Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου...

Κοντευουμεεεε!!υπομονη ηρωιδες μου!

Βαγγελιω ολα καλα να πανε...περιμενουμε νεα...

Θανουλα το μαλλι το ειχα μακρυ και 2 μηνες (και πολυ μου πηρε) μετα τη γεννηση της κορης μου το ξεφορτωθηκα γιατι κοντευα να πιασω κατσαριδες, δε προλαβαινα να λουστω αφου ολη μερα δε κοιμαοταν και εκλαιγε απο τους κολικους και οταν καταφερνα και ετρεχα να λουστω καπου στα μισα ακουγα το ουααα και τσακιζομουν να βγω...μεγαλη ανακουφιση με το κουρεμα.Σε 5 λεπτα ειχα λουστει και στεγνωθει με το κοντο και ουτε χτενισμα μια ωρα που δε ξεμπλεκανε και που μαδουσα σα τρελη ...

Τωρα εχουν φτασει στο καρεδακι και θα δειξει το δευτερο μπεμπε αν θα χρειαστει παλι πολυ κοντο!!

Αλλα εχω πολλες φυτρες ρε γμτ και δε καθεται με τιποτα μιλαμε! Τωρα που βαρυνε λιγο αρχισε να στρωνει...1μιση χρονο μετα! Αλλα σκασιλα μου ειναι πρακτικο το θεμα! Αν χρειαστει παλι θα το κανω...

Εγω εχω εξαφανιστει λιγο γιατι προσπαθω να βγαλω ακρη με τους γιατρους μηπως καποιος με αναλαβει για φυσιολογικο , αλλα δε νομιζω οτι θα βγαλω ακρη τελικα κανεις δεν αναλαμβανει εδω λογω πρωτης καισαρικης.

Αθηνα δε μπορω να παω θα βγουν πολλα τα λεφτα και η ταλαιπωρια...

Αλλα δε μπορω και να μη το ψαξω και ας μη καταληξω πουθενα...

Απλα εχω κουδουνιασει αυτες τις μερες γιατι εχω μπει σε ολα τα γκρουπ που υπαρχουν και εχω μιλησει με ολο τον κοσμο και ταυτοχρονα η μικρη (που σε λιγο θα τη λεω η μεγαλη :P) λυσσαει και αντε να συγκεντρωθω με το μυαλο που μας εχει μεινει να βγαλω ακρη με τους γιατρους...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έτσι όπως τα λες ήταν καραμέλο και με εμένα. Πραγματικά δεν πρόφταινα να λουστώ, καλά που με έιχε κόψει και κουρεύτηκα πριν τη γέννα. Με τις σαπουνάδες στα μαλλιά άκουγα "ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" και τον άντρα μου να μην μπορεί να την ηρεμήσει. Δράμα.. Και όταν έφτασε ο καιρός της τριχόπτωσης...άστο, ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω. Και δεν είχα ούτε την παρηγοριά ότι ήταν μακριές οι τρίχες και φαίνονταν παραπάνω...

Κορίτσια, με το μυαλό μυο σε εσάς ξύπνησα, άντε με το καλό. Μη σας πω ότι θα πάρω και εγώ τον δικό μου μήπως μπορεί να με δεχτεί, αισθάνομαι πολύ περίεργα σε όλο το σύστημα το τελευταίο διήμερο και άρχισα να φοβάμαι...

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Για να ρωτησω τις παλιες μανουλες! Ποσα μπιμπερο και τι μπιμπερο χρειαζομαστε για τα μπεμπακια;:rolleyes: Α και πιπιλες;!

Αν δεν θηλασεις τοτε θες σιγουρα οσα χρειαζεται ο αποστειρωτης και δυο ή τρια εφεδρικα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλημερα κοριτσια.

εχω ξενερωσει παρα πολυ γιατι μου αλλαξαν το ρανρεβου για αυριο στις 11.00 επειδη προεκυψε τοκετος στο γιατρο:(:(:(:(:(

πως θα περασει η μερα????????:confused::confused::confused:

chuTp2.png

καλημερα κοριτσια.

εχω ξενερωσει παρα πολυ γιατι μου αλλαξαν το ρανρεβου για αυριο στις 11.00 επειδη προεκυψε τοκετος στο γιατρο:(:(:(:(:(

πως θα περασει η μερα????????:confused::confused::confused:

Κανε δουλειες να ξεχαστεις...Ειναι βασανιστικο η αληθεια ειναι! Εγω μετραω τις μερες για τις 31 που εχω ντοπλερ και δεν την παευω αλλο.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κανε δουλειες να ξεχαστεις...Ειναι βασανιστικο η αληθεια ειναι! Εγω μετραω τις μερες για τις 31 που εχω ντοπλερ και δεν την παευω αλλο.

μακαρι να μπορουσα να κανω δουλειες αλλα φοβαμαι.απο τοτε που επαθα τη ρηξη θηλακιου ειμαι ολο ξαπλα

chuTp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα.

Πώς θα περάσει η μέρα ε; ασχολήσου με τον εαυτό σου, κάνε μποτέ...Τι σου λέω τώρα...Αλλά άμα γεννήσεις δεν θα έχεις καιρό, και άμα βαρύνεις λίγο ακόμα δεν θα μπορείς πρακτικά. Ξεκίνα να ασχολείσαι με τα ρούχα του μωρού, είναι ψυχοθεραπευτικό. Έτσι και αλλοιώς, θα σου πάρει πολλέεεες μέρες να τα τελειώσεις, ειδικά με αυτή τη ζέστη. Τι άλλο; Πάρε την φίλη σου τηλέφωνο να την πρίξεις, θα περάσει κανένα μισάωρο.

μακαρι να μπορουσα να κανω δουλειες αλλα φοβαμαι.απο τοτε που επαθα τη ρηξη θηλακιου ειμαι ολο ξαπλα

Ωωωχ, το ξέχασα αυτό...Να διαβάσεις κανένα βιβλίο παίζει; Ή δεν μπορείς να συγκεντρωθείς και εσύ;

Γυρισα και εγω απο την γυναικολογο μου!

Εκανα καρδιοτοκογραφο ακι υπερηχο!

Δεν εχω πολυ καλα νεα εχω πολλες συσπασεις παρολα τα φαρμακα

η μικρη ειναι εμπεδωμενη στην λεκανη οτποτε με το που σηκωθω με την βαρυτητα θα γεννησω!μου ειπε το πολυ να αντεξω 2 μερες μολις σηκωθω!

οποτε δεν σηκωνομαι μεχρι την 36η αν καταφερω να την πιασω που ελπιζω γιατι εχουν μεινει μονο 15 ημερες!!

δν ρωτησα ουτε βαρος του μωρου,ουτε μηκος τραχηλου τπτ

επισης μου ειπε οτι το μωρο δειχνει οτι δυσανασχετει γιατι κανει αριθμιες τεσπα ο Θεος βοηθος λεω εγω και ελπιζω αν τις παρω τις 15 ημερες!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

εχεις face? λιωσε στα παιχνιδια.δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα για να ξεχαστεις...:tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...