Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν είναι το ίδιο ρε Μορφάκι.Τώρα ξενυχτάς για την πλάκα σου και όποτε θες λες καληνύχτα.Με το παιδί δεν είναι το ίδιο.Αν νυστάξεις δηλαδή θα του πεις καληνύχτα και θα το αφήσεις έτσι???Άσε που νομίζω πως η χειρότερη κούραση είναι και η αυπνία των γονιών.Δεν μπορεί να ξεκουραστεί ο οργανισμός όταν ξυπνάς ανά 2-3 ώρες.Και όλο αυτό λειτουργεί σωρευτικά.

σίγουρα δεν είναι το ίδιο...........ιδίως αν δουλεύεις κιόλας........

όλα αντιμετωπίσιμα είναι εννοείται, υγιή να είναι και όλα τα άλλα θα περάσουν. Απλά είναι αυτό που αισθάνεσαι όταν το περνάς και μετά αρχίζουν και σου φταίνε άλλα και τσακώνεσαι και θέλει υπομονή. Ευτυχώς τα περισσότερα μωράκια δεν είναι έτσι, γιατί το φαί και τον ύπνο τα θέλουνε....

Έτσι είναι και γι'αυτό λένε ότι αν η σχέση του ζευγαριού δεν είναι γερή ένα μωρό δεν πρόκειται να την φτιάξει,αλλά να την χαλάσει.

Σίγουρα θα μας απασχολήσουν και πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να φανταστούμε το μέγεθος.Έλεγα χτες στον άντρα μου ότι η εξωσωματική θα είναι το μικρότερο άγχος που θα έχει να αντιμετωπίσει αν και εφόσον η χοριακή μου βγει θετική.

Ετσι ακριβώς...Συμβουλή μου είναι όταν με το καλό ακούσουμε τα ευχάριστα, να μην είστε υπερβολικοι και φοβισμένοι και να αφήνετε και στο μωρό το χώρο του. Αντιλαμβάνονται όλα τα ερεθίσματα και ακόμα περισσότερο πως μπορούν να σε κάνουν ότι θέλουν!!!!

cOiVp2.png

Δεν είναι το ίδιο ρε Μορφάκι.Τώρα ξενυχτάς για την πλάκα σου και όποτε θες λες καληνύχτα.Με το παιδί δεν είναι το ίδιο.Αν νυστάξεις δηλαδή θα του πεις καληνύχτα και θα το αφήσεις έτσι???Άσε που νομίζω πως η χειρότερη κούραση είναι και η αυπνία των γονιών.Δεν μπορεί να ξεκουραστεί ο οργανισμός όταν ξυπνάς ανά 2-3 ώρες.Και όλο αυτό λειτουργεί σωρευτικά.

πολύ πλάκα έχουμε.......δες πόσα γράφεις εσύ.......και πόσα εγω.......:tongue:

Διαφημίσεις

Ετσι ακριβώς...Συμβουλή μου είναι όταν με το καλό ακούσουμε τα ευχάριστα, να μην είστε υπερβολικοι και φοβισμένοι και να αφήνετε και στο μωρό το χώρο του. Αντιλαμβάνονται όλα τα ερεθίσματα και ακόμα περισσότερο πως μπορούν να σε κάνουν ότι θέλουν!!!!

Τα παιδιά είναι από τη φύση τους χειριστικά και έτσι και τους αφήσεις το περιθώριο θα σου αλλάξουν τα φώτα στην κυριολεξία!!!

Διαφημίσεις

και εμένα μου αρέσει να έχω 2 αλλά δεν θα τα βγάλουμε πέρα οικονομικά......

Μορφάκι τα μωρά τα πρώτα χρόνια δεν έχουν πολλά έξοδα...Αργότερα είναι τα πιο δύσκολα...Και συγνώμη δηλαδή αν μείνεις έγκυος σε δίδυμα θα στεναχωρεθείς???

cOiVp2.png

Αφού είμαι πολυλογού,το έχουμε ξαναπεί αυτό!!!!

να μην το ξαναλέμε.............γλωσσού που λέω και για την έφη.......η έφη εχει και προφορά σερραϊκιά και έχει πολύ φάση.......

και εμένα μου αρέσει να έχω 2 αλλά δεν θα τα βγάλουμε πέρα οικονομικά......

Όλα γίνονται Μορφάκι μου.Δεν λέω να κάνεις ένα λόχο παιδιά,αλλά δύο είναι μια χαρά.Και σίγουρα χρειάζεται και χρήμα,αλλά νομίζω ότι έρχεται σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με την αγάπη που θα του δώσεις.

Τα παιδιά είναι από τη φύση τους χειριστικά και έτσι και τους αφήσεις το περιθώριο θα σου αλλάξουν τα φώτα στην κυριολεξία!!!

Ακριβώς και δε μου λες γιατί εμείς δεν ψαρώνουμε και οι άντρες και οι γιαγιάδς πέφτουν με τη μία??? Χθες το απόγευμα είχε μουλαρώσει και κάτι ήθελε (δε θυμάμαι) και έκανε ότι κλαίει...Μιλάμε είχε πολύ γέλιο, δε του έδινα σημασία και προσπαθούσε αλλά δάκρυ δε κυλούσε από τα μάτια...Απατεώνας μεγάλος. Μετά έρχεται η μάνα μου, "απαπα γιατί κλαίει το παιδί" και κατευθείαν αγκαλιά...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...