Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε????

Εμένα βρε κορίτσια ο γιος μου δεν ξυπνάει ποτέ το βράδυ. Λέτε να έρθει με το καλό η μπέμπα και να έχουμε πισωγυρίσματα??????????

Θα φρικάρω εντελώς. Είμαι που είμαι κρεβατωμένη τώρα αν έχω και τέτοια με βλέπω να καταλήγω στο δαφνί!!!!!

καλα καλε για το δαφνι ειμαστε απο τωρα εμεις πως κανεις ετσι?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ καταλαβα εχεις βοηθεια τουλαχιστον τις πρωτες μερες να τα βγαλεις περα με καισαρικη και μωρο και την μικρη?

Βοήθεια έχω όση θέλω. Όλοι στην ίδια πόλη ζούμε. Ευτυχώς, όλοι θα έχουν τα σπίτια τους και θα έρχονται για λίγο ημερησίως, δεν θα είναι εδώ ας πούμε η πεθερά μου να με "βοηθήσει" (ή να με τρελλάνει) τις πρώτες μέρες

Εμεις που εχουμε κοψει θηλασμο και πινει φρεσκο αλλα παλι ξυπναει τα βραδυα ποτε θα ηρεμησουμε; Δε ξερετε τι κλωτσομπουνιδι εχω φαει αυτες τις μερες! βγαζει τον τελευταιο κυνοδοντα!Αλλα και εκτος φασης δοντιων παλι ξυπναει..ηλπιζα οτι μεχρι να ερθει η μπεμπα θα εχει στρωσει λιιιιγο...αλλα δε το βλεπω πια...τρελααα γλεντια θα εχουμε..

Οι κυνόδοντες πρέπει να πονάνε τρελλά, είναι και μυτερά δόντια... Και εμάς με τους κυνόδοντες άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά, βελτιώθηκε ως προς τον ύπνο όταν τους έβγαλε όλους, αλλά μετά ....είναι δύο ετών και κάτι... και είναι κάπως έτσι όλη μέρα - κάθε μέρα: :evil::twisted::roll::mad:

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Λοιπόν, έχω ερώτηση. Για όσες θα γεννήσουν σε Δημόσιο ή ακόμα καλύτερα έχουν φίλες που γεννήσανε πρόσφατα σε Δημόσιο Νοσοκομείο.

Βαλίτσα δικιά μου: 1 νυχτικιά για περίπτωση που καταφέρω και σηκωθώ πριν βγάλουν τον καθετήρα.

2 πιτζάμες γιατί βολεύομαι καλύτερα και για να μην έχει απεριόριστη θέα το απέναντι κρεβάτι.

4 βρακιά κανονικά, από αυτά που μου κάνουν ακόμα, και άλλα 3 μιας χρήσης που ξέμειναν από τη γέννα της αδερφής μου

2 σουτιέν θηλασμού

1 χαρτί υγείας

3 από αυτά τα απορροφητικά από τη μία και βαμβακερά από την άλλη για περίπτωση που δεν έχουν

Χανζαπλάστ

ξεχνάω κάτι;;;;;;

δεν πειράζει που απαντω εδώ????

λοιπόν, σερβιέτες, υποσέντονα (αν εννοείς αυτά) καλού-κακού, εγώ να σου πω θα πάρω κ ένα ζευγάρι λευκά σεντόνια μαζί μου, καθίσματα τουαλέτας μιας χρήσης, μαντηλάκια χλωρίνης, μωρομάντηλα που θα χρησιμοποιήσεις κ για εσένα, φυσικά ρούχα εξόδου για το μωρό κ μαζί πανίτσες, πανάκια για το τάισμα, εγώ πήρα κ ένα πακέτο παμπερς, πήρα βαμβάκι-οινόπνευμα. κ φυσικά τα καλλυντικά σου.

θα σου πω τι άλλο θα βάλω μέσα αλλά μέσες-άκρες αυτά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

δεν πειράζει που απαντω εδώ????

λοιπόν, σερβιέτες, υποσέντονα (αν εννοείς αυτά) καλού-κακού, εγώ να σου πω θα πάρω κ ένα ζευγάρι λευκά σεντόνια μαζί μου, καθίσματα τουαλέτας μιας χρήσης, μαντηλάκια χλωρίνης, μωρομάντηλα που θα χρησιμοποιήσεις κ για εσένα, φυσικά ρούχα εξόδου για το μωρό κ μαζί πανίτσες, πανάκια για το τάισμα, εγώ πήρα κ ένα πακέτο παμπερς, πήρα βαμβάκι-οινόπνευμα. κ φυσικά τα καλλυντικά σου.

θα σου πω τι άλλο θα βάλω μέσα αλλά μέσες-άκρες αυτά.

Τι να πειράξει καλέ που απαντάς;

Σερβιέτες έβαλα, ξέχασα να το γράψω, καλά έκανες και το έγραψες. Σεντόνι δεν θα πάρω, αλλά θυμάμαι χρειάστηκε να πάρω μαξιλάρι μαζί μου γιατί αυτό που είχε ήταν με πλαστικό κάλυμμα και ίδρωνα σαν τρελλή (χώρια που στο κέντρο του ήταν κίτρινο και ξάνοιγε όσο πήγαινε προς τις άκρες).

Του μωρού η βαλιτσάρα είναι άλλο θέμα, το σύμπαν χρειάζεται, τίποτα δεν δίνουν... Και εγώ έχω ήδη πάρει πακέτο πάνες για μαζί μου...

Διαφημίσεις

αντε βρε κοριτσακια να ' μαι και εγω ...31 weeks...ειστε ολες καλα??πως την παλευετε με την ζεστη??

α..με λενε λιτσα και περιμενω τον μπεμπη μας και εχω και μια κορουλα 4 χρονων..αυτα

ναι Θανούλα, κ εγώ θα πάρω μαξιλάρι. όταν γέννησα το 2010 σε δημόσιο Αθήνας, ούτε βαμβάκι δεν είχαν. κ νοσηλευτηκα 10 μέρες λόγω προβλήματος, σεντόνια δεν μου είχαν αλλάξει...!!!!!! γι'αυτό θα πάρω μαζί μου. ααααα κ πετσέτες για εσένα.... κ σαγιονάρες.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Λοιπόν, έχω ερώτηση. Για όσες θα γεννήσουν σε Δημόσιο ή ακόμα καλύτερα έχουν φίλες που γεννήσανε πρόσφατα σε Δημόσιο Νοσοκομείο.

Βαλίτσα δικιά μου: 1 νυχτικιά για περίπτωση που καταφέρω και σηκωθώ πριν βγάλουν τον καθετήρα.

2 πιτζάμες γιατί βολεύομαι καλύτερα και για να μην έχει απεριόριστη θέα το απέναντι κρεβάτι.

4 βρακιά κανονικά, από αυτά που μου κάνουν ακόμα, και άλλα 3 μιας χρήσης που ξέμειναν από τη γέννα της αδερφής μου

2 σουτιέν θηλασμού

1 χαρτί υγείας

3 από αυτά τα απορροφητικά από τη μία και βαμβακερά από την άλλη για περίπτωση που δεν έχουν

Χανζαπλάστ

ξεχνάω κάτι;;;;;;

Εγω δε τα χω βαλει κατω ακομα να σου πω...βρακια μιας χρησης και καθισμα τουαλετας που βρισκετε; σε φαρμακειο;

Νυχτικιες δε βολευομαι με τπτ...πιτζαμουλα και απο πανω μπλουζα με κουμπακια για θηλασμο...Αν και με τοσο θηλασμο πλεον βολευομαι με ολες τις μπλουζες και ολα τα σουτιεν ...

το τελευταιο πριν το χανζαπλαστ τι ειναι;;; υποσεντονα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Εγω δε τα χω βαλει κατω ακομα να σου πω...βρακια μιας χρησης και καθισμα τουαλετας που βρισκετε; σε φαρμακειο;

Νυχτικιες δε βολευομαι με τπτ...πιτζαμουλα και απο πανω μπλουζα με κουμπακια για θηλασμο...Αν και με τοσο θηλασμο πλεον βολευομαι με ολες τις μπλουζες και ολα τα σουτιεν ...

Ναι. Έτσι τα λένε. Υποσέντονα.

Και εγώ δεν έχω πρόβλημα με όλες τις μπλούζες, αλλά σκέφτομαι ότι λίγο τις πρώτες μέρες που θα κουνιέμαι δύσκολα θα είναι πιο εύκολο να έχει κουμπάκια, να μη χρειάζεται να ανασηκώνω και τη μπλούζα...

Και θα συμφωνήσω μαζί σου για τις νυχτικιές, είναι φρίκη, αλλά σκοπεύω να σηκωθώ αμέσως μόλις νιώσω να με κρατάνε τα πόδια μου (μου είπαν ότι βοηθάει στην ανάρρωση από την καισαρική) και αφού τα κατάφερε η ξαδέρφη μου τότε γίνεται, μπορώ και εγώ.. Αλλά έλα που έχεις καθετήρα...

Κάθισμα μιας χρήσης δεν έχω ιδέα πού μπορείς να βρεις, φοβάμαι ότι θα χρειαστώ κανονικό κάθισμα. Ή αλλοιώς άπολύμανση στο κάθισμα με οινόπνευμα πριν καθίσω κάθε φορά. Για τα βρακιά μόλις μιλήσω με την αδερφή μου στο τηλ. θα σου πω πού τα βρήκε.

ναι Θανούλα, κ εγώ θα πάρω μαξιλάρι. όταν γέννησα το 2010 σε δημόσιο Αθήνας, ούτε βαμβάκι δεν είχαν. κ νοσηλευτηκα 10 μέρες λόγω προβλήματος, σεντόνια δεν μου είχαν αλλάξει...!!!!!! γι'αυτό θα πάρω μαζί μου. ααααα κ πετσέτες για εσένα.... κ σαγιονάρες.

10 μέρες και δεν σου άλαξαν σεντόνια; ΜΠΛΙΑΧ. Πετσέτες, ναι, όντως. Και περιοδικό για τις ώρες που θα κάθεσαι στην τουαλέτα μπας και τα κάνεις και σου δώσουν τίποτα να φας (ώστε να έχεις και λόγο να κάνεις κάτι στην τουαλέτα).

Διαφημίσεις

2 σουτιέν θηλασμού

1 χαρτί υγείας

Χανζαπλάστ

ξεχνάω κάτι;;;;;;

να σου πω απο την φιλεναδα μου που γεννησε στο Αλεξανδρας

1 ξευγαρι σαγιοναρες για το μπανιο

1 μπουκαλι ντετολ και καθισματακια τουαλετας

σαμπουαν -αφρολουτρο ,οδοντοβουρτσα, οδοντοκρεμα,καλληντυκα,χτενα για τα μαλλια,αντισυπτικο χερριων για τους επισκεπτες,πηρε και 1 σετ πετσετες η κοπελα γιατι δεν ηξερε αν τις αλλαζουν κ σεντονακια για εκεινη!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

βρακια μιας χρησης σε μαγαζια με ειδη για μελλουσες μαμαδες εχει καθισματακια τουαλετας εχει στο σοτυπερ μαρκετ,στο φαρμακειο

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

αντε βρε κοριτσακια να ' μαι και εγω ...31 weeks...ειστε ολες καλα??πως την παλευετε με την ζεστη??

α..με λενε λιτσα και περιμενω τον μπεμπη μας και εχω και μια κορουλα 4 χρονων..αυτα

με το καλο το δευτερο μωρο της οικογενειας σας!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Θα παω και τζαμπο να δω αν θα βρω κατι απ αυτα..

Τα βρακια μιας χρησης δε ξερω τα νουμερα και δε ξερω αν θα με βολεψουν.οσες τα εχετε δοκιμασει τα συστηνετε ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

10 μέρες και δεν σου άλαξαν σεντόνια; ΜΠΛΙΑΧ. Πετσέτες, ναι, όντως. Και περιοδικό για τις ώρες που θα κάθεσαι στην τουαλέτα μπας και τα κάνεις και σου δώσουν τίποτα να φας (ώστε να έχεις και λόγο να κάνεις κάτι στην τουαλέτα).

ναι δυστυχώς...... όλο υποσέντονα μου έβαζαν. κ δεν μου έκοψε να τους πω να μου φέρουν άλλα από το σπίτι. εντωμεταξύ μια κοπέλα είχα πάρει δικά της πορτοκαλι κ έφαγε ένα κράξιμο από την προϊσταμένη, γιατί είναι πανεπηστημιακό νοσοκομείο κ πέρναγε ο διευθυντής κ τους έκραζε.... εντάξει είπαμε πάρε δικά σου αλλά όχι κ πορτοκαλι......

καθισματα τουαλέτας όντως σε σουπερμάρκετ κ φαρμακεία. εμένα τα βρακακια μιας χρήσεης δεν με βόλεψαν καθόλου. πήρα από τα Χόντος κανονικά venus victoria σε προσφορά 3τμχ 9,9€ + 20% έκπτωση.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...