Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

οκ δεν θα πω τίποτα γι' αυτό το "αρνητική" γιατί καταλαβαίνω πως κρατάς τις άμυνες σου για να μην φας κατραπακιά σε περίπτωση (φτου φτου) αρνητικού αποτελέσματος αλλά σκέψου και λίγο θετικά ποτέ δεν ξέρεις!;););););)

δεν μπορω να σκεφτω θετικα δυστυχως και επισης οτι αμυνες και να κραταω οσο κ αν λεω αρνητικο θα ειναι μολις μαθω το αρνητικο ξερω οτι θα χασω τον κοσμο

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

δεν μπορω να σκεφτω θετικα δυστυχως και επισης οτι αμυνες και να κραταω οσο κ αν λεω αρνητικο θα ειναι μολις μαθω το αρνητικο ξερω οτι θα χασω τον κοσμο

Σε καταλαβαίνω.......... ΑΠΟΛΥΤΑ!!!! :rolleyes::-(!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Αρκει να εχεις εμπιστοσυνη...

ενταξει ποσο λαθος μπορει να βγει? θα κανω και τεστακι το ιδιο πρωι, ε στην τελικη θα την ξανακανω παρασκευη πρωι στο κεντρο ετσι να τριτωσει...

EsnLp2.png

PmLSp3.png

ενταξει ποσο λαθος μπορει να βγει? θα κανω και τεστακι το ιδιο πρωι, ε στην τελικη θα την ξανακανω παρασκευη πρωι στο κεντρο ετσι να τριτωσει...

Ναι μωρε ετσι ειναι απλα εχω επηρεαστει γιατι οταν δεν μου ερχοταν περιοδος και ειχα παρει στο κεντρο κ μιλησα με εναν απο τους γυναικολογους τους με ρωτησε αν τη χοριακη την εκανα στα δικα τους εργαστηρια γιατι σαν κεντρο δεν εμπιστευονται τα εξωτερικα..(οτι γινονται και λαθη..)αυτο μου υπονοησε...γι'αυτο στο ειπα...

Διαφημίσεις

λυπαμαι που το λεω αλλα δεν εχω αλλα αποθεματα ουτε ψυχολογικα ουτε χρηματικα..

ποσες φορες το εχω πει αυτο?ας μη λεμε μεγαλες κουβεντες...ειναι τεραστια τα αποθεματα δυναμης που κρυβουμε μεσα μας ειδικα οταν προκειται για κατι που το θελουμε τοσο...

Ναι μωρε ετσι ειναι απλα εχω επηρεαστει γιατι οταν δεν μου ερχοταν περιοδος και ειχα παρει στο κεντρο κ μιλησα με εναν απο τους γυναικολογους τους με ρωτησε αν τη χοριακη την εκανα στα δικα τους εργαστηρια γιατι σαν κεντρο δεν εμπιστευονται τα εξωτερικα..(οτι γινονται και λαθη..)αυτο μου υπονοησε...γι'αυτο στο ειπα...

πληρωσες που εκανες στο κεντρο τη χοριακη?

νι αργει παντα η περιοδος 5 μερες αφου κοψουμε τα ουτρο

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...