έκανα καισαρική δεν χρειάστηκα τίποτα από όλα αυτά. Είχα για κανα δίμηνο αίμα λιγότερο και από περιόδου. Την πρώτη μέρα ήμουν ξεβράκωτη και πανω στο υπόστρωμα, οπότε δεν ξέρω τι γίνότανε, αλλά υπόστρωμα μου αλλάξανε μόνο το επόμενο πρωί, άρα δεν είχα πολύ αίμα. Και μετά με everyday night μια χαρά την έβγαλα. Για λίγο καιρό, μετά πήρα τις χαμηλής ροής.

Σουτιέν θηλασμού χρησιμοποίησα μόνο στο μαιευτήριο (είμαι και πλακάκι στα κανονικά μου βλέπετε), μετά τα παράτησα και ξεχείλωσα κάποια από τα κανονικά μου (πήρα και καινούρια μετά το θηλασμό- γιούπιιι). Οπότε μην πάρεις πολλά, πάε μόνο για το μαιευτήριο, μετά έτσι και αλλοιώς δεν θα πολυβγαίνεις. Εκτός και αν έχεις μεγάλο στήθος (οπότε θα γίνει τεράστιο) και χρειάζεσαι στήριγμα...Ή αν έτσι κι αλλοιώς κοιμάσαι με σουτιέν, οπότε θα σου χρειαστεί.

ναι ο θηλασμος ειναι ευργετικος βοηθα την μητρα να επανελθει ποιο γρηγορα στο αρχικο της μεγεθος και αυτο γινεται μεσω συσπασεων οποτε γινονται διαφορ ατυχηματα!

αλλα εγω με τον θηλασμο σε 6 μερες ημουν στεγνη ακι καθαρη!!!χιχι

Έτσι ακριβώς. Την ώρα που αρχίζει να ρουφάει το μωρό αισθάνεσαι και τη μήτρα να κάνει σύσπαση, οπότε βγαίνει παραπάνω αίμα. Αλλά σε περίπου δύο μήνες είχε επανέλθει σχεδόν στο κανονικό της μέγεθος, οπότε χαλάλι ο πόνος (η αδερφή μου από τότε με λέει "μισητό πλάσμα που γεννάω και δεν μου μένει κοιλιά" )

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για τη βαλίτσα: ως φύση απαισιόδοξος άνθρωπος έχω έτοιμη τη δικιά μου με πιτζάμες και βρακιά εδώ και ένα μήνα. Φυσικά οι πιτζάμες πλυμένες με βρεφικό απορρυπαντικό, γιατί είπαμε είμαι απαισιόδοξη αλλά μην τις ξαναπλένω αν όλα πάνε καλά (που απ' ότι φαίνεται πάνε τελικά). Του μωρού είμαι στα μισά περίπου με πλύσιμο- σιδέρωμα, δεν μπορώ να τα αφήσω άλλο, κάθε μέρα που περνάει είμαι πιο βαριά και δισκίνητη και κουράζομαι πιο εύκολα.

Και μαλακτικό δεν βάζουμε γιατί αφήνει υπολείμματα, εμένα που το πλυντήριο πετάει τα νερά στη μπανιέρα τα βλέπω κιόλας. Μετά τις 40 μέρες΄θα το κολοπετσώσω το μωρό, δεν χρειάζεται από νεογέννητο...Και σιδέρωμα από μέσα, να καούν τα υπολείμματα του απορρυπαντικού.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

καλημερα κοριτσια, τι κανετε?

πως πανε οι κοιλιτσες?

εμεις ολα καλα δοξα το Θεο.

βαλιτσα οχι απλα δεν εχω ετοιμασει αλλα ουτε καν τη λιστα με τα πραγματα που πρεπει να εχω μεσα δεν εχω φτιαξει.....:(

ουτε το δωματιο του μπεμπη ειναι ετοιμο. απο την αλλη βδομαδα θα ξεκινησουμε την ντουλαπα και μολις ειναι ετοιμη θα αρχισω να πλενω τα πραγματακια του για να τα σιδερωσω και να τα τακτοποιησω.

εχει ερθει η κουνια μας, εχω παρει και το 90% απο οσα χρειαζομαστε και ετσι εχει φυγει ενα μεγαλο αγχος απο το μυαλο μου.

αυτο με τις πανες βρακακι της τενα το ειχα κι εγω κατα νου. θα παρω ενα μικρο πακετακι να το εχω μην τυχον και χρειαστει γιατι και στην περιοδο μου ειχα παααρα πολυ αιμα παντα οποτε ας εχω ενα πακετο καλου κακου.

εσωρουχα μιας χρησης οσες μανουλες εχω ρωτησει μου ειπαν οτι τα ειχαν κατα βολευτει και να παρω.

πιτζαμες και σουτιεν θηλασμου δεν εχω αγορασει ακομα. οταν ανεβω τον σεπτμεβριο αθηνα τοτε θα τα παρω κι αυτα.

ξερετε κανενα μαγαζι που να εχει οικονομικα εσωρουχα?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Εγώ που έκανα καισαρική δεν χρειάστηκα τίποτα από όλα αυτά. Είχα για κανα δίμηνο αίμα λιγότερο και από περιόδου. Την πρώτη μέρα ήμουν ξεβράκωτη και πανω στο υπόστρωμα, οπότε δεν ξέρω τι γίνότανε, αλλά υπόστρωμα μου αλλάξανε μόνο το επόμενο πρωί, άρα δεν είχα πολύ αίμα. Και μετά με everyday night μια χαρά την έβγαλα. Για λίγο καιρό, μετά πήρα τις χαμηλής ροής.

Σουτιέν θηλασμού χρησιμοποίησα μόνο στο μαιευτήριο (είμαι και πλακάκι στα κανονικά μου βλέπετε), μετά τα παράτησα και ξεχείλωσα κάποια από τα κανονικά μου (πήρα και καινούρια μετά το θηλασμό- γιούπιιι). Οπότε μην πάρεις πολλά, πάε μόνο για το μαιευτήριο, μετά έτσι και αλλοιώς δεν θα πολυβγαίνεις. Εκτός και αν έχεις μεγάλο στήθος (οπότε θα γίνει τεράστιο) και χρειάζεσαι στήριγμα...Ή αν έτσι κι αλλοιώς κοιμάσαισουτιέν, οπότε θα σου χρειαστεί.

Έτσι ακριβώς. Την ώρα που αρχίζει να ρουφάει το μωρό αισθάνεσαι και τη μήτρα να κάνει σύσπαση, οπότε βγαίνει παραπάνω αίμα. Αλλά σε περίπου δύο μήνες είχε επανέλθει σχεδόν στο κανονικό της μέγεθος, οπότε χαλάλι ο πόνος (η αδερφή μου από τότε με λέει "μισητό πλάσμα που γεννάω και δεν μου μένει κοιλιά" )

θα πεθανω και η αδερφη τα ιδια λεει εγω εβαλα και κιλακια στο θηλασμο λογω προβληματος στο θυροειδη αλλα η κοιλια πλακα παρακαλω!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Σουτιέν θηλασμού χρησιμοποίησα μόνο στο μαιευτήριο (είμαι και πλακάκι στα κανονικά μου βλέπετε), μετά τα παράτησα και ξεχείλωσα κάποια από τα κανονικά μου (πήρα και καινούρια μετά το θηλασμό- γιούπιιι). Οπότε μην πάρεις πολλά, πάε μόνο για το μαιευτήριο, μετά έτσι και αλλοιώς δεν θα πολυβγαίνεις. Εκτός και αν έχεις μεγάλο στήθος (οπότε θα γίνει τεράστιο) και χρειάζεσαι στήριγμα...Ή αν έτσι κι αλλοιώς κοιμάσαι με σουτιέν, οπότε θα σου χρειαστεί.

Σουτιέν η υπαλληλος μου είπε να πάρω μόνο ένα και αν το βολευτώ παίρνω κι άλλο. Το στήθος μου είναι προς μεγάλο αλλά αρκετά βαρύ γι' αυτό και δυσκολεύομαι να βρω σουτιέν. Έχω κι ένα αθλητικό, που κουμπώνει μπροστά, θα μπορούσε να με βολέψει αν βέβαια μου κάνει... Προς το παρόν το στήθος μου είναι φυσιολογικό, θα γίνει τεράστιο ε; Πού θα χωρέσει Παναγία μου;;;

Τα μωρουδιακά κι εγώ με δόσεις τα σιδέρωσα και λόγω ζέστης και λόγω κούρασης. Πρέπει βέβαια να πάρω και κουβερτούλα χειμωνιάτική που δε βρήκα. Πήρα μία για το μαιευτήριο αλλά μάλλον θα χρειατώ και μία πιο χοντρή, έτσι δεν είναι; Αγκαλιάς κουβερτούλες πήρατε; Αν ναι τι είδος;

jbssp3.png

Διαφημίσεις

Σουτιέν η υπαλληλος μου είπε να πάρω μόνο ένα και αν το βολευτώ παίρνω κι άλλο. Το στήθος μου είναι προς μεγάλο αλλά αρκετά βαρύ γι' αυτό και δυσκολεύομαι να βρω σουτιέν. Έχω κι ένα αθλητικό, που κουμπώνει μπροστά, θα μπορούσε να με βολέψει αν βέβαια μου κάνει... Προς το παρόν το στήθος μου είναι φυσιολογικό, θα γίνει τεράστιο ε; Πού θα χωρέσει Παναγία μου;;;

Τα μωρουδιακά κι εγώ με δόσεις τα σιδέρωσα και λόγω ζέστης και λόγω κούρασης. Πρέπει βέβαια να πάρω και κουβερτούλα χειμωνιάτική που δε βρήκα. Πήρα μία για το μαιευτήριο αλλά μάλλον θα χρειατώ και μία πιο χοντρή, έτσι δεν είναι; Αγκαλιάς κουβερτούλες πήρατε; Αν ναι τι είδος;

εγω πηρα 2 πικε , 3 φλις και μου φεραν και μια που ειναι σαν μακο χοντρη.

δεν περνω αλλες γιατι νομιζω οτι ειναι αρκετες και κατα πασα πιθανοτητα ολο και κατι ακομα απο δωρα θα φερουν.

βρε κοριτσια να ρωτησω.....παπλωματακι δεν κανει να βαζουμε στο μωρο ετσι? μεχρι ποσο?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα κοριτσια, τι κανετε?

πως πανε οι κοιλιτσες?

εμεις ολα καλα δοξα το Θεο.

βαλιτσα οχι απλα δεν εχω ετοιμασει αλλα ουτε καν τη λιστα με τα πραγματα που πρεπει να εχω μεσα δεν εχω φτιαξει.....:(

ουτε το δωματιο του μπεμπη ειναι ετοιμο. απο την αλλη βδομαδα θα ξεκινησουμε την ντουλαπα και μολις ειναι ετοιμη θα αρχισω να πλενω τα πραγματακια του για να τα σιδερωσω και να τα τακτοποιησω.

εχει ερθει η κουνια μας, εχω παρει και το 90% απο οσα χρειαζομαστε και ετσι εχει φυγει ενα μεγαλο αγχος απο το μυαλο μου.

αυτο με τις πανες βρακακι της τενα το ειχα κι εγω κατα νου. θα παρω ενα μικρο πακετακι να το εχω μην τυχον και χρειαστει γιατι και στην περιοδο μου ειχα παααρα πολυ αιμα παντα οποτε ας εχω ενα πακετο καλου κακου.

εσωρουχα μιας χρησης οσες μανουλες εχω ρωτησει μου ειπαν οτι τα ειχαν κατα βολευτει και να παρω.

πιτζαμες και σουτιεν θηλασμου δεν εχω αγορασει ακομα. οταν ανεβω τον σεπτμεβριο αθηνα τοτε θα τα παρω κι αυτα.

ξερετε κανενα μαγαζι που να εχει οικονομικα εσωρουχα?

σε ποιο μαιευτηριο γεννας?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Για τη βαλίτσα: ως φύση απαισιόδοξος άνθρωπος έχω έτοιμη τη δικιά μου με πιτζάμες και βρακιά εδώ και ένα μήνα. Φυσικά οι πιτζάμες πλυμένες με βρεφικό απορρυπαντικό, γιατί είπαμε είμαι απαισιόδοξη αλλά μην τις ξαναπλένω αν όλα πάνε καλά (που απ' ότι φαίνεται πάνε τελικά). Του μωρού είμαι στα μισά περίπου με πλύσιμο- σιδέρωμα, δεν μπορώ να τα αφήσω άλλο, κάθε μέρα που περνάει είμαι πιο βαριά και δισκίνητη και κουράζομαι πιο εύκολα.

Και μαλακτικό δεν βάζουμε γιατί αφήνει υπολείμματα, εμένα που το πλυντήριο πετάει τα νερά στη μπανιέρα τα βλέπω κιόλας. Μετά τις 40 μέρες΄θα το κολοπετσώσω το μωρό, δεν χρειάζεται από νεογέννητο...Και σιδέρωμα από μέσα, να καούν τα υπολείμματα του απορρυπαντικού.

μαρη ηληθια Θανουλα δνε θα γινει καμια σταβρη δεν το επιτρεπω γιατι καμια μας δνε πρεπει να παθει τπτ!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

στο Αρεταιειο και δεν μας δινουν τιποτα , πρπεει να εχουμε μαζι οτι χρειαζομαστε.

ναι το ξερω απο φιλες ειναι πολλα αυτα που θελεις!

τα βρακια μιας χρησης θα σε βολεψουν!~!!

οποτε παρε και απο αυτα!

θα ψαξω να σου βρω λιστα για μαμα και μωρο για δημοσιο μαιευτηριο απο φιλη που γεννησε πριν 8 μηνες στο Αλεξανδρας!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια να ρωτησω.....παπλωματακι δεν κανει να βαζουμε στο μωρο ετσι? μεχρι ποσο?

Νομίζω τον πρώτο χρόνο σίγουρα δε βάζουμε. Μετά νομίζω ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αν και τα περισσότερα μωράκια βολεύονται περισσότερο με υπνόσακο γιατί ξεσκεπάζονται.

Κι εγώ που θα γεννήσω σε δημόσιο πρέπει να τα έχω όλα στη βαλίτσα μου. Αλήθεια, 2 βαλίτσες φτιάχνουμε ή 1 και βάζουμε και τα δικά μας και του μωρού μέσα;

jbssp3.png

ναι το ξερω απο φιλες ειναι πολλα αυτα που θελεις!

τα βρακια μιας χρησης θα σε βολεψουν!~!!

οποτε παρε και απο αυτα!

θα ψαξω να σου βρω λιστα για μαμα και μωρο για δημοσιο μαιευτηριο απο φιλη που γεννησε πριν 8 μηνες στο Αλεξανδρας!

μην παιδευεσαι βρε παιδι μου, πανω κατω τα ξερω. μην σε βαζω σε κοπο.

γεννησε και μια φιλη πριν μια βδομαδα στο Αρεταιειο και μου τα εχει πει.

ευχαριστω πολυ παντως.

εσυ που θα γεννησεις ?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Νομίζω τον πρώτο χρόνο σίγουρα δε βάζουμε. Μετά νομίζω ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αν και τα περισσότερα μωράκια βολεύονται περισσότερο με υπνόσακο γιατί ξεσκεπάζονται.

Κι εγώ που θα γεννήσω σε δημόσιο πρέπει να τα έχω όλα στη βαλίτσα μου. Αλήθεια, 2 βαλίτσες φτιάχνουμε ή 1 και βάζουμε και τα δικά μας και του μωρού μέσα;

σε ποιο θα γεννησεις?

νομιζω οτι ξεχωριστες θα ειναι καλυτερα, ε?

εγω στο Αρεταιειο μεχρι και χαρτι υγειας θα πρεπει να παρω απο το σπιτι. επισης η φιλη που γεννησε τωρα μου ειπε καλο θα ηταν να εχω και μια μικρη κουνουπιερα μαζι γιατι το δωματιο ειχε πολλα μυγακια.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

σε ποιο θα γεννησεις?

νομιζω οτι ξεχωριστες θα ειναι καλυτερα, ε?

εγω στο Αρεταιειο μεχρι και χαρτι υγειας θα πρεπει να παρω απο το σπιτι. επισης η φιλη που γεννησε τωρα μου ειπε καλο θα ηταν να εχω και μια μικρη κουνουπιερα μαζι γιατι το δωματιο ειχε πολλα μυγακια.

Δεν είμαι Αθήνα, αλλά επαρχία :D

Μωρέ που να κουβαλάω 2 βαλίτσες;;;

Και χαρτί υγείας;;; Ε αυτό ομολογώ πως δεν το είχα σκεφτεί. Μωρομάντηλα μου έχουν πει να έχω μαζί

jbssp3.png

Δεν είμαι Αθήνα, αλλά επαρχία :D

Μωρέ που να κουβαλάω 2 βαλίτσες;;;

Και χαρτί υγείας;;; Ε αυτό ομολογώ πως δεν το είχα σκεφτεί. Μωρομάντηλα μου έχουν πει να έχω μαζί

τα μωρομαντηλα ειναι πολυ πρακτικα.

βεβαια οχι για το μωρο γιατι λενε στην αρχη να μην του τα χρησιμοποιουμαι (μονο αν ειμαστε εκτος σπιτιου και αναγκαστικα χρειαζομαστε κατι για να το αλλαξουμε) , αλλα βολεβουν εμας πολυ. να σκουπισεις τα χερια σου, μια επιφανεια κλπ......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...