Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

είπα παω για μπάνιο........το έκλεισα για να κρυώσει λίγο

Κρύωσε τώρα εντάξει??? Που τα πουλάς αυτά μαρήηηηηηηη???? Σε εμένα που σε έχω γεννήσει?????;);););););)

Γι' αυτό σ'αγαπάω όμως, δε μπορείς να θυμώσεις παραπάνω από 5 λεπτά:D:D:D:D:D:D

cOiVp2.png

Κρύωσε τώρα εντάξει??? Που τα πουλάς αυτά μαρήηηηηηηη???? Σε εμένα που σε έχω γεννήσει?????;);););););)

ντούζ έκανα λέμε.........

Καλά κάνεις και τα ψάχνεις.Απορώ που βρίσκεις τόσες αντοχές.Μπράβο η γυναίκα καλά κάνει και σε ενημερώνει.

Δεν θα έχεις άλλη αποτυχία.Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά και θα έχεις σύντομα το παιδάκι σου.

Ksereis ti, mou aresei na ksero ti mou ginete genika sti zoh mou.

Eksalou kai o logos pou ta kano ola auta einai toso megalos pou tha edina kai ti zoh mou gia auto to paidaki !!!

Oi eksetaseis einai to ligotero pou mporo na kano gia na genithei auto !!!

Yv7Sp2.png

Ρικάκι αν δεις παραπάνω το είχε πει ότι πάει για μπάνιο.Μάλλον λάθος ο συναγερμός!!!Χιχιχιχιχιχι:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ρικάκι αν δεις παραπάνω το είχε πει ότι πάει για μπάνιο.Μάλλον λάθος ο συναγερμός!!!Χιχιχιχιχιχι:tongue::tongue::tongue:

Το ότι έκανε μπάνιο είμαι σίγουρή, αλλά αν δεν είχε "βουζώσει" θα έκανε αφού καληνυχτούσαμε. Τώρα έκανε πριν, για να της περάσει;);););)

Και πάλι όχι θα πει, αλλά δε μασάω...!!!!!

cOiVp2.png

Ksereis ti, mou aresei na ksero ti mou ginete genika sti zoh mou.

Eksalou kai o logos pou ta kano ola auta einai toso megalos pou tha edina kai ti zoh mou gia auto to paidaki !!!

Oi eksetaseis einai to ligotero pou mporo na kano gia na genithei auto !!!

Έχεις πολύ δίκιο!!!Θα έρθει το μωρό μας Νταντάκι μου,θα έρθει.

Διαφημίσεις

αστην αυτή το μυαλό της είναι αλλού...........;)

Λες εεεεε??? Πρέπει να ταξιδεύουμε και πότε πότε Μορφάκι, γιατί τα όνειρα στηρίζουν την πραγματικότητα και κάνουν το μονοπάτι με τα τόσα εμπόδια να φαίνεται πιο προσπελάσιμο...

cOiVp2.png

A kala poles ores eimai sto banio.

To ximona kanw me kauto nero kai mexri na to teliso olo den vgenw :tongue::tongue::tongue:

εγω νευριάζω.......δεν μπορώ να κάνω πολλή ώρα...........γενικώς δεν μπορώ με κάτι να ασχολούμαι πολύ........τα παίρνω.........υπομονή καθόλου........αφου καμιά φορά σκέφτομαι .......αν ποτέ μείνω έγκυος πως θα περιμένω 9 μήνες;με το που θα το μάθω.......θα θέλω να γεννήσω.........για τόση υπομονή μιλάμε........

Agapoules mou klinoun ta matia mou, ponaei kai to kefali mou ...

Kalhnixta !!!!

Ta leme avrio omorfes !!!

Love u all !!!!

Καληνύχτα κοριτσάρα, καλή ξεκούραση και καλή αρχή στην αντίστροφη μέτρηση μέχρι να έρθει το μωράκι σου...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...