Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια όντως δίκιο έχετε,άγριο θρίλερ το σημερινο.

Descoloriraki στα είπα και το πρωί αλλα ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό με τα δύο θετικά τεστ και αρνητική χοριακή?Εκτός και αν ισχυει αυτό που είπες για την βιοχημική.

Παρολαυτά σου ευχομαι να έχεις μια καλή χοριακή και να έχει κάνει λάθος το μικροβιολογικο.

Μαρακι1981 πολύ καλά είναι τα 5 βρε συ,σίγουρα θα έχεις και για κατάψυξη.Αντε μια μέρα εμεινε ακόμα.

Κορίτσια και εμένα δεν μου αρέσουν τα Χριστούγεννα,΄σχεδόν πάντα με πιάνει μελαγχολία αν και πάντα τα περνάω με φίλους η μελαγχολία είναι εκεί.Φέτος μάλιστα δεν ήθελα καν να στολισω,αλλα επιμένει ο άντρας μου και μάλλον θα το κάνουμε το άλλο Σάββατο.

γειά και στα υπόλοιπα κοριτσάκια....

να στολισετε αγαπη μου !! Ειναι τα πρωτα σας Χριστουγεννα με το μωρακι σας !!! Και του χρονου θα το εχετε αγκαλιτσα και θα χαμογελαει στα φωτακια !!!

Κι εγω ανυπομοουσα να στολισουμε και να ειναι τα πρωτα μας Χριστουγεννα με το μωρακι μας αλλα απο οτι δειχνει 8α ειναι τα πρωτα Χριστουγεννα της ζωης μου που δε θα στολισω...εγω που λατρευω τα Χριστουγεννα και παντα εκανα σαν παλαβη...

Ειπα να ακολουθησω τη συμβουλη σου και ειπα του αντρα μου οταν θα ερθει να φερει και ενα τεστ απο αλλο φαρακειο μπας κ επεσα σε ελαττωματικη παρτιδα στο συγκεκριμενο που ψωνιζουμε

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Βρε κοριτσακια μου να σας ρωτησω κατι....Τωρα στην εμβρυομεταφορα θα με γδυσουν παλι τελειως και θα βαλω ρομπιτσα ???

Να σας πω τωρα να γελασετε....χθες μετα την ωοληψια δεν ηθελα να ξυπνησω με τιποτα...ερχοντουσαν λοιπον απο οτι μου ειπαν μετα και με ρωταγαν εαν ειμαι καλα...εγω ανοιγα τα ματια μου τους κοιταγα και τους ελεγα συνεχεια : ποσα μου πηρατε ??? και ξανακοιμομουν....αυτο μου ειπαν οτι εγινε τουλαχιστον 5 φορες....μετα απο τ πολλα αφου ξυπνησα απο μονη μου οποιον εβλεπα μου ειπαν οτι τον ρωταγα : που ειναι τα αυγα μου ??? Θα πρεπει να γελασαν πολυ μαζι μου...Τουε ειχα παλαβωσει...

Πες μου ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο να της το πω εγω....θα γινω ο νεος Αρτεμις Ματσας...

Παντως στο φατσοβιβλιο δεν την εχεις φιλη!!!!ηταν το πρωτο που ειδα γιατι ειχα τρομερο αγχος!!!!!!!:P:pβρε τι στιγμες ζουμε!!!!!!

να στολισετε αγαπη μου !! Ειναι τα πρωτα σας Χριστουγεννα με το μωρακι σας !!! Και του χρονου θα το εχετε αγκαλιτσα και θα χαμογελαει στα φωτακια !!!

Κι εγω ανυπομοουσα να στολισουμε και να ειναι τα πρωτα μας Χριστουγεννα με το μωρακι μας αλλα απο οτι δειχνει 8α ειναι τα πρωτα Χριστουγεννα της ζωης μου που δε θα στολισω...εγω που λατρευω τα Χριστουγεννα και παντα εκανα σαν παλαβη...

Ειπα να ακολουθησω τη συμβουλη σου και ειπα του αντρα μου οταν θα ερθει να φερει και ενα τεστ απο αλλο φαρακειο μπας κ επεσα σε ελαττωματικη παρτιδα στο συγκεκριμενο που ψωνιζουμε

Αφου σου αρέσουν τα ΄Χριστούγεννα θα σου πρότεινα να στολίσεις τελικά.Θα σου φτιάξει τη διάθεση.Αν θές έρχομαι να στολίσουμε μαζί.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσακια μου να σας ρωτησω κατι....Τωρα στην εμβρυομεταφορα θα με γδυσουν παλι τελειως και θα βαλω ρομπιτσα ???

Να σας πω τωρα να γελασετε....χθες μετα την ωοληψια δεν ηθελα να ξυπνησω με τιποτα...ερχοντουσαν λοιπον απο οτι μου ειπαν μετα και με ρωταγαν εαν ειμαι καλα...εγω ανοιγα τα ματια μου τους κοιταγα και τους ελεγα συνεχεια : ποσα μου πηρατε ??? και ξανακοιμομουν....αυτο μου ειπαν οτι εγινε τουλαχιστον 5 φορες....μετα απο τ πολλα αφου ξυπνησα απο μονη μου οποιον εβλεπα μου ειπαν οτι τον ρωταγα : που ειναι τα αυγα μου ??? Θα πρεπει να γελασαν πολυ μαζι μου...Τουε ειχα παλαβωσει...

΄

ΧΑΧΑΧΑ θα ήθελα να είμαι απο μια μεριά να το βλέπω όλο αυτό....

5oULp3.png

B2ZVp3.png

χιχιχιχι οι παρενεργειες της μεθης....! θα εχουν ακουσει σιγουρα και χειροτερα !! χεχεχε

εμενα με γδυσαν παλι εντελως...για λογους μικροβιων γινεται αυτο...

και καλα αποστειρωμενη ρομπα αποστειρωμενο περιβαλλον

και να θυμασαι στην εμβρυομεταφορα και το πρωι που θα πλυθεις πριν πας μη βαλεις σαπουνι και γενικως καθολου αρωματα κλπ γιατι ειναι τοξικα για τα εμβρυακια

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Ντεσκολορ μου και εσυ θα στολισεις κοριτσακι μου ανεξαρτητως αποτελεσματος...Πρωτα Χριστουγεννα παντρεμενη....Αν και θα το ξαναπω....πιστευω πως στο μικροβιολογικο μπερδεψαν τα δειγματα....τους ειπες οτι ειχες κανει τεστ και οτι ηταν θετικο ???

Διαφημίσεις

Πες μου ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο να της το πω εγω....θα γινω ο νεος Αρτεμις Ματσας...

Παντως στο φατσοβιβλιο δεν την εχεις φιλη!!!!ηταν το πρωτο που ειδα γιατι ειχα τρομερο αγχος!!!!!!!:P:pβρε τι στιγμες ζουμε!!!!!!

Νικόλ μου έχεις facebook?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Αφου σου αρέσουν τα ΄Χριστούγεννα θα σου πρότεινα να στολίσεις τελικά.Θα σου φτιάξει τη διάθεση.Αν θές έρχομαι να στολίσουμε μαζί.

καθε χρονο τετοια εποχη ξεκιναω και αγοραζω καινουρια στολιδακια κλπ....και μεχρι τις 10/12 εχω στολισει τα παντα !! Ολο το σπιτι, μπαλκονι, διαδρομο εχω βγαλει τις χριστουγεννιατικες καλτσες για εντος σπιτιου ειδικα κερια χριστουγεννων , φτιαχνω γλυκα των ημερων και μονιμως στο σπιτι παιζει χριστουγενιατικη μουσικη..

προς το παρον δεν εχω ορεξη για τπτ απο αυτα...!

Αν το αποτελεσμα αυριο βγει διαφορετικο τοτε ναι θα εχω διαθεση για τα παντα...αν βγει το ιδιο με σημερα...θα χρειαστω το χρονο μου

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Ντεσκολορ μου και εσυ θα στολισεις κοριτσακι μου ανεξαρτητως αποτελεσματος...Πρωτα Χριστουγεννα παντρεμενη....Αν και θα το ξαναπω....πιστευω πως στο μικροβιολογικο μπερδεψαν τα δειγματα....τους ειπες οτι ειχες κανει τεστ και οτι ηταν θετικο ???

οχι δεν τους το πα...

EsnLp2.png

PmLSp3.png

καθε χρονο τετοια εποχη ξεκιναω και αγοραζω καινουρια στολιδακια κλπ....και μεχρι τις 10/12 εχω στολισει τα παντα !! Ολο το σπιτι, μπαλκονι, διαδρομο εχω βγαλει τις χριστουγεννιατικες καλτσες για εντος σπιτιου ειδικα κερια χριστουγεννων , φτιαχνω γλυκα των ημερων και μονιμως στο σπιτι παιζει χριστουγενιατικη μουσικη..

προς το παρον δεν εχω ορεξη για τπτ απο αυτα...!

Αν το αποτελεσμα αυριο βγει διαφορετικο τοτε ναι θα εχω διαθεση για τα παντα...αν βγει το ιδιο με σημερα...θα χρειαστω το χρονο μου

Ναι κοπέλα μου το καταλαβαίνω....Όπως νιώθεις εσύ καλύτερα.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...