Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καταρχήν άσε να δεις τι θα σου πουν με βάσει τις εξετάσεις που θα έχεις...Σαν να ήταν η πρώτη φορά, μετά πες πόσες προσπάθειες έκανες γενικά και μετά ξεφούρνισε για τα δανεικά....

Λογικό μου ακούγεται αυτό.Πάντως αν τύχει να την ρωτήσουν νωρίτερα(π.χ.ο Μαντούδης ζητάει ιστορικό αμέσως πριν καν μπεις και τον δεις,και τηλεφωνικά και μόλις πας στο κέντρο μέχρι να σε πάρει το γράφεις σε ένα χαρτί)δεν θεωρώ σωστό να κρύψει το ιστορικό της.

Διαφημίσεις

Αγάπη εγώ δεν απαντώ γιατί δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάτε.

τα κορίτσια μου είπαν να μην αναφέρω στους γιατρούς οτι έκανα με δανεικά.........για να δούμε τι θα με πούν........αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό ....

Επέστρεψα.... σκέτο το καφεδάκι μου Μόρφω.

Dadaki θα ξεκινήσεις από τώρα και αντιπηκτικές????

Epeidi tha parw antisiliptika k auta den kanei na ta perneis an exeis thromvofilia h aimatologos mou eipe mono me enesis.

Τσουπ ήρθα και εγώ.

Πωπω ρε κορίτσια πως τον πίνετε σκέτο τον καφέ????Εγώ μια κουταλίτσα ζάχαρη ή φρουκτόζη την θέλω.

Δημητρούλα που είσαι κορίτσι?????

Νταντάκι μου γιατί αρχίζεις από τώρα τις ενέσεις???

Nantia moy egw ekana 14 metalakseis me 150 EUR. Kamia apo autes den grafete. Genika kamia moriaki eksetasi den grafete. Oi ales pou mpori na sou grapsei I aimatologos den einai metalakseis einai apla eksetaseis pou exoun sxesi me thromvofilia,xronos piksimatos k tetia. Autes 14 pou ekana einai oi pio sinithismenes ston Ellada. To ergastirio einai sta Vrillisia.

τι είναι καλέ αυτό;..........θα μου εξηγήσει καμιά;

Morfw ksereis ti katalaveno apo tis erotisis pou kaneis? Sou exw grapsei oles autes eksetaseis, sizitisame gia thromvofilia, sou eipa an theleis na Se paw sta Vrilissia na tis kaneis. Ola auta ta ekana etsi na perasei I ora mou???

κορίτσια η εξέταση VDRL.......ξέρετε πόσο κοστίζει;

Grafete kanonika !!! Emeis tis grapsame oles gia epitropi mazi me HIV k ales. 8 EUR plirosame o kathenas.

Yv7Sp2.png

Και εγώ πήγαινα πολύ συχνά παλιά.Περίπου καμία πενταετία έχω να πάω και εγώ.Τόσο χάλια έγιναν γιατί????

Άνοιξαν κι άλλα μαγαζιά! Μπήκαν ΑΚΌΜΑ πιο πολλές ξαπλώστρες! !

Όταν πήγα τελευταία φορά (καλοκαίρι του 2009), είχαν ανέβει και κατι φουτανιτσες στα μπαρ με στρινγκ και χόρευαν σα να είναι στη Μύκονο! Αλλά με την κακή έννοια. ...

Όταν πήγαινα εγώ ακόμα ήταν πιο "ρεγκε" η κατάσταση.

Τώρα είναι ολο καγκουρες....

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καταρχήν άσε να δεις τι θα σου πουν με βάσει τις εξετάσεις που θα έχεις...Σαν να ήταν η πρώτη φορά, μετά πες πόσες προσπάθειες έκανες γενικά και μετά ξεφούρνισε για τα δανεικά....

βρε πουλάκι μου λογικά θα με ρωτήσουν πρώτα τι έχω κάνει μέχρι τώρα......να το κρύψω;

Διαφημίσεις

Σωστό και αυτό.Μήπως να πεις την αλήθεια και να δείξεις δυσαρεστημένη που έκανες με δανεικά και ότι απαιτείς τρόπον τινά να το ψάξουν περισσότερο μήπως κάνεις και με δικά σου???

Δεν ξέρω αν είναι ιατρικά σωστό να κρύψεις τις προσπάθειές σου.

Δεν είναι σωστό να το κρύψεις, αλλά άστους λίγο στην αρχή να πουν τη γνώμη τους από τα πρώτα δείγματα...

cOiVp2.png

Λογικό μου ακούγεται αυτό.Πάντως αν τύχει να την ρωτήσουν νωρίτερα(π.χ.ο Μαντούδης ζητάει ιστορικό αμέσως πριν καν μπεις και τον δεις,και τηλεφωνικά και μόλις πας στο κέντρο μέχρι να σε πάρει το γράφεις σε ένα χαρτί)δεν θεωρώ σωστό να κρύψει το ιστορικό της.

Συμφωνω μαζί σου.

Ο γιατρός πρέπει να ξέρει ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ για το ιστορικό.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Άνοιξαν κι άλλα μαγαζιά! Μπήκαν ΑΚΌΜΑ πιο πολλές ξαπλώστρες! !

Όταν πήγα τελευταία φορά (καλοκαίρι του 2009), είχαν ανέβει και κατι φουτανιτσες στα μπαρ με στρινγκ και χόρευαν σα να είναι στη Μύκονο! Αλλά με την κακή έννοια. ...

Όταν πήγαινα εγώ ακόμα ήταν πιο "ρεγκε" η κατάσταση.

Τώρα είναι ολο καγκουρες....

Ότι έχουν ανοίξει και άλλα μαγαζιά το ήξερα,αλλά αυτό μετα κοριτσάκια του κατηχητικού πρώτη φορά το ακούω.Και εγώ θυμάμαι να πηγαίνουμε για χαλαρό ποτάκι και ωραία μουσικούλα!!!!

Epeidi tha parw antisiliptika k auta den kanei na ta perneis an exeis thromvofilia h aimatologos mou eipe mono me enesis.

Nantia moy egw ekana 14 metalakseis me 150 EUR. Kamia apo autes den grafete. Genika kamia moriaki eksetasi den grafete. Oi ales pou mpori na sou grapsei I aimatologos den einai metalakseis einai apla eksetaseis pou exoun sxesi me thromvofilia,xronos piksimatos k tetia. Autes 14 pou ekana einai oi pio sinithismenes ston Ellada. To ergastirio einai sta Vrillisia.

Morfw ksereis ti katalaveno apo tis erotisis pou kaneis? Sou exw grapsei oles autes eksetaseis, sizitisame gia thromvofilia, sou eipa an theleis na Se paw sta Vrilissia na tis kaneis. Ola auta ta ekana etsi na perasei I ora mou???

Grafete kanonika !!! Emeis tis grapsame oles gia epitropi mazi me HIV k ales. 8 EUR plirosame o kathenas.

Είδες Ρουμπίδι μου, η Νταντα μας τα ξέρει καλύτερα αυτά.

Για μένα κάνε τα βήματα της Νταντας.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

τι καταλαβαίνεις απο τις ερωτήσεις που κάνω;δεν κατάλαβα.....

Ε άμα πάρουν πρώτα το ιστορικό ε τότε αναγκαστικά θα πρέπει να τα αναφέρει...Και που ξέρουμε μπορεί ουτως η άλλως να της πουν ότι δεν έπρεπε να βάλουν δανεικά ή έπρεπε...

cOiVp2.png

Ότι έχουν ανοίξει και άλλα μαγαζιά το ήξερα,αλλά αυτό μετα κοριτσάκια του κατηχητικού πρώτη φορά το ακούω.Και εγώ θυμάμαι να πηγαίνουμε για χαλαρό ποτάκι και ωραία μουσικούλα!!!!

Οταν πηγαινα εγω (μέχρι και το 2008 ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ), είχε ενα ρεγκε στυλ η φάση.

Ειδικά αυτό δίπλα απο το Νοστος.

Τον επόμενο χρόνο όμως ξενέρωσα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Νταντάκι μου λέω να τις κάνω τις εξετάσεις.Δεν θέλω να λέω μετά ότι μπορούσα να κάνω κάτι και δεν το έκανα,αν βρεθεί ότι κάτι έχω.Ποιό είναι αυτό το κέντρο που λες???Χρειάζεται ραντεβού???Θυμάσαι πότε περίπου βγαίνουν τα αποτελέσματα???Θα πάρω και το κέντρο που συναργάζεται με τον Μαντούδη και κάνει ειδικές τιμές για όσες έρχονται από το κέντρο του και θα δω τι με συμφέρει οικονομικά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...