Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εννοείς να έπαιρνα ωοθηλακιο Β φάσης και να ήταν κυστικο; Ή πως μπορεί να το έπαιρνα τσάμπα γιατί μετά θα ξεκινούσε κύκλος κ θα ήταν κυστικο έτσι κ αλλιώς; 
      Τελοσπαντων, βαρέθηκα. Ας είναι ο,τι είναι, πραγματικά έχουν παίξει τα νεύρα μου. 

Το πρωτο εννοουσα-αφου λες δεν μεγαλωνε κιολας μαλλον δε θα ηταν καλο.. Καταλαβαινω απολυτα πως βαρεθηκες.. εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ σωματικα κ ψυχολογικα..εισαι τοσο μεγαλο διαστημα non stop σε ωοληψιες.. σε θαυμαζω πραγμαρικα που το κανεις ολο αυτο.. θα περιμένουμε το πρωι τα νεα σου απο τον υπερηχο..

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημερα Μομεντακι μου....σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου...χοριακη μου ειπε σε 12 μερες , δηλαδη θα την κανω 8/12...απο τη μια βιαζομαι να περασουν οι μερες και απο την αλλη φοβαμαι , βλεπεις εχω κανει 2 σπερματεγχυσεις και δεν εχω προλαβει ποτε να κανω χοριακη , παντα με προλαβαινει η ακατανομαστη και το ψιλοσκεφτομαι...Εσυ τι κανεις κοριτσι μου...καπου διαβασα οτι με τα παιδακια της χορωδιας θα λεγατε τραγουδακια για τα Χριστουγεννα....πως τα πηγατε ????

Καλά τα πήγαμε μαράκι μου. Τα μικρά ήτανε μες την τρελή χαρά...Εγινε η φωταγώγηση της πρωτεύουσας, ρίξανε πυροτεχνήματα (τα μικρά ούρλιαζαν κυριολεκτικά) και τραγουδήσαμε 6 τραγούδια!!!! Αχ τέτοιες χαρουμενες στιγμές κι εγώ να μην ξέρω καν τι νιώθω...Με βοηθάει όμως κατά βάθος...:rolleyes:

Συνηθως ειμαι ξαπλα αλλα ψιλοβαριεμαι και λιγο....το πρωι σηκωθηκα πολυ πρωι , ασε που βαρεθηκα να σηκωνομαι ολο το βραδυ για τσιτσα, και πηγα διπλα στη μαμα μου , ξαπλωσα στον καναπεδακο της...μια πορτα μας χωριζει και καθισα λιγο ...χοριακη εχω 8\12.

Αντε με το καλό Μαράκι μου...Γιορτάζει και η Αγία Αννα στις 9 του μηνάς...Βοήθεια σου να ναι!!! και θα είναι! Είμαι σίγουρη!!!:D

καφε κ σκουρο αιμα ... και κομματακια

η σαντιγυ λειπει μονο

Αυτά εμένα μου ακούγονται καλά...όχι κακά...Εντάξει όμως δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια γιατί ίσως σε εκνευρίσω γιατί δεν το πιστεύεις πως πάνε καλά...Αύριο που θα επιβεβαιωθώ θα τα πούμε!!!!:D

εχεις απολυτο δικιο !!!

Εγω εκανα το λαος να το πω στη μανα μου και πλεον το ξερουν και οι κατσαριδες...

Και στη δουλεια επρεπε να το πω για να μπορεσω να λειψω αλλιως @@

Να σου πω, ο Α8ανασιου σε εβαλε να κανεις τπτ περιεργες εξετασεις εκτος απο τις ορμονικες, κυστικη ινωση και προγεννητικες?

Τη Δευτερα θα παρω να κλεισω στο ΛΗΤΩ για θρομβοφιλια και καρυοτυπο ζευγους να μου φυγει κ αυτο το αγχος...μετα δεν ξερω τι αλλο να κοιταξω...αυτοι οι γιατροι δε λενε τιποτα...και θρμβοφιλια σου λενε μονο αν εχεις ιστορικο ή μερικες αποβολες...ελεος

Εγώ έκανα θρομβοφιλία, καρυότυπο ζεύγους και ΝΚ (Φονικά κύτταρα)...

νασουλι κ μεις τεταρτη εχουμε γιατρο στις 2....

αχ καλη επιτυχια κ στις 2 μας..

Αντε με το καλό να ρθει η Τετάρτη να ακούσουμε μπεμπεδίστικα νεάκια!!! Ωραία μέρα θα είναι η Τετάρτη!!!! :D

Καλημέρα σε όλες...Βλέπω ξυπνήσατε όλες νωρίς σχετικά για Κυριακή!

Εγώ ετοιμάζομαι να πάω στη μαμά μου για φαί! Θα τα πούμε το απόγευμα!

Φιλάκια!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Γιατι να την κανεις μετα? Ασε που θα σαι εγκυος κ δεν χρεαστει,

αλλλα τι θελει να δει με αυτο δε σου ειπε?

βλεπουν το εσωτερικο της μητρας αν υπαρχει κανενας πολυποδας

ή κατι αλλο που εμποδιζει τη συλληψη. αν υπαρχει κατι στο αφαιρει

εκεινη τη στιγμη. σε εμενα δε βρηκε τιποτα..

οχι δεν πονουσα, επαθα αυτο που επαθες κ εσυ.

ξυπνουσα, ανοιγα ματια, εκλεινα ματια..

λιγο αιμα ειχα μονο.

κ δεν ειναι τοσο ακριβη σαν τη λαπαροσκοπηση.

Δεν μου ειπε κατι εκεινος....εγω τον πιεζα να μου πει τι θα κανουμε μετα εαν δεν τα καταφερουμε....και αφου ειδε οτι επεμενα αφου φυσικα με εκραξε πρωτα λιγο μου ειπε για την υστεροσκοπιση....εκεινος ειναι σχεδον σιγουρος οτι τα Χριστουγεννα θα ειμαι εκυος και θα παω να δουμε το σακο...αφου υπολογισε και την ημερομηνια που θα παω , μου ειπε 20 με 23 / 12...Τι να πω , μακαρι να εχει δικιο...Αλλα επειδη δεν ειμαστε ποτε σιγουροι εγω κραταω μικρο καλαθι για να μην μου ερθει βαρυ μετα το αρνητικο.

νασουλι μου ολα θα μου τα πει...νομιζω πως 9/12 θα γινει η αυχενικη κ εαν κ εφοσον ειναι ολα καλα την επομενη μπαινω για λαπαροσκοπικη περιδεση...

γεια σου βρε μαρακι μου τι κανεις εσυ??κ γω θα εμπλουτισω την dvdτοθηκη μου με 2ο dvd λαπαροσκοπισης...χιχιχι

ασε μαρακι σουβλακια φαγαμε σε σουβλατζιδικο που παιρνουμε τα τελευταια 6 χρονια

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

νασουλι μου ολα θα μου τα πει...νομιζω πως 9/12 θα γινει η αυχενικη κ εαν κ εφοσον ειναι ολα καλα την επομενη μπαινω για λαπαροσκοπικη περιδεση...

γεια σου βρε μαρακι μου τι κανεις εσυ??κ γω θα εμπλουτισω την dvdτοθηκη μου με 2ο dvd λαπαροσκοπισης...χιχιχι

ασε μαρακι σουβλακια φαγαμε σε σουβλατζιδικο που παιρνουμε τα τελευταια 6 χρονια

Ωχ...μηπως μωρε το ακουμπησε καμια μυγα...γιατι μπορει να πλησιαζουν Χριστουγεννα αλλα και μυγες και κουνουπακια βλεπω εγω... εκτος και δεν αρεσουν στα μπεμπε σου τα σουβλακια:D:D:D Περαστικουλια μικρουλι μου...

Μαριλου περαστικουλια.Εκανα λαμπαροσκοπιση γιατι ειχα αφοριτους πονους στην περειοδο και υειρχε υποψια για εντομητριοση,οπως και αποδειχτεικε.Τοτε που την εκανα εγω δεινανε κασετα βιδεο!Το 2000 μ.χ. στο Λιτο!

με πεταξε εξω. δεν εφυγα!!

δεν σας ειπα. αδιαθετησα πριν 3 μερες. που σημαινει οτι αφηνω αυτο τον κυκλο γιατι πετυχαινω λιγο πριν χριστουγεννα που λειπει ο Παντος

κ τον επομενο γιατι πετυχαινω πρωτοχρονια.

δεν μου κανε τη χαρη να καθυστερησει λιγες μερες.

τωρα με το καλο για τελος γεναρη υπολογιζω.

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνω μαζι σου!Εχω κατι χρονια να αναφερω το παραμικρο στους συγγενις μας οτιδιποτε σχετιζεται με εγκυμοσινη!Ασε που η πιο πολυ το εχουν παρει αποφαση(αυτη,διλαδη εγω,δεν κανει παιδια )και με εχου αφισει στον πονο μου!Αφου μου λεει ο αντρας μου,αμα φτασω και κλεινω τον ευδομο μηνα ,να κανουμε μια τσαρκα επεισκεψεις μην μας λενε οτι τα ειωθετισαμε τα μωρα!Ελεικρινα χε...κα τι θα πουνε!

Πάντα οι συγγενείς είναι οι χειρότεροι και εγώ το φίδι το έχω μέσα σχεδόν στο σπίτι μου... Ο ξένος κόσμος απλά μπορεί να το σχολιάσει, δεν έχει προσωπικό ενδιαφέρον για το τι κάνεις. Οι συγγενείς απο την άλλη....

ixhPp3.png

χαχαχα φανταζομαι τα μουτρα τους !!! χιχιχι

Πραγματικα χεστηκες...κι εγω αυτο που εχω να ανακοινωσω σε ολους ειναι .... "ναι οκ καναμε εξωσωματικη αποτυχαμε, μεχρι εδω ηταν."

και η αληθεια ειναι...οτι δεν εχω ουτε ψυχικες δυναμεις ουτε τα λεφτα για να προχωρησω σε 2η προσπα8εια

Την ψυχική δύναμη την βρίσκεις στην πορεία καλή μου, αυτό διορθώνεται. Όσο για τα χρήματα... σε αυτό σε νιώθω απόλυτα! Αν και δεν είναι ανάγκη να καταστροφολογούμε απο τώρα, περίμενε να δεις αύριο.

ixhPp3.png

μαρια1981 εχω κατι διαφορετικους πονους...απο τη μια ο πονοκεφαλος χτες και απο την αλλη οι πονοι απο κατω....απο κατω οχι χαμηλα...τους οποιους τους εχω πριν την περιοδο...

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

οχι , πιστευω ειναι η προγεστερονη που δε με αφηνει να αδιαθετησω κανονικα

Ολα αυτα που σου ειπα σε πολυ μικρη ροη

Μην κολάς στην προγεστερόνη. Πριν απο τρία χρόνια είχα καθυστέρηση δύο φορές και ο γιατρός με έστειλε για χοριακή ( οι δύο φορές σε απόσταση τριών μηνών). Οι χοριακές και τις δύο φορές ήταν οριακές , 11 την πρώτη και 14 την δεύτερη. Μου έδωσε ούτρο σε μεγάλες δόσεις, νομίζω 8 την μέρα αν θυμάμαι καλά (ενώ σκέψου οτι τώρα παίρνω τρία). Μέσα σε δύο μέρες την πρώτη φορά και σε μια την δεύτερη μου είχε έρθει κανονικότατα περίοδος. Ο γιατρός είπε οτι ήταν αποβολές. Ένας άλλος γιατρός που ενημέρωσα μου είπε οτι δεν ήταν καν εγκυμοσύνες. Τώρα τι να πω, το δίδαγμα όλου αυτού είναι οτι το ούτρο ΔΕΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ!

ixhPp3.png

μαριλου που περαστικουλια και προσεχετε !!!

μομεντακι μακαρι να επιβεβαιωθεις !!! για την ΝΚ δινουν κ οι 2 αιμα?

μαρια10 ποσο σου κοστισε η υστεροσκοπηση?

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...