Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

καλημερουδιαααα!!!

μπραβο Δομνινα που πατε καλα!

Μομεντακι θα στρωσετε καποια στιγμη...δε στο λεω για να σε απογοητευσω γιατι καθε παδακι ειναι διαφορετικο αλλα κι εγω οταν κοιμαμαι πανω απο 3 ωρες σερι χαιρομαι πολυ!χαχα!μην αγχωνεσαι ο μεμοεντουλης μπορει να βγει υπναρουλης!

Καταφερατε αποκλειστικο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Πήγαμε γιατρό σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενη.. Το αγοράκι μου έφθασε αισίως το 1.4kg, εγώ για μια ακόμη φορά δεν πήρα ούτε γραμμάριο, έχει γυρίσει με το κεφαλάκι προς τα κάτω, τρέφεται μια χαρά, το ζάχαρό μου ρυθμίζεται μια χαρά με τη διατροφή, δεν έχουμε καμία περιτύλιξη και το καλύτερο όλων; Τέλος Μαρτίου γεννάμε!

Λόγω του διαβήτη θα πάμε με πρόκληση μόλις συμπληρώσω τις 38 βδομάδες.. Οπότε πάρα πολύ κοντά στα γενέθλιά μου θα γίνω μανούλα!

Ο γιατρός θα μας ξαναδεί στις 12 Φλεβάρη για να μου γράψει και την άδεια κύησης και εγώ είμαι κατενθουσιασμένη! 8 βδομάδες μείνανε κορίτσια!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Κοριτσακια μου μπηκα να πω μια καλησπερα.. τι μου κανετε? Μομεντακι αργοτερα θα κοιμασαι λιγο περισσοτερο χιχι ;) ερχονται και τα επομενα μπεμπακια... φιλακια σε ολες.....

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Για μένα δεν ήταν και πολύ καλό το χθεσινό βράδυ τελικά.. Βλέπετε είχα να πάω τουαλέτα 3 ολόκληρες μέρες και κατά τις 3 το πρωί σηκώθηκα να πάω για τσίσα.. Με το που γύρισα στο κρεβάτι και ξάπλωσα άρχισε ένας συνεχόμενος πόνος σε όλη την κοιλιά.. Ανησύχησα είναι η αλήθεια γιατί όχι μόνο δεν περνούσε αλλά και δεν ένιωθα το δομνινάκι junior.. Δεν κοιμήθηκα καθόλου και μέχρι τις 7 το πρωί προσπαθούσα να χαλαρώσω και να καταλάβω το μωρό.. Μόλις ξύπνησε ο μπαμπάς μας του το είπα και προσπάθησε να καλοπιάσει το γιο του.. Η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε διότι ο μικρός εμφανίστηκε και το καλύτερο όλων... με το που σηκώθηκα από το κρεβάτι πήγα τουαλέτα.. όπου και ξαλάφρωσα.. Ο πόνος πέρασε σχεδόν αμέσως, άρα γι' αυτό το λόγο είχα ενόχληση... αλλά πήρα τηλέφωνο τη συνάδελφο στη δουλειά και της είπα ότι δεν θα πάω.. Αισθάνομαι λίγο ψιλοκουρασμένη και περιμένω να έρθει και η κοπέλα που καθαρίζει το σπίτι σήμερα..

Επίσης μίλησα και με τον διαβητολόγο χθες αφού ολοκλήρωσα μια ολόκληρη βδομάδα μετρήσεων και μου είπε ότι οι μετρήσεις μου είναι εξαιρετικές και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον.. Συνεχίζουμε κανονικά τις μετρήσεις λοιπόν και ξαναμιλάμε την ερχόμενη βδομάδα.

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

καλημερααα!!

Δομνινα μου ευτυχως δεν ηταν τιποτα ο πονος!

Να σου πω...αφου παει τοσο καλα ο διαβητης...δε ξερω και τι ακριβως σημαινει ο διαβητης δλδ ..οτι σου ανεβαινει πολυ το ζαχαρο με καποιες τροφες;;μονο αυτο αρκει για να πουμε οτι εχεις διαβητη; αφου προσεχεις και παει καλα δε γινεται να αποφυγεις την προκληση; δε θελω να σε μπερδευω και σιγουρα το εχεις ψαξει κι εσυ και ξερεις ποιο ειναι το καλυτερο αλλα θυμαμαι οτι σε καποια φαση αναρωτηθηκες κι εσυ αν εχεις διαβητη κυησης τελικα.Μηπως να επαιρνες αλλη μια γνωμη; και οι δυο βδομαδες ειναι σημαντικες να μεινει στην κοιλιτσα αν μπορει και να γλυτωσεςι την προκληση...σιγουρα τα εχεις σκεφτει αυτα που σου λεω..αλλα...εχω κι εγω αποριες!:P Καλημεραα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Καραμελλίτσα μου γλυκιά εσύ καλά τα λες.. Ομολογώ πως κι εγώ κάπως έτσι τα σκεφτόμουν τα πράγματα..

Όμως πηγαίνοντας χθες στο γυναικολόγο, ο οποίος μου εξήγησε αναλυτικότατα τι εστί διαβήτης κύησης και συζητώντας το θέμα μαζί του κατάλαβα πολύ περισσότερα πράγματα. Π.χ. το γεγονός ότι οι μετρήσεις μου είναι τέλειες σημαίνει όντως ότι έχω λανθάνων διαβήτη κύησης.. και ότι απλά ο οργανισμός μου μεταβολίζει τα ζάχαρα και τους υδατάνθρακες λίγο αργότερα απ' ότι πρέπει.. Η διεθνής βιβλιογραφία και τα νέα δεδομένα της γυναικολογίας παγκοσμίως αναφέρουν σαφώς ότι η ύπαρξη του διαβήτη κύησης σε λανθάνουσα μορφή ενδείκνυται και κατά κάποιον τρόπο υποχρεώνει τη γέννηση του παιδιού στις 38 βδομάδες συμπληρωμένες. Προφανώς έχουν δει ότι αν το αφήσει ο γιατρός το μωρό περισσότερο υπάρχουν πολύ περισσότερα αρνητικά απ' ότι θετικά στην όλη ιστορία..

Βέβαια εμείς μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα κάνει την εμφάνισή του ο μπέμπης μόνος του φυσιολογικότατα πιο νωρίς!

L2qIp2.png

Ημουν σιγουρη οτι θα το ψαξει και θα ενημερωθεις Δομνινα μου απλα ηθελα κι εγω να λυσω τις αποριες μου! χεχε! Και η καραμελλιτσα 38 εβδομαδων γεννηθηκε απο δικη της πρωτοβουλια!χεχε! με το καλοοοο!!!κοντευουμε! Σνιφ! Και μετα η Μελετινα μας! βρε μελετινα μπαινε λιγο πιο συχνα να μας λες νεακια της εγκυμοσυνης! Μας εψεις λειψειιι!!

Και για παρηγορια στις νεες μανουλες εμεις ξυπνησαμε σημερα στη 1 στις 3 και στις 6 και μετα στς 9! Προγραμμα νεογενητου!Θηλασμος φουλ! Ελεος καραμελλιτσααααα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα είμαι καλύτερα από χθες και ήρθα στη δουλειά γιατί και μέσα στο σπίτι όλη μέρα κλεισμένη βαριέμαι.. Βέβαια αρχίζω και ζορίζομαι στις μετακινήσεις αλλά 2 βδομαδούλες μείνανε μέχρι την άδεια κυήσεως οπότε θα κάνω υπομονή..

Πρέπει να προγραμματίσω σιγά σιγά και διάφορες δουλειές που πρέπει να γίνουν για να μπορέσω να βγω σε άδεια εγκυμοσύνης και έτσι οι μέρες μου θα είναι αρκετά γεμάτες.. Ευτυχώς σήμερα που δεν απεργούσε το Μετρό και ο ηλεκτρικός διότι αλλιώς ήταν πολύ πιθανό να μην ερχόμουν ούτε σήμερα για δουλειά..

Χθες το βράδυ με πιάσανε κάτι καούρες κατά τις 11 το βράδυ όπου και έκανα εμετό και ξαλάφρωσα και μέσα στο βράδυ ξεκινήσαν και κάτι κράμπες αλλά ευτυχώς αυτές με αποχωριστήκανε εύκολα.. Τέλος πάντων.. αυτά είναι πταίσματα μπροστά σε οτιδήποτε άλλο οπότε δεν παραπονιέμαι καθόλου..

Εκεί που συγκινήθηκα πολύ είναι όταν πέσαμε το βράδυ για ύπνο που μου λέει ο άνδρας μου "όταν μεγαλώσει λίγο θα τον βάζουμε ανάμεσά μας να κοιμάται".. και του λέω αμέσως "αυτό το ξεχνάς διότι είναι πολύ επικίνδυνο".. Μου λέει "συμφωνώ" και του απαντώ "Κάθε Κυριακή πρωί θα τον παίρνουμε στο κρεβάτι για να χουζουρεύουμε μαζί του" και εκεί έλαμψε το πρόσωπό του... Κορίτσια το θέλει τόσο πολύ αυτό το μωρό και ανυπομονεί τόσο πολύ για την έλευσή του ... Σαν ψέμματα μου φαίνεται!

Καραμέλλο μου η καραμελλίτσα μας θηλάζει ακόμη; Με τα φαγητά πως τα πάτε;

L2qIp2.png

Koριτσάκια τι κάνετε?:D

Εγώ είμαι μια χαρούλα, σας διαβαζω καθημερινα το βραδάκι που ξαπλώνω και βλέπω τα νέα σας.

Καραμελλίιτσα εδώ είμαι:tongue: τι κάνεις? Τι κανει η μικρη καραμελλίτσα μας?

Δομνινάκι πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά:D Κοντευει και η αδειούλα σου......αχ και γω την περιμενω πως και πως αλλά εχω ακόμα:tongue:

Μια χαρούλα είναι και οι μετρήσεις σουκαι να συνεχίσουν έτσι.

Όσο για το διαβήτη της κύησης λογικό είναι να σκεφτει κανεις πως αφου είναι καλές οι μετρησεις μετα το φαγητο πως υπάρχει διαβητης της κυησης αλλά η διάγνωση αυτή μπαίνει από την καμπύλη σακχάρου. Αν εκει δεν έχουμε τις τιμες τις φυσιολογικές θεωρουμαστε με διαβητη κυησης....που ειναι κατι διαφορετικό απο το διαβητη σε μη εγκυμοσυνη σιγουρα.

Απλά με τη διατροφη που κανεις ειναι ρυθμισμένος και ειναι και αυτο πολυ σημαντικό. Απλά η διαφορά είναι από όσο καταλαβαινω πως μια γυναικα με διαβητη κυησης έχει την προδιάθεση να ανεβαινουν ευκολοτερα οι τιμες της σε τροφές που ειναι υδατανθρακες και σε μεγαλες ποσοτητες από ότι σε μια γυναικα που δεν εχει διαβητη της κυησης και που μπορει και μια τουρτα να φαει και να ναι μια χαρα οι τιμουλες της.

Ειναι αυτο που λες Δομνινάκι....δε μεταβολίζεται καλά η τροφή......αυτό από τη μια γινεται για καλό του μωρου.....ωστε να γινεται πιο αργά οι απορρόφηση των τροφών ώστε το μωρο να παιρνει καλύτερα όλα τα θρεπτικά συστατικά ....από την άλλη αν φτασει σε σημειο διαβητη κυησεως χρειαζεται παρακολούθηση. Έχω παρατηρησει και γω στον εαυτό μου , δε ξερω αν σου συμβαινει και σένα ...πως αργω να χωνέψω. Την Κυριακή είχα φάει ένα κομματι παστιστσιο ζεστο ζεστο μολις το βγαλα απο το φουρνο και για 5 ώρες ένιωθα τόσο βαρυ στομάχι που ήταν σα να το χα φαει εκεινη τη στιγμη.

Μάλιστα ειχα παρει και γω με το μηχανηματακι το σάκχαρο στη 1 ωρα και ήταν 108 και βαζω απο περιέργεια μετα απο 5 ώρες και ήταν στο 102.......σε άλλη περιπτωση εκτος εγκυμοσυνης θα είχα υπογλυκαιμία , θα χε κατεβει πολυ περισσοτερο το σάκχαρο μετά απο 5 ωρες .......ενω τωρα δεν ειχε γινει πολυ καλά ο μεταβολισμος...παρολο που οι τιμες δεν ηταν υψηλές.

Πιστεύω και γω ότι θα έχω διαβητη κυησης παρόλο που ειναι καλές οι τιμές

μετά το φαγητό.....αμα με φουλάρουν στη ζαχαρίτσα θα δω άλλες τιμές:rolleyes: Μια φορά είδα 180κάτι μετά απο τσουρέκι που έφαγα και φυσικά μόλις το δα έπαθα σοκ:

Κατά τα άλλα αύριο κλείνω τις 25 εβδομάδες.........είμαι στον 6ο μήνα........και έχω αρχίσει να φουσκώνω......απο τοτε που μπηκα στον 6ο άρχισε να ειναι εμφανής η κοιλιά και δε θα λεγα πως ειναι και μεγάλη για την ηλικια κυησης.

Η Β επιπεδου βγηκε καλή, και γιατρο έχω σε καμμιά δεκαρία μέρες.

Με κλωτσάει που και που ο μπέμπης και δινει το παρον ......να ησυχάζω και λιγάκι;)

Κορίτσια όμως ακόμα δε το πιστεύω πως είμαι έγκυος ........λές και είναι όνειρο.

Πόσο πολύ εύχομαι και παρακαλάω να ρθουν αυτές οι όμορφες στιγμες για όλα τα κοριτσάκια:D

Κατά τα άλλα δουλίτσα.....το απόγευμα όλο και κάποιες δουλίτσες θα χω.....και το βραδάκι είμαι ακετά κουρασμένη ώστε να τεζάρω χαχαχα Πάνε και τα ξενύχτια που έκανα......βεβαια μη φανταστειτε πως τωρα κοιμαμαι πολύ........λιγοτερο απο 8ωρο τις περισσοτερες φορες....και μεσα στο βραδυ 2-3 φορές τις έχω σιγουρα για ξύπνημα και τουαλέτα.

Τι κάνουν τα κοριτσάκια του καφέ μας?

Οι καινούριες μανούλες? είμαι σίγουρη πως μια χαρά τα καταφέρνουν.

Πολλά πολλά φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Διαφημίσεις

Prayer καλή επιτυχία κορίτσι μου, σε λίγες μέρες θα κάνεις την χοριακή σου;) Και γω είμαι υπέρ της άποψης όπως σου ειπε και η καραμέλλο να την κάνεις την ημερομηνια που σου δωσε ο γιατρός......υπάρχει λόγος που σου ζητουν να την κάνεις σε συγκεκριμενη χρονική στιγμή.

Θα περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματά σου;)

Αααα εδώ και καιρό θέλω να βάλλω και τικεράκι....και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου να δω πως μπαινει και πως το ρυθμίζω......το σκέφτομαι πόσο καιρό και στο τέλος θα γεννήσω και δε θα το χω βάλει ακόμα......δεν πειράζει ε??:tongue::tongue:

Καλημερααα!!

Μελετινα ΠΕΙΡΑΖΕΙ! Ακου εκει μπηκες στον 6ο!! ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑ!!!

Ναι θηλαζουμε ακομα αφου τα βραδυα ξυπναει απο μια εως εκατον μια φορες και δε θελει τιποτα αλλο ετσι και τολμησω να μη της δωσω να θηλασει γινεται εξαλλη αλλα ηταν και η αλλεργια μας ετσι κι αλλιως που φαινεται οτι παει καλα εγω τρωω κανονικα εχω παρει και δυο κιλα:tongue: και η μικρη εχει δοκιμασει κατι ψιλα απο γαλακτοκομικα χωρις αντιδραση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημέρα και καλό μήνα κοριτσάκια μου!

Για μένα και το αγοράκι μου σίγουρα θα είναι πολύ καλός μήνας αφού στις 12 του μήνα μπαίνουμε στον 8ο και έτσι σε δυο βδομάδες ακριβώς κουνάμε το μαντίλι στη δουλειά και αρχίζουμε να απολαμβάνουμε την άδεια κυήσεως! Δεν το πιστεύω λέμε ότι έφτασε κιόλας ο καιρός..

Βέβαια είχα και μια άψογη εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής και ειλικρινά εύχομαι να είναι μέχρι το τέλος της έτσι και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ!

Μελετινάκι μου μπήκες κιόλας στον 6ο; Μόνο 5 βδομάδες έχουμε διαφορά; Τι καλά! σαν αδερφάκια θα είναι τα παιδάκια μας!

Πολύ σωστά τα λες για το ζάχαρο αλλά μη θεωρείς δεδομένο ότι η καμπύλη σου θα βγει παθολογική.. Μακάρι να βγουν κανονικότατες οι μετρήσεις κι έτσι να μη χρειαστεί να στερηθείς το οτιδήποτε! Διάβασα για το παστίτσιο και αρχίσανε να μου πέφτουν τα σάλια.. Δε με λυπήθηκες καθόλου;

Ούτε και μένα η κοιλιά έχει μεγαλώσει ιδιαίτερα.. Το στομάχι μου έχει πεταχτεί αρκετά πάντως αλλά για έγκυο στον 7ο δεν με κάνει κανείς..

Ούτε κι εγώ το πιστεύω ότι ζω αυτό που περίμενα τόσο καιρό! Και είναι τόσο όμορφο!

Καραμέλλο μου φαγητό κανονικό τρώει η καραμελλίτσα; δεν σε δαγκώνει με τα δοντάκια της;

L2qIp2.png

Καλημερα!

Μπραβο στο Δομνινακι που ειναι αψογος και δε ταλαιπωρει τη μανουλα του!

Τρωει και κανονικο φαγητο..με χιλια βασανα και ακομα οχι πολλα μη αλεσμενα αλλα προοδευουμε.Ειμαστε σε ενα σταδιο ενδιαμεσο που ουτε τα αλεσμενα θελει πια ουτε μπορει να φαει πολλα μη αλεσμενα.Δλδ οτι θελει μπορει και παραμπορει να το φαει αλλα σιγαααα σιγααααα! Θα μαθουμε κι εμεις τι να κανουμε!

Για το θηλασμο με εχει δαγκωσει ουκ ολιγες φορες ναι....καποιες φορες το εκανε επιτηδες να δει πως θα αντιδρασω αλλα το εψαξα και το κανουν παρα πολλα αν οχι ολα τα μωρα.Τωρα το επιτηδες το εχει κοψει αλλα της ξεφευγει καμια φορα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...