Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 hours ago, Maraki S. said:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Καλησπέρα κορίτσι. Όλες μας χρειαζόμαστε ένα και καλό. Και εγώ στην πρώτη εξωσωματική είχα 6 βλαστοκυστες καλές τότε ηλικία 38 και τελικά όλες ήταν η παλλινδρομεςς η βιοχημικές. Στην δεύτερη εξωσωματικη 40 είχα 10 ωάρια και γονιμοποίηση μόνο 2 που φτάσανε βλαστοκυστες η μια κακή και η άλλη μέτρια. Κόλλησα κοβιντ τα βάλαμε κατάψυξη και στη απόψυξη άντεξε μόνο η μέτρια. Την έβαλα έπιασε και ήταν και αυτή βιοχημική. Αυτό που θέλω να πω είναι μην κολλάτε στην ποσότητα. Ένα και καλό θες. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

οχι βρε εννοουσα πως θα πηγαινουμε κ γι'αυτο στο νοκομειο εφοσον οι μετακινησεις θα εχουν απαγορευτει??

ντεσκολορ μου δνε σου εδωσε λιγο θαρρος ο γιατρος??

εδω η στελλιτσα ξεκινησε με παρα πολυ χαμηλο νουμερο...

ελεος σκασε ενα χαμογελο κοριτσι μου....δεν ειναι κ το τεραστιο νουμερο αλλα δεν ειναι κ τοσο δα....

Εγω θα παω στον γιατρο μου(η θα ερθει αυτος σπιτη μου),θα μου παρει το αιμα ,και ο συζιγος θα το παει στο νοσοκομειο και θα περειμενει εκει 1.30 με 2.00 ωρες να παρει το αποτελεσμα!:)

Διαφημίσεις

εχω σκασει μεγαλο χαογελο!!! χιχιχι

αγωνια μεχρι τη Δευτερα λοιπον,,,

Ιονελιτα μου Εδω που φτασαμε .... ΕΥΤΥΧΩΣ που εκανε λαθος....ας παει στην ευχη του θεου ο ανθρωπος

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Αααααααααααααααααααα!!!!Descolorira μου είασι εγκυούλα!!!!!!! Πολλές κοπέλες ξεκινήσανε με πολύ χαμηλότερη και εντούτοις όλα πήγανε καλά!!! Μια χαρά είναι!!! Αχ είμαι πολύ πολύ χαρούμενη!!!!! Μπράβοοοοοοοοοοοοο!!!!:D

Στελλίτσα μου χρόνια σου πολλά κοπέλα μου για τη γιορτή σου!!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Κοριτσα καλημερα σας.Μπορω να μπω στην παρεα σας?:D

Καλημέρα Αναστασίαμου! Και το ρωτάς;:D Ευπρόσδεκτη!!!!! Κι εσύ στον αγώνα για μωράκι ε;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα σε όλες :)

Επιστήμονα μου εκεί μέσα υπάρχει σίγουρα ένα μπεμπέ! Ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά! Συγχαρητήρια! Δεν μπορώ να γράψω και μεγάλα γράμματα να το χαρώ γιατι γράφω απο το κινητό.. Σου αυξησε τα ουτρο; αυτά σίγουρα βοηθάνε. Καλέ είχε κοπέλλες που ξεκίνησαν γύρω στο 20 χοριακή τι μας λες και έχουν τα μωράκια τους! Θα προσευχηθούμε όλες μας και όλα θα πάνε σούπερ! Αρκεί τώρα να πιστέψεις ότι σου ριξε μια ματιά ο Θεούλης και να τον παρακαλέσεις να πάνε όλα καλά και θα πάνε!

Αχ πόσο μου αρέσει να έχουμε εγκυμοσύνες απο την 1η εξω! Χαίρομαι πολύ!

Μαράκι 5 είναι μια χαρά! Μπράβο! Με το καλό να τα υποδεχτείς το Σάββατο!

Να μην ξεχάσω την εορτάζουσα! Στελλίτσα μου ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ! Να χαίρεσαι πάντα τα παιδάκια σου και τον άντρα σου!

Φιλάκια και σε όλες τις άλλες ε!

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Αναστασια καλως μας ηρθες !!!

Φυσικα και χωρας στην παρεα μας !!! Πες μας κατι για σενα !! Προσπαθειτε για μωρακι???

Μαριαμνακι μου μακαρι να εξελιχθει καλα η χοριακη και να εχω εστω ενα μωρακι !!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Εκανα την πρωτη μου σπερματεγχυση την Δευτερα και οπως καταλαβαινετε μετραω αναποδα να περασουν οι ημερες.Απλα εχω καποιες αποριες και ελεγα μηπως ξερατε να με βοηθησετε!!

Ενα θαυμα περιμενουμε!!!

Διαφημίσεις

Εχουμε χαμηλη κινητικοτητα, εγω ειμαι ενταξει σε ολα!Αποφασισαμε να κανουμε 3 φορες σπερματεγχηση και μετα να παμε σε εξωσωματικη.Απλα εχω την εξης απορια...την ενεση pregnyl μου ειπε να την κανω οταν το ενα ωοθηλακιο ηταν 17 χιλ και μου φανηκε πως την εκανα νωρις...εσεις τι λετε?

Ενα θαυμα περιμενουμε!!!

Εχουμε χαμηλη κινητικοτητα, εγω ειμαι ενταξει σε ολα!Αποφασισαμε να κανουμε 3 φορες σπερματεγχηση και μετα να παμε σε εξωσωματικη.Απλα εχω την εξης απορια...την ενεση pregnyl μου ειπε να την κανω οταν το ενα ωοθηλακιο ηταν 17 χιλ και μου φανηκε πως την εκανα νωρις...εσεις τι λετε?

καλα ειναι, φαντασου οτι ενα ωριμο ωαριο ειναι αυτο που ειναι απο 16χιλ κ πανω..

κ εμεις εχουμε κ χαμηο αριθμο σπερματοζωαριων καια πειροελαχιστη κινητκοτητα..καναμε 2 σπερματεγχυσεις και τωρα εξωσωματικη

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Ειχα κι ενα ακομα ωοθηλακιο πιο ωριμο το οποιο το καταλαβα οτι εσπασε νωριτερα.Δεν καταλαβα ομως τον 17 χιλ να εσπασε...επρεπε να το καταλαβω το βραδυ της Δευτερας?ή εστω την Τριτη?

Ενα θαυμα περιμενουμε!!!

Ionelita = 'Εγκυος!! Χ2!!!!

Descolorira = Έγκυος!!! (μετά από αποτυχημένες σπερματεγχύσεις, εγκυος με την 1η εξωσωματικη)

Moments = 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις (διπλές), αφαίρεση ενδομητρίωσης και 1 αποτυχημένη εξωσωματική 1 με κατεψυγμένα. Η συνέχεια αυτό το μήνα!!!!

Mariamnee 1987 = ΕΓΚΥΟΣ!!!! (Μπεμπουλίνος)

Stellitsa1978 = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!! (Μπέμπα-Αργυρώ!)

Tzio1978 = ?

Marilou85 = Εγκυος!!! Χ2!!!

Elpida78 = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!!

CMarita = Μία αποτυχημένη σπερματέγχυση τον Ιούνιο και μία βιοχημική εγκυμοσύνη τον Ιούλιο. Πάω για το ρεκόρ Γκίνες της γκαντεμιάς σ' αυτόν τον τομέα...????

Κούκου = μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις.......περιμένω ακόμα τις απαντήσεις των ιστολογικών από την αφαίρεση του θυροειδή μου...... Γ@..ΜΩΤΟ!!!

Tourtitsa = ΕΓΚΥΟΣ με εξωσωματική (μετά από λαπαροσκόπηση λόγω ενδομητρίωσης, εξάμηνη διακοπή περιόδου και μια αποτυχημένη σπερματέγχυση)

Γεράσιμος =Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσης και 2 επεμβάσεις κυρσοκήλης και λαπαροσκόπηση λόγω συμφίσεων περιμένουμε νέα.......????

Nasy - 1978=Έγκυος μετά από 5 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις τα κατάφεραν μόνοι τους!!!

Αrgyro30 =??

jolitsa = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!!

Μaria1981 = Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις συνέχεια με εξωσωματική και περιμένουμε!

maria10=Μετά από 4 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις συνέχεια το Ιανουάριο με εξωσωματική

Anthi=

Μανουλίνα =

Αναστασία33=

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ!!! Εγραψα τα νεότερα αλλά διορθώστε εσείς με τα δικά σας!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...