Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Αρα μια χαρα γυμναστικουλα κανεις.Δε νιωθεις ενοχληση στη μεση ε; Λογικο να κουραζεσαι με μια ωρα περπατημα..

Κοιμηηησου οσο μπορεις !ΠΟΛΥ καλα κανεις! και αραξε κανε βολτες σινεμα οτι σ αρεσει και μπαααανιοοο!! χαχαχα!! Εγω ακομα δε μπορω να ευχαριστηθω ενα μπανιο! Καημο το χω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Αρα μια χαρα γυμναστικουλα κανεις.Δε νιωθεις ενοχληση στη μεση ε; Λογικο να κουραζεσαι με μια ωρα περπατημα..

Κοιμηηησου οσο μπορεις !ΠΟΛΥ καλα κανεις! και αραξε κανε βολτες σινεμα οτι σ αρεσει και μπαααανιοοο!! χαχαχα!! Εγω ακομα δε μπορω να ευχαριστηθω ενα μπανιο! Καημο το χω!

Ευτυχώς η μέση μου δεν με ενοχλεί καθόλου.. Εγώ γενικά έχω πρόβλημα με την πλάτη αλλά με φυσικοθεραπείες το αντιμετωπίζω.. Και η κοιλιά μου ακόμη δεν με εμποδίζει να αλλάζω πλευρό στο κρεβάτι όταν κοιμάμαι οπότε όλα μια χαρά..

Ανυπομονώ κι εγώ να βγω σε άδεια κυήσεως για να κάνω ότι θέλω:tongue:

L2qIp2.png

Καλημεεερααα!! εχω μερες να σας γραψω γιατι αλλαξα κινητο ..εκανε θαυματακι η καραμελλιτσα και δεν ειχα τα λινκς κλπκλπ ...

Δομνινα μου τσαμπα στεναχωρηθηκες τοσο αφου πας καλα απ οτι φαινεται.Σιγουρα σπαστικη διαδικασια αλλα αφου με λιγη προσοχη ειναι ενταξει μικρο το κακο...κουραζεσαι απο ποια αποψη;απο το βαρος; λιγη ελαφρυα γυμνστικουλα ειδικη για εγκυους θα μπορουσε να σε βοηθησει γιατι στις 30 εβδομαδες ειναι αρκετο το βαρος αλλα ακομα εχεις να παρεις..:rolleyes:

Μομεντακι πως παμεεεε;;;;

Κουκακι ξυπνησε ο μικρουλης ε;;;;και δεν εφησε τη μαμα του να μας πει κανενα μωρουδονεακι!!!

Prayer κανε τη χοριακη τη μερα που σου ειπαν.Μη το καθυστερησεις γιατι αν βγει θετικο σε βαζουν και κανεις τουλαχιστον μια επαναληπτικη για να παρακολουθουν οτι η εξελιξη ειναι ομαλη. Η μπορει να ανεβασεις χοριακη και για καποιο κακο λογο ξου και μακρυα να ξαναπεσει και μεχρι να την κανεις εσυ μια εβδομαδα μετα να εχει μηδενιστει και νε μη ξερεις οτι βγηκε θετικο και παλινδρομησε η ηταν βιοχημικη κλπ.Αυτα ειναι σημαντικα να τα ξερει ο γιατρος σου για τη μετεπειτα πορεια.Γι αυτο κανε την τη μερα που σου ειπαν.Ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

Έχεις δίκιο δεν το είχα σκεφτεί αυτό.....Συνεπώς θα πάω στις 4/2 να κάνω την χοριακή και βλέπουμε...Να μου πείς τις στις 4/2 τι στις 11/2 το ίδιο πράγμα θα νιώσω....

Σ'ευχαριστώ!!!!!!!

Φοβάμαι να το πιστέψω γιατί έχω φάει πολλές φορές τα μούτρα μου....Ουδέτερη κατάσταση για να είναι πιο χαλαρή η πτώση και πιο έντονη η χαρά ανάλογα με τ'αποτέλεσμα...

Μόνο μια ένεση pregynl έκανα 2 μέρες πριν την σπερματέγχυση...όταν είχα πάει στο γιατρό πριν την pregnyl είχα 1 αυγουλάκι που μεγάλωνε....Τώρα α περιμένω, κανονικά την χοριακή πρέπει να την κάνω 4/2 αλλά επειδή στην 1η προσπάθεια που έκανα σε φυσικό κύκλο είχα 7 μέρες καυστέρηση με 0 χοριακή λέω να περιμένω καμιά βδομάδα ακόμα...φυσικά αν αντέξω....;)

Κανενα αλλο φαρμακο (χαπακια η ενεσουλες)για να κανεις περισσοτερα αυγουλακια δεν ηθελε να σου δωσει?:eek:

Οπως και να εχει 4/2 ευκομαι να ειναι μια πολυ χαρουμενη μερα για σενα και να αναπλιρωσει ολες της απογοιτευσεις που ειχες μεχρη τωρα!:D

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Μπήκα απλώς να αναφέρω ότι η χθεσινή τιμή ζαχάρου μετά το μεσημεριανό φαγητό ήταν 106 με όριο το 135 και σήμερα το νηστείας 78 με όριο το 92! Νομίζω ότι πάμε πολύ καλά!

Σήμερα κλείνω την 29η βδομάδα και μπαίνω στην 30η! Σαν ψέμματα μου φαίνεται.. Ο μικρούλης μου εξακολουθεί να είναι πολύ καλό παιδάκι και δεν με ταλαιπωρεί καθόλου.. ελπίζω την Τρίτη που έχουμε υπέρηχο να είναι όλα τέλεια και να μεγαλώνει κανονικότατα..

Πάντως έχω αρχίσει ήδη να κουράζομαι αρκετά..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

Πω,πω 30 ευδομαδες Δομνινακι!:eek::D

Να πιασετε και της 40 ευδομαδες και να εχετε ενα ζουμερο και υγειες μωρακι.Ενα γιο με τα ολα του!!!!!!!!!!!:D

Απο ζαχαρο και 'γω εκανα μετρισεις (4 την ημερα) στην εγκυμοσινη με την Ανδριανα και με την παρατιρηση που σου ειπε και η Μελετινα σχετικα με ποια φαγυτα σου ανεβαζουν το ζαχαρο πιο πολυ ολα θα πανε τελεια!Υπομονη λοιπον με τα καθημερινα τσιμπιματακια για 10 ευδομαδες ακομι!!!!!!!!;):)

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!Τι κάνετε??

Πολύ έχει νεκρώσει το καφέ μας.......κλάψ....!!Που είναι εκείνες οι παλιές καλές εποχές που γεμίζαμε τις σελίδες στο πι και φι.......??? κλαψ!!

Νεκρωσε όμως για καλό σκοπό?? Μήπως οι μανούλες δεν προλαβαίνουν να γράψουν και οι εγκυούλες επίσης??

Μακάρι σύντομα να έχουμε κι'άλλες εγκυούλες και ας μιλάμε λιγότερο!! Το ξέρουμε όλες πως πάντα θα είμαστε η μία δίπλα στην άλλη!!!! ΠΑΝΤΑ!!!!!

χμ και πάνω που μπήκα ορεξάτη να γραψω πολλα ξύπνησε το μικρουλάκι μου.......!!!

τρεχωωωωωω φιλακιαααααα

σας αγαπω πολύυυυυυυ!!!

Τρεξε Κουκακι και βαλε και καμια μπυκιτσα στο στομα σου μην μας μινεις μιση!;):D:D:DΤι καινουριο εχουμε απο τον μικρο σου γιγαντα?:D

Για κανενα μισο χρονο θα το εχεις καιμο ακομι το μπανακι σου Καραμελλο!Μετα ενα μπανιο πιο χαλαρο θα μπορεις να το κανεις και οταν κοιματε η μικρη καραμελιτσα .....την νυχτα!:P:p:pΦιλακια πολλα στην κουκλιτα σου με τα αγγελικα ματακια και μαγικα χερακια!:D

Εμεις καταφεραμε εχτες με το χαμο που γεινοταν στο δρομο να φτα σουμε στον γιατρο μας!!

Στον υπεριχο με το ακουσα ξανα την καρδουλα του μωρου ηρθε και η δοικια μου καρδια στην θεση της!Με την μετακομιση το ειχα παρακανει και ειχα ενα αγχος αρκετα μεγαλο.Φτασαμε 181 γραμμαρια ,μετρισεις ολες καλες(ειμαστε +5 μερες:eek:,αυριο κλεινουμε 17 ευδομαδες),φιλο δεν ειδαμε αφου οπως συνηθος εκανε νανι και το ποπο του ειταναι κρυμενο καλα.

20 Φλεβαρη εχουμε β.επιπεδου υπεριχο και τοτε δεν θα γλυτωσει.Θα μας διξει οτι εχει και δεν εχει ,χιχιχιχι:P:p!

Πειγαμε Τζαμπο σημερα με την Ανδριανα και το μονο που ηθελε η μικρη ειταναι να τα ριξει ολα απο τα ραφια και να τα βαλει στο καροτσι.Αντε ομως που η μανουλα της ειχε φτιαξει λιστα απο το σπιτη:eek::P και τα πιο πολλα ειταναι πραγματα για το σπιτη:)!

Ως συνήθως καθυστερημένη!

Μομεντάκι μου, να σου ζήσει ο πρίγκηπάς σου! Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα μωράκια του φόρουμ κατέφτασε!!! Πάντα γερό κι ευτυχισμένο εύχομαι να είναι, κι εσείς μαζί του...

Λοιπόν, για πότε ήρθαν οι καλύτερες μέρες... Καλά, δε σκοτώθηκαν κιόλας, αλλά πάντως ήρθαν! Θυμάσαι, ξεκινήσαμε με παράλληλες πορείες, ενδομητρίωση, σπερματέγχυση, εξωσωματική... μετά έτυχαν διάφορα στην κάθεμία... Τέλος πάντων: τελικός απολογισμός άμιλλας Τουρτίτσας - Μομεντακίου: ένα μωράκι περισσότερο, ένα εντεράκι λιγότερο! Εύχομαι με όλη μου την καρδιά τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν να φέρουν την ισορροπία και να έρθουμε στα ίσα: με μπόλικα μωρά και βέβαια με τα σωθικά μας στη θέση τους!

Ουφ, πάντως όσο και να προσπαθώ να μαζευτώ δεν τα καταφέρνω και μου βγαίνει λίγη γκρινίτσα! Ε, μα! Έχω κολλήσει στο ίδιο σημείο εδώ και ούτε ξέρω πόσο καιρό! Άντε να ξεκολλάμε σιγά σιγά... Αλλά ας μην παραπονιέμαι, τα τουρτάκια είναι μια χαρά, είναι αποφασισμένα να μας φέρνουν στα όρια της κατάρρευσης πολύ πριν έρθει η ώρα του ύπνου τους (ποιανού??) και βέβαια ξυπνάνε και κανα δυο φορές το καθένα για να χοροπηδήσουν όσο δεν πρόλαβαν μέσα στη μέρα. Προφανώς δεν διάβασαν το φυλλάδιο των οδηγιών που λέει ότι από ένα σημείο και μετά τα μωράκια κοιμούνται σαν κανονικοί άνθρωποι και όχι σαν νεογέννητα. Γκρρρρ.

Το δε σπίτι έχει γίνει γιαπί, έχουν φύγει ολόκληρα έπιπλα, κρύσταλλα τραπεζιών, κουρτίνες, τραπεζομάντηλα, διακοσμητικά, έχουν στηθεί κάγκελα και πλέον ποτέ δε βρίσκουμε ότι ψάχνουμε γιατί όλα τα κινητά αντικείμενα είναι μέσα σε τσάντες σε ένα αποθηκάκι. Τα 4 καρότσια μας και τα 2 καρεκλάκια φαγητού εξασφαλίζουν ότι δεν υπάρχει μέρος να πατήσεις, ενώ το πάτωμα είναι καλυμμένο από χαρτομάντηλα ή χαρτιά κομμένα λωρίδες. Σας περιμένουμε για επίσκεψη όποτε θέλετε στο όμορφο σπιτικό μας. Θα μου πεις, δεν τα μαλώνεις? Βεβαίως και τα μαλώνω, και σκάνε στα γέλια.

Ευτυχώς που είπα ότι δεν παραπονιέμαι. Τουλάχιστον είναι ομορφούλια και έτσι εξηγείται πώς έχουν γλιτώσει την εκπαραθύρωση. Προς το παρόν.

Κατά τα άλλα, στη δουλειά πάρα πολλή δουλειά, πάρα πολλά λεφτά (καλά, ήθελα απλώς να κάνω το στόμα σας να ανοίξει μια πήχη), τέλος πάντων λίγα λεφτά, κρίση χάλια ως συνήθως, επικαιρότητα χάλια ως συνήθως, καλά που έχουμε και τις φωτεινές ακτίνες από το φόρουμ μας!

Μελετίνα και Δομνινάκι! Τα δικά σας διαβολάκια είναι καθοδόν για να σας κάνουν τη ζωή (και το σπίτι) άνω κάτω! Φαντάζομαι πόσο θα ανυπομονείτε, αλλά...πηγαίνετε και κανένα σινεμά... και σε κανένα εστιατόριο... ξέρετε, πράγματα που μετά με μωράκι είναι δύσκολο να κάνεις... Κάθε ΣΚ παίρνουμε με τον άντρα μου την εφημερίδα, ρίχνουμε μια ματιά στις ταινίες της εβδομάδας, χαιρόμαστε αν βρούμε κάτι καλό που θα μας άρεσε να δούμε, γκρινιάζουμε αν δεν έχει τίποτα, και μετά φυσικά δε βλέπουμε τίποτα ;) Έχει πολλή πλάκα η διαδικασία (και πολύ παραλογισμό)

Νικολινάκι: το κεφάλι ψηλά! Καταλαβαίνω το ότι δε θες να ασχοληθείς αυτή τη στιγμή με κάτι που θέλει μεγάλες ψυχικές αντοχές, και σίγουρα θα πρέπει να ακούσεις το ένστικτό σου... Αλλά να ξέρεις, το μωράκι σου είναι ήδη δρομολογημένο να σου έρθει όποτε βρεις το κουράγιο! Ήρθε η σειρά του!

Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια... Πάντα σας σκέφτομαι και χαίρομαι τόσο πολύ με τα καταπληκτικά νέα που φέρνει κάθε τόσο κάποιο χιλιοβασανισμένο κοριτσάκι...

Τουρτιτσα μπες στο face book να δουμε φατσουλες απο τα τουρτακια σου και χαρουμενη μανουλα τους!!!!!;)!:D

Τουρτίτσα μου :D:D χαίρομαι που είστε καλά:D

Ανυπομονώ να ρθει το μωρό και ας κάνει και τη ζωή μου και το σπίτι μου άνω κάτω (έτσι λέω τώρα:rolleyes:)

Πολλά φιλάκια στα μωράκια σου!!!!

Δομνινάκιιιιιιιι........μια χαρά τα νέα σου από το γιατρό.....μόνο 2 μετρησούλες;)

Αν προσέξεις όλα θα πάνε καλά.........απλά και μια φορά αν ξεπεράσεις τα 136 θα κοιτάξεις να μην ξαναφάς το ίδιο γεύμα ή να του περιορίσεις ακόμα περισσότερο την ποσότητα.......και κάτι άλλο....όχι επειδή σου είπε να μετράς μονο το μεσημεριανό να δίνεις να καταλαβαίνει στο βραδινό ή σε απογευματινές σοκολάτες:P:p:p

Σε θυμήθηκα που είχες πει για σοκολάτα κάποια φορά......και μενα ενώ είχα μπορει και χρονια να φάω......με εχει πιασει μια επιθυμία....γενικότερα για καμμια σοκολατιτσα που και που ή για παγωτάκι (καλά αυτο το είχα πάντα) απλά τσεκαρω μετά από κατι τετοιο το σάκχαρο.

Καλά απο παγωτάκια εχω φαει αρκετουτσικα και τα παιρνω σε συσκευασια μισου κιλου και το τρωω επι τοπου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:αααααχ τα άτιμα.......απλά μετά απο αυτό θα κοιτάξω να μη φάω και βραδινό ώστε να ισορροπήσω λιγάκι τα πράγματα:tongue::tongue: Όσες φορές εχω μετρησει στα 92-95 ειναι μια ωρα μετά.......δε με πιανουν.........ενω οποτε φαω φακες φτανει το 140 και να πω την αληθεια μου τις εχω βγαλει απο το μενου μου παρολο που ειναι θρεπτικες.

Σίγουρα θα κανουν καλή παρεα τα αγοράκια μας.....εμενα όλες οι φιλες μου έχουν κοριτσάκια.....μα καμμια αγόρι......να λοιπον που θα χουμε παρέα το δικό σου αγοράκι για να παίζουμε με τα αυτοκινητάκια:D:D:D

Μελετινακι σοκολατιτσες και παγοτακια ακουω!!!!!!!!!!!!:shock::P:p:pΔωσε και απο εδω καμια μην τα φας ολα καλεεεεε!:D

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! τι κανετε??? εγω ειμαι μια χαρα,βρηκα μια δουλιτσα κ συναμα ψαχνουμε κ σπιτι πιο μικρο κ φτηνο γιατι εχει πολυυυ υγρασια , βγαζει κ μουχλα και δεν την μπορω καθουλου!!!δε βιαζομαστε σιγα ,σιγα μεχρι να βρουμε τ καταλληλο..κατα τ αλλα ολα καλα.ενα δυσαρεστο εμαθα σημερα για την φιλεναδα μου οτι τελικα το χασε το μωρακι ,ναι αυτη που σας ελεγα...στεναχωρηθηκα γμτ!!!!!και δεν μπορουσα να μουν κοντα της...αφου μενει βολο.. εκανε χοριακη κ ειχε φτασει 100!!!απο 1000 που ηταν..ηταν κ πρωτη φορα,οποτε καταλαβαινετε..τελος παντων ..αυτα απο μενα ...σας φιλω ολες!!!

Πολυ τυχερη που βρεικες δουλιτσα σε αυτα τα χαλια που υπαρχουν σημερα!Με το καλο θα βρειτε και ενα καυταλλιλο σπιτακη και ολα θα μπου στην σειρα τους!:D

Για την φιλεναδα σου κριμα...Την επομενη φορα θα πανε καλα τα πραγματα και θα ερθει να μινει το μωρακι της!:)

Καλημέρα και καλή βδομάδα κοριτσάκια μου.. Μα τι νέκρα είναι αυτή; Ούτε φυλλοξύρα να είχε πέσει στο καφέ μας..

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μπεμπάκια σας ακόμη καλύτερα..

Όσον αφορά εμένα τώρα.. Αναρωτιέμαι αν έχω διαβήτη κύησης τελικά.. Ακολουθώ βέβαια τη διατροφή που μου έχει δώσει ο διαβητολόγος σχεδόν κατά γράμμα και οι μετρήσεις είναι όλες πολύ καλές και εντός ορίων.. Αύριο που θα πάω στο γυναικολόγο θα το συζητήσω μαζί του και αφού συμπληρώνω αύριο μια βδομάδα μετρήσεων θα στείλω και τις μετρήσεις στο διαβητολόγο να δω τι θα μου πει..

Κατά τα άλλα είμαστε καλά.. Εξακολουθώ να κοιμάμαι μια χαρά με ορισμένα διαλείμματα - χθες ξύπνησα στις 4 το πρωί και κοιμήθηκα πάλι στις 8.30 το πρωί για κανένα δίωρο.. Η όρεξή μου δεν έχει αυξηθεί, η κοιλιά μου δεν με ενοχλεί ούτε στον ύπνο ούτε στο περπάτημα οπότε νομίζω πως όλα βαίνουν καλώς..

Τρεις βδομαδούλες ακόμη και μετά τέλος η δουλειά! Γιούπι!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Να μαι κι εγω η χαμενη μανουλα:-)

Ναι υπαρχω αν και ειμαι σαν βσμπιρ αφου κοιμαμαι το πολυ 3 ωρες συνεχομενες αλλα ενταξει! Θα συνηθισω τη "μετσλλαξη"που θα μου παει!:-)

Σας διαβαζα καθημερινα ομως και να γραφτει αυτο στα πρακτικα πσρακαλω:-)

Εμφανιστηκε κ η τουρτιτσα απ οτι ειδα και το κατευχαριστηθηκα γιατι ο τροπος πιυ γραφεις κοπελια με κανει να χαμογελαω:-)

Το μομεντακι ειναι καλα ! Τρωει ολο του το φαγητο κ μεγαλωνει! Πηρε ηδη μισο κιλο:-)

Δεν μπορω να γραψω περισσοτερα τωρα γιατι φεν ειμαι στον υπολογιστη κ δυσκολευομαι! Θα επσνελθω!

Ααααα! Δομνινακι απιστευτο πως περασε κιολας ο καιρος ! Αντε λιγο ακομη και ε ε ερχεται!:-) κι εσενα μελετινακι! Κι εσενα ιονελιτακι!

Αχ πρεπει να παω γιατι αρχισαν οι ηχοι "ξυπνηματος" και πεινας:-)

Φιλισ σε ολες!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...