Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Aχ ρε erminaki μου! Μας κάνεις και γελάμε!!!! χεχεχε Τελικά αυτό είναι το πρόβλημα!!! Το κρύωμα!!!! Τρέχουμε σε τόσους γιατρούς και μας αγχώνουν!!!! Ενας δεν βρέθηκε να μας πει για το κρύωμα της μήτρας!!!! Καλέ? Πού πουλάνε παλτουδάκια για μήτρες να πάμε να πάρουμε ένα???:P:p:p:p Αστεία αστεία αλλά μου αρέσει να ακούω τις γιαγιούλες που τα βλέπουν όλα πιο απλά!!!! Εξού και νομίζω είχαν λιγότερο άγχος από εμάς!!!! Ούτε ορμόνες ούτε τίποτα! Ένα παλτουδάκι και όλα λύνονταν! χεχεχε

δεν έχω λόγια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

να 'σαι καλά βρε erminaki μου! άντε να ανεβούμε λιγάκι! καλά, αυτό πιο πάνω με τη γιαγια θεϊκό! έχω πέσει στα πατ'ωματα από τα γέλια!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ετσι μπραβο αντε να σε βλεπω να χαμογελας!ετσι πρεπει!!!!!!!!!!!!(τα λεω για να τα ακουω και εγω) , και τι εγινε αν δεν ειμαστε εγκυες αυτο το μηνα? θα ειμαστε τον επομενο , σωστα?σωστα!υγεια να εχουμε πανω απο ολα και ολα θα γινουν (αχ ατιμες ορμονες , σε 5 λεπτα παλι αλλα θα λεω)...:tongue:

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

δεν ξέρω πως θα σας ακουστεί αυτό, αλλά νιώθω σα να σας ξέρω και να είσαστε οι καλύτερές μου φίλες! δεν υπάρχει ζήλια ούτε και θα ακούσεις καμία να μιλάει άσχημα για την άλλη! ίσα ίσα που βοηθάει η μια την άλλη, την στηρίζει, την εμψυχώνει.....και επειδή με έχετε βοηθήσει κι εμένα πάρα πολύ θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Aχ ρε erminaki μου! Μας κάνεις και γελάμε!!!! χεχεχε Τελικά αυτό είναι το πρόβλημα!!! Το κρύωμα!!!! Τρέχουμε σε τόσους γιατρούς και μας αγχώνουν!!!! Ενας δεν βρέθηκε να μας πει για το κρύωμα της μήτρας!!!! Καλέ? Πού πουλάνε παλτουδάκια για μήτρες να πάμε να πάρουμε ένα???:P:p:p:p Αστεία αστεία αλλά μου αρέσει να ακούω τις γιαγιούλες που τα βλέπουν όλα πιο απλά!!!! Εξού και νομίζω είχαν λιγότερο άγχος από εμάς!!!! Ούτε ορμόνες ούτε τίποτα! Ένα παλτουδάκι και όλα λύνονταν! χεχεχε

χαχαχαχαχαχα εισαι θεαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!θα ρωτησω αυριο την γιαγια να σου πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα

ρε σεις θα μας τρελανουν , ο μπαμπας μου λεει οτι φταιει που δεν τρωω σωστα , και συγκεκριμενα ψαρια (ο καιμος του ειναι να φαω ψαρια και ψαχνει τροπο να με κανει να φαω φαντασου που εχει φτασει ο ανθρωπος) χαχαχαχα , η μαμα μου λεει οτι φταιει το αγχος , η πεθερα μου επειδη ολη μερα κανω δουλειες :?: και ο πεθερος δεν θελει να πιστεψει με τιποτα ομως οτι εχουμε καποιο προβλημα , ο καθενας με την τρελα του σε αυτο το σπιτι οπως καταλαβατε , οτι του φανει του λολοστεφανη που λεμε , αυτο ακριβως!χαχαχα

Διαφημίσεις

ermina γιατί παίρνεις 6 utrogestan; εμένα μου είπε 3 την ημέρα! λίγα είναι;

δεν ξερω ρε νατασακι μου , δεν τον ρωτησα να σου πω την αληθεια απλα μου ειπε να βαζω 6 .μπορει να ειδε κατι ο γιατρος σε εμενα πχ πιο αδυνατο ενδομητριο και να χρειζονται τοσα , και εσυ να μην εχεις κανενα προβλημα και για αυτο να σου εδωσε 3.ξερουν αυτοι τι κανουν, μην σκας!

δεν ξέρω πως θα σας ακουστεί αυτό, αλλά νιώθω σα να σας ξέρω και να είσαστε οι καλύτερές μου φίλες! δεν υπάρχει ζήλια ούτε και θα ακούσεις καμία να μιλάει άσχημα για την άλλη! ίσα ίσα που βοηθάει η μια την άλλη, την στηρίζει, την εμψυχώνει.....και επειδή με έχετε βοηθήσει κι εμένα πάρα πολύ θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!

αχ αγαπη μου , ποσο δικιο εχεις!!!!!!και δεν χρειαζεται να ευχαριστεις!αυριο θα στηριζεις εσυ εμας , ετσι ειμαστε εδω ολες για μια και μια για ολες!!!!!!!!!!!!!!!!

Aχ ρε Νατασάκι μου!!!! Κι εγώ έτσι νιώθω...γι αυτό και παραμένω στο φόρουμ!!!! Εδώ μπορούμε να τα λέμε όλα!!!!Είμαστε η μια για την άλλη! Σαν τους 3 σωματοφύλακες ένα πράμα!!!! Μόνο που είμαστε περισσότερες και πολλαπλασιαζόμαστε και φαντάζομαι ξέρεις γιατί!!!!! ΟΙ ΟΡΜΟΟΟΟΟΟΟΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

χαχαχαχαχαχα εισαι θεαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!θα ρωτησω αυριο την γιαγια να σου πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα

ρε σεις θα μας τρελανουν , ο μπαμπας μου λεει οτι φταιει που δεν τρωω σωστα , και συγκεκριμενα ψαρια (ο καιμος του ειναι να φαω ψαρια και ψαχνει τροπο να με κανει να φαω φαντασου που εχει φτασει ο ανθρωπος) χαχαχαχα , η μαμα μου λεει οτι φταιει το αγχος , η πεθερα μου επειδη ολη μερα κανω δουλειες :?: και ο πεθερος δεν θελει να πιστεψει με τιποτα ομως οτι εχουμε καποιο προβλημα , ο καθενας με την τρελα του σε αυτο το σπιτι οπως καταλαβατε , οτι του φανει του λολοστεφανη που λεμε , αυτο ακριβως!χαχαχα

Μάλιστα! Τώρα έχουμε μια ολοκληρωμένη διάγνωση! Το λοιπόν κορίτσια πάρτε χαρτί και καλαμάρι και γράψτε κάτω τον τρόπο για να μείνεις έγκυος,χωρίς γιατρούς χωρίς τίποτα! Πάμε:

α. Αγοράστε παλτουδάκι για τη μήτρα.

β. Τρώτε ψάρια. Κατα προτίμηση χαβιάρι που είναι πολλά αβγά μαζί. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε τις ορμόνες για παραγωγή περισσοτέρων του ενός ωαρίου/αβγού!

γ. Μην καθαρίζετε στο σπίτι! Κομμένες οι δουλειές! Η μούχλα που θα δημιουργηθεί ενδυναμώνει το σπέρμα!

Σίγουρη συνταγή λέμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Να'μαι κι εγώ! Χρυσάκι μου που είσαι??? Γιατί χάθηκες?

Μια που έκανα κι εγώ σπερματέγχυση το Σάββατο, είπα να περάσω να σας πω ένα γειά!!! Τώρα περιμένω να περάσουν 2 εβδομάδες για να δούμε τι πιάσαμε!

Διαφημίσεις

ερμίνι μου!!!!!καλό μου παιδάκι...κοριτσάκι μου!!!

τι κάνεις μανάρι μου...χθες αναβα το κεράκι σου και σεσκεπτόμουν...όλα καλά?????

εγω αυτά που βλέπεις....το βασικό ραντεβού είναι στις 11.03 με τον εμβρυολόγο...αυτός θα δωσει το τελικό οκ...προς οποιαδήποτε κατευθυνση!...και μόνο τη χαρα που κάνεις αγάπη μου για μένα....με κανει και κλαίω!!!

αγαπη μου αγαπη μου αγαπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποτε θα συναντηθουμε επιτελους????θα διαβασεις πιο πανω τις τρελοιστοριες μου, προσπαθω να ειμαι κουλ , μεχρι χθες καλα τα καταφερα απο σημερα αρχιζω να αμφιβαλω λιγο, δεν βαριεσαι 5 γ#μ@μ@νες μερες μεινανε θα περασουν.λοιπον επειδη απο οτι το κοβω στις 8/3 θα πλανταξω στο κλαμα (ή που θα ανοιγουμε τις σαμπανιες που παρηγγειλε το μομεντακι) στις 11/3 περιμενω τα δικα σου νεα να μου φτιαξεις την διαθεση ετσι????αντε ειπαμε φετος ειναι το 10 το καλο και να τα διδυμακια στο δρομο ειναι και ε ε ερχονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και για σενα και για το μομεντακι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλωσόρισες jelena!!!!Eδώ παρέχουμε τα πάντα! Παρέα, συντροφιά, πολύτιμες συμβουλές και εφ όλης της ύλης συζητήσεις!!!!!:P:p:pΌλα να πάνε καλά σου εύχομαι!!!! Και σε 15 μέρες να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Η πρώτη σου φορά είναι?

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

αγαπη μου αγαπη μου αγαπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποτε θα συναντηθουμε επιτελους????θα διαβασεις πιο πανω τις τρελοιστοριες μου, προσπαθω να ειμαι κουλ , μεχρι χθες καλα τα καταφερα απο σημερα αρχιζω να αμφιβαλω λιγο, δεν βαριεσαι 5 γ#μ@μ@νες μερες μεινανε θα περασουν.λοιπον επειδη απο οτι το κοβω στις 8/3 θα πλανταξω στο κλαμα (ή που θα ανοιγουμε τις σαμπανιες που παρηγγειλε το μομεντακι) στις 11/3 περιμενω τα δικα σου νεα να μου φτιαξεις την διαθεση ετσι????αντε ειπαμε φετος ειναι το 10 το καλο και να τα διδυμακια στο δρομο ειναι και ε ε ερχονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και για σενα και για το μομεντακι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ!!!!:P:p:p Μακάρι! Μακάρι! Μακάρι!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μάλιστα! Τώρα έχουμε μια ολοκληρωμένη διάγνωση! Το λοιπόν κορίτσια πάρτε χαρτί και καλαμάρι και γράψτε κάτω τον τρόπο για να μείνεις έγκυος,χωρίς γιατρούς χωρίς τίποτα! Πάμε:

β. Τρώτε ψάρια. Κατα προτίμηση χαβιάρι που είναι πολλά αβγά μαζί. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε τις ορμόνες για παραγωγή περισσοτέρων του ενός ωαρίου/αβγού!

γ. Μην καθαρίζετε στο σπίτι! Κομμένες οι δουλειές! Η μούχλα που θα δημιουργηθεί ενδυναμώνει το σπέρμα!

δεν υπαρχει δεν υπαρχει!!!!!!!!!!!!!!!!

γελας μομεντακι , που να τα ζεις αυτα καθε μερα να δεις , τσιρκο σας λεω, αλλα ευτυχως που ειναι και αυτοι και με κανουν και γελαω ρε κοριτσια και περνανε οι μερες , δοξα το θεο...ωχ θα πατησω τα κλαματα το νιωθω , συγκινηθηκα παλι...δεν παμε καλα λεμε!!!!!

ρε μομεντακι πλακα πλακα λες να τα εφαρμωσω τα παραπανω , λες??????:tongue::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...