Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Κουράγιο Δεσποινούλα μας κρίμα και είμασταν τόσο σίγουρες...χαίρομαι που είσαι τόσο ψύχραιμη!!!

Δεν έχω λόγια όλες ξέρουμε ακριβώς πώς αισθάνεσαι

Μια μεγάλη αγκαλιά!!!

σε ευχαριστω μαρκελλακι!!!:cry:

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω Δέσποινα μου..Λυπάμαι πολύ για τ'αποτελέσματα που πήρες...

Θέλω να μιλάμε, να μας λες τις απόψεις σου και ποτέ μην λες ποτέ ο Θεός είναι μεγάλος και από'κει που βλέπεις δύσκολα τα πράγματα σήμερα μπορεί να γίνει κάτι αύριο και ν'αλλάξουν τα πάντα...!!:rolleyes:

Η σκέψη μου μαζί σου...!!!!!!!!!!

σε ευχαριστω .....θα χουμε τις δικες σου χαρες τωρα!!!!:tongue:

aKZup2.png?QGVNYpCf

Ποσο με θλιβει οταν γινεται αυτο...δεν αρχιζω τα γιατι γιατι δε θα βοηθησει σε τιποτα.παρε το χρονο σου και θελω να σε δουμε παλι αισιοδοξη και γλυκια οπως σε εχουμε συνηθισει.

Δεν εχετε δικαιωμα γι αλλη προσπαθεια με τον ιδιο τροπο;ποσο σας βγηκε συνολο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Έχω άγχοοοοοοοοοοοοος.........

Τι να κάνω για να ηρεμησω....?????? Δεν αντέχω άλλο όλο παιδάκια βλέπω στον ύπνο μου, μαστούς πρισμένους κλπ κλπ κλπ........ Θα σαλτάρω σε λίγο να το δείτε...χαχαχαχα

Η επόμενη Παρασκευή μου φαίνεται ότι είναι πολυ μακριά......

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα..

Καταρχήν θέλω να πω ότι λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα της Δέσποινάς μας.. ξέρω πόσο πολύ πονάει μιας όπως και οι περισσότερες από μας έχω περάσει και από αυτό το στάδιο..

Δεσποινάκι δεν θα σου πω λόγια παρηγοριάς γιατί ξέρω πως δεν τα χρειάζεσαι.. Πάρε το χρόνο σου και κάποια στιγμή η λύση θα βρεθεί μπροστά σου από κει που δεν το περιμένεις...

Να είστε καλά πρώτα απ' όλα και πάνω απ' όλα μεταξύ σας και όλα θα γίνουν..

Εγώ κοριτσάκια μου ευχαριστιέμαι ύπνο αυτές τις μέρες.. Το αργότερο 22:00 το βράδυ είμαι στο κρεβάτι μου και αν και με διαλείμματα το βράδυ το πρωί ξυπνάω γύρω στις 7 και αισθάνομαι ξεκούραστη.. Ο μικρός δίνει συνεχώς το παρόν και αυτό πολύ με ευχαριστεί και ο μπαμπάς μας είναι με ένα χαμόγελο στα χείλη συνεχώς..

Αισθάνομαι πολύ τυχερή, πολύ ευτυχισμένη και πολύ χαρούμενη..

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

Ποσο με θλιβει οταν γινεται αυτο...δεν αρχιζω τα γιατι γιατι δε θα βοηθησει σε τιποτα.παρε το χρονο σου και θελω να σε δουμε παλι αισιοδοξη και γλυκια οπως σε εχουμε συνηθισει.

Δεν εχετε δικαιωμα γι αλλη προσπαθεια με τον ιδιο τροπο;ποσο σας βγηκε συνολο;

για αλλη προσπαθεια εχουμε δικαιωμα..τα λεφτα που ειναι οεο???? 400 μας εφυγαν σιγουρα,αλλα τι να το κανεις οταν δεν υπαρχει βοηθεια κ πρεπει να αρχισω να ψαχνω δουλει γιατι ετσι το να καθομαι δεν βγαζει πουθενα... (χρεια ζεται κοπελα καμια, για δουλειες στο σπιτι σκαλες κ οτι αλλο) ??????????????εγω ειμαι εδωωωωω!!!!!!!!!θα αρχισω να βαζω αγγελιες μου φαινεται χαχαχα::oops:

aKZup2.png?QGVNYpCf

Καταρχήν θέλω να πω ότι λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα της Δέσποινάς μας.. ξέρω πόσο πολύ πονάει μιας όπως και οι περισσότερες από μας έχω περάσει και από αυτό το στάδιο..

Δεσποινάκι δεν θα σου πω λόγια παρηγοριάς γιατί ξέρω πως δεν τα χρειάζεσαι.. Πάρε το χρόνο σου και κάποια στιγμή η λύση θα βρεθεί μπροστά σου από κει που δεν το περιμένεις...

Εγώ κοριτσάκια μου ευχαριστιέμαι ύπνο αυτές τις μέρες.. Το αργότερο 22:00 το βράδυ είμαι στο κρεβάτι μου και αν και με διαλείμματα το βράδυ το πρωί ξυπνάω γύρω στις 7 και αισθάνομαι ξεκούραστη.. Ο μικρός δίνει συνεχώς το παρόν και αυτό πολύ με ευχαριστεί και ο μπαμπάς μας είναι με ένα χαμόγελο στα χείλη συνεχώς..

Σας φιλώ όλες γλυκά!

αχ!!δομνινακι ποσο με καταλαβαινεις!!!!!!!κ οι υπολοιπες που το χουν περασει δε λεω! ψαχνω για δουλεια,δε γινεται αλλιως....κ λατζα θα κανω που λεει ο λογος για να πετυχω αυτο το θαυμα που ζεις εσυ κ οι υπολοιπες....θελω κ γω να ρθει παλι το χαμογελο στα χειλη του αντρα μου κ μενα...:(:(τι αλλο να πω δε ξερω...:cry:

aKZup2.png?QGVNYpCf

Δεσποινάκι μου μπήκα να διαβάσω τα νεα σου και πραγματικά περίμενα να είναι αλλιώς αλλά.......

Ξέρεις πλέον σταματήσαμε να λέμε λόγια παρηγοριάς εδώ γιατί όλες ξέρουμε καλά πως είναι αυτές οι στιγμές οπότε το μόνο που θα σου πω είναι να ΠΕΙΣΜΩΣΕΙΣ να πάρεις δύναμη και να οργανωθείς και πάλι από την αρχή και το 2013 θα έρθει το πλασματάκι σας!!!Μην το βάλεις κάτω!!!Φιλάκια

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Έχω άγχοοοοοοοοοοοοος.........

Τι να κάνω για να ηρεμησω....?????? Δεν αντέχω άλλο όλο παιδάκια βλέπω στον ύπνο μου, μαστούς πρισμένους κλπ κλπ κλπ........ Θα σαλτάρω σε λίγο να το δείτε...χαχαχαχα

Η επόμενη Παρασκευή μου φαίνεται ότι είναι πολυ μακριά......

Έχεις δίκιο, όλες μας το έχουμε περάσει το άγχος δυστυχώς είναι αναπόφευκτο...:rolleyes:

Προσπάθησε να το κοντρολάρεις και να σκέφτεσαι θετικά!΄

Όλα θα πάνε καλά αυτό μονάχα να έχεις στο μυαλό σου!!και προσπάθησε να έχεις ασχολίες που θα σε κάνουν να ξεχνιέσαι!!!;)

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Aπό χθες διάβασα τα νέα σου δεσποινάκί μου και σε σκεφτόμουνα....Ευτυχώς τώρα κατάφερα να γράψω κιόλας...

Συμφωνώ με το κουκάκιμας...λόγια παρηγοριάς δεν κάνει να λέμε...Ολες περάσαμε αυτό που τώρα εσύ περνάς και ξέρουμε τι΄νιώθεις...ξέρουμε επίσης πως τα λόγια δεν βοηθάνε και πολύ....Αλλά μετράει να έχουμε άτομα κοντά μας σε όλο αυτό που να μας καταλαβαίνουν....Οπότε να θυμάσαί πως είμαστε κοντά σου και σε ό,τι αποφασίσεις, οποιαδήποτε και να είναί η συνέχεια, εδώ είμαστε να σε ακούσουμε αν το χρειαστείς...

Αχ τι να πω; Κάθε βράδυ είσαι στην προσευχή μου...και θα συνεχίσεις να είσαι...μόνο αυτό θέλω να πω!

Prayer μου πήρες σειρά κοριτσάκι! Οσο για το άγχος....!!! Πω πω! Ολες σε καταλαβαίνουμε! Εγώ το νικούσας υποτίθεται κάνόντας χοριακή πιο γρήγορα! χαχαχαχα Και μετά αύξανόταν γιατί πουθενά δεν βοηθούσε το ότι πήγαινα νωρίτερα!:P Αντε να περνάνε οι μέρες!!!:D 7 και απόψε!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Σας φιλώ όλες γλυκά!

Πόσο μου αρέσει που νιώθέις έτσι...και το εκφράζεις! Μα πολύύύύύύύ!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέραααααααααααααααααα.........

Σήμερα κλείνω μια εβδομάδα απ'την σπερματέγυση, την άλλη Παρασκευή λογικά θα ξέρω...Σκεφτόμουν να έκανα πιο γρήγορα την χοριακή αλλά φοβάμαι ότι θα φάω τα μούτρα μου πάλι κι έτσι μάλλον θα περιμένω να δω αν θα φανεί η ακατανόμαστη....

Καλημέραααααααααααααααααα.........

Σήμερα κλείνω μια εβδομάδα απ'την σπερματέγυση, την άλλη Παρασκευή λογικά θα ξέρω...Σκεφτόμουν να έκανα πιο γρήγορα την χοριακή αλλά φοβάμαι ότι θα φάω τα μούτρα μου πάλι κι έτσι μάλλον θα περιμένω να δω αν θα φανεί η ακατανόμαστη....

Μια βδομαδούλα είναι.. και με τα Χριστούγεννα να μεσολαβούν ούτε που θα το καταλάβεις πότε θα φτάσει η επόμενη Παρασκευή... :rolleyes:

L2qIp2.png

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQIhcAZj3EQJ41LAviWrSa54twUTssj36_8L-P3D8CcW73Vs3K9eATshyDF

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!!!

ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΛΥΚΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ΜΟΜΕΝΤΑΚΙ!:P:p:p!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΜΕΛΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙ-JUNIOR (ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΙΧΙΧΙ)ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΆ ΖΟΥΛΙΓΜΑΤΑ (ΚΟΥΚΑΚΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΝΤΥΣΕΙΣ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!ΧΙΧΙΧΙ)

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙς ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ!!!!ΘΑ ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΣΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!

ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΜΩΣ, ΣΤΙΣ ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ, ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ, ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΟΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!!!

LOVE U!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...