Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Καλησπέρα, 

Με το καλό σου εύχομαι και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω ακόμη εγκυμοσυνη αλλά έχοντας χρόνια θέμα με το θυρεοειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χάπια αυτά. Μου το έχουν πει ο γυναικολόγος, ο ενδοκρινολογο και ο functional που πάω. 

Επίσης μπορώ να σου πω πως η αδερφή μου είχε πολύ πίεση στην εγκυμοσύνη, επερνε χάπι και επίσης δεν είχε κανένα θέμα.

Το πρόβλημα είναι όταν αφήνεις τέτοιες καταστάσεις και ξεφεύγουν. Η αδερφή μου έφτασε πολύ κοντά στην προεκλαψια. Σκέψου να μην επερνε το χάπι! Τα χάπια ειναι για να προστατέψουν εσένα και το μωρό σου.

Προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου μπας και σου μειώσουν τα χάπια,  αλλα δε πρόκειται να πειράξουν το μωράκι σου. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρα μου!

Είδες, η έλευση σου στην παρέα έφερε γούρι!

Μια γέννα και μια θετική χοριακή!

Χιχιχιχι!

Της Christine τα μωράκια είναι δυο αγόρια!

Ζήσαμε σχεδόν όλη την εγκυμοσύνη της μαζί οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι μεγάλη μέρα για την παρέα μας αυτή!

Χοριακή έκανες?

Νομίζω είχαμε πει θα έκανες μια. Οχι?:shock:

H τύχη σας ήταν δρομολογημένη!!! όμως χαίρομαι που έρχονται και τα ευχάριστα με τον ερχομό μου στην όμορφη παρέα σας!!!! Πολύ χαίρομαι!!! :D :D

Καλημέρα miou miou και εγώ την ίδια απορία έχω με την Δημητρούλα.Δεν θα έκανες κι άλλη χοριακή???Τι έγινε τελικά???Σε φιλώ.

Αγαπούλες μου είμαι με αίμα τι να την κάνω τη χοριακή?? Μου είπε ο γιατρός ότι δεν θα χρειαστεί επανάληψη γιατί ήταν βιοχημική.... ας καθαρίσω να δω πώς πάει και βλέπουμε δεν βλέπω να σταματάει...όπως πάει....:(

Χμ..... ανησυχώ. ... Τι θα γίνει με εμένα επιτέλους?

Επειδή χθες δεν είχα τόσο υπνηλία, με έπιασε ανησυχία.

Έχω και μια βδομάδα μέχρι να δω το γιατρό οπότε είμαι καπως... :-(

Μην ανησυχείς για τίποτα!! Σε καταλαβαίνω έζησα παρόμοια συναισθήματα...δεν χρειάζετα πάντα να νοιώθεις σύμπτωμα για να είσαι ασφαλής!!! Μην αγχώνεσαι καθόλου έχει πάρει το δρομο του το γλυκό σου το φασολάκι!!! Με το καλό η αυχενική!! Σε όλη τη πορεία της δικής μου εγκυμοσύνης συναντούσα δυσκολίες ..... η αναμονή μέχρι το επομενο ραντεβού για υπέρηχο στο γιατρό θα μου μείνει αξέχαστη...μέχρι και εξω από το ιατρειο του έτρεμαν τα πόδια μου.....και χτυπούσε η καρδιά μου δυνατά μέχρι να τον δω!!!...τι μου θυμίζεις!!!

όλα θα πάνε τέλεια!!! μακια μακια μακια

fRj7p3.png

Διαφημίσεις

Αγαπούλες μου είμαι με αίμα τι να την κάνω τη χοριακή?? Μου είπε ο γιατρός ότι δεν θα χρειαστεί επανάληψη γιατί ήταν βιοχημική.... ας καθαρίσω να δω πώς πάει και βλέπουμε δεν βλέπω να σταματάει...όπως πάει....:(

Κοριτσάκι μου κουράγιο...

Οτι είναι να γίνει θα γίνει...προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

H τύχη σας ήταν δρομολογημένη!!! όμως χαίρομαι που έρχονται και τα ευχάριστα με τον ερχομό μου στην όμορφη παρέα σας!!!! Πολύ χαίρομαι!!! :D :D

Μην ανησυχείς για τίποτα!! Σε καταλαβαίνω έζησα παρόμοια συναισθήματα...δεν χρειάζετα πάντα να νοιώθεις σύμπτωμα για να είσαι ασφαλής!!! Μην αγχώνεσαι καθόλου έχει πάρει το δρομο του το γλυκό σου το φασολάκι!!! Με το καλό η αυχενική!! Σε όλη τη πορεία της δικής μου εγκυμοσύνης συναντούσα δυσκολίες ..... η αναμονή μέχρι το επομενο ραντεβού για υπέρηχο στο γιατρό θα μου μείνει αξέχαστη...μέχρι και εξω από το ιατρειο του έτρεμαν τα πόδια μου.....και χτυπούσε η καρδιά μου δυνατά μέχρι να τον δω!!!...τι μου θυμίζεις!!!

όλα θα πάνε τέλεια!!! μακια μακια μακια

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου... Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις!

Κι εγώ όταν παω στο γιατρο είμαι χάλια, τα χέρια μου είναι μούσκεμα, αφου παει να μου πιάσει το χέρι να με χαιρετήσει κι εγώ τον αγκαλιάζω γιατί ντρέπομαι να με δει ιδρωμένη!

Πονάς απο κάτω ή όχι?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

τι είναι αυτό;ακόμα η λίστα;

Είναι ενα γλυκό που εκανε ο πετρετζικης με βάση μπισκότο , απο πάνω καραμέλα μετα μπανάνες και μετα σαντιγί. ...

Δε το έχω φάει αλλά το ανέφερε σήμερα στην εκπομπή η Φαιη και εχω λιγουριαστει πολύ. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

POoooooooooooooo ti eipes twra!!!

Apo ta wraiotera glyka. Exw mia filh zaharoplasti pou ftiaxnei to wraiotero banofee tou kosmou!! An erthw sth synadhsh tha sou ferw!!

Τι???? Το πουλάνε και στο ζαχαροπλαστείο? ???

Ααααα θα πω στον έρμο τον άντρα που τρέχει σα το Βέγγο δεξια και αριστερά, να μου φέρει!

Χιχιχιχι!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημερα στην ωραια παρέα.

Λινάκι συγχαρητήρια καρδιά μου. Ολα καλά θα πανε αυτην την φορά και σε 9 μηνες θα κρατας στην αγκαλιά σου το/α μωρακι/α!!!

Αρτεμάκι να σας ζήσουνε τα αγορια!! Να ειναι γερά και καλότυχα!!μπραβο που τα καταφερες και γεννησες και φυσιολογικα!!

Φιλιά σε όλες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...