Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Ουπς! Ξέχασα ότι υπέγραψε συμβόλαιο να μην μιλήσω!!!! Ε δεν πιστεύω τώρα να χαλάσει η συμφωνία!!!! Δεν θα το ξαναπώ πουθενά!!!! Α εντομεταξύ το συμφωνητικό δεν το χω...το χεις εσύ? Ή μήπως η τζούλια? Χαχαχαχαχαχαχα

χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχα

Επεξεργάστηκαν by ermina

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Χαχαχαχα!!!! Κι αυτό να γίνει!!!! Υπερήχος με τα ρούχα!!!! Να βάλω και ένα τέταρτο request? Να αλλάξει κάποιος τη γυναικολογική καρέκλα που μας εξετάζουν!!!! Όταν ο γιατρός μου είχε αλλάξει ιατρείο την πρώτη φορά που πήγα στο νέο χώρο του λέω: Καλορίζικο!!!! Μα τι? Την έφερες κι αυτή απεδώ? Δεν την άλλαξες ακόόόόμα? Και πέθανε στα γέλια! Απορώ γιατί!!!! Μια εύλογη απορία είχα κι εγώ η ταπεινή κορασίδα!!!!

τελειο αυτο με την καρεκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχχχαχαχαχα

να σου πω κατι να ζηλεψεις ?????εμενα ο γιατρος μου αυτη την καρεκλα δεν την χρησιμοποιει μονο στις ηλικιομενες!!!!εμενα και το τεστ παπ στο κρεβατακι μου το κανει!!!!!!!!!!ζηλεια ζηλεια !!!!!:tongue:

Χιονίζειιιιιιιιιιιιι???Καλέ εμάς έχει ήλιο και η θερμοκρασία είναι πάνω από 20 βαθμούς. Θέλω κι εγώ χιόνι!!!! Και θέλω κι εγώ κρεβατάκι και όχι καρέκλα!!!! :P:p:p Κι εγώ είδα κάποιες σκηνές από το dvd. Προσωπικές στιγμές δεν είναι!!!! Η αν είναι , τότε οι δικές μου προσωπικές στιγμές περνάνε κρίσηηηηηηηηηη!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Χιονίζειιιιιιιιιιιιι???Καλέ εμάς έχει ήλιο και η θερμοκρασία είναι πάνω από 20 βαθμούς. Θέλω κι εγώ χιόνι!!!! Και θέλω κι εγώ κρεβατάκι και όχι καρέκλα!!!! :P:p:p Κι εγώ είδα κάποιες σκηνές από το dvd. Προσωπικές στιγμές δεν είναι!!!! Η αν είναι , τότε οι δικές μου προσωπικές στιγμές περνάνε κρίσηηηηηηηηηη!!!!!

πονηρουλα και εσυ!!!!!!!!:oops:χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα , εισαι νουμερο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πλακα πλακα ξεχαστηκα μετα το αρνητικο τεστ!ασε που γελασα τρελα με την φωνη της , ειναι γελεια , σαν να εσκουζε καρτουν!!!!χαχαχαχαχα...αχ τι λεμε μεσημεριατικα , δεν ντρεπομαστε λιγο!

ελα ελα να κανουμε χιονανθρωπο!!!!!!!!!!!!!!και τις επομενες μερες θα εχει ακομα παραπανω!

Διαφημίσεις

αγαπες πρεπει να φυγω!ηρθε το αντρακι μου να με παρει για να παμε για φαγητο!

καλο μεσημερι !!!!!!!!μομεντακι με εκανες και ξεχαστηκα ρε αγαπη!να εισαι καλα ζουζουνα!

φιλακια αγαπακι!!!!!!!!!!!!!!!!θα τα πουμε μετα!!!!

Επεξεργάστηκαν by ermina

αγαπες πρεπει να φυγω!ηρθε το αντρακι μου να με παρει για να παμε για φαγητο!

καλο μεσημερι !!!!!!!!μομεντακι με εκανες και ξεχαστηκα ρε αγαπη!να εισαι καλα ζουζουνα!

φιλακια αγαπακι!!!!!!!!!!!!!!!!θα τα πουμε μετα!!!!

Βρε Erminaki μου κι εσυ δεν αντεξες εεε??? Εδω ο αντρουλης μου ειπε οτι κι αυτος το ιδιο θα εκανε στη θεση μου. Μπραβο βρε κοριτσια (Moments+Ermina) μου φτιαξατε τη διαθεση!!! Chryssaki μου πολυ καλα τα πηγε το σπερμα με 98% κινητικοτητα. Σου ευχομαι τα καλυτερα κοριτσακι και ξαπλωσε για τους πονους, που ειναι φυσιολογικοι γιατι κατι μαγειρευεται εκει μεσα... Καλο μεσημερι σε ολες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρυσσακι μου σου ευχομαι τα καλυτερα...... οσο μπορεις ξαπλα και ξεκουραση. Εμενα οι γιατρος μου ειχς πει 3 μερες μετα την σπερματεγχυση ξαπλωμενη μ' ενα μαξιλαρι στην λεκανη μου για να εγω κλιση και μετα να σηκωθω. Οτι ειναι να γινει στις 3 αυτες μερες................φιλακια ελπιζω να βοηθησα καπως!

Καλησπέρα κορίτσια, σήμερα τα λίγα καφέ που είχα χτες έγιναν πολλά καφέ...αίμα ακόμα δεν είδα ούτε και χοριακή έκανα... θα περιμένω μέχρι και τη Δευτέρα αν και δεν το βλέπω..είμαι σίγουρη ότι αύριο θα έχω κανονικά περίοδο..

Χρύσα σου εύχομαι καλή επιτυχία!!! Και στα υπόλοιπα κορίτσια που περιμένουν αποτελέσματα να δουν ένα μεγάλο ++++++++

Καλό βράδυ

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, σήμερα τα λίγα καφέ που είχα χτες έγιναν πολλά καφέ...αίμα ακόμα δεν είδα ούτε και χοριακή έκανα... θα περιμένω μέχρι και τη Δευτέρα αν και δεν το βλέπω..είμαι σίγουρη ότι αύριο θα έχω κανονικά περίοδο..

Χρύσα σου εύχομαι καλή επιτυχία!!! Και στα υπόλοιπα κορίτσια που περιμένουν αποτελέσματα να δουν ένα μεγάλο ++++++++

Καλό βράδυ

Melenia μου ελπίζω αύριο να σε περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη! Υπομονή ακόμη μια μέρα και θα ξέρουμε!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ειρηνάκι μου λες ότι ήταν φυσιλολικό που πονούσα??Παυλινάκο ευχαριστω πολύ!

ΜΕΛΕΝΙΑ ΜΟΥ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΉ ΜΑΝΆΡΙ ΜΟΥ!!!

Καλημερα σε ολες!!!

Chryssaki μου και βεβαια ειναι φυσιολογικοι οι πονοι... 3 μερες ξεκουρασου και μετα ολα χαλαρα. Βοηθαει για να μην πονας... Ολα καλα να σου πανε!!!

Melenia μου αφου ακομη εχεις καφε ειναι καλο σημαδι, οποτε δε σταματας να ελπιζεις!!! Κι εγω χθες το βραδυ ξυπνησα απο πονους περιοδου αλλα δεν εχει ερθει και ουτε θελω βεβαια... Ελπιζω να μη μας ερθει Melenia & Erminaki καθολου για 9 μηνες...

Ευχομαι πολυ καλη επιτυχια στις Fntag & Natassaki που περιμενουνε αυτη την εβδομαδα αποτελεσματα.

Momentaki που εισαι και πως εισαι?

Paulina μου επιασαν τα κρυα στην πολη μας εεε, αυριο περιμενουμε και χιονακι!

Fotini & Vanessa σε ποια φαση εισαστε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ετσι οπως το εγραψα δεν βγαινει ακρη!

μελενια εννοω οτι συμφωνω κ γω με τη moments να κανεις αυριο τη χοριακη σου!

Virginia καλημερα!!! Δε σε ξεχασα αλλα σε μπερδεψα με το Vanessa

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλες κορίτσια!

Chryssaki όπως σου είπε και το ειρηνάκι είναι φυσιολογικό να πονάς. Να ξερκουράζεσαι και χαλάρωσε για τις επόμενες μερούλες ώσπου να γίνει το θαύμα!!!!

Ειρηνάκι ουστ απ'εδώ η ακατανόμαστη! Να της το πεις και να της το διευκρινήσεις ε!!!! Αύριο τελικά άλλαξες γνώμη για να κάνεις χοριάκή???

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...