Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Υ.Γ. δεν τον κάνω να κλαίει, αλλά πρέπει να μάθει τι μπορεί να κάνει και τι όχι...και μη μου πεις ότι είναι μικρός ακόμα γιατι τα καταλαβαίνει όλα και όταν είναι έτοιμος να κάνει ζημιά σε κοιτάει και γελάει, ή κοιτάει να δει αν τον βλέπεις...

Φιλάκιιααααααα

Πολύ καλά κάνεις!!!Είναι και το σωστό.Καταλαβαίνουν τα πάντα,εμείς τα περνάμε για χαζά,δεν είναι όμως καθόλου!!!!

Καλημέρα κοριτσουδες μου, τι κανετε?

Πολύ ξενύχτι βρε εχθές, μια ώρα διαβάζω. ......

Εμείς προς το μεσημέρι θα φύγουμε.

Βρε Μορφακι τι σε πειράζει που θα έχει κόσμο? Εγώ με εσένα θα ασχολούμαι.....

Καλά να περάσετε αγαπουλες μου.

url]

Διαφημίσεις

Καλά προφανώς δεν θα πεις κάτι τέτοιο,απλώς θα πεις ότι το ψάχνεις περισσότερο διότι αμφισβητείς την επιλογή των δανεικών πια ειδικά από τη στιγμή που η γυναικολόγος σου σου βρήκε ωοθηλάκια.Θα απαιτήσεις να στο εξηγήσουν αυτο,αν και οι άλλοι γιατροί σου μιλήσουν για δανεικά.Μπορεί να υπάρχει κάποια εξήγηση που εμείς δεν ξέρουμε.

Πάλι τα είπες ΑΨΟΓΑ, συμφωνώ τόσο πολύ!

Den ksero vre Morfw ... Kane oti nomizeis oti einai to sosto. An hmoun egw sti thesh sou den tha elega. Exeis perasei megalh ekmetaleysi kai ehtes pou piges stin ginekologo sou vrike 2 oaria. Ekanes me daneika xoris na kaneis tis eksetaseis pou dixnoun oti exeia oaria. Ti na sou pw ...

Έχεις δίκιο στο σκεπτικό, όμως τώρα δεν είναι μόνη της, ΕΧΕΙ ΕΜΑΣ, και θα τη συμβουλεψουμε να πάει στον καλύτερο και πιο έντιμο γιατρό!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΞΑΝΑ!

Geia sou Rikaki mou !!! Pos eisai ???

Auto akrivos enousa prin pou tis elega ti katalaveno apo tis erotisis pou kanei ...

Morfaki den sou apantisa ala niotho oti den me pisteveis kai rotas ta idia ksana kai ksana i ta ksexnas.

Μη το παίρνεις προσωπικά, το εχει ξανακάνει η Μόρφω μας αυτό! Εμένα κοροϊδεύει αλλά είναι κι αυτή "γεια σας".:tongue:

εντάξει ρε κορίτσια ........άλλη φορά δεν θα ρωτήσω τίποτα.........

Αη μαρή. ...

Kala eimai. Epitelous tha ksekiniso kai auta ta antisiliptika na kounitho ligo, na estanome oti kanw kati.

Anipomono na ksekiniso tin prospathia ... Thelw na erthei to paidaki mou ...

Θα έρθει το παιδί σου καλή μου!

Τώρα που θα ρυθμίσουμε και τη θρομβοφιλία? Ουουουουου! Σίγουρα θα έρθει!

Μορφάκι κανέναν δεν κουράζεις...Και θα στα πούμε και 1 και 10 και 100 αν χρειαστεί και σε βοηθήσει στο δύσκολο δρόμο που διαβαίνεις. Αλλα επειδή αν ξεχάσεις κάτι μετά θα το σκέφτεσαι για να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις και δεν είναι δίπλα σου για να ξαναπάς, προσπάθησε να τα σημειώνεις. Όλοι μας ξεχνάμε ή δεν καταλαβαίνουμε κάτι...

Σωστά! Να πάρει σημειωματαριο η ξεχασιαρα! Εγώ τα γράφω όλα! Και χθες που πήγα στο γιατρό ειχα 5-6 ερωτήσεις στο smartphone.

αντε τώρα σε έπιασε η μ@#%$ια....Μαρή συγκεντρώσου και κατάλαβε τι σου λέμε...Ξέρω ότι έχεις το μυαλό να το κάνεις και σίγουρα ότι δεν παρεξηγήσε...

:cool:

εγω νευριάζω.......δεν μπορώ να κάνω πολλή ώρα...........γενικώς δεν μπορώ με κάτι να ασχολούμαι πολύ........τα παίρνω.........υπομονή καθόλου........αφου καμιά φορά σκέφτομαι .......αν ποτέ μείνω έγκυος πως θα περιμένω 9 μήνες;με το που θα το μάθω.......θα θέλω να γεννήσω.........για τόση υπομονή μιλάμε........

Είσαι κι εσύ της υπομονής ε? Κι εγώ έτσι είμαι, ανυπομονη!

Καλημέρα κοριτσουδες μου, τι κανετε?

Πολύ ξενύχτι βρε εχθές, μια ώρα διαβάζω. ......

Εμείς προς το μεσημέρι θα φύγουμε.

Βρε Μορφακι τι σε πειράζει που θα έχει κόσμο? Εγώ με εσένα θα ασχολούμαι.....

Καλά να περάσετε αγαπουλες μου.

Κοριτσάρες μου καλημέρα...να περάσετε όκες καλά και να ξεκουρασατε τα κορμιά και μυαλά σας....

Καλημέρα μπουμπούκια μου!!

Εγώ χθες κοιμάμαι κατά τη μια και μισή. Τέσσερις η ώρα ξυπναω για τουαλέτα, ως συνήθως.

Ρε κορίτσια μετά γαρίδα το μάτι. ...

Να μην μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα!

Σα να ειχα πιει καφέ.

Είχε και ζέστη, πόναγε και η μέση μου... (από την πόλη ξάπλα, με το που μπήκα λίγο στο αμάξι να παω στο γιατρό και να έρθω συν πόση ώρα περίμενα εκεί, με έπιασε η μέση μου)!

Πάει. .. Μπατάλεψα.....

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Τεστ ενα δυο ενα δυο...

Καλημέρα Δημητρούλα μου, ε αφού ανέβασες και το τικεράκι εντάξει πείστηκα ότι έχεις αρχίσει και το πιστευεις και ότι όλα θα πάνε καλά...Είναι τέλειο και δε θα καταλάβεις πως θα περνάνε οι μερούλες....

cOiVp2.png

χεχε! Εβαλα τικερ!

Πάντως με την ΠΗΤ που μου έδωσε ο γιατρός, βγαίνει πιο μικρή η εγκυμοσύνη μου.

Αντί 10w5d, βγαίνω 10w0d....

Μυστήριο.....

Τι ΠΗΤ σου έδωσε Δημητρούλα, οι λίγες μέρες πάντα παίζουν, μην το σκέφτεσαι. Στην αυχενική θα σου πούνε και πόσο είσαι υπερηχογραφικά...Ο ίδιος θα σου την κάνει???

cOiVp2.png

Τι ΠΗΤ σου έδωσε Δημητρούλα, οι λίγες μέρες πάντα παίζουν, μην το σκέφτεσαι. Στην αυχενική θα σου πούνε και πόσο είσαι υπερηχογραφικά...Ο ίδιος θα σου την κάνει???

Ελα μπέμπα καλημερα!

Έκανα και λάθος σύμφωνα με την Πητ 18/01/2014 είμαι 10w1d.

. Θα προσπαθήσω να το διορθώσω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Οχι δε θα μου την κάνει ο ίδιος, μου είπε να παω στο Ιασω.

Θα μου την κανει άλλος λέει αλλά ο ίδιος θα είναι δίπλα μου να μου κρατάει το χεράκι!

Είναι πολύ γλυκός γιατρός.

150 ευρώ λέει θα δώσω στο Ιασω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Οχι δε θα μου την κάνει ο ίδιος, μου είπε να παω στο Ιασω.

Θα μου την κανει άλλος λέει αλλά ο ίδιος θα είναι δίπλα μου να μου κρατάει το χεράκι!

Είναι πολύ γλυκός γιατρός.

150 ευρώ λέει θα δώσω στο Ιασω.

Ε κάπου εκεί είναι, εγω είχα δώσει 120, αλλά θα αργήσουνε να στα βγάλουνε τα αποτελέσματα...Μια φίλη μου έκανε τον Απρίλιο στο Λητώ και βγήκανε το απόγευμα, και, εμένα μου τα έδωσαν την άλλη μέρα.

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...