Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια....Καλα σημερα τα εχασα εντελως...Δεσκολοριρα μου να σου ευχηθω και απο εδω καλη επιτυχια...

Εμενα με πηρε το πρωι η εμβρυολογος και μου ειπε οτι τελικα γονιμοποιηθηκαν 5 ωαρια , αρα εχουμε 5 εμβρυακια....αυριο τωρα θα με ξαναπαρουν να μου πουν εαν προχωρησαν ολα και να μου δωσουν οδηγιες για την εμβρυομεταφορα που θα γινει το Σαββατο...

Τα υπολοιπα κοριτσακια μου τι κανουν ??

5? ουουουου μια χαρά. με το καλό να τα δεχτεις!!!

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσακια μου..δεν ξερω τι μ'επιασε και διαβασα τωρα τα πρωτα πρωτα μηνυματα που σας ειχα γραψει..χαμογελασα με τα τοσα καλωσορισες τοτε απο κοριτσακια που τωρα νιωθω πως τα ξερω κι ας μην εχουμε βρεθει ποτε...απο τοτε που μπηκα ζησαμε τοσες χαρες,λυπες,χαρμοσυνες ειδησεις,την εγκυμοσυνη της marilou, της ionelita, της stellitsas, της nasy...και τοσα αλλα...ωραιες στιγμες...καποια στιγμη οταν ολες θα εχουμε αποκτησει τα παιδακια μας πρεπει να κανονισουμε με εναν τροπο να βρεθουμε!!!Στελνω σε ολες σας μια μεγαλη αγκαλια!!!

5? ουουουου μια χαρά. με το καλό να τα δεχτεις!!!

Στελλιτσα μου εχω μια συγκρατημενη αισιοδοξια...ευχομαι και ελπιζω να πανε ολα καλα... Εσυ ποτε προλαβες και κρυωσες καλε ??? Πες μου οτι ακομα κυκλοφορεις με τα καλοκαιρινα...Με την αδεια τελικα τα κανονισες ??? Ολα ενταξει ??

Δε φοραω μπουφαν αλλα ζεσταινομαι. Μπορει να κουραστηκα γιατι πηγα και ηρθα Φαληρο με τα ποδια. Το εχω ξανακάνει βεβαια. Καινε τα ματια μου... Ελπιζω να περασει γιατι αν μεινω στο κρεβατι θα βρωμισουμε και θα πενασουμε...

Αχ κοριτσακια μου..δεν ξερω τι μ'επιασε και διαβασα τωρα τα πρωτα πρωτα μηνυματα που σας ειχα γραψει..χαμογελασα με τα τοσα καλωσορισες τοτε απο κοριτσακια που τωρα νιωθω πως τα ξερω κι ας μην εχουμε βρεθει ποτε...απο τοτε που μπηκα ζησαμε τοσες χαρες,λυπες,χαρμοσυνες ειδησεις,την εγκυμοσυνη της marilou, της ionelita, της stellitsas, της nasy...και τοσα αλλα...ωραιες στιγμες...καποια στιγμη οταν ολες θα εχουμε αποκτησει τα παιδακια μας πρεπει να κανονισουμε με εναν τροπο να βρεθουμε!!!Στελνω σε ολες σας μια μεγαλη αγκαλια!!!

Γιατι καλε τοσο αργα ?? Μπορουμε να το κανονισουμε και νωριτερα...το πολυ πολυ να εχουμε φουσκωμενες κοιλιτσες...Νικολ μου εμεις ειχαμε βρεθει μεσα στο Σεπτεμβρη και ειχαμε πιει καφεδακι...ειχαμε γνωρισει και τον κυκλο της Στελλιτσας ,τον Βασιλακη...Ωραια ηταν..

Διαφημίσεις

Δε φοραω μπουφαν αλλα ζεσταινομαι. Μπορει να κουραστηκα γιατι πηγα και ηρθα Φαληρο με τα ποδια. Το εχω ξανακάνει βεβαια. Καινε τα ματια μου... Ελπιζω να περασει γιατι αν μεινω στο κρεβατι θα βρωμισουμε και θα πενασουμε...

Γιατι καλε περπατησες τοση αποσταση ???? Στελλιτσα δεν προσεχεις καθολου...Οσο για το φαι δεν πιστευω να πεινασετε...θα φροντισει η κουνιαδα σου να φτιαξει κρεας με κρεας...χιχιχιχιχι

Γιατι καλε τοσο αργα ?? Μπορουμε να το κανονισουμε και νωριτερα...το πολυ πολυ να εχουμε φουσκωμενες κοιλιτσες...Νικολ μου εμεις ειχαμε βρεθει μεσα στο Σεπτεμβρη και ειχαμε πιει καφεδακι...ειχαμε γνωρισει και τον κυκλο της Στελλιτσας ,τον Βασιλακη...Ωραια ηταν..

Αληθεια?δεν ηξερα οτι καποιες απο σας ειχατε συναντηθει..τι ωραια!!!φανταζομαι θα χε πολλη πλακα μολις πρωτοειδατε τα προσωπα η μια της αλλης ε??:-):smile:

Αληθεια?δεν ηξερα οτι καποιες απο σας ειχατε συναντηθει..τι ωραια!!!φανταζομαι θα χε πολλη πλακα μολις πρωτοειδατε τα προσωπα η μια της αλλης ε??:-):smile:

Α Ειχε πολυ πλακα ειχαμε παρει μια ιδεα ομως απο το φατσοβιβλιο !

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Α Ειχε πολυ πλακα ειχαμε παρει μια ιδεα ομως απο το φατσοβιβλιο !

Αχ!θελω κι εγω...παντα βεβαια φοβομουνα μεσα μου μηπως καποια απο σας γνωριζει αυτη τη βλαμενη που μου ειπε καποτε οτι δεν μπορει να με κανει παρεα αφου δεν εχω παιδια και μετα μαθαινε οτι κατεφυγα στην εξωσωματικη...ξερω οτι θα χαιροταν που τραβαω ολα αυτα γιατι παντα μας ζηλευε...

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια όντως δίκιο έχετε,άγριο θρίλερ το σημερινο.

Descoloriraki στα είπα και το πρωί αλλα ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό με τα δύο θετικά τεστ και αρνητική χοριακή?Εκτός και αν ισχυει αυτό που είπες για την βιοχημική.

Παρολαυτά σου ευχομαι να έχεις μια καλή χοριακή και να έχει κάνει λάθος το μικροβιολογικο.

Μαρακι1981 πολύ καλά είναι τα 5 βρε συ,σίγουρα θα έχεις και για κατάψυξη.Αντε μια μέρα εμεινε ακόμα.

Κορίτσια και εμένα δεν μου αρέσουν τα Χριστούγεννα,΄σχεδόν πάντα με πιάνει μελαγχολία αν και πάντα τα περνάω με φίλους η μελαγχολία είναι εκεί.Φέτος μάλιστα δεν ήθελα καν να στολισω,αλλα επιμένει ο άντρας μου και μάλλον θα το κάνουμε το άλλο Σάββατο.

γειά και στα υπόλοιπα κοριτσάκια....

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Αχ!θελω κι εγω...παντα βεβαια φοβομουνα μεσα μου μηπως καποια απο σας γνωριζει αυτη τη βλαμενη που μου ειπε καποτε οτι δεν μπορει να με κανει παρεα αφου δεν εχω παιδια και μετα μαθαινε οτι κατεφυγα στην εξωσωματικη...ξερω οτι θα χαιροταν που τραβαω ολα αυτα γιατι παντα μας ζηλευε...

Πες μου ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο να της το πω εγω....θα γινω ο νεος Αρτεμις Ματσας....

Στελίτσα ποτέ δεν θα βάλεις μυαλό εσύ,ααααα θα σε μαλώσω μου φαίνεται...

5oULp3.png

B2ZVp3.png

μακαρι να την γνωριζα να την εβριζα...να εβγαζα το αχτι μου !

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...