Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!!!!Τι κάνετε?

Είχα κάμποσες μέρες να μπώ και το απόγευμα θυμήθηκα πως εχθές θα μαθαίναμε τα νέα της μομεντσ και άνοιξα όλο αγωνία να δώ τι έγινε αλλά.......................

Τι να πω υπομονή και επιμονή μομεντούλα μου! Κάπου διάβασα πως σκέφτεσαι να προχωρήσεις κατευθείαν στα επόμενα κατεψυγμένα και αυτό με χαροποίησε πολύ γιατί θα ήταν κρίμα να αφήσεις το χρόνο να περνάει!Σωστή σε βρίσκω λοιπόν!Αλλωστε όπως λέμε στην βράση κολλάει το σίδερο!!!

Φιλάκια πολλά και εύχομαι να ήταν η τελευταία άσχημη εξέλιξη στις προσπάθειές σου!!

Πολλά φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια!!!!!!

Σας σκέφτομαι και αγωνιώ μαζί σας!!!

Ευχομαι στο δεσκολοριράκι μας που περιμένουμε τα νέα της σε λίγες μέρες να γιορτάζουμε επιτυχίες, στην Ελενίτσα (την συνονόματη) πολύ καλή επιτυχία αύριο καθώς επίσης και στην νασούλα μας(!!!!!!)

α, σόρυ έχω χάσει λίγο τα επισόδια από τις εξελίξεις της μαρίας1981.........???

επίσης Μάρια10 καλή αρχή!!!Σύντομα θα ξεκινήσεις και εσύ τις προσπαθειές σου και εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Να σκέφτεσαι μόνο το στόχο και φυσικά να ξεκινήσεις όταν εσύ αποφασίσεις και νιώσεις ότι είσαι έτοιμη!!!!

φιλιά πολλά και σε όλα τα εγκυάκια του καφέ μας!!!!!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Καλα συγγνωμη...το avatar της νασυ δεν το βλεπει καμια σας??????????????????

ΝΑΣΟΥΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Καλά ημουν ετοιμη να σε πάρω τηλ να στο πω...

Αυριο πρωι πρωι χοριακη........

Αααααααααααααααα παλι θα κλαιμε απο χαρα βεβαια!

Διαφημίσεις

τι είναι αυτό δακρυα χαράς :confused::confused::confused::confused:

τι έγινε νασούλα???

Ποια φώτο λέτε βρε κορίτσια????

Τι γίνεται να χαρώ τώρα?? ουφ πείτε θα σκάσω καλέ!!!!:roll::roll::roll::roll::confused::confused::confused:

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Δακρυα χαρας !!!!

Τι δικιο που ειχε ο αντρουλης της και δεν ηθελε ναπροχωρησουν ετσι αμεσως σε εξωσωματικη !! Ειδατε τελικα που κ αυτοι εχουν διαισθηση???

Κλαιω κι εγω απο τη χαρα μου με τα νεα σου Νασουλα μου η Παναγιτσα μας σε βοηθησε και ολα θα πανε καλα !!!!

Νικολ μου μακαρι ο αντρουλης σου να εχει σωστη διαισθηση και να πανε ολα καλα....! τι να πω....

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...