Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια και απο μενα

ακουω ευχαριστα νεακια από τις εγκυούλες Νασούλι, Κουκάκι , Μελετινάκι και Δομνινάκι και κλασικά αγχωμένο Μομεντάκι χιχιχιχικαι χαιρομαι!

Άντε να πέρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες με πρωτοπόρο τη Δέσποινα!!!!

Καλή αρχή κοριτσάκι μου

Θα επανέλθω με καλύτερα νεάκια αφού ξεμπερδέψουμε με τη νοσηλεία του συζύγου και το χειρουργείο

φιλιά σε όλες όλες

να πανε ΟΛΑ ΚΑΛΑ κ να ειναι περαστικα Μαρκελιτσα μου!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Δεσποινάκι και Νασούλα πολύ μου άρεσαν τα ευχάριστα νέα που μας φέρατε!!!

Καλή συνέχεια Νασούλα μου με μία υγιέστατη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και........

καλή αρχή Δεσποινάκι και εύχομαι σύντομα να εύχομαι και σε σένα τα παραπάνω!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!!

Υ.Γ. Ντεσούλα που είσαι???

Έχω μέρες να δω μηνυμά σου και σε σκέφτομαι πολύ!!!!!

θα ευχεσαι ,θα ευχεσαι ειμαι σιγουρη γιαυτο!!! κ οσο για την (βαλιτσουλα εγω θα την ειχα ετοιμη) κ ας καθεται.. εγω τι θα εκανα κ παλι λεω,,φιλιαααα

aKZup2.png?QGVNYpCf

καλησπέρα κοριτσάκια μου..

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ! Άντε κοριτσάκι μου.. να συνεχίσεις την αγωγή για την προλακτίνη. μόνο με θετικό αποτέλεσμα την σταματάμε. να το έχεις υπ' όψιν σου.. ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ!!!

Δομνινάκι μου μια χαρά το κουκλάκι της αδελφής σου ε? τι ωραία τα νεογέννητα.. σε λίγους μήνες θα εχεις και το δικό σου μπεμπάκι.. εμένα Δομνινάκι ακόμη με αστειεύει ο γιατρός μου για τα ραντεβού που κάναμε.. λιγότερο απο 2 βδομάδες χιχι η καρτέλα για τα ραντεβού γέμισε και θέλαμε κι άλλη.. ο φάκελλος για την εγκυμοσύνη γέμισε και κάναμε και 2ο χιχι πόσο θα θελα να τα είχα αυτά.. τα κρατάει αυτός στο αρχείο του.. και όλες τις καρτες απο τις τοποθετήσεις.. στην τοποθέτηση που καναμε τον Αύγουστο κρατούσε την καρτέλα με τις σημειώσεις που έμεινα έγκυος τον μπέμπη και αυτό με συγκίνησε πολύ.. κάποια στιγμή θα του τα ζητήσω για ενθύμιο που θα μου πάει χιχι :rolleyes: σήμερα με κάλεσε και σε μια διάλεξη που θα εκανε για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας αλλά δεν κατάφερα να παω.. προτίμησα να πάρουμε τον μπέμπη στον παιδότοπο και κερδίσαμε πολλά παιχνιδάκια χιχι

νασουλάκι μου να μην ανησυχείς καθόλου..μια χαρά θα ναι το μπεμπάκι σας. να μην συγκρίνεις με τον Αλεξάκο. εμένα ο γιατρός τότε μου χε πει ότι τα ορια είναι μέχρι το 3.. οπότε μια χαρά μου φαίνεται το δικό σας.. να μην στεναχωριέσαι καθόλου..

μελετινάκι μου εγώ και στην πρώτη εγκυμοσύνη και στη 2η είχα στις ίδιες μέρες δυσκοιλιότητα.. στην πρώτη όμως μια φορά ήταν.. στην δέυτερη δεν πρόλαβα να μάθω :shock: πάντως είχα κανονικά συμπτώματα που στην 1η δεν είχα..

Κουκάκι μου εγώ την είχα έτοιμη πριν την 30η εβδομάδα.. χιχι όπως νιώθεις είναι..

τινκερμπελ μου την στιγμή που θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλίτσα θα λες χαλάλι όλες οι εξετάσεις..

αχ αυτά κοριτσάκια μου.. εμένα το γιοκάκι μου με είδε στον υπολογιστή και μου είπε μαμα κομπιούτι χιχι το κομπιούτερ.. α να σας πω να γελάσετε.. στον παιδότοπο καθήσαμε με τον μπέμπη σε ένα σαλονάκι έξω στον κήπο και παίζαμε και ξαφνικά κάτι ένιωθα να μου πειράζει τα μαλιά και γυρνάω και βλέπω μια τεράστια γκρίζα γάτα χιχι είχε ανέβει στην πίσω πλευρά του καναπέ και την τρόμαξα και με τρόμαξε όταν την είδα και ο μπέμπης γελούσε.. ρεζιλι γιναμε πάλι χιχι

Αχ πλησιάζουν και τα Χριστουγεννα λέμε τώρα χιχι και νιώθω ωραία.. πήρα και τον 1ο μου μισθό σήμερα απο τη νέα δουλειά και εξαφανίστηκε αμέσως χιχι ούτε τον είδα.. :tongue: αυτά απο εμένα..

και εγω αυτο ευχομαι μαριαμνακη μου!!!!! πιστευω οτι αυτη τη φορα θα παμε καλα!!αποτι την προηγουμενη! αισιοδοξω κ ελπιζω!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Τι ωραία νέα διαβάζω? Από τη μια στιγμή στην άλλη τρία νέα μωρά στο καφέ μας!

Μελετινάκι, το πόσο χάρηκα δε λέγεται... Θα γίνεις μανουλίτσααααααα! Όλα να πάνε καλά, μέχρι το τέλος...

Κανένας καλός άνθρωπος δεν θα μείνει χωρίς μωράκι... Να το ξέρετε, όλα τα ταλαιπωρημένα κοριτσάκια. Νικόλ το ακούς? Λοιπόν, την επόμενη φορά που θα μπω για να συγχαρώ φρεσκοεγκυούλα, ποια λες να είναι? :) :)

Κουκάκι και Μομεντίνι μου, πλησιάζει σιγά σιγά η μεγάλη στιγμή! Σταματήστε να ανησυχείτε και προσπαθήστε να το χαρείτε, γιατί σύντομα η εγκυμοσύνη θα περάσει και δε θέλω να μείνετε σαν εμένα, με το αίσθημα του ανικανοποίητου, που όλο ήμουν αγχωμένη και τίποτε δε χάρηκα...

Και ακόμα έχουμε τη Νάσυ και την Ionelita που ετοιμάζουν το δεύτερο!!! Τι χαρές είναι αυτές??? Να πάει να πνιγεί η κρίση, ούτε θα πεθάνουμε ούτε θα πάψουμε να κάνουμε παιδιά εξαιτίας της.

Λοιπόν Νάσυ, ελπίζω να διόρθωσες την παράλειψη της προηγούμενης φοράς και αυτή τη φορά να είχες μαζί σου φωτογραφική όταν ανακοίνωσες στο αφεντικό σου την εγκυμοσύνη. Νομίζω ότι τα μούτρα του θα είχαν ακόμα πιο πολλή πλάκα κι από την άλλη φορά ;) ;)

Ionelita μου, με τόσα που έχεις περάσει στη ζωή σου θα σου άξιζαν και δέκα παιδιά ακόμα, αν υπήρχε δικαιοσύνη. Αλλά είμαι σίγουρη ότι θα δώσεις και θα εισπράξεις τόση αγάπη σε αυτά τα δυο αγγελάκια, που μπορεί και να νιώσεις δικαιωμένη, έτσι κι αλλιώς... Πολλά φιλιά, όλα καλά να πάνε...

Πολύ το χαίρομαι που θα έχουν τόσο μικρή διαφορά τα καινούρια μωράκια από τα "μεγάλα" αδελφάκια τους... Mariamnaki, και στα δικά σου!

Αχ, κι εγώ θα ήθελα ένα ακόμα... Αλλά έχω αρχίσει να κλονίζομαι... Βλέπετε μου τάξανε ένα ακόμα χειρουργείο... Όχι το ούτως ή άλλως αναμενόμενο, αυτό είναι έξτρα! Πώς λέμε "στα τρία παίρνετε κι ένα δώρο"? Διορθωτικό του δεύτερου, που προφανώς δεν πήγε και σούπερ.

Μπερδευτήκατε? Κι εγώ έχω αρχίσει να μπερδεύομαι λιγάκι :shock:

Τέλος πάντων, αφήνω τα λυπητερά, που στο κάτω κάτω για μένα έχουν γίνει πια ρουτίνα. Ο άντρας μου είναι καλά, τα μωράκια μας είναι και αυτά μια χαρά, το γατί επίσης (νιάου!), δουλειές έχουμε έστω και με πολύ μειωμένους μισθούς... Η μαμά μου μόνο έχει πάθει Σουλεϊμανίτιδα (πιο εύκολα χάνει τοξικομανής τη δόση του παρά η μαμά μου τον Σουλεϊμάν, χαχαχα!)

Πλησιάζει και η 4η επέτειος του γάμου μας... Πότε μου φαίνεται σαν να ήταν χτες που ντύθηκα νυφούλα, πότε σκέφτομαι πόσα μεσολάβησαν από τότε - άλλα χαρούμενα, άλλα not so much - και δεν μπορώ να το χωνέψω πώς σε 4 μόλις χρόνια άλλαξε τόσο η ζωή μου. Φιλοσοφικές ανησυχίες του σωρού, για να μη νομίζετε ότι το ανήσυχο πνεύμα μου έχει κουκουλωθεί από αμέτρητες βρώμικες πάνες.

Μόλις ακούστηκε ένα γερό γκουπ, η κεφάλα της μπέμπας πάνω στο τζάμι. Εκεί που καθότανε είπε να πέσει προς τα πίσω. Ούτε που κλαίει, γιατί ξέρει ότι είναι δική της βλακεία. Για δοκίμασε όμως να της πάρεις το "παιχνιδάκι" της (τα γυαλιά μου, πχ) και θα ουρλιάξει σαν σειρήνα της πυροσβεστικής. Ο μπέμπης πάλι έχει αποφασίσει να με κάνει ρεζίλι, τώρα τελευταία βρίσκει πολύ διασκεδαστικό να βάζει σπαραχτικά κλάματα κάθε φορά που μπαίνουμε σε μαγαζί. Εγώ αυτό θα το στείλω και για φαντάρο μια μέρα δηλαδή? Μαμά πατρίδα, κελεπούρι σου ετοιμάζω...

Αχ, πάω να ξαναπιάσω τα καθήκοντά μου γιατί με βλέπω να τρώω ξύλο από το υπόλοιπο υπηρετικό προσωπικό των μωρών - τον άντρα μου και τη μαμά μου - οι οποίοι έχουν αρχίσει να δυσανασχετούν. Όμως έπρεπε να διαβάσω τα νέα σας και χάρηκα τόσο πολύ που είναι αναπάντεχα καλά! Τρία τρία τα συγχαρητήρια...

Να είστε καλά, όλα τα κορίτσια, όλα τα μωράκια, σας φιλώ πολύ πολύ...

8He6p3.png

oiFnp3.png

ττι κανετε κοριτσακια μου;ο χακερ καραμελλος μπουκαρε παλι σ ενα γειτονα&δανειζομαστε λιγο σημα.ντροπηηη!περιμενοθμε και το δικο μας ομως οποτε οκ!θα ειναι για λιγο.

εχουμε τακτοποιηθει το σπιτι ειναι γλυκουλι και ολα καλα.

να πω συγχαρητηρι( στην ιονελιτα μας&καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη.το ενστικτο.μου λεει αγορακι αυτη τη φορα!

τουρτιτα μου ποσο μ αρεσει να διαβαζω μηνυματα σου!

φιλια σε ολες θα προσπαθησω να ξαναμπω.δε γραφω πολλα μη πεσω και τα κλαιω.μακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια:D

Τουρτίτσα μου;) πολύ χάρηκα που είδα μηνυματάκι σου, σ ευχαριστώ για τις ευχούλες.

Εσύ πως είσαι? και άλλο χειρουργείο? θυμομουνα οτι ειχες το δευτερο αλλα σαν να καταλαβα με αυτα που εγραψες οτι θα επακολουθησει και τρίτο, ελπίζω να ναι και το τελευταιο και όλα να πάνε καλά.

Και μετά......ξερω οτι θα αρχισει να στριφογυρίζει στο μυαλό σου το τρίτο μωράκι;)

Καραμελλάκι μου είμουν σίγουρη ότι καποιον γειτονα θα βρίσκατε που θα βοηθούσε στο θέμα ινετρνετ;)

Μπηκατε και στο καινουριο σας σπιτάκι, να ρθει τωρα και το ινερνετ να μπαινεις πιο συχνα:D

Δεσποινάκι νομίζω οτι αγχωθηκα εγω λιγο για σένα......δε ξερω απλά μου φαινεται περιεργο αυτο που συμβαινει.....και στο λεω εντελως καλοπροαιρετα........σιγουρα ο γιατρος ειπε οτι θα προχωρησετε σε αυτο τον κυκλο? Για κατσε...θυμισέ μου .....σπερματεγχυση θα κάνεις ή εξωσωματικη?

Για τα φαρμακα το λεω...θα μπορεσεις να τα βρεις αμεσα?

Απο τον εοππυ εχεις δικαιωμα να σου γραψει?

Κουκακι αυριο το πρωι θα δεις το κουκακι ε?:D να μας γραψεις τα νεα σου.

Τα δικά μου νέα.......τα καφε νομιζω υποχωρουν....έλάχιστα ιχνη εχουν απομεινει....αλλά δεν ξεθαρρεύουμε......προσεχω και ελπίζω να μην ξαναεμφανιστουν.

Αυτο που ειναι πολυ ενοχλητικο ειναι οι πονοκεφαλοι που δίνουν και παιρνουν αυτη τη βδομαδα.....σχεδον καθε μερα. Σημερα ξυπνησα το πρωι με πολυ εντονο πονοκεφαλο......και πριν 3 μερες ξαναειχα οπου κρατησε 2 μερες συνεχομενα:rolleyes: Ακουω αυτες τις μερες εχουν ψεκασει και πολυ εκει έξω και παθαινουμε και απο εκει διαφορα. Ελπιζω να μη συνεχιστουν πολυ , Νασουλα συνεχεια σε σκεφτομαι και σενα που εχεις τα ιδια, ελπιζω να σου υποχωρησαν.

Νικόοολ τι κάνεις? σου πέρασε η γρίπη? είσαι καλυτερα?

Ντεσκο τι κανεις? γραψε μας κανενα νεο απο τα μικρουλια σου:D

Πριν 2-3 μερες μου εστειλες ενα μηνυματακι στο κιν και σου απαντησα......αλλά πριν απο λιγο μου ηρθε μην στο κιν μου οτι το μηνυμα μου απετυχε....δε ξερω γιατί:rolleyes: ελπίζω να στε καλα και σεις και τα μωράκια σας!

Φιλακια πολλά σε όλα τα κορίτσια!!!!!!!

Καλή Κυριακή να έχετε!!!!!!:D

Κορίτσια θα ήθελα να σας παρακαλέσω κάτι............δε θα ηθελα για την εγκυμοσυνη μου να αναφερετε κατι στο Facebook ...........σε προσωπικα μηνυματα δεν με πειραζει......αλλά στον τοιχο δε θα θελα...........γενικοτερα εκτος απο τους δικους μου και 3-4 δικά μας άτομα........και εννοειται σε σας:D

δεν εχουμε αναφερει κατι.......και ισως και σε καποιους να αργησουμε πολυ να το πουμε.

Γεια σας κορίτσια:D

Τουρτίτσα μου;) πολύ χάρηκα που είδα μηνυματάκι σου, σ ευχαριστώ για τις ευχούλες.

Εσύ πως είσαι? και άλλο χειρουργείο? θυμομουνα οτι ειχες το δευτερο αλλα σαν να καταλαβα με αυτα που εγραψες οτι θα επακολουθησει και τρίτο, ελπίζω να ναι και το τελευταιο και όλα να πάνε καλά.

Και μετά......ξερω οτι θα αρχισει να στριφογυρίζει στο μυαλό σου το τρίτο μωράκι;)

Καραμελλάκι μου είμουν σίγουρη ότι καποιον γειτονα θα βρίσκατε που θα βοηθούσε στο θέμα ινετρνετ;)

Μπηκατε και στο καινουριο σας σπιτάκι, να ρθει τωρα και το ινερνετ να μπαινεις πιο συχνα:D

Δεσποινάκι νομίζω οτι αγχωθηκα εγω λιγο για σένα......δε ξερω απλά μου φαινεται περιεργο αυτο που συμβαινει.....και στο λεω εντελως καλοπροαιρετα........σιγουρα ο γιατρος ειπε οτι θα προχωρησετε σε αυτο τον κυκλο? Για κατσε...θυμισέ μου .....σπερματεγχυση θα κάνεις ή εξωσωματικη?

Για τα φαρμακα το λεω...θα μπορεσεις να τα βρεις αμεσα?

Απο τον εοππυ εχεις δικαιωμα να σου γραψει?

Κουκακι αυριο το πρωι θα δεις το κουκακι ε?:D να μας γραψεις τα νεα σου.

Τα δικά μου νέα.......τα καφε νομιζω υποχωρουν....έλάχιστα ιχνη εχουν απομεινει....αλλά δεν ξεθαρρεύουμε......προσεχω και ελπίζω να μην ξαναεμφανιστουν.

Αυτο που ειναι πολυ ενοχλητικο ειναι οι πονοκεφαλοι που δίνουν και παιρνουν αυτη τη βδομαδα.....σχεδον καθε μερα. Σημερα ξυπνησα το πρωι με πολυ εντονο πονοκεφαλο......και πριν 3 μερες ξαναειχα οπου κρατησε 2 μερες συνεχομενα:rolleyes: Ακουω αυτες τις μερες εχουν ψεκασει και πολυ εκει έξω και παθαινουμε και απο εκει διαφορα. Ελπιζω να μη συνεχιστουν πολυ , Νασουλα συνεχεια σε σκεφτομαι και σενα που εχεις τα ιδια, ελπιζω να σου υποχωρησαν.

Νικόοολ τι κάνεις? σου πέρασε η γρίπη? είσαι καλυτερα?

Ντεσκο τι κανεις? γραψε μας κανενα νεο απο τα μικρουλια σου:D

Πριν 2-3 μερες μου εστειλες ενα μηνυματακι στο κιν και σου απαντησα......αλλά πριν απο λιγο μου ηρθε μην στο κιν μου οτι το μηνυμα μου απετυχε....δε ξερω γιατί:rolleyes: ελπίζω να στε καλα και σεις και τα μωράκια σας!

Φιλακια πολλά σε όλα τα κορίτσια!!!!!!!

Καλή Κυριακή να έχετε!!!!!!:D

μην αγχωνεσαι Μελετινακι! εγω εχω ασφαλεια του στρατου και θα τα παρω απο το νοσοκομειο Νιμιτς,δεν εχω σχεση με εοπυ. ναι αυτον τον κυκλο αρχιζω,οσο για τα φαρμακα τα παιρνω αμεσως...παλι καλα!(εξωσωματικη προκειται) οσο για σενα ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ !!!!!!!!!!!! να εισαι ηρεμη και να μην κουραζεσαι νομος!!!!!χαχαχαα

aKZup2.png?QGVNYpCf

Καλησπέραααα!!!

Μόλις γυρίσαμε από τα Χανιά μπήκα να διαβάσω τα νέα σας!!! Μου άρεσε πολύ που είδα μήνυμα από την Τουρτίτσα μας και όπως κάθε φορά το διασκέδασα πολύ!! καλά φοβερή η ασθένεια της μαμά σου Τουρτίτσα μου!!χαχαχαχαχα!!! Περαστικά της!!!χαχαχαχαχα!!!

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά με τα χειρουργεία που γράφεις!

Δεν έχω καταλάβει τι σου συνέβει και έχεις αυτά τα τρεχάματα και αν όλα αυτά προέκυψαν ή επιδινώθηκαν από την εγκυμοσύνη και γι'αυτό αμέσως μετά που γέννησες άρχισαν αυτές οι περιπέτειες.....??

Πολλά φιλιά στα παιδάκια σου και όσο για τον μικρό και την αντιδρασή του όταν μπαίνετε σε κάποιο μαγαζί κάτι μου λέει πως έχει ψιλιαστεί τι παίζει και σου λέει δεν πατάω ένα κλάμα μπας και φύγουμε να γλιτώσουμε κανένα έξοδο...........!!!χοχχοχχο

Μελετινάκι μου ευτυχώς απαλάχθηκες από τα καφέ!! Όσο για τους πονοκεφάλους να το αναφέρεις στο γιατρό σου (αν δεν το έχεις κάνει ήδη δηλαδη) και να μετράς και την πιεσή σου αν έχεις πιεσόμετρο στο σπίτι! Πολλές φορές οι πονοκέφαλοι είναι και λόγω της αυξημένης προγεστερόνης ή των οιστρογόνων στην εγκυμοσύνη, κάνε υπομονή και ελπίζω πως μόλις κλείσεις και την δωδέκατη εβδομάδα και μπεις στον 4ο θα υποχωρήσουν όλα και θα νιώσεις πολύ καλύτερα!!Εγώ θυμάμαι μόλις έκλεισα την 12η εβδομάδα ήταν λές και έφυγαν όλα δια μαγείας!!! Ένιωθα άλλος άνθρωπος από την μία μέρα στην άλλη!!

Τα νέα μας είναι ότι σήμερα είμασταν 2300 και 45εκ. και φυσικά υπερήφανος με το κεφάλι ψηλα! Το επόμενο ραντεβού σε μία εβδομάδα. Ακόμα δεν ξέρουμε ημερομηνία τοκετού, ο πλακούντας είναι φρέσκος! καλό αυτό!! Ελπίζω να καθήσει στα ζεστά του όσο περισσότερο μπορέσει!!

Χμ, πήραμε και το "κουστούμι" για το κόστος της κλινικής και ακόμα να το χωνέψουμε αλλά....... τι να κάνουμε!!! είναι 2500 με 2800!!

Ο Θεός βοηθός!!!

Αυτά τα λίγα από εμάς!!!Πολλά φιλιά σε όόόόόόόόόλες!!!!!

Καλό βράδυ!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

μην αγχωνεσαι Μελετινακι! εγω εχω ασφαλεια του στρατου και θα τα παρω απο το νοσοκομειο Νιμιτς,δεν εχω σχεση με εοπυ. ναι αυτον τον κυκλο αρχιζω,οσο για τα φαρμακα τα παιρνω αμεσως...παλι καλα!(εξωσωματικη προκειται) οσο για σενα ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ !!!!!!!!!!!! να εισαι ηρεμη και να μην κουραζεσαι νομος!!!!!χαχαχαα

Εντάξυ τότε Δεσποινάκι, αν σου τα δινουν αμεσως τα φάρμακα τότε όλα καλά;)

Με το καλό να ξεκινησεις!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέραααα!!!

Μόλις γυρίσαμε από τα Χανιά μπήκα να διαβάσω τα νέα σας!!! Μου άρεσε πολύ που είδα μήνυμα από την Τουρτίτσα μας και όπως κάθε φορά το διασκέδασα πολύ!! καλά φοβερή η ασθένεια της μαμά σου Τουρτίτσα μου!!χαχαχαχαχα!!! Περαστικά της!!!χαχαχαχαχα!!!

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά με τα χειρουργεία που γράφεις!

Δεν έχω καταλάβει τι σου συνέβει και έχεις αυτά τα τρεχάματα και αν όλα αυτά προέκυψαν ή επιδινώθηκαν από την εγκυμοσύνη και γι'αυτό αμέσως μετά που γέννησες άρχισαν αυτές οι περιπέτειες.....??

Πολλά φιλιά στα παιδάκια σου και όσο για τον μικρό και την αντιδρασή του όταν μπαίνετε σε κάποιο μαγαζί κάτι μου λέει πως έχει ψιλιαστεί τι παίζει και σου λέει δεν πατάω ένα κλάμα μπας και φύγουμε να γλιτώσουμε κανένα έξοδο...........!!!χοχχοχχο

Μελετινάκι μου ευτυχώς απαλάχθηκες από τα καφέ!! Όσο για τους πονοκεφάλους να το αναφέρεις στο γιατρό σου (αν δεν το έχεις κάνει ήδη δηλαδη) και να μετράς και την πιεσή σου αν έχεις πιεσόμετρο στο σπίτι! Πολλές φορές οι πονοκέφαλοι είναι και λόγω της αυξημένης προγεστερόνης ή των οιστρογόνων στην εγκυμοσύνη, κάνε υπομονή και ελπίζω πως μόλις κλείσεις και την δωδέκατη εβδομάδα και μπεις στον 4ο θα υποχωρήσουν όλα και θα νιώσεις πολύ καλύτερα!!Εγώ θυμάμαι μόλις έκλεισα την 12η εβδομάδα ήταν λές και έφυγαν όλα δια μαγείας!!! Ένιωθα άλλος άνθρωπος από την μία μέρα στην άλλη!!

Τα νέα μας είναι ότι σήμερα είμασταν 2300 και 45εκ. και φυσικά υπερήφανος με το κεφάλι ψηλα! Το επόμενο ραντεβού σε μία εβδομάδα. Ακόμα δεν ξέρουμε ημερομηνία τοκετού, ο πλακούντας είναι φρέσκος! καλό αυτό!! Ελπίζω να καθήσει στα ζεστά του όσο περισσότερο μπορέσει!!

Χμ, πήραμε και το "κουστούμι" για το κόστος της κλινικής και ακόμα να το χωνέψουμε αλλά....... τι να κάνουμε!!! είναι 2500 με 2800!!

Ο Θεός βοηθός!!!

Αυτά τα λίγα από εμάς!!!Πολλά φιλιά σε όόόόόόόόόλες!!!!!

Καλό βράδυ!!!

Κουκάκι μια χαρά λοιπόν τα νέα από το μπέμπη;)

Η κλινική όντως είναι αρκετά ακριβούτσικη.....δεν ειναι συμβεβλημενη με εοππυ? Εμας εδω τα μεγαλα μαιευτηρια ειναι συμβεβλημενα και αντι βεβαια να παρεις το επιδομα τοκετου απλα δε το παιρνεις και αφαιρειται απο την τι μη του μαιευτηριου.

Για τους πονοκεφάλους.....αχ ....ειχα και σημερα αλλά πολυ ελαφρυς......τον άντεχα με άνεση...βλεπεις εχω σκληραγωγηθεί;)

Εχω κλεισει την 12η εβδομαδα αμέ.....εκτος αν εννοεις να φτασω και στη 13η.

Εγώ τωρα τις τελευταιες δυο βδομαδες εχω πονοκεφαλο συχνα.

Ίσως ειναι και η προγεστερονη που λες ....επειδη κανω εξετασεις και βλεπω τα επιπεδα οιστρογονων και προγεστερονης......η προγεστερονη μου εκανε ενα μεγαλο αλμα και ισως ειναι απο εκει......παιρνω βλεπεις και 3 ουτρο των 200 την ημερα τωρα με την αποκολληση.

Ελπίζω να περάσει........αν και οσο προχωραει η εγκυμοσυνη αυξανονται ακομα περισσοτερο η οιστραδιόλη και η προγεστερονη........ας ειναι καλα το μωράκι και ολα τα άλλα καπως θα τα ρυθμισουμε.

Φιλάκια στην κοιλίτσα σου:D

Τα άλλα κορίτσια που είσαστε?

Πως περάσατε το Σβκ?

Εμείς αύριο έχουμε τη μεγάλη μέρα....της αυχενικής και ανυπομονώ πολύ να ρθει αυτή η στιγμή.

Ραντεβου έχουμε το μεσημεράκι.........θα μπω μετά να σας γράψω τα νέα μου.

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!!!!:D:D

Καλησπερα!

Κουκακι μου μου φαινεται απιστευτο πως περασε ο καιρος...κοντευετε κι εσεις...βεβαια να κατσει οσο περισσοτερο μπορει και να μη βιαστει! Ακους κουκακο τζουνιορ???δε θα βρεις καλυτερα!

Δεσποινακι καλη αρχη σου ειπα??? Καλη αρχηηηη!!! αυτη τη φορα μανουλα!

Μελετινα νομιζω οτι οι εγκυμοσυνες μας μοιαζουν παρα πολυ! Με τα χρωματακια και τους πονοκεφαλους! κι εγω υπεφερα καθε μερα εσπαγε το κεφαλι μου...πιστευω ειναι απο την προγεστερονη και την εξτρα που παιρνουμε..ανακουφιστηκα απο τη 14η και μετα που εκοψα τις ενεσεις προγεστερονης και μειωσα τα ουτρο μεχρι που τα εκοψα...μετα απ ολα αυτα η εγκυμοσηνη ηταν μια χαρουλααα!! οποτε ερχονται καλυτερες μερες! ευχαριστησου την ξαπλα τωρα που μπορεις δες το ετσι!:rolleyes: Ειναι φορες που λεω αν ηξερα τι τρεξιμο θα ειχα μετα θα την ευχαριστιομουν λιγο περισσοτερο την ξαπλα!:P

Καλη επιτυχια γι αυριο! Μια χαρα θα ειναι το Μελετινακι!

Μομεντακι που εισαι?? τρεχετε? δε μας εχεις πει η το εχω χασει? εχετε ψωνισει επιπλακια? ειναι ετοιμο το παιδικο? ποσο εισαι τωρα? θα βαλω εγω ενα εξτρα τικερακι να μετραει την εγκυμοσυνη σου!:P:p:p οχι πλακα κανω!αλλα θα βολευε γιατι χανουμε το χρονο!

Μεθαυριο 6 του μηνα εχει γενεθλια η καραμελλιτσα και δε μπορω να το πιστεψω οτι περασε ενας χρονος...ενας πολυυυ γεματος χρονος αλλα και παλι σα χθες μου φαινεται που εσπασαν τα νερα και ηρθε και το μομεντακι στην κλινικη..μετα εκανα νανι και ξυπνησα και ειδα το πλασματακι μου..σνιφ..

Μομεντακι ποσο θα ηθελα να ερθω στην κλινικη οταν γεννησεις μαζι με την καραμελλιτσα και τον καραμελλο και να παιξουμε με τα κρεβατια!! χαχαχααα!!

Να κανονισουμε καφε σιγα σιγα??

Νικοοοολ? που εισαι?? το τηλ μου το εχετε??

Φιλια σε ολεεεες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα και καλή βδομάδα..

Εγώ πέρασα ένα ήσυχο και χαλαρό σαββατοκύριακο με πολύ ύπνο (ειδικά χθες) που τον είχα ανάγκη, ξεκούραση και γέλιο με φιλική παρέα..

Το Σάββατο πήγαμε σούπερ μάρκετ και ψωνίσαμε σαν να μην υπάρχει αύριο μιας και τα ντουλάπια μας ήταν άδεια.. Σκάσαμε το 200άρι αλλά ψωνίσαμε για 3 μήνες.. Γυρίσαμε σπίτι, κοιμηθήκαμε και το βράδυ πήγαμε με ένα ζευγάρι πολύ καλών μας φίλων σε μια κριτική ταβέρνα στον Κορυδαλλό. Καλά ήταν αλλά πολύς κόσμος ρε παιδιά.. Γεμάτο το εστιατόριο, και μέσα, και έξω και στον εξώστη.. Και μετά αναρωτιόμασταν.. έτσι είναι η κρίση;

Χθες πήγαμε για φαγητό σε ένα ζευγάρι φίλων και γελάσαμε πολύ. Το είχα πραγματικά ανάγκη.

Αύριο είναι το ραντεβού μας με το γιατρό μας και εύχομαι και προσεύχομαι όλα να είναι καλά και το μικρό Δομνινάκι να μεγαλώνει πολύ πολύ!

Μελετινάκι μου σήμερα το μεγάλο σας ραντεβού! Με το καλό κοριτσάκι να δεις το μωράκι σου ολοκληρωμένο ανθρωπάκι και να δεις τι χαρά θα πάρεις.. Εννοείται ότι θα περιμένουμε με αγωνία τα νέα σας!

Κουκάκι ο μικρός 2.300! Μια χαρά σας βρίσκω.. Είναι περήφανος Κρητίκαρος και δεν σκύβει το κεφάλι φαίνεται.. Πάντα υπάρχει περιθώριο να γυρίσει τελευταία στιγμή και αφού σας είπε ότι ο πλακούντας είναι φρέσκος έχεις ακόμη περιθώριο.. Η αδερφή μου στην βδομάδα τη δική σου είχε κάνει doppler και ο πλακούντας της ήταν 2 προς 3 οπότε ήταν θέμα ημερών να γεννήσει! Την επόμενη βδομάδα τα νεότερα τώρα.

Καραμέλλο μου γλυκιά πέρασε κιόλας 1 ολόκληρος χρόνος.. Απίστευτο μου φαίνεται.. πόσο μάλλον σε σένα..

Εννοείται να κανονίσουμε για καφέ το συντομότερο.. Θέλω τόσο πολύ να σας δω όλες σας!

Καλή αρχή και καλή επιτυχία στα κοριτσάκια που ξεκινάνε όπου να ναι τις προσπάθειές τους. Η σκέψη μου και οι ευχές μου είναι μαζί τους!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...