Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 6

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Ήρθα κι εγώ.. Πήγα σήμερα και έκανα την καμπύλη ζαχάρου.. Την είχα κάνει πολύ παλιά και έτσι ήξερα ότι δεν θα είχα πρόβλημα στο να πιω το υγρό.. Το πρόβλημά μου ήταν στο γεγονός ότι έπρεπε να με τρυπήσουν 3 φορές.. Τέλος πάντων.. τέλος καλό όλα καλά.. Τα αποτελέσματα θα τα έχω το απόγευμα, ελπίζω να είναι καλά και έτσι να φύγω με καθαρό μυαλό και ήσυχη αύριο για το ταξίδι μου..

Κοριτσάκια εγώ λογικά για κάποιες μέρες δεν θα μπορώ να μπαίνω εύκολα.. Θα το προσπαθήσω όμως, σας το υπόσχομαι!

Κούκου μου όλα τα μωράκια δεν είναι το ίδιο.. Άλλα παίρνουν περισσότερο βάρος, άλλα λιγότερο.. Αφού όμως παίρνει και ύψος όλα μια χαρά.. Σιγά σιγά θα βρείτε τους ρυθμούς και τα κόλπα και όλα θα πάνε τέλεια..

Χαίρομαι τόσο πολύ που κατάφερες να αποσυμφορήσεις το στήθος σου..

Να προσέχετε τον εαυτό σας και τα μωρά σας!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο ιονελιτα μου!το σωσες το κουκακι μας!αντε να φυγει και το παλιογρουμπαλακι!μην αγχωνεαι κουκακι για το βαρος.μπορει και λογω της συμφορησης να μην ετρωγε σωστα.τωρα το φτ8αξαμε το προβλημα θθα παρει τα,πανω του!πηρε και πολυ υψος η μοντελακος η μπασκετμπολιστας θα γινειςεχει να παρει χεχεχε!παντως μην ενδωσεις ευκολα στο συμπληρωμα γιατι οι γιατροι το χουν καραμελλα το "δε παιρνει αρκετο βαρος δωσε συμληρωμα!"το στηθος θα προσαρμοσει τη δοση σιγα σιγα.ειναι φιλικος στο θηλασμο ο παιδιατρος σας;

Δομνινακι παει κι αυτο ξεμπερδεψαμε!εχει καμια νεα απο μομεντακι;δεν ελαβα απαντηση αλλα δε θελω να ενοχλω!λογικα σημερα ισως γυρισανε και σπιτακι.ανυπομονω να μπει να μας τα πει!αστρομομεντουλη κανε νανι νανι να γεαψει η μαμα στο καφεεεε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Λοιποοον!το μομεντακι γυρισε σπιτακι σημερα!Ειναι λιγο ανησυχος ο μπεμπουλης λογω αλλαγης περιβαλλοντος κλασικα αλλα θα στρωσει!ολα καλα!αν εχω νεοτερα πριν ?ραψει θα σας ενημερωσω και αν μιλησει καποια αλλη θελουμε αναφορα!αααχ!ποσο θα θελα να τους.δω για λιγο αγκαλιτσα και τους 3!να δω την εκφραση στα προσωπα τους!σνιφ!φιλιααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Charmaυπαρχουν διαφοροι τροποι και δοσολογιες μην ανησυχεις θα σε ρυθμισει ο γιατρος σας αναλογα με το ιστορικο το προβλημα κλπ.εγω δεν εκανα σπαρματεγχυση τελικα γι συτο δε μπορω να σοθλυ πω περισσοτερα αλλα αν εψεις αλλη απορια ρωτα μας!καλη επιτυχιααα!πες μας για εσας αν θες ποιο ειναι το προβλημα ποσο καιρο προσπαθειτε κλπ

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Μπραβο ιονελιτα μου!το σωσες το κουκακι μας!αντε να φυγει και το παλιογρουμπαλακι!μην αγχωνεαι κουκακι για το βαρος.μπορει και λογω της συμφορησης να μην ετρωγε σωστα.τωρα το φτ8αξαμε το προβλημα θθα παρει τα,πανω του!πηρε και πολυ υψος η μοντελακος η μπασκετμπολιστας θα γινειςεχει να παρει χεχεχε!παντως μην ενδωσεις ευκολα στο συμπληρωμα γιατι οι γιατροι το χουν καραμελλα το "δε παιρνει αρκετο βαρος δωσε συμληρωμα!"το στηθος θα προσαρμοσει τη δοση σιγα σιγα.ειναι φιλικος στο θηλασμο ο παιδιατρος σας;

Δομνινακι παει κι αυτο ξεμπερδεψαμε!εχει καμια νεα απο μομεντακι;δεν ελαβα απαντηση αλλα δε θελω να ενοχλω!λογικα σημερα ισως γυρισανε και σπιτακι.ανυπομονω να μπει να μας τα πει!αστρομομεντουλη κανε νανι νανι να γεαψει η μαμα στο καφεεεε!

Ναι Καραμελίτσα μου είναι σύμβουλος θηλασμού ο παιδιατρός μας οπότε ούτε κατα διάνοια δεν αναφέρθηκε στο να του δώσω συμπλήρωμα!;)

Με ενθάρυνε κιόλας λέγοντάς μου ότι εφόσον πήρε 4 πόντους είναι μία πολύ καλή ενδειξη ανάπτυξης γιατί το βάρος ανατρέπεται ενώ το ύψος δεν αλλάζει δεν γίνεται να κοντύνει δηλαδή το παιδί αν δεν τρώει καλα!;)

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον ο αστρομομεντουλης ειναι ασπρουλης και ξανθουλης δε ξερουνε ακομα σε ποιον μοιαζει.το σοι του μομεντου λεει ιδιος ο μομεντος και το σοι της μομεντας ιδια η μαμα!χαχα!μεγαλη αξιοπιστια οπως ειπε και η ιδια!επισης δε μπορουν να το πιστεψουν νομιζουν ακομα οτι ειναι ονειρο και ο μομεντος λεει οτι οι οδηγιες χρησης ειναι ελλειπεις!χαχα!σνιφ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Γεια σας και από μένα!!! 0002020B.gif

Καραμελλάκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ...ήσουνα τέλεια στην αναμετάδοση των νεοτέρων από το μομεντομέτωπο!:D Και για τα μηνυματάκια...και που μας νοίαζεσαι...Πόσο θα θελα να ήσουνα εδώ:rolleyes:

Αχ δεν ξέρω τι να σας πρωτοπώ!!!! Εζησα τις πιο απίστευτες στιγμές και είναι γεγονός: το μομεντάκι είναι πια στο σπίτι το υ και αυτή τη στιγμή δίπλα στην κούνια του και κοιμάται!!!

Γεννήθηκε τη Δευτέρα λίγο μετά το μεσημέρι! Πήγα στο γιατρό το πρωί και κάναμε πρόκληση με ορρούς...αφού προηγήθηκε το συνταρακτικό κλίσμα έχοντας παράλληλα το μομέντο μες την τρελή χαρά με την κάμερα στο χέρι να προσπαθεί να αποθανατίσει ακόμη και το τρέξιμο μου στην τουαλέτα! :cool: Η επισκληρίδιος έκανε καλά τη δουλειά της αφού οι συσπάσεις ήτανε απανωτές κι εγώ τίποτα απολύτως δεν ένιωθα...Δυστυχώς μετά από 6 ώρες όμως έντονων συσπάσεων και ενώ το μωρό ήτανε ήδη πολύ χαμηλά στον τράχηλο και σφηνωμένο διαστολή γιοκ...σταθερά στο 1 δάκτυλο...Μου έβαλε ένα τζελ δύο φορές...έσπρωξε πάρα πολύ ο γιατρός με τα δάκτυλα του να βοηθήσει να αρχίσει η διαστολή αλλά τίποτα...Οταν σε 20 λεπτά έπεσαν οι παλμοί του μωρού στους 70 (πολύ ψυχοπλακωτικό να το ακούς αυτό εκείνη τη στιγμή ουφ) προχωρήσαμε σε καισαρική...

Να σας πω την αλήθεια ήτανε πολύ παράξενο το συναίσθημα στο χειρουργείο...Κρύο, φοβόμουνα για το αν θα βγει και να ειναι καλά το μωρό μου...Οταν το βγάλανε μου το έβαλε ο παιδίατρος πάνω μου και άρχισα τα κλάματα...κλάματα με λυγμούς! Ενα συναίσθημα που δεν ξέρω καν πώς να το περιγράψω...Μετά από τόσα πολλά που έγιναν τα τελευταία χρόνια ζούσα αυτή τη μοναδική στιγμή...και μόνο έκλαιγα...

Μετά άρχισαν οι επισκέψεις από το σόι και φίλους...Πολύ κουραστικό αυτό αλλά αναγκαίο και ευχάριστο φυσικά...Βγήκαμε την Πέμπτη ευτυχώς γιατί δεν άντεχα άλλο μέσα! Οι νοσοκόμες έλεγαν συνέχεια στο γιατρό πως δεν έχω σταματημό και όλα τα κάνω μόνημου...σελφ σέρβις! χαχαχαχα Πάλι καλά που δεν άρχισα να καθαρίζω το μαιευτήριο!:P

Η επιστροφή στο σπίτι ήτανε ένα δράμα την πρώτη μέρα και το μωρό εντελώς αποδιοργανωμένο...Χθες και σήμερα καλύτερα...θα τον βρούμε το ρυθμό μας πού θα μας πάει! Είναι υπέροχα όμως! Ετσι απλά!

Οσο για το μομεντάκι γεννήθηκε 3600 γρ...είναι ασπρούλικο και ξανθό...με ελάχιστα μαλλάκια...Και φυσικά μοιάζει σε μένα κατά το σόι μου και στο μομέντο κατά το σόι του!:P

Ευχαριστώ πάάάάάρα πολύ για τις ευχούλες σας και τα μηνυματάκια.Σας διάβαζα από την κλινική αλλά δεν κατάφερα να σας γράψω κάτι...Σας ευχαριστώ για όλα!!!:D

Εύχομαι με όόόόλη μου την ψυχή να ζήσουνε τέτοιες στιγμές όλα τα κορίτσια που προσπαθούν...μην το βάζετε κάτω γιατί αξίζει όλο αυτό...Μόνο αυτό θέλω να πω...και σας το εύχομαι με όλη μου την ψυχή...ειλικρινά...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Σνιιιφ! Με εκανες κι τα εμπηξα μομεντακιιιιι!!!!Καλωσηρθες και παλι μομεντομανουλααααα!!! Ζουμε μεγαλες στιγμεεεεες!! Αντε να ερχονται και οι επομενεεεες!!!

Μπηκα να κανω μια ερωτησουλα και επεσα πανω στο μηνυμα της μομεντας και μεχρι να συνελθω παραλιγο να ξεχασω τι ηθελα χαχα! Λοιπον μια φιλη θελει οδηγιες για αντιπηκτικες στην κοιλια και εγω δε τα θυμαμαι καλα μη πω καμια γκαφα...οποια μπορει ας μου θυμισει λιγακι..

αχ και παλι σνιφ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Μομεντούλα μουουουουουου!!!!

Γλυκειά μανούλα τι όμορφη περιγραφή!! Είναι μαγικές οι στιγμές αυτές!!

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια πολύ γρήγορα να τις ζήσουν!! Προσεύχομαι με όλη μου την δύναμη!! Τώρα πια οι προσευχές μου είναι να'ναι γερό το μωράκι μου και να ζήσουν όλες οι γυναίκες το θαύμα που ζω!!

Πως τα πας με το θηλασμό μομεντούλα?

Ελπίζω και εύχομαι να τα καταφέρεις!!! ;)Είναι υπέροχο συναίσθημα!:P:p:p

Πολύ δύσκολο, ειδικά τις πρώτες 40 μέρες αλλά η φύση πάντα είναι πιο σοφή και δίνει δύναμη, κουράγιο και υπομονή στην μητέρα και τελικά όλα πηγαίνουν καλά!! :P

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Νικολ μου τι κανεις;καλε που εισαστε ολες;

Εγω καλα ειμαι καραμελλιτσα...δεν εχει αλλαξει κατι...παλευω καθημερινα με τη δουλεια μου να τα βγαλω περα λογω της κρισης..δυστυχως τα πραγματα δεν ειναι καλα...

οσον αφορα το θεμα του παιδιου...το αφηνουμε μεχρι το καλοκαιρι...δεν υπαρχουν πια ουτε τα χρηματα ουτε η διαθεση..απο τη δικη μου πλευρα τουλαχιστον...κουραστηκα πια..ευτυχως μεχρι την αλλη βδομαδα περιμενω και περιοδο για να ληξει επιτελους αυτη η καταστολη που με ταλαιπωρησε αρκετα...

Ευχομαι να σαι καλα!!!

Γεια σας και από μένα!!! 0002020B.gif

Καραμελλάκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ...ήσουνα τέλεια στην αναμετάδοση των νεοτέρων από το μομεντομέτωπο!:D Και για τα μηνυματάκια...και που μας νοίαζεσαι...Πόσο θα θελα να ήσουνα εδώ:rolleyes:

Αχ δεν ξέρω τι να σας πρωτοπώ!!!! Εζησα τις πιο απίστευτες στιγμές και είναι γεγονός: το μομεντάκι είναι πια στο σπίτι το υ και αυτή τη στιγμή δίπλα στην κούνια του και κοιμάται!!!

Γεννήθηκε τη Δευτέρα λίγο μετά το μεσημέρι! Πήγα στο γιατρό το πρωί και κάναμε πρόκληση με ορρούς...αφού προηγήθηκε το συνταρακτικό κλίσμα έχοντας παράλληλα το μομέντο μες την τρελή χαρά με την κάμερα στο χέρι να προσπαθεί να αποθανατίσει ακόμη και το τρέξιμο μου στην τουαλέτα! :cool: Η επισκληρίδιος έκανε καλά τη δουλειά της αφού οι συσπάσεις ήτανε απανωτές κι εγώ τίποτα απολύτως δεν ένιωθα...Δυστυχώς μετά από 6 ώρες όμως έντονων συσπάσεων και ενώ το μωρό ήτανε ήδη πολύ χαμηλά στον τράχηλο και σφηνωμένο διαστολή γιοκ...σταθερά στο 1 δάκτυλο...Μου έβαλε ένα τζελ δύο φορές...έσπρωξε πάρα πολύ ο γιατρός με τα δάκτυλα του να βοηθήσει να αρχίσει η διαστολή αλλά τίποτα...Οταν σε 20 λεπτά έπεσαν οι παλμοί του μωρού στους 70 (πολύ ψυχοπλακωτικό να το ακούς αυτό εκείνη τη στιγμή ουφ) προχωρήσαμε σε καισαρική...

Να σας πω την αλήθεια ήτανε πολύ παράξενο το συναίσθημα στο χειρουργείο...Κρύο, φοβόμουνα για το αν θα βγει και να ειναι καλά το μωρό μου...Οταν το βγάλανε μου το έβαλε ο παιδίατρος πάνω μου και άρχισα τα κλάματα...κλάματα με λυγμούς! Ενα συναίσθημα που δεν ξέρω καν πώς να το περιγράψω...Μετά από τόσα πολλά που έγιναν τα τελευταία χρόνια ζούσα αυτή τη μοναδική στιγμή...και μόνο έκλαιγα...

Μετά άρχισαν οι επισκέψεις από το σόι και φίλους...Πολύ κουραστικό αυτό αλλά αναγκαίο και ευχάριστο φυσικά...Βγήκαμε την Πέμπτη ευτυχώς γιατί δεν άντεχα άλλο μέσα! Οι νοσοκόμες έλεγαν συνέχεια στο γιατρό πως δεν έχω σταματημό και όλα τα κάνω μόνημου...σελφ σέρβις! χαχαχαχα Πάλι καλά που δεν άρχισα να καθαρίζω το μαιευτήριο!:P

Η επιστροφή στο σπίτι ήτανε ένα δράμα την πρώτη μέρα και το μωρό εντελώς αποδιοργανωμένο...Χθες και σήμερα καλύτερα...θα τον βρούμε το ρυθμό μας πού θα μας πάει! Είναι υπέροχα όμως! Ετσι απλά!

Οσο για το μομεντάκι γεννήθηκε 3600 γρ...είναι ασπρούλικο και ξανθό...με ελάχιστα μαλλάκια...Και φυσικά μοιάζει σε μένα κατά το σόι μου και στο μομέντο κατά το σόι του!:P

Ευχαριστώ πάάάάάρα πολύ για τις ευχούλες σας και τα μηνυματάκια.Σας διάβαζα από την κλινική αλλά δεν κατάφερα να σας γράψω κάτι...Σας ευχαριστώ για όλα!!!:D

Εύχομαι με όόόόλη μου την ψυχή να ζήσουνε τέτοιες στιγμές όλα τα κορίτσια που προσπαθούν...μην το βάζετε κάτω γιατί αξίζει όλο αυτό...Μόνο αυτό θέλω να πω...και σας το εύχομαι με όλη μου την ψυχή...ειλικρινά...

αχ!!!!!!! μομεντακι με το μομεντινι σου!!!τι ευχαριστες στιγμες.....πολυ συγκινητικο!!!!:P:p να σας ζησει κ παλι....πολλα φιλια να του δωσεις στα μπουτακια ,πατουσακια,λαιμουδακι,κ οπου αλλου θες...:tongue::tongue:

aKZup2.png?QGVNYpCf

καλησπερα κοριτσια...θα θελα λιγο τα φωτα σας σε ενα θεματακι...λοιπον μια φιλη μου εκανε εξωσωμ.ολα καλα πηγανε τις εβαλαν 3 εμβρυακια κ πριν μια εβδομαδα εκανε χοριακη οπου βγηκε 35 κ ειχε αιμα.σημερα με χοριακη 1000 (μια εβομαδα) μετα, κ σταγονες καφε της ειπε ο γιατρος να ξανακανει παλι χοριακη κ ξαπλα.τι λετε ειναι καλη η χοριακη της???εγω πιστευω οτι θα πρεπε να ταν πολυ παραπανω..τι λετε????αγχωθηκααααα αχ μακαρι να της πανε ολα καλα ειναι τοσο γλυκεια κοπελιτσα κ τοση καλη ψυχη!!!!!!μακαρι να τη βοηθησει ο θεος!!!!!!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...