Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Εγώ για αιματολογικές πάω πάντα με το ποδήλατο τρέχοντας. Τους το λέω ότι έχω πάει με το ποδήλατο με αφήνουν 5-10 λεπτά να πάρω μια ανάσα αλλά νόμιζα το κάνουν γενικά για να πάρω μια ανάσα όχι συγκεκριμένα για την προλακτινη. Δεν έχει ανέβει χωρίς λόγο ούτε αν τύχει και μου πάρουν αμέσως αίμα. Εμένα το άγχος μου την ανεβάζει εκτός ορίου αλλά σε γενικές γραμμές είναι οκ. Το άγχος όμως είναι εχθρός. Θέλει να κοιμάσαι καλά, να είσαι ήρεμη κλπ. Όλα αυτά που δεν είμαι! 40 λεπτά η συνεδρία βελονισμού μόνο που δεν σηκώθηκα όρθια να περπατάω πάνω κάτω. Τρόμαξε η γιατρός και ήταν και συνεδρία και καλά για το άγχος! Τώρα μου έχουν δώσει μελατονινη για τα βράδια να κοιμάμαι, χθες 3 το πρωί ξύπνησα και δούλευα γιατί κάτι θυμήθηκα! 🤦‍♀️ δεν ξέρω πως την παλεύετε με το άγχος 🤷‍♀️

Οπως τα λες , το αγχος οτι χειροτερο για την προλακτινη ! Και γενικα για ολα θα πω εγω. Τις προαλλες εβλεπα ενα βιντεακι που εδειχνε ποιες στασεις υπνου υποδηλωνουν χρονιο στρες… εεεε ολες τις κανω!! μονο ετσι κοιμαμαι. ψαξτο να το δεις! 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

ε ναι ρε αργυρω...με στεναχώρησες....ειλικρινά!

καλά χαζή είσαι?????? εγω δεν σου είχα πει οτι δεν περίμενα κ τίποτα το ιδιαίτερο???? απλά να πέσει κ η κατάτμηση να κάνω εξωσωμ. κ αν πιάσει έπιασε τί να πω! απο ενα σημείο κ μετά είναι θέμα "Θεού θέλοντος κ καιρού επιτρέποντος"!!!

LPOPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

εμενα κοριτσια μου περασαν οι εντονοι πονοι, εχω μεινει με κατι τσιμπηματακια, που μου φαινονται λογικα, και χτες ειχα ολη μερα καφε. Σημερα πολυ ελαχιστα, αρα δεν θα παρω το γιατρο τηλ. μαλλον δεν χρειαζεται !!!

Ετσι κ αλλιως δεν θα πετυχει ουτε αυτη τη φορα, εχτες βραδυ εγινε κατι που με ταραξε παρα πολυ και εκλεγα για πολυ ωρα ! Ευτυχως ο αντρουλης μου με πηγε μεχρι τη θαλασσα ετσι μια βολτα και ηρεμησα...

Διαφημίσεις

βιργινία μου? πως εισαι σήμερα κοπέλα μου?

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου...και ελπίζω να τα καταφέρουμε και μεις...αυτή τη φορά...ηταν συγκινητικά πάντως χθες...μου είπε κάτι πολύ όμορφο...και πολύ...κοψοφλεβίτικο...

θέλει πολύ ενα μωράκι αυτό κατάλαβα...εχουν αλλαξει πολλά στην ζωή μας εδω και 2 μήνες..και νιώθω ότι τώρα ανοίγει ο δρόμος...για οικογένεια!!!!

καλημέρα....κλαίω εγω τώρα με το τραγουδάκι της παυλίνας

μομέντα μου κλαίω και με σένα που γράφει ¨"μπεμπε σοε έρχομαι"!!!

και γενικά εχω γίνει κάπως....υπερευαίσθητη?

λοιπόν αγαπάκια...εγώ ξεκινάω νέα προσπάθεια...ελπίζω και τελευταία!!!

την προσοχή σας γιατι δε θατα ξαναπώ (μομέντα ετσι δε λες στους μαθητούληδες?)

Αύριο αρχίζω serpafar μέχρι την Τρίτη που θα με δει ο υπεργιατρούλης...και και ταραμ ταραμ 30/03/10 θα συλληφθή η μικρή Βίβιάνα!!!

με απλά και πιο προσγειωμένα λόγια στις 30 κάνω τη σπερματεγχυση...με περισσότερες αξιώσεις από την πρώτη!!!

εχω μια ανησυχία να δω πως θα αντιδράσω στα χάπια...γιατι δε σας κρβω ότι φοβάμαι την περίπτωση της υπερδιέγερσης!

την καλημέρα μου σε όλο το καφέ...κι ενα ασχετο νέο...σήμερα ξεκινάω ένα σεμινάριο κινηματογράφου που θα παρακολουθήσω...για να ξεκολλάω ...!

Καλημέρα χρυσάκι ευαίσθητο και συναισθηματικό!!!

Μην φοβάσαι την θεραπεία με τα serpafar, ο γιατρός θα ελέγξει την κατάσταση με κολπικό υπέρυχο και αν υπάρξει προβλημα θα αντιδράσει αναλογα!Δείξε εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και μην αγχώνεσαι κοριτσλακι!!! Πολύ μου άρεσε η νέα σου δραστηριότητα με το σεμηνάριο μπράβο και εγώ πριν την δεύτερη προσπάθεια ήμουν πολύ χαλαρή και έκανα διάφορα πράγματα για να ξεχνιέμαι!Α, και έκανα και θεραπεία με τα συγκεκριμένα χαπια και κανένα πρόβλημα όλα πήγαν καλά!

Τώρα μένουν λίγες μέρες ακομα για να δούμε τα αποτελέσματα από την μάχη των "μαχητων" του συζήγου με τα 4 "καστρα" (ωάρια) που δημιουρ΄γθηκαν μετά την θεραπεία!

Αραγε να έπεσε κανένα κάστρο ή θα νικήσει πάλι ο κοκκινος στρατος:confused::confused:

Θα δείξει στα μέσα της άλλης εβδομάδας ή και νωρίτερα :?

Μεχρι τότε αισιοδοξώ........:-D

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Χρυσα μου ποσες μερες θα παρεις τα χαπια? απο αυριο μεχρι τριτη ειναι 4 μερες. συνηθως δινουν 5 μερες ! καλη επιτυχια στη νεα σου προσπαθεια! Ευχομαι να ειναι και η τελευταια σου κοριτσι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κουκου μου ευχαριστω για τη συμπαράσταση...να ξέρατε πόσο καλό μου κάνει να με καθησυχάζετε....!!!

εσυ μάτια μου περιμένεις αποτελέσματα...βαλε με στο κλίμα...

βιργινία μου? πως εισαι σήμερα κοπέλα μου?

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου...και ελπίζω να τα καταφέρουμε και μεις...αυτή τη φορά...ηταν συγκινητικά πάντως χθες...μου είπε κάτι πολύ όμορφο...και πολύ...κοψοφλεβίτικο...

θέλει πολύ ενα μωράκι αυτό κατάλαβα...εχουν αλλαξει πολλά στην ζωή μας εδω και 2 μήνες..και νιώθω ότι τώρα ανοίγει ο δρόμος...για οικογένεια!!!!

χαιρομαι ρε Χρυσα!!!! Μπραβο !!!!!! Προφανως μεσα απο αυτη την προσπαθεια και την αποτυχια ταυτοχρονα καταλαβε κ κεινος παραπανω ποσο πολυ θελει το μωρακι !!!

Εμας ολο αυτο μας εχει φερει πιο κοντα, ειδικα τωρα που βαδιζουμε για εξωσω.

Αντε τωρα πες τι κοψοφλεβιτικο ηταν αυτο καλε ???

Διαφημίσεις

ναι virgi εχεις δίκιο 4 είναι..κοιτα...ο κύκλος μου είναι μίνι....ίσως γιαυτό...την τρίτη θα με δει ο γιατρός βρε...μπορεί να μου πει να τα πάρω κιάλλη μέρα...δεν ξέρω...

ναι virgi εχεις δίκιο 4 είναι..κοιτα...ο κύκλος μου είναι μίνι....ίσως γιαυτό...την τρίτη θα με δει ο γιατρός βρε...μπορεί να μου πει να τα πάρω κιάλλη μέρα...δεν ξέρω...

α ενταξει τοτε !!!! παω πασο !

χαιρομαι ρε Χρυσα!!!! Μπραβο !!!!!! Προφανως μεσα απο αυτη την προσπαθεια και την αποτυχια ταυτοχρονα καταλαβε κ κεινος παραπανω ποσο πολυ θελει το μωρακι !!!

Εμας ολο αυτο μας εχει φερει πιο κοντα, ειδικα τωρα που βαδιζουμε για εξωσω.

Αντε τωρα πες τι κοψοφλεβιτικο ηταν αυτο καλε ???

μα και μεις το ξέρουμε...οτι η εξωσωματική έπεται...αλλά πάω βήμα βήμα...με ότι λέει ο γιατρός...

νομίζω ότι του κόστησε το αρνητικό τεστακι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...