Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΠΟΣΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ?και πως καθοριζεται για το ποσο χρονο το θελεις για καταψυξη..εννοω το οικονομικο...

αχ αγαπη μου δε θυμαμαι καθολου.......νομιζω 200ε το εξαμηνο και 50ε για καθε ωαριο! η νομοθεσια τους επιτρεπει να τα κρατησουν καταψυκη μεχρι 5 χρονια

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

αχ αγαπη μου δε θυμαμαι καθολου.......νομιζω 200ε το εξαμηνο και 50ε για καθε ωαριο! η νομοθεσια τους επιτρεπει να τα κρατησουν καταψυκη μεχρι 5 χρονια

καταλαβα....και παιδι να πιασουμε παλι θα τους πληρωνουμε...

καταλαβα....και παιδι να πιασουμε παλι θα τους πληρωνουμε...

μεγαλη κουβεντα θα πω .... και συγχωρεστε με ολες...

νιωθω οτι ειμαι καταραμενη ... και οτι ολες μας κουβαλαμε μια μεγαλη καταρα

:(

δε μπορει ρε γμτ..τι εχουμε κανει και το πληρωνουμε ετσι? οσο θυμαμαι τον εαυτο μου θυμαμαι να βαζω τους αλλους πανω απο ολα και να μην υπολογιζω ουτε εμενα..ακομα και τωρα με το λουκι που τραβαμε και που εχουμε μπει μεσα οικονομικα πληρωσα τα βιβλια μιας μαθητριας μου που δεν ειχει η καημενουλα να τα πληρωσει γιατι εμειναν απο δουλεια οι γονεις της και ειναι πολυ καλη μαθητρια,,αξιζει να παει μπροστα και θα παει !!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Δυστυχώς κορίτσια εγω δεν τα κατάφερα, αρνητική η χοριακή.

Δεν πειράζει ξανα στον αγώνα με τις υπόλοιπες, τουλάχιστον είχαμε θετικό από την νασούλα που της εύχομαι όλα καλά μέχρι τέλους.

Ντεσκλόρια εύχομαι να έχεις εσύ θετικό, και να παίρνουμε μία μία την σειρά μας μετά.

Δεν πειράζει ξανα στον αγώνα με τις υπόλοιπες, τουλάχιστον είχαμε θετικό από την νασούλα που της εύχομαι όλα καλά μέχρι τέλους.

Ντεσκλόρια εύχομαι να έχεις εσύ θετικό, και να παίρνουμε μία μία την σειρά μας μετά.

:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Ωχ κοριτσακι μου....ψυχραιμια (ποια μιλαει τωρα!)

ποιο ειναι το επομενο βημα?

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

μεγαλη κουβεντα θα πω .... και συγχωρεστε με ολες...

νιωθω οτι ειμαι καταραμενη ... και οτι ολες μας κουβαλαμε μια μεγαλη καταρα

:(

δε μπορει ρε γμτ..τι εχουμε κανει και το πληρωνουμε ετσι? οσο θυμαμαι τον εαυτο μου θυμαμαι να βαζω τους αλλους πανω απο ολα και να μην υπολογιζω ουτε εμενα..ακομα και τωρα με το λουκι που τραβαμε και που εχουμε μπει μεσα οικονομικα πληρωσα τα βιβλια μιας μαθητριας μου που δεν ειχει η καημενουλα να τα πληρωσει γιατι εμειναν απο δουλεια οι γονεις της και ειναι πολυ καλη μαθητρια,,αξιζει να παει μπροστα και θα παει !!

οταν ημουν πολυ μικρουλα ειχα ακουσει καποτε τον μπαμπα μου που λατρευω να λεει πως ο Θεος ξερει σε ποιον στελνει παιδια...τελικα δεν ηταν τυχαιο που αυτη η φραση εμεινε ριζωμενη μεσα μου κι ας ημουν τοτε γυρω στα 10...τοχω σκεφτει τοσες φορες απο τοτε..αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι οταν ο Θεος στελνει τα παιδια σε ανθρωπους που τα σκοτωνουν με μια εκτρωση χωρις να το σκεφτουν, η τα πετανε στα σκουπιδια η τα αφηνουν σε ιδρυματα τοτε δεν ξερει που τα στελνει???μη βασανιζεις τον εαυτο σου με τετοιες σκεψεις γιατι θα τρελλαθεις..ειναι κριμα..να σκεφτεσαι οτι ισως ο Θεος ταλαιπωρει λιγο παραπανω αυτους που αγαπαει για να δοκιμασει ισως την πιστη τους....και σκεψου οτι τιποτα απο ολα αυτα δε θα σκεφτεσαι οταν παρεις στα χερια σου μια μεγαααλη χοριακη!!!!

κοριτσακι μου γλυκο μη στεναχωριεσαι....σιγουρα μεσα στο 2011 ολες μας θα γινουμε μανουλες...

οταν ημουν πολυ μικρουλα ειχα ακουσει καποτε τον μπαμπα μου που λατρευω να λεει πως ο Θεος ξερει σε ποιον στελνει παιδια...τελικα δεν ηταν τυχαιο που αυτη η φραση εμεινε ριζωμενη μεσα μου κι ας ημουν τοτε γυρω στα 10...τοχω σκεφτει τοσες φορες απο τοτε..αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι οταν ο Θεος στελνει τα παιδια σε ανθρωπους που τα σκοτωνουν με μια εκτρωση χωρις να το σκεφτουν, η τα πετανε στα σκουπιδια η τα αφηνουν σε ιδρυματα τοτε δεν ξερει που τα στελνει???μη βασανιζεις τον εαυτο σου με τετοιες σκεψεις γιατι θα τρελλαθεις..ειναι κριμα..να σκεφτεσαι οτι ισως ο Θεος ταλαιπωρει λιγο παραπανω αυτους που αγαπαει για να δοκιμασει ισως την πιστη τους....και σκεψου οτι τιποτα απο ολα αυτα δε θα σκεφτεσαι οταν παρεις στα χερια σου μια μεγαααλη χοριακη!!!!

δυστυχως δεν ελεγχουμε το μυαλο κ οταν μας παιρνει η κατω βολτα αυτο οργιαζει :(

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Στελλίτσα μου ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!! Αχ τι ωραία.. Θα δείτε την μπέμπα..

Εγώ πεθύμησα τον μπέμπη μου από την Παρασκευή που πήγαμε..

Έλεν μου λυπάμαι πολύ.. Ξέρουμε όλες πως νιώθεις και θα είμαστε μαζί σου στην επόμενη προσπάθεια! Για ότι χρειαστείς είμαστε εδώ!

Νικόλ και επιστήμονα μου ΟΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! Μην το βλέπετε ότι είναι κατάρα ή ότι δεν θέλει ο Θεός να μας το στείλει.. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει.. Και επιστήμονα μου την Πέμπτη θα είναι θετικότατη η χοριακή σου!!!

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Στελλίτσα μου ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!! Αχ τι ωραία.. Θα δείτε την μπέμπα..

Εγώ πεθύμησα τον μπέμπη μου από την Παρασκευή που πήγαμε..

Έλεν μου λυπάμαι πολύ.. Ξέρουμε όλες πως νιώθεις και θα είμαστε μαζί σου στην επόμενη προσπάθεια! Για ότι χρειαστείς είμαστε εδώ!

Νικόλ και επιστήμονα μου ΟΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! Μην το βλέπετε ότι είναι κατάρα ή ότι δεν θέλει ο Θεός να μας το στείλει.. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει.. Και επιστήμονα μου την Πέμπτη θα είναι θετικότατη η χοριακή σου!!!

μακαρι αγαπη μου γλυκια!!!!οι στιγμες που ζεις μου φαινονται σαν ονειρο...μακαρι λοιπον το ονειρο να γινει πραγματικοτητα....(αλλα να μην αργησει..)

Διαφημίσεις

δυστυχως δεν ελεγχουμε το μυαλο κ οταν μας παιρνει η κατω βολτα αυτο οργιαζει :(

δεν το συζητω!!!που να φανταζοταν τωρα ο πατερας μου οτι μια κουβεντα πουχε πει καποτε για μια ασχετη θα καρφωνοταν στο παιδικο μου μυαλουδακι και θα εβγαινε στην επιφανεια τωρα με ολα αυτα που ζω...

μακαρι αγαπη μου γλυκια!!!!οι στιγμες που ζεις μου φαινονται σαν ονειρο...μακαρι λοιπον το ονειρο να γινει πραγματικοτητα....(αλλα να μην αργησει..)

Όλες θα τις ζήσετε πολύ σύντομα! Όλες με την επόμενη προσπάθεια σας!

oR8mp2.png

P7wlp2.png

δεν εχει like εδω οπως στο φατσοβιβλιο....!

κι εγω ετσι νιωθω οτι δε θα ρθουν ποτε !!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...